pasla09 Elküldve Szeptember12, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2018 (edited) Tudom, hogy nem adok-veszek fórum, de nincs véletlenül valakinek egy balos ködlámpija? Tegnap reggelre eltűnt a búra, de még az égő se volt benne. Szilánk viszont igen , tehát nem csak levált és leesett. A lökös viszont ép... valaki kiütötte szándékosan. Vasárnap még tuti megvolt. A műanyag vázú, facelift utáni kellene. Köszönöm, és bocsánat, hogy ide (is) fordulok! Módosítva Szeptember12, 2018 : pasla09 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember21, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2018 Sose tudni kibe botlasz bele hazafelé... Természetesen beszél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Szeptember21, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2018 (edited) 1 óra, zotya975 írta: Sose tudni kibe botlasz bele hazafelé... Természetesen beszél. Merre volt ? Módosítva Szeptember21, 2018 : Stevy Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember22, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2018 16 órája, Stevy írta: Merre volt ? Csanakon, ahogy mész a 83-ason Tét felé, van a Koroncó-Csanaki leágazás, ahogy bejöttem a falu felé, ott állt a temető parkolóban. Befordultam aztán látom a szemem sarkából valami fekete sportkocsi, odanéztem és aztaqrva...tisztára mint a filmben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Szeptember25, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2018 Nektek mutató szerint mikor szokott kapcsolni a hűtő venti ? Én múlthéten kicseréltem a hőkapcsolót, eddig olyan 95-nél kapcsolt be, az alatt pedig ki. Most ott még nem kapcsol, szerintem csak 100-nál kapcsolna, mert leírás szerint ott kapcsol és 95-nél. (Gondolom utóbbinál pedig ki.) (Bekapcsolni azóta nem kapcsolt be, csak egyszer ment fel 95 főlé, bár mostanában nem is fog szerintem ahogy lehűlt az idő. ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Szeptember25, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2018 59 perce, Stevy írta: Nektek mutató szerint mikor szokott kapcsolni a hűtő venti ? Én múlthéten kicseréltem a hőkapcsolót, eddig olyan 95-nél kapcsolt be, az alatt pedig ki. Most ott még nem kapcsol, szerintem csak 100-nál kapcsolna, mert leírás szerint ott kapcsol és 95-nél. (Gondolom utóbbinál pedig ki.) (Bekapcsolni azóta nem kapcsolt be, csak egyszer ment fel 95 főlé, bár mostanában nem is fog szerintem ahogy lehűlt az idő. ) Kicsivel 100 alatt be, az első fokozatot, aztán kb. 105 körül a második fokozatot. De még nyáron is alig jut el az első fokozatig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Szeptember25, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2018 Enyém csak kétállású, de akkor talán nem kell izguljak miatta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Szeptember27, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2018 Egy sikeres műszaki vizsga. Ennek hozadéka lett egy vonóhorog is. Egy tonnáig jöhet bármi. 3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyemi Elküldve Szeptember27, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2018 (edited) 2 órája, Róóóbi írta: Egy sikeres műszaki vizsga. Ennek hozadéka lett egy vonóhorog is. Egy tonnáig jöhet bármi. Na most mondjátok meg(?) Nem gyönyörű ! 27 éves dizájn és még mindig szép , és ez 283 szín Hmmm.... Tisztára elérzékenyültem pedig az enyém is ilyen, csak 1.4-es. "Nem eladó? "(meg is ölne az asszony) Köszi Róóóbi. Módosítva Szeptember27, 2018 : nyemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Szeptember27, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2018 2 órája, nyemi írta: Na most mondjátok meg(?) Nem gyönyörű ! 27 éves dizájn és még mindig szép , és ez 283 szín Hmmm.... Tisztára elérzékenyültem pedig az enyém is ilyen, csak 1.4-es. "Nem eladó? "(meg is ölne az asszony) Köszi Róóóbi. Z369 Rio Verde, de majdnem talált. Eladó? Hazafelé Köln alatt került bele a százezredik km. Szerinted eladnám? Én köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyemi Elküldve Szeptember27, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2018 4 perce, Róóóbi írta: Z369 Rio Verde, de majdnem talált. Eladó? Hazafelé Köln alatt került bele a százezredik km. Szerinted eladnám? Én köszi Tudom hogy nem ,azért is raktam idéző jelbe. Meg amúgy is, csak egy garázsom van, és egy ilyen szépséget kint altatni, nem volna szívem. Múltkor egy ugyanilyen ferde-hátú 1,6 volt egy multi parkolójában sötétbordó színben frissen polírozva. Hát alig bírtam otthagyni, úgy rángatott már el az asszony. Én úgy érzem nagyon beletalált a tervező , letisztult kerekded forma, ami még autónak néz ki. Nem azok a mostani autócsodák, ami olyan előröl mintegy boxer kutya pofája. Szóval ha én kutyát akarok nem veszek autót , ha meg autót akarok, akkor meg ne vegyek már kutyát . Megfordult a világ keverjük a szezont a fazonnal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tuskes Elküldve Szeptember27, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2018 (edited) 9 órája, Róóóbi írta: Egy sikeres műszaki vizsga. Ennek hozadéka lett egy vonóhorog is. Egy tonnáig jöhet bármi. Azt én elböktem legutóbb, pedig akartam rá! Csak sajna a lejárt műszakival, biztos úr ejnye-bejnye, azonnal vittem vizsgára, így elmaradt a horog. Sajnálom, majd legözelebb...... Egyébként jó segge van a csajodnak, és a táblája is szép, friss! Módosítva Szeptember27, 2018 : tuskes Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Szeptember28, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2018 13 órája, nyemi írta: Tudom hogy nem ,azért is raktam idéző jelbe. Meg amúgy is, csak egy garázsom van, és egy ilyen szépséget kint altatni, nem volna szívem. Múltkor egy ugyanilyen ferde-hátú 1,6 volt egy multi parkolójában sötétbordó színben frissen polírozva. Hát alig bírtam otthagyni, úgy rángatott már el az asszony. Én úgy érzem nagyon beletalált a tervező , letisztult kerekded forma, ami még autónak néz ki. Nem azok a mostani autócsodák, ami olyan előröl mintegy boxer kutya pofája. Szóval ha én kutyát akarok nem veszek autót , ha meg autót akarok, akkor meg ne vegyek már kutyát . Megfordult a világ keverjük a szezont a fazonnal. Nekem sincs, itthon se meg kint se sajnos. Alattunk volt egy eladó de lemaradtam róla. Nekem mindig is öt ajtós volt, de ez a három ajtós most nagyon beakadt... Ha a mai autókból kéne választani? Inkább bicikli... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Szeptember28, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2018 9 órája, tuskes írta: Azt én elböktem legutóbb, pedig akartam rá! Csak sajna a lejárt műszakival, biztos úr ejnye-bejnye, azonnal vittem vizsgára, így elmaradt a horog. Sajnálom, majd legözelebb...... Egyébként jó segge van a csajodnak, és a táblája is szép, friss! Ez is épphogy meglett. Már hetekkel ezelőtt vettem egy Auguszt horgot, de a forgalmazó nem akarta pótolni se az adattáblát se műbizonylatot. Merthogy bontott és nem áll módjukban. Úgyhogy raktam fel ezt, nagyongyári holland Brinks horog. Köszmár! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rolandgyorgy Elküldve Szeptember30, 2018 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2018 Sziasztok. Az alabbiakban kernem segitsegetek. A kuplung pedal nyikorog. Ez nem csak hogy idegesítő (persze el lehet vele menni,lenni) de foleg hidegben es dugokban ahol valtas valtast kovet fokozódik...nyikorog mikor kinyomom mikor teljesen felengedem meg kattan is talan. A valtas nehezkesse valik, bele kell eroszakolni a fokozatokba, surlodik, nem egy jo erzes na...csoda WD40 egy fel napig talan javit valamit...van otletetek? Elore is köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2018 Megoszt Elküldve Október1, 2018 9 órája, rolandgyorgy írta: Sziasztok. Az alabbiakban kernem segitsegetek. A kuplung pedal nyikorog. Ez nem csak hogy idegesítő (persze el lehet vele menni,lenni) de foleg hidegben es dugokban ahol valtas valtast kovet fokozódik...nyikorog mikor kinyomom mikor teljesen felengedem meg kattan is talan. A valtas nehezkesse valik, bele kell eroszakolni a fokozatokba, surlodik, nem egy jo erzes na...csoda WD40 egy fel napig talan javit valamit...van otletetek? Elore is köszönöm! Ki kell venni teljesen a pedált és akkor hozzá lehet férni a kúpos csaphoz amit inkább zsírozni kell. Egy rugós biztosított kell levenni a csap végéről majd letekerni a csavart és kikocogatni kalapáccsal ( a menetre vigyázni) a csapot. Ha nem akarod kivenni a pedált akkor a rugót nem is kell kiakasztani, fentre ie lehet kenni zsírt ahol be van akasztva a bowden vége. Én mondjuk kiveszem időnként az egészet a bowdent is ( pont most hétvégén) abba csorgatok egy kis olajat. Méretfüggő hogy mennyire férsz hozzá, 175 centi és 75 kiló alatt nem vészes, fölötte elég nehézkes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Digger Elküldve Október2, 2018 Megoszt Elküldve Október2, 2018 On 2018. 09. 12. at 19:39, pasla09 írta: Tudom, hogy nem adok-veszek fórum, de nincs véletlenül valakinek egy balos ködlámpija? Tegnap reggelre eltűnt a búra, de még az égő se volt benne. Szilánk viszont igen , tehát nem csak levált és leesett. A lökös viszont ép... valaki kiütötte szándékosan. Vasárnap még tuti megvolt. A műanyag vázú, facelift utáni kellene. Köszönöm, és bocsánat, hogy ide (is) fordulok! Mivel ez tényleg csevegő oldal, vegyük csevegőre és akkor nem tűnik majd hirdetésnek! Szóval nekem van ilyen ködlámpám, komplett! A komplettet úgy értem, hogy együtt az autóval! Megválnék tőle, egy ideje már alig használom. Opel Astra Caravan (1997, X17DTL) német diesel, fehér, vonóhorog van rajta. Korának megfelelő állapotban, de nincs szétrohadva, nincs széthajtva, komoly baja nincs, majdnem egy évig van műszaki rajta. Úgy húszezer kilométerrel ezelőtt a turbója fel lett újítva. Egy győri cég csinálta, hozta a futár felújítottat és ugyanabba a dobozba lett neki visszaküldve a rossz. Azzal biztosan nem lesz gond egy ideig! Talán jelen pillanatban az a legnagyobb baja, hogy a tetőkárpit a nyáron eléggé megereszkedett! Helyileg Gyulán van, kisebb távolságra elviszem, ha komoly az érdeklődő! Az árra, mondjuk úgy, hogy mérsékelt és majd csevegünk róla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lajos12 Elküldve Október4, 2018 Megoszt Elküldve Október4, 2018 On 2018. 09. 25. at 10:42, epk947 írta: Kicsivel 100 alatt be, az első fokozatot, aztán kb. 105 körül a második fokozatot. De még nyáron is alig jut el az első fokozatig. Van második fokozat?? nem is tudtam, (jó.. nem is ültem mellé és figyeltem, de jó tudni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október4, 2018 Megoszt Elküldve Október4, 2018 9 perce, Lajos12 írta: Van második fokozat?? nem is tudtam, (jó.. nem is ültem mellé és figyeltem, de jó tudni) Nem minden motortípusnál, van ahol csak simán egy van. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Október6, 2018 Megoszt Elküldve Október6, 2018 Bad Camberg, káávéépiknik. 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Október6, 2018 Megoszt Elküldve Október6, 2018 Ablakra azt a szél terelőt hol vetted ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Október6, 2018 Megoszt Elküldve Október6, 2018 31 perce, Stevy írta: Ablakra azt a szél terelőt hol vetted ? Minnyá megkeresem. Nekem jobban bejön mint a Szatuna. Ez Heko. Ápdét: Nem találom. Vagy nem könyvjelzőztem be vagy elveszett. P....ba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október6, 2018 Megoszt Elküldve Október6, 2018 1 óra, Róóóbi írta: Minnyá megkeresem. Nekem jobban bejön mint a Szatuna. Ez Heko. Ápdét: Nem találom. Vagy nem könyvjelzőztem be vagy elveszett. P....ba. Pölö: https://autoszonyegwebaruhaz.com/heko-legterelok/?gclid=EAIaIQobChMIhN6d-7zy3QIVC853Ch3BqApxEAAYASAAEgIRIfD_BwE Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Október7, 2018 Megoszt Elküldve Október7, 2018 Köszi, én is ezt a márkát találtam 4 ajtóra normál áron. Majd rendelek is egy szettet a héten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október7, 2018 Megoszt Elküldve Október7, 2018 7 órája, Stevy írta: Köszi, én is ezt a márkát találtam 4 ajtóra normál áron. Majd rendelek is egy szettet a héten. Még a Bárdi saját márkást érdemes megnézni, mert az is Heko. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts