FPepe Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Apropó hamutartó... valaki írta, hogy cserélt világítást a sziavrgyújtónál...nézegettem de nem sikerült rájönnöm, hogy hogy kellene kibontani ki kell szedni a boxot, vagy a hamutartót? ez az izzó világítja meg a hamust is? Én befeküdtem az anyósülés elé, benyúltam a középkonzol mögé, kitapogattam, hátrafelé kihúztam, izzócsere, aztán visszaraktam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Én befeküdtem az anyósülés elé, benyúltam a középkonzol mögé, kitapogattam, hátrafelé kihúztam, izzócsere, aztán visszaraktam. gyárilag milyen izzó van ott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 gyárilag milyen izzó van ott? Ugyanaz, mint a fűtéskapcsolóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Holnap megnézem ha jó idő lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 a baloldali pótolható, mert ez kivehető, szemben a jobboldalival, mert az fix. most bontottam darabjaira. csinálom az élmánybeszámolót, rem nemsokára végzek vele, és igen van egy rugó, ami abban segít, hogy lenyiljon egyáltalán az egész, mert egy kis surlódós fogaskerék fogja az egészet, attol nyilik lassan Nekem a bakoldali hiányzik. Megmérnéd a méreteit? A rugó e körül a pöcök körül van, vagy a kinyitó mechanikáéra gondoltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 jo annak akinek olyan könnyen kijött :D a conrad arra jo hogy szétnézz, és aztán boltban azt kéred, fele áron megkapod :D ezt nézzétek át eddig jutotam el ma a váltóbox szerelésben: http://5mp.eu/web.php?a=novy&o=GvBVTzcySo Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 ... norbi te szedted már ki a hamutartót??? én most küzdök egyel. ... Igen, a benne lévő szemét kiborítása miatt. :D Ehhez még nem kellett túl nagy műszaki érzék :D Én általában az elgondolás szintjén meg szoktam ragadni az ilyen életbevágó dolgokkal (pl: ledesítés, fékdob- és féknyeregfestés...), szerintem ezzel is így leszek. :D Viszont teljesült egy régi gyerekkori álmom, kifestettem a nyárigumikat (most végeztem vele, megyek is aludni). Remélem nem olyan gáz (a '80-as években még menő volt) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Igen, a benne lévő szemét kiborítása miatt. :D Ehhez még nem kellett túl nagy műszaki érzék :D Én általában az elgondolás szintjén meg szoktam ragadni az ilyen életbevágó dolgokkal (pl: ledesítés, fékdob- és féknyeregfestés...), szerintem ezzel is így leszek. :D Viszont teljesült egy régi gyerekkori álmom, kifestettem a nyárigumikat (most végeztem vele, megyek is aludni). Remélem nem olyan gáz (a '80-as években még menő volt) :D :D :D :D Úgy gondolod, hogy a feliratokat festetted fehérre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 Úgy gondolod, hogy a feliratokat festetted fehérre? Ja, de erősen gondolkodtam azon is, hogy a kerék lesz fehér, és a felirat marad fekete :D :D Csak egy pici DUNLOP feliratról van szó, a többit (SP SPORT 01, méretek, DOT szám...) hagytam. :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március15, 2008 Megoszt Elküldve Március15, 2008 hát nekem is sok terv van ami az is maradt, meg sok félkész... rem ez amit belinkeltem előbb elkészül lassacskán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Viszont teljesült egy régi gyerekkori álmom, kifestettem a nyárigumikat (most végeztem vele, megyek is aludni). Remélem nem olyan gáz (a '80-as években még menő volt) :D :D :D :D Képet!. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Képet!. :D Még ki kell egy kicsit kozmetikázni, fel kell rakni, és majd akkor. Talán :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Amúgy tud valaki Pesten (vagy Pécs-Pest között nem túl nagy kitérővel) olyan helyet, ahol normális áron kapható sárvédő dobbetétet hátulra? Csak a veszprémi boltot találtam meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 http://5mp.eu/web.php?a=novy&o=GvBVTzcySo itt tartok a váltóboxal Link to comment Megosztás: More sharing options...
mauser Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Amúgy tud valaki Pesten (vagy Pécs-Pest között nem túl nagy kitérővel) olyan helyet, ahol normális áron kapható sárvédő dobbetétet hátulra? Csak a veszprémi boltot találtam meg :D Helyet nem, de Rider-éknek vannak viszonteladóik. Érdemes lenne felhívni őket, biztos adnak konkrét címeket. (Zárójelben megjegyzem, hogy kéthetente péntekenként mászkálok Bp.-re, végső esetben egy fuvarozás erejéig szívesen segítek.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 jó idő volt ma...kicseréltem a hamutartó világítását :D :D megnéztem, lehúztam, lejött, csere, vissza, kész... csak azt nem értem, hogy ezt, meg a fűtés kapcsolóit miért nem kötötték egybe a világítással... ha világos van úgysem látszik, ha sötétedik, vagy szürkület van, úgyis felkapcsolja a júzer a világítást... így meg "szívja" az aksit... néha nem értem a fiatal német mérnököket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Amúgy tud valaki Pesten (vagy Pécs-Pest között nem túl nagy kitérővel) olyan helyet, ahol normális áron kapható sárvédő dobbetétet hátulra? Csak a veszprémi boltot találtam meg :D most arra a műanyagra gondolsz ami elől van és ami gyárilag nincs hátulra? nekem van hátsó, még régebben vettem de nem tettem fel. igaz ferdehátúhoz rendeltem de asszem nincs külnbség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Helyet nem, de Rider-éknek vannak viszonteladóik. Érdemes lenne felhívni őket, biztos adnak konkrét címeket. (Zárójelben megjegyzem, hogy kéthetente péntekenként mászkálok Bp.-re, végső esetben egy fuvarozás erejéig szívesen segítek.) Majd rákérdezek! :D most arra a műanyagra gondolsz ami elől van és ami gyárilag nincs hátulra? nekem van hátsó, még régebben vettem de nem tettem fel. igaz ferdehátúhoz rendeltem de asszem nincs külnbség. Igen, arra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 első szélvédőre napvédőcsíkot tett már fel valaki? egy ezrest megérne...annyiért láttam a homasitánál kérdés, hogy fel tudom-e én tenni szépen,vagy el kell menni vele fóliáshoz? egyáltalán ezt kívülre kell tenni vagy belülre? ha belülre akkor le kell venni a ragsztott visszapillantót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 most arra a műanyagra gondolsz ami elől van és ami gyárilag nincs hátulra? nekem van hátsó, még régebben vettem de nem tettem fel. igaz ferdehátúhoz rendeltem de asszem nincs külnbség. Jókor mondod...nekem is venni kéne,ha nem akarom hogy megint begye magát a rozsda,de nem tom hogy a GSi rugókkal meg ezzel a 15-ös felnivel beleérne-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Jókor mondod...nekem is venni kéne,ha nem akarom hogy megint begye magát a rozsda,de nem tom hogy a GSi rugókkal meg ezzel a 15-ös felnivel beleérne-e. sztem elférne mivel én anno egy hasonló kaliberű astrára vettem. 15-ös felnik és szintén enyhén ültetve volt. De mondjuk nem próbáltam ki, mikor megvettem nem sokra elkelt az autó, a gsi-re meg már nem terveztem felrakni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 csak azt nem értem, hogy ezt, meg a fűtés kapcsolóit miért nem kötötték egybe a világítással... ha világos van úgysem látszik, ha sötétedik, vagy szürkület van, úgyis felkapcsolja a júzer a világítást... így meg "szívja" az aksit... néha nem értem a fiatal német mérnököket :D Valószínűleg a sötétben álló helyzetben bent ülők "kényelmét" hivatott szolgálni. Ha fel kellene kapcsolnia olyan helyzetben a helyzetjelzőt, akkor mégtöbbet fogyasztana. Továbbá egyre inkább tolódunk abba az irányba, hogy a világítás minden helyzetben legyen bekapcsolva, akkor meg mindegy. Ha jól tudom külföldön már sok helyen így van. Ha pedig nem értünk valamit, attól még nem a mérnök a hülye. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 első szélvédőre napvédőcsíkot tett már fel valaki? egy ezrest megérne...annyiért láttam a homasitánál kérdés, hogy fel tudom-e én tenni szépen,vagy el kell menni vele fóliáshoz? egyáltalán ezt kívülre kell tenni vagy belülre? ha belülre akkor le kell venni a ragsztott visszapillantót? Belülre. Ha van kézügyességed tehetsz egy próbát, de szerintem nehéz szépre megcsinálni úgy, hogy valaki akkor lát fóliát először. Ha felrakatod akkor szép lesz, de nyilván drágább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 első szélvédőre napvédőcsíkot tett már fel valaki? egy ezrest megérne...annyiért láttam a homasitánál kérdés, hogy fel tudom-e én tenni szépen,vagy el kell menni vele fóliáshoz? egyáltalán ezt kívülre kell tenni vagy belülre? ha belülre akkor le kell venni a ragsztott visszapillantót? Van egy angol nyelvű, igaz Corsához, de gondolom ugyanaz a menete: http://kep.tar.hu/istf/50276262/21708273#2 Igaz itt külsőt raknak fel, de gondolom hasonló lehet a belső matrica is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
phishR Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Jól hangzik. Olajból ugye nem GM 10W40-es 5L-est vettél? Nemrég vagyok Astra tulaj és még nem olvastam végig a teljes fórumot. Elárulnád nekem is, mi a baj a fenti olajjal? Nekem ilyet tettek bele az Opel szervizben...(valszeg nem 5l-est, hanem hordóból, de a típusa ez a szervizkönyv szerint) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts