yooccoo Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 kéne egy kicsit lakatolni meg festékjavítani, szóval feleslegesen nem dolgozom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Baj van... Megsértettem a belső műanyag kárpitot(azt a bőrhatásu sz*rt), ott a kilóméteróránál... És nagyon idegbeteg lettem... Hogy lehetne azt kijavítani?? A másik... Szétszetdem a világítás kapcsolót, mert nem világított a kis visszajelző lámpa, és nem tudtam összerakni... Segítsetek lécci... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Az a fékfolyadék visszajelzés, a gyújtás ráadásakor kell világítania, de a motor beindulása után normális esetben ki kell aludnia. Nézd meg a fékfolyadéktartály kupakján levő csatlakozót, nekem egyszer az volt kh-s, attól világított. köszi Akkor mostmár normálisan működik,mert ha beindítom akkor kialszik. Valószínűleg az izzó nem volt a helyén rendesen,és a km óra ki-be szerelésnél javult meg. Szerintem elég gyengusz megoldás ez a fólia a km óra hátulján,valami masszívabb anyagból is megcsinálhatták volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Azt hittem van fékbetétvastagság visszajelződ. Akkor nincs rajta vezeték? Nincs rajta,csak összerakod és fékezik. B) Asszem a fékbetét dobozán láttam, hogy rá kell kötni,de sehol semmi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Nem tudom még nem láttam sötétben,de pl a fűtéskapcsolóknál elég jó. Nem sárgásan világít hanem fehéren,sztem jó. Meg kell csiszolni és akkor nem lesz foltos. Az volna a kérdésem, hogy hogyan és milyen érdes papírral kell megcsinszolni a jó eredmény érdekében (gondolom a tetejéből kell csiszolni valamennyit) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Az volna a kérdésem, hogy hogyan és milyen érdes papírral kell megcsinszolni a jó eredmény érdekében (gondolom a tetejéből kell csiszolni valamennyit) ? ITT olvasgass sztem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 ITT olvasgass sztem. B) Köszi. Én is megcsináltam a km-órát + a központi kijelzőt, megcsiszoltam, nem lett foltos. És most nagyon jól néz ki hogy minden szép világoskéken világít. B) (ráadásul a közponit kijelző sem halványul el ha lámpát kapcsolok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május15, 2008 Megoszt Elküldve Május15, 2008 Köszi. Én is megcsináltam a km-órát + a központi kijelzőt, megcsiszoltam, nem lett foltos. És most nagyon jól néz ki hogy minden szép világoskéken világít. B) (ráadásul a közponit kijelző sem halványul el ha lámpát kapcsolok) gratula B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Tápi: milyen a törlő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dovi Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Azt hiszem, leginkább ide tartozhat: Játszom a gondolattal, hogy kellene egy utólagos tetőablak. Egy igen régi autómon volt és nagyon szerettem. Az lenne az elvárásom, hogy ne csak natúr nyitható, hanem csúsztatható is legyen - ráadásul valami rolószerű árnyékolóval. Itt jön a baj. Ilyet csak elektromosban találtam és hát sikerült is beárazni rendesen... Ami inkább realitás lenne, az a Webasto legkisebb ablaka. De ez csak nyitható, az árnyékoló meg külön pénz, ráadásul fix, az ablakkal mozgó valami. Megnéztem élőben és hááááát... Elég gagyitron sorjás műanyag... Hogy lehet ezt költséghatékonyan, de jól megoldani? Tudom, meredek, de mondjuk bontóból vett gyárit - elviekben - be lehet utólag építeni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május16, 2008 Megoszt Elküldve Május16, 2008 Tápi: milyen a törlő? Jól néz ki de még nem esett. Beszámolok ha lesz valami. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 bázz, nálunk minden nap esik és azért nem laksz olyan messze B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 bázz, nálunk minden nap esik és azért nem laksz olyan messze B) Nem esett úgy, hogy mentem volna az autóval. És lehet, hogy mostanában nem is lesz ilyen alkalom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Nem esett úgy, hogy mentem volna az autóval. És lehet, hogy mostanában nem is lesz ilyen alkalom. Milyen törlő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Milyen törlő? Ablak. Még korábban linkeltem. Trico márka, a forex forgalmazza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Sziasztok! Az én autómban nincs klíma. És gondolkodok azon, hogy le kéne fóliáztatni az ablakokat. Szerintetek van értelme? Ettől tényleg hűvösebb lesz az autóban? Ill. az autó színe fehér... És ehhez ahogy néztem, egyik szín se állna jól. Se a fekete, se a zöld, se a kék... Tényleg nem tudom, hogy mi állna jól egy fehér F-es Astrán... Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Sziasztok! Az én autómban nincs klíma. És gondolkodok azon, hogy le kéne fóliáztatni az ablakokat. Szerintetek van értelme? Ettől tényleg hűvösebb lesz az autóban? Ill. az autó színe fehér... És ehhez ahogy néztem, egyik szín se állna jól. Se a fekete, se a zöld, se a kék... Tényleg nem tudom, hogy mi állna jól egy fehér F-es Astrán... Ha a lökhárítók is feketék, akkor szerintem a fekete nagyon jól áll. Tegnap pont láttam Tatabányán egy fehér Astra-t fekete fóliával...és hogy őszinte legyek, igencsak kívánatosnak találtam és én is elgondolkodtam hogy érdemes lenne meglépni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Sziasztok! Az én autómban nincs klíma. És gondolkodok azon, hogy le kéne fóliáztatni az ablakokat. Szerintetek van értelme? Ettől tényleg hűvösebb lesz az autóban? Ill. az autó színe fehér... És ehhez ahogy néztem, egyik szín se állna jól. Se a fekete, se a zöld, se a kék... Tényleg nem tudom, hogy mi állna jól egy fehér F-es Astrán... Sztem a fekete jól állna neki a kontraszt miatt a fehér kasztnival. De ez ízlés dolga B) Én is gondolkodom ilyesmin, hátul sötétítős fólia (~30%), az első oldalsó ablakokon pedig átlátszó, de UV-szűrő fólia lenne a meleg ellen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Ha a lökhárítók is feketék, akkor szerintem a fekete nagyon jól áll. A lökösök is fehérre vannak fújva. Ha feketék lennének akkor úgy tényleg jól állna neki. De így... nem tudom. De az optikai hatáson kívül tényleg használnak is a hő ellen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Sziasztok! Az én autómban nincs klíma. És gondolkodok azon, hogy le kéne fóliáztatni az ablakokat. Szerintetek van értelme? Ettől tényleg hűvösebb lesz az autóban? Ill. az autó színe fehér... És ehhez ahogy néztem, egyik szín se állna jól. Se a fekete, se a zöld, se a kék... Tényleg nem tudom, hogy mi állna jól egy fehér F-es Astrán... Rengeteget számít a hűtésben. Anyum 1.4es csapásmérője körbe volt fóliázva (kicsit sötétre sikerült a fólia....) és sokkal hűvösebb volt bennt. Persze nem egy klíma de több mitn a semmi. A fehéren meg szerintem a fekete jól áll, de nem szabad a töksötétet választani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Sziasztok! Az én autómban nincs klíma. És gondolkodok azon, hogy le kéne fóliáztatni az ablakokat. Szerintetek van értelme? Ettől tényleg hűvösebb lesz az autóban? Ill. az autó színe fehér... És ehhez ahogy néztem, egyik szín se állna jól. Se a fekete, se a zöld, se a kék... Tényleg nem tudom, hogy mi állna jól egy fehér F-es Astrán... Hello Öreg! Nekem is fehér 5ajtós F-Astrám volna, és nekem majdnem a teljesen fekete fólia van a hátsó ajtókon, szóval: elég sokat használ, megéri feltetetni. Van 2 pici gyermekem, úgyhogy nekik sem mindegy hogy egyből rájuk süt a nap, vagy előtte azért ott az a fólia. '94-es a vas, 4 éve van rajta a fólia, eddig semmi gond nem volt vele. Hát asszem ennyi... B) ui: ja, és nekem is feketék a lökősök B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoli100 Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Hello Öreg! Nekem is fehér 5ajtós F-Astrám volna, és nekem majdnem a teljesen fekete fólia van a hátsó ajtókon, szóval: elég sokat használ, megéri feltetetni. Van 2 pici gyermekem, úgyhogy nekik sem mindegy hogy egyből rájuk süt a nap, vagy előtte azért ott az a fólia. '94-es a vas, 4 éve van rajta a fólia, eddig semmi gond nem volt vele. Hát asszem ennyi... B) ui: ja, és nekem is feketék a lökősök B) Képet nem tudsz a vasról felrakni? Hogy el tudjam képzelni, hogy nézz ki fekete fóliával? Nekem 4 ajtós van, sedan Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Képet nem tudsz a vasról felrakni? Hogy el tudjam képzelni, hogy nézz ki fekete fóliával? Nekem 4 ajtós van, sedan Okés, rakok majd fel, de ma szolgálatban vagyok, úgyhogy 1-2 nap és meglesz. Hali! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Hidd el, mindegyiknek jol áll a sötét folia. Főleg a fehérnek. Az előző, fehér karavanom is foliázva volt, és ez a mostani is lesz nemsokára. Optikailag nagyon jó, és van értelme a napsütés ellen is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május17, 2008 Megoszt Elküldve Május17, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts