Lacee Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 szólok nekik hogy akkor töltsenek rá egy 4-5 decit...csak egyelőre nincs nekik miből... elfut ennyi olajjal a váltó valameddig vajon? (1-2 nap...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 szólok nekik hogy akkor töltsenek rá egy 4-5 decit...csak egyelőre nincs nekik miből... elfut ennyi olajjal a váltó valameddig vajon? (1-2 nap...) Én 9decivel használtam vagy egy hónapig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Hali. Inditó motorok között mi a különbség? Gondolok itt arra, hogy az 1.6-hoz csak 1.6-é jó, vagy 1.8-é is jó hozzá. Vagy X-es motorhoz nem lehet felrakni C-s inditó motort. Az a tervem hogy veszek bontoban egyet, mert haldoklik az inditó motorom. A konkrét tünetei a következök, néha inditáskor minden müszerfal világitás eltünik, és meg se nyikkan. Ekkor gyujtás levesz, és indul simán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Az még lehet más is. pl gyújtáskapcsoló hiba. Nézd meg, nincs-e megégve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Az még lehet más is. pl gyújtáskapcsoló hiba. Nézd meg, nincs-e megégve. Hali. Gyors volt a válasz. B) Köszi, megnézem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 .....Olyan gépet még nem láttam,ami ott ne tolná az olajat,max ha a gazdája nem lusta cserélni. Köszönöm, köszönöm. B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Köszönöm, köszönöm. B) ;) Én is-én is :D . A fényképes útmutató nélkül nem álltam volna neki, ezért külön köszi mégegyszer hening! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Én is-én is :D . A fényképes útmutató nélkül nem álltam volna neki, ezért külön köszi mégegyszer hening! B) Nincs mit, nagyon szivesen. B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Köszönöm, köszönöm. B) :D Virágesőt is adjak? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Virágesőt is adjak? B) .. hulljon reeáááád Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Virágesőt is adjak? B) Légyszi. B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 .. hulljon reeáááád Megadjaaaaa! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 .. hulljon reeáááád Megadjaaaaa! B) Nabékaphassssssátok. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 "Ha van benned vér, ember vagy!" B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Az még lehet más is. pl gyújtáskapcsoló hiba. Nézd meg, nincs-e megégve. Hali. Megnéztem, nem láttam semmi nyomát égett vezetékeknek, illetve csatlakozonak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Akkor első körben az önindítót kellene kiszedni, leszedni róla a blendixet, és jól kipucolni, megcsiszolni. Illetve megnézni a keféket, lehet hogy cserések. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Akkor első körben az önindítót kellene kiszedni, leszedni róla a blendixet, és jól kipucolni, megcsiszolni. Illetve megnézni a keféket, lehet hogy cserések. Hali. A felsö csavart nagy müvészet kivenni? Mert aknábol azt nem nagyon látni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Jó nagy lehúzás és kapsz egy sz@r lámpát,ami ugyan jól néz ki,de sz@rt se látsz vele. Szerintem tévedsz! Én sokkal jobban látok egy Angel Eye-os lámpával mint a gyárival. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Hali. A felsö csavart nagy müvészet kivenni? Mert aknábol azt nem nagyon látni. nem tudom, nálatok hol van, c14nz-n nem egyszerű akna nélkül de ahogy nézegettem, aknával se B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Szerintem tévedsz! Én sokkal jobban látok egy Angel Eye-os lámpával mint a gyárival. Haver is jobban lát vele OFF Civicjében. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 A felsö csavart nagy müvészet kivenni? Mert aknábol azt nem nagyon látni. Nem szemmel kell tekerni B) Nem olyan vészes, mint ahogy kinéz :D Csak akkusarut vedd le előtte, mert kellemetlen meglepetés lesz, mikor a szerszám szétfolyik a kezedben B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 nem tudom, nálatok hol van, c14nz-n nem egyszerű akna nélkül de ahogy nézegettem, aknával se B) Hali. A szivosor alatt, itt is hasonló a helyzet, lentröl sem tul szivderitö a helyzet. Majd dobok róla képet az aknábol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Nem szemmel kell tekerni :D Nem olyan vészes, mint ahogy kinéz ;) Csak akkusarut vedd le előtte, mert kellemetlen meglepetés lesz, mikor a szerszám szétfolyik a kezedben B) OK B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Szerintem tévedsz! Én sokkal jobban látok egy Angel Eye-os lámpával mint a gyárival. Haver is jobban lát vele OFF Civicjében. B) Ok! Majd meglátjuk,amikor szétesik,beázik stb Én láttam már párat,de majd jön Coupe és megerősít! Ui:már szinte mindenkinek ilyen van! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május13, 2008 Megoszt Elküldve Május13, 2008 Akkor ajánlom majd nézegesd sűrűn a féltengelyszimmeringeket B) Nem szabad nagyon túltölteni, mert azt a szimmeringek bánják. Khmm,akkor miért kell azt a szimmeringet ütve berakni? B) Nehogymá ennyit ne bírjon ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts