Stefan Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Dél Amerikai fekvőrendőr: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Dél Amerikai fekvőrendőr: http://kepfeltoltes.hu/080320/del-amerikai...ltoltes.hu_.jpg Azta mekkora cipőfűző.... ez mekkorát durranna, ha átmennének rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 Azta mekkora cipőfűző.... ez mekkorát durranna, ha átmennének rajta :D de az is lehet, hogy reflexből leharapná a fejed. . . és nem is hallanád akkor a durranását. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március20, 2008 Megoszt Elküldve Március20, 2008 ez nem gyenge :D ez képes lenne összetörni a kocsit az fix... szerintem simán felborítaná.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 ez nem gyenge :D ez képes lenne összetörni a kocsit az fix... szerintem simán felborítaná.... szerintem meg sokat néztél akciófilmet a TV-ben :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 akciófilmet? nemláttam az annyakinját vagy mit természetfilmben láttam, hogy ezek hogy vadásznak. felcsavarodva várnak, aztán me mint a rugó kiugranak és már tekerednek is...pesze hogy kocsira támadjon, ahhoz minimum az kell hogy odamenj, de ki az a hülye aki egy ekkora krígyóhoz odamegy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ha google-ban rákeresel, páran már estek áldozatául ilyeneknek. Persze nem kocsival, hanem mert elaludtak, a kígyó meg arra járt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 ...járt. Ez tecc. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 arra kígyózott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ez tecc. :D értsd jól. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 mondom kígyózott am kígyóéknak is lábuk van hasláb ha jolemlékszem a bioszra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 értsd jól. :D Jól értettem én Laci, csak nem lehetett kihagyni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 egyszer volt "szerencsém" látni élőben, hogy eszik, mondjuk nem ekkora volt, hanem csak 80-90 centis szivárványos boa vagy valami ilyesmi. betették a terráriumba a patkányt, vagy egeret, már nem emlékszem, egy darabig stírölték egymást, majd kb 1/1000 másodperc alatt rátekeredett. nem gyenge látvány. . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 hasláb ha jolemlékszem a bioszra. az haspók, és teljesen más :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 sziasztok! tudna nekem valaki segíteni,multkor valahol,sajnos már nem tudom melyik topicban láttam valakinek a honlapját kiirva,fel is kattintottam rá.....nos az a lényeg tele volt remek esti gyorsulással+gsi-s videokkal. pontosan nem tudom ki volt aki videozott,de szívesen megnézném újra ezeket :D ! köxi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lbag Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 ja még annyi,hogy volt benne jópár tag innen :D :D jól kenték :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 tudja valaki, hogy miért van jobb oldalon a kormány Angliában és gyarmati országaiban? sehol nem találtam erre vonatkozó infót a neten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 tudja valaki, hogy miért van jobb oldalon a kormány Angliában és gyarmati országaiban? sehol nem találtam erre vonatkozó infót a neten. Rossz a kérdésfeltevés, mert nem a kormányról van szó, hanem a közlekedésről. Múltkor beszéltünk erről itt a fórumon, hasznos linkeket is beszúrtunk. A jobb oldalra tett kormány a bal oldali közlekedéssel függ össze, ami nagyon hosszú ideig egész Európában elterjedt volt (a történelmi vonatkozásokat lásd a lenti NOL-os cikkben). Aztán jött Napóleon, és onnantól kezdve folyamatosan tértek át a kontinentális Európa országai a jobb oldali közlekedésre. A magyar áttérés különösen érdekes, mert az erről szóló BM-rendeletet éppen a kassai bombázás napján, tehát közvetlenül a világháborúba való belépés előtt fogadták el. Lásd erről bővebben: http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=3084 http://nol.hu/cikk/409681/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 sziasztok! tudna nekem valaki segíteni,multkor valahol,sajnos már nem tudom melyik topicban láttam valakinek a honlapját kiirva,fel is kattintottam rá.....nos az a lényeg tele volt remek esti gyorsulással+gsi-s videokkal. pontosan nem tudom ki volt aki videozott,de szívesen megnézném újra ezeket :D ! köxi! Az én tippem: http://laci4.uw.hu/ Az én tanácsom: Inkább nézni, mintsem utánozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 tudja valaki, hogy miért van jobb oldalon a kormány Angliában és gyarmati országaiban? sehol nem találtam erre vonatkozó infót a neten. A régi lovas időkből maradt a bal oldali közlekedés Angliában. Ahogy felszállsz a lóra az út szélén, azt csak a bal oldalon tudod úgy megcsinálni, hogy felszállás közben ne a ló farát nézd. Tudomásom szerint ez még ezekből az időkből maradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 A régi lovas időkből maradt a bal oldali közlekedés Angliában. Ahogy felszállsz a lóra az út szélén, azt csak a bal oldalon tudod úgy megcsinálni, hogy felszállás közben ne a ló farát nézd. Tudomásom szerint ez még ezekből az időkből maradt. Igen, mert a kard beleakad a lóba, ha a másik oldalról akarsz felszállni. Találtam egy cikket a National Geographic-on. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DP@i Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ma délután M5-ös bevezetőn Bp-ről kifelé haladva DHL-nél matt bordó F Astra oldalsó kilincseire parkolt a külső sávban :D Egy perces néma csendet kérek a kocsiért :D Utasok remélem jól vannak, mentő kint volt. Más: középső kipuffom feletti hővédő (vagy mi) lemez zörög rendesen. Erősítsem fel valahogy, vagy ledobható a kocsiról? Jegyzem meg a "kardánalagút" a nyári hőgutákban belvárosban döcögve, légkondizva a kabinból érezhetően forrósodik még ezzel a lemezzel is. Választkösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 az haspók, és teljesen más :D hát nem haslábnak hívják, de nem a kígyóknál van, hanem pl az éticsigának :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 szerintem meg kéne azt hagyni ott eléggé felfogja a meleget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ma délután M5-ös bevezetőn Bp-ről kifelé haladva DHL-nél matt bordó F Astra oldalsó kilincseire parkolt a külső sávban :D Egy perces néma csendet kérek a kocsiért :D Utasok remélem jól vannak, mentő kint volt. Más: középső kipuffom feletti hővédő (vagy mi) lemez zörög rendesen. Erősítsem fel valahogy, vagy ledobható a kocsiról? Jegyzem meg a "kardánalagút" a nyári hőgutákban belvárosban döcögve, légkondizva a kabinból érezhetően forrósodik még ezzel a lemezzel is. Választkösz! Ha sokat dugózol hagyd meg, de bizonyos esetekben nem egyszerű a zörgést megcsinálni. Először is szedd le a csavarokat és mozgasd meg, hogy az esetleg beszorult kavicsok kijöjjenek. Ha pedig valahol közel van mondjuk a kipufogóhoz, akkor nyomd ki egy picit. Könnyen hajlítható. Én akármit csináltam vele a zörgés megmaradt, úgyhogy inkább eltávolítottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts