opel16v Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Nekem egyszer egy ilyen túltöltés miatt kellett cserélni mindkettőt... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Ui:már szinte mindenkinek ilyen van! B) Hát nekem is ez a gondom... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Ok! Majd meglátjuk,amikor szétesik,beázik stb Én láttam már párat,de majd jön Coupe és megerősít! Ui:már szinte mindenkinek ilyen van! B) Akkor Neked is van ilyen. Nem??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Hali. Inditó motorok között mi a különbség? Gondolok itt arra, hogy az 1.6-hoz csak 1.6-é jó, vagy 1.8-é is jó hozzá. Én vettem bontott valeo önindítót,f astrából (nem tudom milyenből), és azt mondja a szerelő,hogy nem jó az enyébe. (nagyobb vagy mi) B) Viszont láttam a vaterán ugyanolyat és 1.6-hoz is jó az eladó szerint. érdekes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Én vettem bontott valeo önindítót,f astrából (nem tudom milyenből), és azt mondja a szerelő,hogy nem jó az enyébe. (nagyobb vagy mi) B) Viszont láttam a vaterán ugyanolyat és 1.6-hoz is jó az eladó szerint. érdekes. Hali. Köszi a választ. Lehet inkább az lesz felujjitva, ami benne van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Hali. Körül néztem E85 tankolási lehetöség után, de legközelebbi kut csak a 14. ker-ben van. Ha 98-ast tankolok, vagy valamelyik 100-as oktánszámú benzint, annak van valami tisztitó hatása? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Nincs. Protec ajánlott. B) Megnézem, ha megvan még a gyári önindítója a vasamnak, akkor azt kölcsön tudom adni esetleg, amíg elviszed felújítattni a másikat B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Nincs. Protec ajánlott. B) Megnézem, ha megvan még a gyári önindítója a vasamnak, akkor azt kölcsön tudom adni esetleg, amíg elviszed felújítattni a másikat B) Hali. Köszi a felajánlást Gábor, rendes töled, remélem nem lesz rá szükségem. Ha mégis, irok pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Ma kiszereltem a km műszeregységet kontakt hiba után kutatva,de nem találtam. Kicseréltem az izzókat fehér ledesre. Miután összeraktam, elkezdett világítani (csak gyújtáson)a bal oldalon egy piros lámpa felkiáltójellel a közepén. B) A könyv-szerint ez kézifék,de nekem a kézifék visszajelzőben P betű van a középen. Most akkor hogy is van ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Ma kiszereltem a km műszeregységet kontakt hiba után kutatva,de nem találtam. Kicseréltem az izzókat fehér ledesre. Miután összeraktam, elkezdett világítani (csak gyújtáson)a bal oldalon egy piros lámpa felkiáltójellel a közepén. B) A könyv-szerint ez kézifék,de nekem a kézifék visszajelzőben P betű van a középen. Most akkor hogy is van ez? Nézd meg a fékolajszintet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Nézd meg a fékolajszintet. Azt néztem a max alatt van valamivel,de jóval a min fölött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Azt néztem a max alatt van valamivel,de jóval a min fölött. Akkor a fékbetétet kéne megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Akkor a fékbetétet kéne megnézni. Azt is jelzi? B) az enyém full fapad. B) Elől majdnem új (nemrég lett cserélve),hátul nemtom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Ma kiszereltem a km műszeregységet kontakt hiba után kutatva,de nem találtam. Kicseréltem az izzókat fehér ledesre. Miután összeraktam, elkezdett világítani (csak gyújtáson)a bal oldalon egy piros lámpa felkiáltójellel a közepén. B) A könyv-szerint ez kézifék,de nekem a kézifék visszajelzőben P betű van a középen. Most akkor hogy is van ez? Abba is ledet raktál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Abba is ledet raktál? Nem, 5 db-ot cseréltem,amik világítottak gyújtás nélkül felkapcsolt lámpával. Szerintem az csak nem érintkezett eddig, vagy nem tom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Nem, 5 db-ot cseréltem,amik világítottak gyújtás nélkül felkapcsolt lámpával. Szerintem az csak nem érintkezett eddig, vagy nem tom. Én is terveztem, de féltem hogy foltos lesz. Mennyire más mint a gyári műszerfallámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Én is terveztem, de féltem hogy foltos lesz. Mennyire más mint a gyári műszerfallámpa? Nem tudom még nem láttam sötétben,de pl a fűtéskapcsolóknál elég jó. Nem sárgásan világít hanem fehéren,sztem jó. Meg kell csiszolni és akkor nem lesz foltos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Akkor Neked is van ilyen. Nem??? Ezt miből szürted le? B) Anno nekem is tetszett,jól néz ki az éndzsöláj,de pl GSicsabinak a corsában nem vált be,Warwolf astrájában láttam hogyan világít és nekem nem tetszett. A gyári Bosch lámpánal szerintem egyik sem világít jobban,ezt most tapasztalatból mondom,Udinak volt benne mindenféle(carello,valeo,bosch)és szemmel láthatóan a bosch a legjobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Nem tudom még nem láttam sötétben,de pl a fűtéskapcsolóknál elég jó. Nem sárgásan világít hanem fehéren,sztem jó. Meg kell csiszolni és akkor nem lesz foltos. Azért gondoltam hogy foltos mert sok helyen írták hogy 5 led nem elég. De ezek szerint kis csizsolás segít. Az órában is cserélted? Akkor lehet én is beruházok ilyesmikre mert a műszerfal már csak pislákol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Azért gondoltam hogy foltos mert sok helyen írták hogy 5 led nem elég. De ezek szerint kis csizsolás segít. Az órában is cserélted? Akkor lehet én is beruházok ilyesmikre mert a műszerfal már csak pislákol. Nem tudom,hogy mennyire lett foltos egyelőre. Ha középen a kijelzőre gondolsz,abban még régebben cseréltem pirosra,de oda is fehéret teszek ,csak sajna 1 db. maradt. Ezek egyébként foglalatosak,betekered a gyári helyére és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Nem tudom,hogy mennyire lett foltos egyelőre. Ha középen a kijelzőre gondolsz,abban még régebben cseréltem pirosra,de oda is fehéret teszek ,csak sajna 1 db. maradt. Ezek egyébként foglalatosak,betekered a gyári helyére és kész. Tudom, hogy foglalatosak, már cseréltem a középső kijelzőben. Csak most a fehér led csábít nagyon, mert jobban néz ki mint a gyári halovány. B) A fűtéskapcsolónál is kicséltem az izzókat régebben, de semmi eredménye nem lett, az is halvány maradt...ha megéri akkor inkább váltanék ledesre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 Azt is jelzi? B) az enyém full fapad. B) Elől majdnem új (nemrég lett cserélve),hátul nemtom. Azt hittem van fékbetétvastagság visszajelződ. Akkor nincs rajta vezeték? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 ...Miután összeraktam, elkezdett világítani (csak gyújtáson)a bal oldalon egy piros lámpa felkiáltójellel a közepén. B) A könyv-szerint ez kézifék,de nekem a kézifék visszajelzőben P betű van a középen. Most akkor hogy is van ez? Az a fékfolyadék visszajelzés, a gyújtás ráadásakor kell világítania, de a motor beindulása után normális esetben ki kell aludnia. Nézd meg a fékfolyadéktartály kupakján levő csatlakozót, nekem egyszer az volt kh-s, attól világított. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 a gyönyörűségemet 1992.07.14.-én (ami egyébbként a születésnapom) vette át a tatabányai közútkezelő tehát a kételyeket eloszlatva tényleg kpm-sárga (volt, amíg ki nem fakult B)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május14, 2008 Megoszt Elküldve Május14, 2008 (volt, amíg ki nem fakult B)) Adj neki egy gépi polírt,had lepjék el a méhecskék! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts