Tápiószecső Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Jó nagy lehúzás és kapsz egy sz@r lámpát,ami ugyan jól néz ki,de sz@rt se látsz vele. Én nem fogom megvenni. :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Én nem fogom megvenni. :sowwy: Azt tudom,csak annak írtam,aki ilyet szándékozik.Pénzkidobás! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Május7, 2008 Megoszt Elküldve Május7, 2008 Ezt már több helyről hallottam, h nem nagyon világít... Meg már minden második autón ilyen van... De nekem tetszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ezt már több helyről hallottam, h nem nagyon világít... Meg már minden második autón ilyen van... De nekem tetszik! Nem kell másokra hallgatni, meg kell venni. :sowwy: :lol: Aztán 1-2 este után visszateszed az eredetit. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Nem kell másokra hallgatni, meg kell venni. :sowwy: :P Aztán 1-2 este után visszateszed az eredetit. :lol: :lol: Hogy is van a mondás?? Mások kárából tanul az ember! (vagy valami ilyesmi :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Hogy is van a mondás?? Mások kárából tanul az ember! (vagy valami ilyesmi :lol: ) Nem egészen így van. :sowwy: Helyesen: Az okos ember más kárán tanul.( A hülye meg a sajátján se. :lol: :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Nem egészen így van. :sowwy: Helyesen: Az okos ember más kárán tanul.( A hülye meg a sajátján se. :lol: :lol: ) ne sértegessétek Antit légyszíves! :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 ne sértegessétek Antit légyszíves! :sowwy: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gravedigger Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Sziasztok. A problémém a következő: kicseréltem a szivargyújtónál a kis izzót, de most sem akar égni hiába adom rá a gyújtást. Nem lehet az a kis csatlakozó a probléma amibe beledugom a kis izzót?? Ja és hogyan tudom kiszedni a szivargyújtót?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 kiszedése mókás, ajánlott az egész műanyag borítás kiszedése, ami a váltóboxon van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gravedigger Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 kiszedése mókás, ajánlott az egész műanyag borítás kiszedése, ami a váltóboxon van Azt tudom, így cseréltem a kis izzót is, de a gyújtót nem tudom kiszedni. Ha előre fele próbálom elindul a vékony kerek műanyag kerete is ami körülötte van, de egyik oldalán beakad, mert oda megy be az izzó. Hátrafele meg nem megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Azt tudom, így cseréltem a kis izzót is, de a gyújtót nem tudom kiszedni. Ha előre fele próbálom elindul a vékony kerek műanyag kerete is ami körülötte van, de egyik oldalán beakad, mert oda megy be az izzó. Hátrafele meg nem megy. Én cseréltem már szivargyújtót az enyémben,ha jól emlékszem hátrafelé jön ki,az a karika pedig előre. Pontosan nem emlékszem már,meg akkor nem az volt a cél,hogy egészben jöjjön ki. B) De nem 5 perc volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gravedigger Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Én cseréltem már szivargyújtót az enyémben,ha jól emlékszem hátrafelé jön ki,az a karika pedig előre. Pontosan nem emlékszem már,meg akkor nem az volt a cél,hogy egészben jöjjön ki. B) De nem 5 perc volt. oksa. Akkor megpróbálni egyiket erre másikat arra B) Próba szerencse. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi 1.7TD Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Végre felkerültek a nyári gumik, gondoltam csinálok pár képet Szerintem szép lett B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Végre felkerültek a nyári gumik, gondoltam csinálok pár képet Szerintem szép lett B) Céép B) 14"-os? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi 1.7TD Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Céép B) 14"-os? igen az, 175\65-ös gumik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 95' f astra c14nz mennyi a váltóolaj feltöltési mennyisége? nem találom egyelőre sehol sem, havernak kéne s.o.s -ben... köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 95' f astra c14nz mennyi a váltóolaj feltöltési mennyisége? nem találom egyelőre sehol sem, havernak kéne s.o.s -ben... köszönöm! 1.6L. A szintellenőrző csavarig kell tölteni, mikor kezd kifolyni, akkor elég. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 nemkőaddig. asszem 2cm-el alatta van a szint. ahol a féltengely kezdődik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 nemkőaddig. asszem 2cm-el alatta van a szint. ahol a féltengely kezdődik. A nagykönyv írja, hogy addig kell. Egyébként én is úgy tudtam, hogy kicsivel alá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 1.2 liter van nekik benne most... karcsunak tűnik...hamar szétkopik ennyi kenéssel a váltó? köszi a gyors választ skacok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Ha le van eresztve totál,nyugodtan belemehet a 2liter! Én is beleraktam,jól fut,csendes lett,ha soknak érzi a váltó majd kiköpi felül a szuszogónál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Ha le van eresztve totál,nyugodtan belemehet a 2liter! Én is beleraktam,jól fut,csendes lett,ha soknak érzi a váltó majd kiköpi felül a szuszogónál. Akkor ajánlom majd nézegesd sűrűn a féltengelyszimmeringeket B) Nem szabad nagyon túltölteni, mert azt a szimmeringek bánják. 1.6L-t ki kell mérni és kész... nem kell semmi szintet se nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2008 Megoszt Elküldve Május12, 2008 Akkor ajánlom majd nézegesd sűrűn a féltengelyszimmeringeket B) Nem szabad nagyon túltölteni, mert azt a szimmeringek bánják. 1.6L-t ki kell mérni és kész... nem kell semmi szintet se nézni. Máshol 1,7l írnak,de nem hiszem,hogy az a 3deci fog ártani,mert felül a kulisszaszimmeringnél úgyis ereszt.Olyan gépet még nem láttam,ami ott ne tolná az olajat,max ha a gazdája nem lusta cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts