zolinho Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Fél éves 1.4-es G-s Astrám van, teljesen meg vagyok vele elégedve, csak azt nem tudom hogy hol vannak a határai. 135-nél gyorsabban még nem mentem vele (kb. 4000 ford) Nemsoká megyek egy hosszabb útra és tanácsot szeretnék kérni. (utazósebesség, milyen fodulat az amit folyamatosan lehet vele tartani, milyen keréknyomás az optimális, mert a gyári adatok szerintem alacsonyak stb...) Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 Van G astra topic is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 mostanság nekem is a caravanok tetszenek abba mekkora moci ajánlott minimum?? 1.7 td azzal jol mozog?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 mostanság nekem is a caravanok tetszenek abba mekkora moci ajánlott minimum?? 1.7 td azzal jol mozog?? Az Isuzuval esetleg, amúgy 1.8-2.0 kell hozzá, hogy dinamikusan mozogjon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 ettől tartottam a tanulo auto amin vizsgáztam egy 1.7 td volt sima opel mocis az jol mozgott, de az lépcsőhátú volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április14, 2008 Megoszt Elküldve Április14, 2008 am a sima 1.4nztől (az 5 ajtós kasznival)jobban mozogna egy kombi egy isuzu 1.7tdvel??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 ettől tartottam a tanulo auto amin vizsgáztam egy 1.7 td volt sima opel mocis az jol mozgott, de az lépcsőhátú volt... Ha lépcsőshátúval jól ment, akkor caravannal sem fog rosszul menni. :D Annyira azért nem jelentős a súlykülönbség, és az amúgy is csak alacsonyabb sebességnél jelentős. Ha ez a 82 lovas, akkor sokkal jobban fog menni az 14nz-nél, és a nagy nyomaték miatt annál is jobbnak fogod érezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 nemtudom mé mi lesz dizel mellett szol a kisebb fogyi... de drágább is meg az alkatrészek se olyan olcsók, és a hang... benzines jo hang olcsobb, hang :D de figyi...:S ez is jo meg az is de ez is rossz meg az is és a pénz beszél, és azt mondja vissz lát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 nemtudom mé mi lesz dizel mellett szol a kisebb fogyi... de drágább is meg az alkatrészek se olyan olcsók, és a hang... benzines jo hang olcsobb, hang :D de figyi...:S ez is jo meg az is de ez is rossz meg az is és a pénz beszél, és azt mondja vissz lát :lol: Erre én azt mondom: benzinnel még csak be lehet valaki oltva, node GÁZOLAJJAL!!! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 node GÁZOLAJJAL!!! :D :D :D Vérvizsgálatot kérjek akkor? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Vérvizsgálatot kérjek akkor? :D Az ötös lottóm lenne ilyen biztos mint ahogy tudtam, hogy erre beszólsz! :D Egyébként nem szükséges, a kiütések már látszanak rajtad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabó20 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 nemtudom mé mi lesz dizel mellett szol a kisebb fogyi... de drágább is meg az alkatrészek se olyan olcsók, és a hang... benzines jo hang olcsobb, hang :D de figyi...:S ez is jo meg az is de ez is rossz meg az is és a pénz beszél, és azt mondja vissz lát :D Hát igen.Benzines szebben énekel,de ha sokat mész a kisebb fogyasztás megtérülhet de viszont ezért áldozatokat kell hozni.pl. lemondani a jó hangról Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Az ötös lottóm lenne ilyen biztos mint ahogy tudtam, hogy erre beszólsz! :lol: Egyébként nem szükséges, a kiütések már látszanak rajtad. :D :D :D Tőcsé lottót,de felezünk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 :D :D :D Tőcsé lottót,de felezünk! :lol: Amit nyerek megfelezem Veled! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április15, 2008 Megoszt Elküldve Április15, 2008 Amit nyerek megfelezem Veled! :D Na azt nehéz lesz elverni akkor! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 hát igen ahogy mondtam pénz beszél... benzin melett a hang melett más is szól azért... de a dizel mellett csak a fogyi... de az elég nyomós Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április16, 2008 Megoszt Elküldve Április16, 2008 Hali. Valaki tudna nekem olyanban segíteni, hogy leirja, hogy Astra F 3,4, 5 ajtós és a cabrio csomagtere hány literes? Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Hali. Valaki tudna nekem olyanban segíteni, hogy leirja, hogy Astra F 3,4, 5 ajtós és a cabrio csomagtere hány literes? Előre is köszi. hm... hozom a slagot meg a vízórát :lol: :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Nekem az is jó, ha sörös dobozokkal rakod tele :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Nekem az is jó, ha sörös dobozokkal rakod tele :sowwy: Az enyémet is telerakhatná sörrel teli sörösdobozokkal :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 :sowwy: :lol: közben akkor félig megválaszolom a kérdésem :lol: 3/5 ajtós, gondolom ugyanakkora a csomi tér kb 360 liter lehet (talán?) sedan-é, az kb 500 liter Cabrio-nál gondolom a sedan-ból indultak ki, 500 - merevitések - tető (nyáron) Szóval, kérdem én, hogy a cabrio csomagtere hány literes nyitott illetve csukott állapotba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Az enyémet is telerakhatná sörrel teli sörösdobozokkal :sowwy: :lol: piástalálkozó lezs vagy autós? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Ha már a témánál vagyunk...mi nemrég voltunk sört venni az én 5 ajtósommal. :sowwy: Nem raktuk tele, a 180 liter minden gond nélkül, szellősen elfért a csomagtartóban...pedig ezek ilyen 1,5 literes palackok voltak, amiknek a helyigénye nem is olyan kicsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Ha már a témánál vagyunk...mi nemrég voltunk sört venni az én 5 ajtósommal. :lol: Nem raktuk tele, a 180 liter minden gond nélkül, szellősen elfért a csomagtartóban...pedig ezek ilyen 1,5 literes palackok voltak, amiknek a helyigénye nem is olyan kicsi. Csaptatok egy laza péntek estét mi ? :sowwy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Április17, 2008 Megoszt Elküldve Április17, 2008 Csaptatok egy laza péntek estét mi ? :sowwy: Közlekkari napok voltak és kellett a muníció. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts