FPepe Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 na, ma sikerült időt szakítanom és beraktam a műszeregységet madzag be volt húzva, a sebesség tesztelése majd hétfőn, munkába menet nekem eddig úgy tűnik, hogy nem csal többet, mint a régi erre mondtad, hogy többet csal, ugye? ami miatt írtam az egyém egészen homogén lett a ledekkel, pedig én is csak a 4-et cseréltem le a közepe nem sötét, inkább csak a fordulatszám-mérőnél a bal oldal halványabb Az az óra pontosabb, mint az enyém, meg fiatalabb is, ha a sebességjele jó lett volna nekem, nem azt adtam volna oda, csak sajna a BC kb. dupla értékeket mutatott vele, mint a régivel, Gabi kellett volna hozzá, hogy átprogramozza, de az időigényes. Így most nálam a hámló számlapú régi órám maradt az új műszerfalban. Milyen LED-eket használtál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 sok infóm nincs róla, foglalatosat vettem, vateráról számlaszámot meg árat majd küldöd Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 sok infóm nincs róla, foglalatosat vettem, vateráról számlaszámot meg árat majd küldöd Van képed róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 a ledről? kerek fejű, B8,5D foglalatos van kissé vágott fejű is, csak az T5-ös elvileg egy használt foglalatba belemegy, lehet azzal jobb lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 a ledről? kerek fejű, B8,5D foglalatos van kissé vágott fejű is, csak az T5-ös elvileg egy használt foglalatba belemegy, lehet azzal jobb lenne Meg tudod adni a vaterás linkjét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 http://www.vatera.hu/ledes_autoizzo_12_v_z...b_55263445.html ilyen, csak fehér ha kell a telszám, mondom mi már vaterán kívül bizniszelünk, feleslegesen nem dobjuk ki a jutalékot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Igen, gond nélkül átmegy. Köszönöm opel 16v! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Jó idő volt ma, ennek örömére rendeztünk kocsimosást :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 És a nagynyomású mosóval a Corsáról lemostátok a dísztárcsát! :D :D Szépek így együtt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 gyóó micsoda carpark meg mekkora udvar :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szitamanó Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Bocs,hogy megint a lengyel oldallal jövök,de ha valaki ledezni akar,nézze meg a bal oldali menüjükben a TUNING alatt a "Zegary wg Bengamina" részt.Nem rossz,nekem nagyon bejön a fehér háttér a piros mutatóval :) .Szerintem kipróbálom majd én is hamarosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 http://www.vatera.hu/ledes_autoizzo_12_v_z...b_55263445.html ilyen, csak fehér ha kell a telszám, mondom mi már vaterán kívül bizniszelünk, feleslegesen nem dobjuk ki a jutalékot :) Mennyiért veszed tőle vaterán kívül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 minimálisan kevesebbért, de nincs posta utánvétnél se és jók a cuccok nem szeretek forrasztgatni, szóval nekem ennyit megér Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 minimálisan kevesebbért, de nincs posta utánvétnél se és jók a cuccok nem szeretek forrasztgatni, szóval nekem ennyit megér Itt Szolnokon vmelik kis ótós boltban ugyanez a foglalatos 550, tavaj 500 volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 ez viszont 2 darab :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 ez viszont 2 darab :) ezis 2db-os mondom ugyanaz! felismertem a képről . szóval nem kapod ócsóbban 550-nél te sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 nem erefelé viszont sehol nem találtam, szóval választási lehetőség se sok van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február25, 2008 Megoszt Elküldve Február25, 2008 hát igy van ez vagy mázlid van és van bolt ahol olcso is vagy találni se találsz :D én mondjuk azt a panelos megoldást szeretném megcsinálni, majd, mert szerintem az tuti lehet, főleg ha meg is csiszolgatom a ledeket, meg kék fehér számlapot csinálok hozzá :) üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 X 16 XEL motornál,ahogy jön le a kipufogó csöve és kanyarodik az olajteknő alá,ott van egy lemez (gondolom hővédő szerepe van) körbe veszi a csövet,na az zörög nekem időnként, főleg elinduláskor. Van benne 2 csavar azokat ,már mocskosul meghúztam,de még mindig mozog ez a qrva! Hogy lehetne megszorítani,hogy abba hagyja a zenélést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 X 16 XEL motornál,ahogy jön le a kipufogó csöve és kanyarodik az olajteknő alá,ott van egy lemez (gondolom hővédő szerepe van) körbe veszi a csövet,na az zörög nekem időnként, főleg elinduláskor. Van benne 2 csavar azokat ,már mocskosul meghúztam,de még mindig mozog ez a qrva! Hogy lehetne megszorítani,hogy abba hagyja a zenélést? Nem lehet hogy a lemez hajlott meg? Nézd meg hol van a legközelebb valamihez, és hajlíts rajta kicsit. Ha olyan mint a kipufogódoboknál akkor lehet kézzel is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 Igazad van,alulról van rajta horpadás,valszeg beleért valamibe egyszer. Holnap akkor aláfexem és ütök rajta párat,biztos lehet alakítani,mert olyan mintha bádogból lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 a mai napon üzletelt zsetont már fizethetem is be a yardnak :) mondjuk, örülhetek, hogy nem vették el a jogsim Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 a mai napon üzletelt zsetont már fizethetem is be a yardnak :) mondjuk, örülhetek, hogy nem vették el a jogsim Mi történt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 az erős napsütésben nem láttam meg egy várostáblát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február26, 2008 Megoszt Elküldve Február26, 2008 És kitörted? :) ,vagy csak alacsonyan szálltál lakott területen belül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts