J0hnny Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 :sowwy: Én meg nézem, milyen szoknyás csaj elérhetőségét küldöd te... :lol: Má megint a gatyában az eszed! :lol: Amúgy nem tom ezt a váltószoknya kérdést miért kell túlmisztifikálni! :lol: Én bementem az első autós boltba,amikor megvettük a gépsast és aszem 2000Ft körül vettem bőrt.Nem műbőr.Azóta is az van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 3 van a városban, 2 a következőben egyikben se volt, semmilyen se ... úgyhogy a kecskeméti szekció csak maradjon csendben :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 úgyhogy a kecskeméti szekció csak maradjon csendben :lol: Parancs értettem!Kérek engedélyt meghunyászkodni! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Parancs értettem!Kérek engedélyt meghunyászkodni! :lol: na azért :sowwy: ahelyett hogy hoznátok felénk a jófajta árut, csak dicsekedtek vele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 na azért :sowwy: ahelyett hogy hoznátok felénk a jófajta árut, csak dicsekedtek vele :lol: Nézzek neked?Jösz vadkertre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Nézzek neked?Jösz vadkertre? 2000ft-ért nézhetnél nekem is 2db-ot :sowwy: :lol: Nem tudom miért,de sose vitt rá a lélek hogy vegyek...pedig már elég sok mindent kicseréltem a kocsin :lol: ....Szinte már csak ez a gyenge pontja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Nézzek neked?Jösz vadkertre? azóta már szereztem vadkertre sajnos nem tudok menni, építkezünk meg jön a család ami igazából érdekelne: caravanba elektromos ablak jó állapotú GSI rugók jó állapotú GSi vagy veki első ülések ha ilyeneket tudsz, szólj és megyek értük Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 2000ft-ért nézhetnél nekem is 2db-ot :sowwy: :lol: Nem tudom miért,de sose vitt rá a lélek hogy vegyek...pedig már elég sok mindent kicseréltem a kocsin :lol: ....Szinte már csak ez a gyenge pontja :lol: Na megnézem neked a puskin utcán,én is ott vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Na megnézem neked a puskin utcán,én is ott vettem. Köszönöm :sowwy: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 [quote name='Laci4' date='2008-04-21 - 22:23' post='369157 tavaly gyanús volt, hogy esetleg ott valami nem kóser, és nem zár el ezt azt.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Megint nem sikerült normálisan idézni... Sorry... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Megint nem sikerült normálisan idézni... Sorry... :sowwy: Kapcsos zárójeleket ildomos nem zargatni a hozzászólás előtt és után :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Kapcsos zárójeleket ildomos nem zargatni a hozzászólás előtt és után :lol: hekkerkednek itten... :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Veres Jana Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Kapcsos zárójeleket ildomos nem zargatni a hozzászólás előtt és után :lol: Köszi...:sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 vettem utángyári lámpát indexet... az hogy a kasztnihoz be lehet állítani szépen még hagyám, mert tényleg jol be lehet állítani... de az fény beállítássánál már vannak bajok, szétesett az a mechanika, ami azt állítaná,hogy ne a szembejövőkre világítson a lámpa, hanem az út széle felé.. :S egyet tekertem rajta kattan, másik irnyba eggyet megint kattan, de ráadásul alig birtam tekerni, szét is ment a csavar feje...szal vissza nem veszik...most vagy ennyire szarok, vagy pont egy hibás darabot fogtam ki :S most kézzel behúztam a foncsort annyira amennyire csak lehet, szal nem kellene neki szembevilágítani a szembejövőket... most kell az auto, szal musz visszatenni igy, de hétvégén lehet szétszedem, és kivágom körbe azt a mechanikai részt, és összerakom ujra, és jol visszaragasztom majd kétkomponensűvel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Ez az utángyártottak átka, hogy ha túltekered az állítót, szétesik a mechanika. Elvileg összerakható :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Ma ment előttem egy Astra. Feketített hátsólámpája volt. Baró jól nézett ki, és baró szar volt! Amíg nézegettem, észre sem vettem, hogy indexel. Majdnem belezúgtam, mert hirtelen fékezett. És a féklámpája is alig látszott! Hogy megy át ez egy vizsgán? Vagy rögtön visszacsere? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 vagy egy kis pénz.... utángyári nak más is az átka... elég nehéz passzosra állítani mindennel:S legalábbis nekem nemigazán sikerült... vagy ennyire elment volna a zárhidam?? ahol láttam gyűrődést, ott kihuztam, kiütöttem, és olyan lett mint a másikoldalon... hűtőmaszk passzol, mocitető záródik nyilik stb... de az a lámpa annyir anem lett jo...:S elvileg összerakható?? és hogy?? szerintem csak ugy ha kivágom belőle összerakom, és utána visszaragasztom... de ha nem mozdul el akkor igymarad ahogy van Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2008 Megoszt Elküldve Április24, 2008 Ma ment előttem egy Astra. Feketített hátsólámpája volt. Baró jól nézett ki, és baró szar volt! Amíg nézegettem, észre sem vettem, hogy indexel. Majdnem belezúgtam, mert hirtelen fékezett. És a féklámpája is alig látszott! Hogy megy át ez egy vizsgán? Vagy rögtön visszacsere? Na én ezért nem festettem itthon,hanem inkább szerváltam gyári GSi-t! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Hogy megy át ez egy vizsgán? Vagy rögtön visszacsere? $ vagy lámpacsere....az még nekem is megvan percek alatt :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 $ vagy lámpacsere....az még nekem is megvan percek alatt :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 :sowwy: Hagyd rá,nagyképűsködik! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 elvileg összerakható?? és hogy?? szerintem csak ugy ha kivágom belőle összerakom, és utána visszaragasztom... de ha nem mozdul el akkor igymarad ahogy van Nem kell kivágni. Ha már asztalon van, és körbenézted, majd te is rájössz szerintem a megoldásra :sowwy: Bár konkrétan az astráét még nem láttam belülről, omegánál könnyen vissza lehet akasztani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 $ vagy lámpacsere....az még nekem is megvan percek alatt :sowwy: Ha nem ejtett be a lámpa csavarját vagy a kulcsot :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Április25, 2008 Megoszt Elküldve Április25, 2008 Ha nem ejtett be a lámpa csavarját vagy a kulcsot :lol: :lol: :lol: de készül és hord magánál tartalékot kulcsból is meg csavarból is :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts