Korzika Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Céép :D Mi az a két üveg a motortérben a szívósor mögött? :D N.O.S. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Áááá, biztos nehézvíz, és valamiféle fúziós energia hajcsa azt a motrot :D A vízbűű veszi ki a zoxigént :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Készülök a befőzési szezonra! :D abban tartom a szíverősítőt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Volt vagy 4 éve mosva utoljára a motorom... nem találok leírást, hogy mit takarjak le... Leírnátok, hogy mire vigyázzak C14SE motor mosásánál? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Mééénem jöttetek Lurdyba tegnap? :D háát őőő átaludtam :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 No, tegnap megvolt a kötelező alsó, felső és motortér mosás, meg előbb a nyári kerekek felrakása is. Jöhet a szezon! http://kepfeltoltes.hu/080411/RIMG2050_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/080411/RIMG2045_www...ltoltes.hu_.jpg :D Na ez igen!Dönörű! :D Ez az enyém: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Na ez igen!Dönörű! :D Ez az enyém: http://img.carstyling.hu/usercars/00/01/09/71/9.jpg A tiéd sem csúnya... Olyan gyári feelingje van. Biztos tartasz a garázsban egyet és azt fotózgatod mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Volt vagy 4 éve mosva utoljára a motorom... nem találok leírást, hogy mit takarjak le... Leírnátok, hogy mire vigyázzak C14SE motor mosásánál? Köszi Fél évente illik mosatni... legalábbis nekem! (3000 Ft/ alkalom) Nálam nincs takarás csak legyen sűrített levegő kéznél a gyújtás környékére, biztos ami biztos alapon :D ! Eddig még sose volt, hogy ne indult volna pöccre a mosás után. Az igaz, hogy nem szabad őrült módon nekiesni 10 centiről 100 bar nyomással. Amit megtudtam a "mosómtól" ő egy erős zsíroldó hatású szert használ a bepermetezéshez és jó meleg vizet a mosáshoz. Az eredmény fentebb látható. Az előnye meg az esztétikán túl az, hogy minden rendellenes olajszivárgást hamar észre lehet venni a tiszta felületen, és el lehet hárítani. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Olyan gyári feelingje van. Ez a cél! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Na ez igen!Dönörű! :D Megirígyeltem a tiédet egy korábbi belinkelt képen és ezért is igyekeztem nagyon megtisztíttatni. Bár még így sem jövök a nyomodba. Igaz az enyém teljesen eredeti, nem volt a motorja sem bontva még. A fékrásegítőm dobjának a rozsdája árulkodik is erről. Hadd kérdjem meg, a blokkod le volt esetleg festve ezüsttel? Ugyanis ilyen szép síma ezüstös felületet én csak festett (motorkerékpár) motoroknál láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Megirígyeltem a tiédet egy korábbi belinkelt képen és ezért is igyekeztem nagyon megtisztíttatni. Bár még így sem jövök a nyomodba. Igaz az enyém teljesen eredeti, nem volt a motorja sem bontva még. A fékrásegítőm dobjának a rozsdája árulkodik is erről. Hadd kérdjem meg, a blokkod le volt esetleg festve ezüsttel? Ugyanis ilyen szép síma ezüstös felületet én csak festett (motorkerékpár) motoroknál láttam. Sem festve,sem bontva nem volt még! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Hadd kérdjem meg, a blokkod le volt esetleg festve ezüsttel? Csak szinplán baromi sok ideje van vixolni a gépet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 háát őőő átaludtam :D :D Nyugdíjas! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Csak szinplán baromi sok ideje van vixolni a gépet! :D Van egy unokahúgom Svédországban, ő is ezt teszi. Csak ő a BMW Z4_esével! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Van egy unokahúgom Svédországban, ő is ezt teszi. Csak ő a BMW Z4_esével! :D Őőőőő... mennyi idős is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Van egy unokahúgom Svédországban, ő is ezt teszi. Csak ő a BMW Z4_esével! :D Hány éves? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Hány éves? :D Benne van a korban és van egy férje, aki a tenyerén hordozza! Mos főz takarít rá (a férje...). :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 :D :D :D Ezt sikerült percre pontosan egyszerre... Én csak azért kérdezem, mert, ha már több, mint 18, akkor Gabinak már nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 :D :D :D Ezt sikerült percre pontosan egyszerre... Én csak azért kérdezem, mert, ha már több, mint 18, akkor Gabinak már nem jó. Rokkant nyugdíjas! :D :lol: :D De komolyan!!! Különben a városi BMW klub elnöke. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Mijaza két befőttesüveg ottan? :D Egy-egy krumpli van bennük, abból nyeri az elektromosságot, a kartergáz meg katalizálja az elektrokémiai folyamatokat. Az akksit csak megtévesztésnek hagyta benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Nyugdíjas! :D Csak lélekben :D Telejesen felborultam az óraátállítástól...nameg a rendszeres nemi élet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Csak lélekben :D Telejesen felborultam az óraátállítástól...nameg a rendszeres nemi élet :D B@szol az időre mi? :D Vagy elb@szod az időt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Csak lélekben :D Telejesen felborultam az óraátállítástól...nameg a rendszeres nemi élet :D Persze-persze... ebből már nem jössz ki jól! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 Persze-persze... ebből már nem jössz ki jól! :D :D Nagyobb alvásigényem van mint egy újszülöttnek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Április11, 2008 Megoszt Elküldve Április11, 2008 B@szol az időre mi? :D Vagy elb@szod az időt? :D Az idő az egy elbaszott dolog... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts