Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Én azért vettem le őket mert szerintem kicsit túlzsúfolt volt a hátulja a sok felirattal! Nekem jobban tettszik így tisztán...

Természetesen mindet megőriztem és ha egyszer véletlenül eladom szépen visszateszem rá az összest,hogy gyári kinézete legyen!

Igen az alapmodelleken nincs motorra utaló felirat gyárilag,innen lehet megkülönböztetni őket!

Nekem sem volt a Corsámon(az alap 1000 -es motorral volt) és a Corsa előtti 93-as F Astrámon sem mert az meg a 60 lovas 1,4-es volt és abban az volt az alap modell!

Megosztás:

Nem, az cserés lesz, mert ez törött (bár nem feltűnő). Egyébként a tervek szerint fehérre lesz fújva az új lökös, úgy azért más lesz. Egyébként nekem se nagyon teccik, de nem ez én autóm...

A gyári fényezetlen lököst inkább ne fújjátok, mert nem lesz tartós :)

Megosztás:

hening

mit akartál mondani azokkal a képekkel?? nem értem miből csinálja unalmában

am nekem se tecc ez a maszk...

Amit linkeltem az egy makett. Az öreg szokott építeni, és restaurálni/felújítani is. A képeken egy 2. VH-s Opel Blitz teherautó van, a felújítás egyik fázisában.

Megosztás:

A rendszámtáblával kapcsolatos díjak:

1. egy pár általános rendszámtábla: 6500 forint,

2. egy pár ideiglenes rendszámtábla (V; Z; CD; E;): 10000 forint,

3. egy pár különleges rendszámtábla: 10500 forint,

4. egyénileg kiválasztott rendszámtábla kiadásának engedélyezése: 86500 forint,

5. egyedileg előállított rendszámtábla kiadásának engedélyezése: 336000 forint,

okmányirodában kell, ha jól tudom

Megosztás:

...Mi történik autócserénél?

Sztem a rendszámmal semmi. Legalábbis nekem nem cserélték, ugyanaz maradt. Viszont valamikor '98-ban valamiért cserélték, mert GTG-s és '93-as az autó...

Nem tudom, milyen okokból cserélik, tudtommal pl. a hátsó rendszámtábla elhagyása esetén pl. újat kapsz, ill. forgalomból való kivonás után, ha újból forgalomba helyezik, akkor is.

Autócserénél kapsz új forgalmit és törzskönyvet, de a rendszám tudtommal nem változik.

Megosztás:

Sztem a rendszámmal semmi. Legalábbis nekem nem cserélték, ugyanaz maradt. Viszont valamikor '98-ban valamiért cserélték, mert GTG-s és '93-as az autó...

Nem tudom, milyen okokból cserélik, tudtommal pl. a hátsó rendszámtábla elhagyása esetén pl. újat kapsz, ill. forgalomból való kivonás után, ha újból forgalomba helyezik, akkor is.

Autócserénél kapsz új forgalmit és törzskönyvet, de a rendszám tudtommal nem változik.

Csak akkor cserélik a rendszámot, ha mindkettőt lelopják (vagy elhagyod), illetve ha az egyik már volt korábban cserélve ugyanarra.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.