hening Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Ebként ma voltam Kápolnásnyéken is. Csak úgy furikázni, amíg az asszony a bizniszelt Fehérváron. Nézegettem jobbra, balra, kerestem a strandkorlátkéket, de nem találtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Gondoltam a karbantartási tervek (olajcsere, vezérléscsere, stb.) miatt nem árt, ha a km-állás megmarad, és így szétszedve egyszerű állítani. Persze-persze. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 213900 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 Ebként ma voltam Kápolnásnyéken is. Csak úgy furikázni, amíg az asszony a bizniszelt Fehérváron. Nézegettem jobbra, balra, kerestem a strandkorlátkéket, de nem találtam. :) A garázsában pihent :) Ha egyszer olyankor is jársz erre, amikor nem éjszakás vagyok, akkor össze is futhatunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február16, 2008 Megoszt Elküldve Február16, 2008 A garázsában pihent :) Ha egyszer olyankor is jársz erre, amikor nem éjszakás vagyok, akkor össze is futhatunk :) A jövő honapban lesz még ilyen, úgy a hónap közepén. Pontosan csak kb 2 hét múlva tudom meg.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 tegnap est emeglepődve vettem észre, hogy nekem oylanom van, hogy az első fehér vonalnál van a 90 fok szoval kinek van ehhez való scannelt képe??? Fpepe ha jol tudom neked volt olyanhoz ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 írtam már, hogy megkapod a komplett egységet, ha akarod és azt csinálsz vele, amit akarsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 írtam már, hogy megkapod a komplett egységet, ha akarod és azt csinálsz vele, amit akarsz :) és hogy kapom meg? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
josh_ Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 és hogy kapom meg? :) emailbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 :) jóféle mail, akkor azasszonynakvalót is lekérném mailban szegedről, aztán ha meguntam: válasz a feladónak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 leadhatom Futó úrnál esetleg, ha jársz valamikor pest felé Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február17, 2008 Megoszt Elküldve Február17, 2008 hát akkor asszem ha levélben feladod ecerűbb, oszt vagy ideér vagy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
levys Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Meg tudjatok mondani hogy hol talalom meg a Zengő-t,valami cim,elerhetoseg?nekem sem artana egy tuzetesebb atvizsgalasa az automnak:))) Annyira jokat mondotok roluk,megnezetnem az automat en is veluk. kosz elore is Levys Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Meg tudjatok mondani hogy hol talalom meg a Zengő-t,valami cim,elerhetoseg?nekem sem artana egy tuzetesebb atvizsgalasa az automnak:))) Annyira jokat mondotok roluk,megnezetnem az automat en is veluk. Ha a futómű állításra gondolsz: http://www.zengogumi.hu/?type=uzleteink Link to comment Megosztás: More sharing options...
levys Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Ha a futómű állításra gondolsz: http://www.zengogumi.hu/?type=uzleteink hat igazabol arra is,meg egy rendes atvizsgalasara az autonak. egy jo szerelot tudsz mondani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 hat igazabol arra is,meg egy rendes atvizsgalasara az autonak. egy jo szerelot tudsz mondani? A zengőéket igazából futóműállításra javallom, mert nagyon jól csinálják, és nem is drágák. Ha mást kell még csinálni az autón, akkor ott van pl Patyi Laci a 13. kerben a Tatai u. 70-ben, valamint Dedeóék az M5 kivezetőnél az auchan mögötti részen (www.strohm.hu). Link to comment Megosztás: More sharing options...
levys Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 A zengőéket igazából futóműállításra javallom, mert nagyon jól csinálják, és nem is drágák. Ha mást kell még csinálni az autón, akkor ott van pl Patyi Laci a 13. kerben a Tatai u. 70-ben, valamint Dedeóék az M5 kivezetőnél az auchan mögötti részen (www.strohm.hu). koszonom,meg is keresem majd oket:))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Gabi! PÜ-t megkaptad? Hülye kérdés, persze, hogy meg. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Gabi! PÜ-t megkaptad? igen, köszi! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 igen, köszi! :D Közben szerkesztettem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelastras Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Lelőtték John McClane-t? Vagy csak mecénás lett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 Lelőtték John McClane-t? Vagy csak mecénás lett? ÁÁÁ, Rájött Johnny, hogy ő 5000 ccm es benyással jár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 tegnap est emeglepődve vettem észre, hogy nekem oylanom van, hogy az első fehér vonalnál van a 90 fok szoval kinek van ehhez való scannelt képe??? Fpepe ha jol tudom neked volt olyanhoz ugye? Igen, ilyen van. Mondj egy mailcímet, ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február18, 2008 Megoszt Elküldve Február18, 2008 ÁÁÁ, Rájött Johnny, hogy ő 5000 ccm es benyással jár. Ahogy a 3-ban mondja: "Hiába,öreg ember nem gyorsvonat!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve Február19, 2008 Megoszt Elküldve Február19, 2008 Hali! A csomagtartó ajtón levő Opel meg Astra felirat hogyan van rögzítve? Ragasztva van? ill hol lehet venni új feliratot (csak opel kereskedésben)? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts