opel16v Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Szerintem a Csergőben is pl. Ragasztva van amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 De még mennyire oda van ragasztva,én már csak tudom. Még néhány ponton,most is látszik a ragacs! :) Én a meg a helyedben minden feliratot letisztítanék róla! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Szerintem a Csergőben is pl. Ragasztva van amúgy. Tudsz hozzá valami oldószert ajánlani? vagy csak barbárul kell tépni? festéket nem hozza magával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Én damilt fűztem be alá és úgy szépen óvatosan levágtam "fűrészeltem" vele!Utána pedig ami ragi rajta maradt azt lemostam ...denaturált szesz :D ,polírpaszta,forró víz és ilyen hasonló okosságokkal!(de nem kromofág ...ugye deep blue steve :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Ezt egyébként nem tudom, miért jó, mármint leszedni a feliratokat. Én meg inkább ki akarom majd cserélni őket, mert elég kopottak, meg rátenni még egy 1.4i-t, azt gyárilag lespórolták ezekről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Én azért vettem le őket mert szerintem kicsit túlzsúfolt volt a hátulja a sok felirattal! Nekem jobban tettszik így tisztán... Természetesen mindet megőriztem és ha egyszer véletlenül eladom szépen visszateszem rá az összest,hogy gyári kinézete legyen! Igen az alapmodelleken nincs motorra utaló felirat gyárilag,innen lehet megkülönböztetni őket! Nekem sem volt a Corsámon(az alap 1000 -es motorral volt) és a Corsa előtti 93-as F Astrámon sem mert az meg a 60 lovas 1,4-es volt és abban az volt az alap modell! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Ezt egyébként nem tudom, miért jó, mármint leszedni a feliratokat. Egyet sem hagytam rajta,csúnyák kopottan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 nekem meg magátol esett le előbb csak astra clas om volt aztán már csak astrám van de én is le fogom szedni... nekem is jobban tetszik nélkülük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Egyébként ez úgy tűnik járvány, mert nálunk a Caravanra pár perce pattintottam fel egy jel nélküli GSi hűtőmaszkot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Egyébként ez úgy tűnik járvány, mert nálunk a Caravanra pár perce pattintottam fel egy jel nélküli GSi hűtőmaszkot :) http://img1.tar.hu/fpepe/img/33734947.jpg Lökös nem volt hozzá? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 OFF nemtecc inkább csirkerács :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Egy nyugdíjas kollégám ezzel ilyeneket csinál unalmában. :) http://kepfeltoltes.hu/view/080219/DSC0075...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/080219/DSC0076...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/080219/DSC0076...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/080219/DSC0076...ltoltes.hu_.jpg Egész ügyes az öreg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Lökös nem volt hozzá? :) Nem, az cserés lesz, mert ez törött (bár nem feltűnő). Egyébként a tervek szerint fehérre lesz fújva az új lökös, úgy azért más lesz. Egyébként nekem se nagyon teccik, de nem ez én autóm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Nem, az cserés lesz, mert ez törött (bár nem feltűnő). Egyébként a tervek szerint fehérre lesz fújva az új lökös, úgy azért más lesz. Egyébként nekem se nagyon teccik, de nem ez én autóm... Pedig az úgy lenne szép, így furi egy kicsit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Nem, az cserés lesz, mert ez törött (bár nem feltűnő). Egyébként a tervek szerint fehérre lesz fújva az új lökös, úgy azért más lesz. Egyébként nekem se nagyon teccik, de nem ez én autóm... A gyári fényezetlen lököst inkább ne fújjátok, mert nem lesz tartós :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 A gyári fényezetlen lököst inkább ne fújjátok, mert nem lesz tartós :D Tudom, bontott gyárilag fényezettet néztünk ki. Csak kicsit messze van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 hening mit akartál mondani azokkal a képekkel?? nem értem miből csinálja unalmában am nekem se tecc ez a maszk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 A gyári fényezetlen lököst inkább ne fújjátok, mert nem lesz tartós :D sztem az enyém is utólag lett fényzve pattog is le szépen :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 Nem lehetne összehozni egy bontó katalógust? Engem leginkább a Békésmegyeiek érdekelnének, bár megfordulok más megyékben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február20, 2008 Megoszt Elküldve Február20, 2008 hening mit akartál mondani azokkal a képekkel?? nem értem miből csinálja unalmában am nekem se tecc ez a maszk... Amit linkeltem az egy makett. Az öreg szokott építeni, és restaurálni/felújítani is. A képeken egy 2. VH-s Opel Blitz teherautó van, a felújítás egyik fázisában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Nem lehetne összehozni egy bontó katalógust? Engem leginkább a Békésmegyeiek érdekelnének, bár megfordulok más megyékben is. sőt...egy bolt és szervízkatalógus sem ártana... nem kéne kérdezősködni a kezdő júzernek... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loogan23 Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Van valakinek tapasztalata egyéni rendszámmal? Mennyibe kerül? Hol kell intézni? Mi történik autócserénél? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 A rendszámtáblával kapcsolatos díjak: 1. egy pár általános rendszámtábla: 6500 forint, 2. egy pár ideiglenes rendszámtábla (V; Z; CD; E;): 10000 forint, 3. egy pár különleges rendszámtábla: 10500 forint, 4. egyénileg kiválasztott rendszámtábla kiadásának engedélyezése: 86500 forint, 5. egyedileg előállított rendszámtábla kiadásának engedélyezése: 336000 forint, okmányirodában kell, ha jól tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 ...Mi történik autócserénél? Sztem a rendszámmal semmi. Legalábbis nekem nem cserélték, ugyanaz maradt. Viszont valamikor '98-ban valamiért cserélték, mert GTG-s és '93-as az autó... Nem tudom, milyen okokból cserélik, tudtommal pl. a hátsó rendszámtábla elhagyása esetén pl. újat kapsz, ill. forgalomból való kivonás után, ha újból forgalomba helyezik, akkor is. Autócserénél kapsz új forgalmit és törzskönyvet, de a rendszám tudtommal nem változik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2008 Megoszt Elküldve Február21, 2008 Sztem a rendszámmal semmi. Legalábbis nekem nem cserélték, ugyanaz maradt. Viszont valamikor '98-ban valamiért cserélték, mert GTG-s és '93-as az autó... Nem tudom, milyen okokból cserélik, tudtommal pl. a hátsó rendszámtábla elhagyása esetén pl. újat kapsz, ill. forgalomból való kivonás után, ha újból forgalomba helyezik, akkor is. Autócserénél kapsz új forgalmit és törzskönyvet, de a rendszám tudtommal nem változik. Csak akkor cserélik a rendszámot, ha mindkettőt lelopják (vagy elhagyod), illetve ha az egyik már volt korábban cserélve ugyanarra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts