mélykék76 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Szépen rajzol pirossal, csak megjegyezném :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Szépen rajzol pirossal, csak megjegyezném :sowwy: Köszi :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Megtudná nekem valaki mondani hogy a vészvillogó kábelei a középkonzolból hova mennek???????Mert szereztem középkonzolt,szinte teljesen szétszedtem,de a vészvillogó kapcsoló mögött lévő vezetékeket nem tudom kiszedni.....Létezik hogy az fixen ott van a kapcsoló mögött????????? Kapcsolót elöröl kiszedtem...az egyszerü volt,de nem tudom a csatit kipattintani :sowwy: http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC02159.jpg Hátúlról is hogy teljesen egyértelmű legyen mit szaretnék kiszedni :lol: :lol: :lol: http://i112.photobucket.com/albums/n171/gs...an/DSC02160.jpg Ha innen nem lehet akkor ez a vezeték hova megy??????? Elég trükkös. Elöl alul van a két szélén két pöcök. Lefelé kell kihúzni. Innentől már tudni fogod. Én legutóbbi visszarakásnál picit lereszeltem a pöcköket, hogy legközelebb könnyebb legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 am igen azok a percek... amivel hamarabb vagy korábban... ...és ha én nem akkor fordulok ott és arra...ezen én is sokat töprengtem,de felesleges.Inkább berugtam Pistáékkal! :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Elég trükkös. Elöl alul van a két szélén két pöcök. Lefelé kell kihúzni. Innentől már tudni fogod. Én legutóbbi visszarakásnál picit lereszeltem a pöcköket, hogy legközelebb könnyebb legyen. Köszönöm :sowwy: Sikerült kiszednem...... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Szépen rajzol pirossal, csak megjegyezném :sowwy: Van hozzá tehetsége,egy művész veszett el benne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Van hozzá tehetsége,egy művész veszett el benne. :lol: Painttel nehéz szebbet csinálni 1 perc alatt :lol: :sowwy: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 ...és ha én nem akkor fordulok ott és arra...ezen én is sokat töprengtem,de felesleges.Inkább berugtam Pistáékkal! :lol: Minden rosszban van valami jó :sowwy: Mindjárt kapunk az antilkoholista fronttól, hogy ezen a témát is lezüllesztjük :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Painttel nehéz szebbet csinálni 1 perc alatt :lol: :sowwy: :lol: :lol: :lol: Mondjuk ez tény! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Mindjárt kapunk az antilkoholista fronttól, hogy ezen a témát is lezüllesztjük :sowwy: :lol: Majd István atya őket is "felszenteli" kóser szilvával! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április21, 2008 Megoszt Elküldve Április21, 2008 Coupe! Ha szeded ki ezeket a cuccokat, csinálj már képeket légyszi! Elsősorban a szellőztető részekről.. meg nem tom menyire bontod le, a tekerentyűkről, mega fűtés-klima részről.. tavaly gyanús volt, hogy esetleg ott valami nem kóser, és nem zár el ezt azt.. Vagy esetleg amikor szerelsz,és nem zavarok, dobj egy pü-t..lehet elugranék kotnyeleskedni :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Erről mi a véleményetek? Megér ennyit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Erről mi a véleményetek? Megér ennyit? Én tőle vettem,kézifékre ill. váltóra is. Igaz nem gyári,de szebb lett az autó.. :sowwy: Asszem még megvan a mailcíme ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Coupe! Ha szeded ki ezeket a cuccokat, csinálj már képeket légyszi! Elsősorban a szellőztető részekről.. meg nem tom menyire bontod le, a tekerentyűkről, mega fűtés-klima részről.. tavaly gyanús volt, hogy esetleg ott valami nem kóser, és nem zár el ezt azt.. Vagy esetleg amikor szerelsz,és nem zavarok, dobj egy pü-t..lehet elugranék kotnyeleskedni :lol: Későn olvastam,már megcsináltam.....Abszolút nem nagy meló.megnéztem az így csináldba hol vannak csavarok és kiszedtem.....De csak a középkonzolt cseréltem ki,a fűtés részhez hozzá se nyúltam...Addig jó míg nem piszkálom....Aműgy kb 2 hét múlva vissza rakom az enyémet :sowwy: :lol: :lol: Ha gondolod akkor szólok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Erről mi a véleményetek? Megér ennyit? Egy bajom van vele hogy műbőr :sowwy: Régebben volt egy fickó a vaterán aki ilyeneket árúlt csak bört....De most nem találtam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 lassan elkészülök a kocsival...igaz most még inkább szét van szedve, de ki van fujva a zárhíd, meg ahol megrepedt pattogott a festék... lassan befejezem mára, holnap meg pakolom össze. üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Én tőle vettem,kézifékre ill. váltóra is. Igaz nem gyári,de szebb lett az autó.. :sowwy: Asszem még megvan a mailcíme ha kell. Megköszönöm, ha priviben elküldöd. Az enyémek már nagyon gyalázatosan néznek ki, úgyhogy muszáj lesz cserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 ...muszáj... :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Későn olvastam,már megcsináltam.....Abszolút nem nagy meló.megnéztem az így csináldba hol vannak csavarok és kiszedtem.....De csak a középkonzolt cseréltem ki,a fűtés részhez hozzá se nyúltam...Addig jó míg nem piszkálom....Aműgy kb 2 hét múlva vissza rakom az enyémet :sowwy: :lol: :lol: Ha gondolod akkor szólok :lol: Jaja.. vagy ha valamit.. jó bulik lehetnek ezek a szerelgetések... meg tanúlságosak thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 Megköszönöm, ha priviben elküldöd. Az enyémek már nagyon gyalázatosan néznek ki, úgyhogy muszáj lesz cserélni. Szerintem ide is be lehetne írni a topicba, biztos érdekel még mást is :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április22, 2008 Megoszt Elküldve Április22, 2008 :lol: :sowwy: Itt rontottak el a fórumon :lol: De tényleg, iskolásként még helyesírási versenyen is voltam 2-szer, most meg... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Szerintem ide is be lehetne írni a topicba, biztos érdekel még mást is :sowwy: Elküldtem pü-ben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Itt rontottak el a fórumon :lol: De tényleg, iskolásként még helyesírási versenyen is voltam 2-szer, most meg... :sowwy: Elhiszem :lol: . Én is szerettem a helyesírást, de már annyiszor láttam így írva, hogy én is elgondolkodok: muszáj vagy muszáj? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 Elküldtem pü-ben. :sowwy: Én meg nézem, milyen szoknyás csaj elérhetőségét küldöd te... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április23, 2008 Megoszt Elküldve Április23, 2008 :sowwy: Én meg nézem, milyen szoknyás csaj elérhetőségét küldöd te... :lol: Találó. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts