zotya975 Elküldve Április1, 2018 Megoszt Elküldve Április1, 2018 4 perce, Róóóbi írta: Estét! Valaki tudna nekem mérni ajtó feletti kapaszkodó csavartávolságot? Köszi! Ja és happy easter! Pontosan 133.5 miliméter, Boldog Nyuszit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Április2, 2018 Megoszt Elküldve Április2, 2018 12 órája, zotya975 írta: Pontosan 133.5 miliméter, Boldog Nyuszit! Hú, köszmár! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április2, 2018 Megoszt Elküldve Április2, 2018 2 perce, Róóóbi írta: Hú, köszmár! Nincs mit..pont van egy-kettő a pincében. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2018 Megoszt Elküldve Április3, 2018 Délben meghozta a GLS a katalizátort így kaja majd levettem a régit, és felhegesztettem az újat. A régibe belenézve semmi különöset nem láttam csak azt hogy kormos. Közben belecseppent a szemembe a kipufogó tömítő paszta amit a katalizátor -középdob közé szoktam kenni, ott nincs tömítés, csak kúpos felületek érnek össze. Holnap 14-re kaptam időpontot műszakira. Hát majd kiderül, hogy a katalizátor és a vezérműtengely csere visszahozza-e a CO-t a kívánt szintre. Kicsit megint copós volt, mert valamiért hosszabb volt ez mint az előző a csőátmérője meg kisebb volt, de megoldottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Április3, 2018 Megoszt Elküldve Április3, 2018 1 órával ezelőtt, zotya975 írta: Délben meghozta a GLS a katalizátort így kaja majd levettem a régit, és felhegesztettem az újat. A régibe belenézve semmi különöset nem láttam csak azt hogy kormos. Közben belecseppent a szemembe a kipufogó tömítő paszta amit a katalizátor -középdob közé szoktam kenni, ott nincs tömítés, csak kúpos felületek érnek össze. Holnap 14-re kaptam időpontot műszakira. Hát majd kiderül, hogy a katalizátor és a vezérműtengely csere visszahozza-e a CO-t a kívánt szintre. Kicsit megint copós volt, mert valamiért hosszabb volt ez mint az előző a csőátmérője meg kisebb volt, de megoldottam. Segít a FLEXagil Bízzunk benne lesz 24 hónapos pecsét. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2018 Megoszt Elküldve Április3, 2018 43 perce, Róóóbi írta: Segít a FLEXagil Bízzunk benne lesz 24 hónapos pecsét. Hát remélem ,a hibalista többi részét megcsináltam, meg igazából is sem tehetek többet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Április3, 2018 Megoszt Elküldve Április3, 2018 1 órával ezelőtt, zotya975 írta: Hát remélem ,a hibalista többi részét megcsináltam, meg igazából is sem tehetek többet. Nekem szeptemberbem fog reszketni a p*csám, habár... igazából nincs is miért. Ami olyan volt, megvétel után ki lett kukázva. Addig meg kétlem, hogy bármi is megérne. Az utángyártott végdob is egy éves lesz csak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2018 Megoszt Elküldve Április3, 2018 3 perce, Róóóbi írta: Nekem szeptemberbem fog reszketni a p*csám, habár... igazából nincs is miért. Ami olyan volt, megvétel után ki lett kukázva. Addig meg kétlem, hogy bármi is megérne. Az utángyártott végdob is egy éves lesz csak. Nekem a fék szokott bacakodni, félrefog, elöl vagy hátul, vagy éppen a lábfék jó, de a kézi nagyon csálé. Nem gondoltam volna hogy a 2 éves univerzális kati ennyit ér csak. A hátsó dobot is 2 éve raktam alája, de most ahogy félreraktam már hullott belőle a rozsda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2018 Megoszt Elküldve Április4, 2018 Jelentem a gépjármű a mai napon sikeres forgalmi vizsgát tett. Összköltség: 48027Forint, ebből tételesen: Vizsga+zöld kártya díja:22500Ft Katalizátor:18000FT Alsó gömbfej( talpas):2800FT Hátsó teleszkóp gumi: 4727FT Hegesztés: ---Ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április4, 2018 Megoszt Elküldve Április4, 2018 He? 22500 Egy 1.4re????!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április4, 2018 Megoszt Elküldve Április4, 2018 3 perce, zotya975 írta: Én mindíg többet bontok általában, egyrészt mert takarítás mániás vagyok, Ha már takarítás mánia: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2018 Megoszt Elküldve Április4, 2018 6 perce, wookie írta: Ha már takarítás mánia: Van valahol egy kép ahol a kádban mosom a fűtéscsöveket, a vezetőoldali oldalsó befúvó csövét egész mókás visszarakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április4, 2018 Megoszt Elküldve Április4, 2018 Just now, zotya975 írta: Van valahol egy kép ahol a kádban mosom a fűtéscsöveket, a vezetőoldali oldalsó befúvó csövét egész mókás visszarakni. Jah, főleg mikor már visszaraktam a műszerfalat, és előtte elfelejtettem betenni. XD Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2018 Megoszt Elküldve Április4, 2018 2 órája, wookie írta: He? 22500 Egy 1.4re????!!!! Mert az nem egyforma? 2 órája, wookie írta: Jah, főleg mikor már visszaraktam a műszerfalat, és előtte elfelejtettem betenni. XD A vezetőoldali lábtér fűtés csöve sem kutya, azt is jó móka bejátszani a helyére ott a pedáloknál fekve miközben elvágja a gerinced a küszöb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április4, 2018 Megoszt Elküldve Április4, 2018 3 órája, zotya975 írta: Jelentem a gépjármű a mai napon sikeres forgalmi vizsgát tett. Összköltség: 48027Forint, ebből tételesen: Vizsga+zöld kártya díja:22500Ft Katalizátor:18000FT Alsó gömbfej( talpas):2800FT Hátsó teleszkóp gumi: 4727FT Hegesztés: ---Ft Jó munkadíj, én is viszem. Amúgy a vizsgadíj általában 20 körül van, persze aki közel van a tűzhöz, ott persze kevesebb is lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április4, 2018 Megoszt Elküldve Április4, 2018 43 perce, Tiu írta: Jó munkadíj, én is viszem. Amúgy a vizsgadíj általában 20 körül van, persze aki közel van a tűzhöz, ott persze kevesebb is lehet. Ugye én mindíg megyek előműszakira, lehet hogy egy kicsit több így, mert konkrétan két átnézés van, hiszen átnézik még egyszer ( vagy legalábbis papíron igen) amikor másodszor viszem. Elméletileg ami először jó volt, a tényleges műszakin lehet akár már rossz, is fék, vagy akármi más. Pont előttem műszakiztattak, egy hasonló korú Swiftet, ezt itt javítottak, hegesztés, teló, fékcsere , olajcsere, egyebek, a nő 165 ezret fizetett vizsgadíjjal együtt. Ugye üveges ügyfélváró van, látni mit csinálnak a műhelyben, egy Ignisnek meg a futóművel csináltak valamit, de nem akart szétjönni, lánggal melegítette, ütötték-vágták, hát rossz volt nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Április5, 2018 Megoszt Elküldve Április5, 2018 14 órája, zotya975 írta: Jelentem a gépjármű a mai napon sikeres forgalmi vizsgát tett. Összköltség: 48027Forint, ebből tételesen: Vizsga+zöld kártya díja:22500Ft Katalizátor:18000FT Alsó gömbfej( talpas):2800FT Hátsó teleszkóp gumi: 4727FT Hegesztés: ---Ft Egészségetekre! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április13, 2018 Megoszt Elküldve Április13, 2018 Kábé 8 év utén kikerült a bödön a kocsiból. Pontosabban műszakira mindíg kiveszem, de már nem teszem vissza. Különösebb fogyasztás csökkenést, vagy teljesítmény növekedést nem hozott, vagy max csak padon mérhetőt. Az ürítése macerás volt, és a lefejtett trutyi normális eltüntetése is. A fáradt olaj mellé csempésztem be a kannába, és úgy adtam le a gyűjtőbe. Aztán meg néha a bödönt is szét kellett szedni elmosni, nem sokkal tart tovább a fojtószelepház takarítás, legalább most kiderül hogy mennyi idő után lesz nélküle dzsuvás, vagyis mennyire volt értelme. Elmosom a szerkezetet normálisan és elrakom a csetreszek közé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Április13, 2018 Megoszt Elküldve Április13, 2018 4 órája, zotya975 írta: Kábé 8 év utén kikerült a bödön a kocsiból. Pontosabban műszakira mindíg kiveszem, de már nem teszem vissza. Különösebb fogyasztás csökkenést, vagy teljesítmény növekedést nem hozott, vagy max csak padon mérhetőt. Az ürítése macerás volt, és a lefejtett trutyi normális eltüntetése is. A fáradt olaj mellé csempésztem be a kannába, és úgy adtam le a gyűjtőbe. Aztán meg néha a bödönt is szét kellett szedni elmosni, nem sokkal tart tovább a fojtószelepház takarítás, legalább most kiderül hogy mennyi idő után lesz nélküle dzsuvás, vagyis mennyire volt értelme. Elmosom a szerkezetet normálisan és elrakom a csetreszek közé. Ami a bödönbe került, az nem a motorba ment. Szerintem ezért hasznos a bödön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Április14, 2018 Megoszt Elküldve Április14, 2018 15 órája, zotya975 írta: Kábé 8 év utén kikerült a bödön a kocsiból. Pontosabban műszakira mindíg kiveszem, de már nem teszem vissza. Különösebb fogyasztás csökkenést, vagy teljesítmény növekedést nem hozott, vagy max csak padon mérhetőt. Az ürítése macerás volt, és a lefejtett trutyi normális eltüntetése is. A fáradt olaj mellé csempésztem be a kannába, és úgy adtam le a gyűjtőbe. Aztán meg néha a bödönt is szét kellett szedni elmosni, nem sokkal tart tovább a fojtószelepház takarítás, legalább most kiderül hogy mennyi idő után lesz nélküle dzsuvás, vagyis mennyire volt értelme. Elmosom a szerkezetet normálisan és elrakom a csetreszek közé. Én arra vagyok kíváncsi, hogy bödönt használva hogy néz ki a fojtószelep ház. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április14, 2018 Megoszt Elküldve Április14, 2018 5 órája, Róóóbi írta: Én arra vagyok kíváncsi, hogy bödönt használva hogy néz ki a fojtószelep ház. Na hát erre tudok válaszolni, így: Nyilván amikor beszereltem totális takarítás volt, de azóta többször nem kellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Április14, 2018 Megoszt Elküldve Április14, 2018 7 órája, zotya975 írta: Na hát erre tudok válaszolni, így: Nyilván amikor beszereltem totális takarítás volt, de azóta többször nem kellett. Látom neked is elrepedt a csatlakozó füle (nézd a bunkót nem is a lényeget nézi ) F4sza amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Április14, 2018 Megoszt Elküldve Április14, 2018 Ja, másik. Zotya, említetted a napokban hogy valami lemezanya kell a kesztyűtartó alatti polchoz. Hogy kéne kinézzen annak ami oda megy? A héjban a csavarok helye ott van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április15, 2018 Megoszt Elküldve Április15, 2018 9 órája, Róóóbi írta: Látom neked is elrepedt a csatlakozó füle (nézd a bunkót nem is a lényeget nézi ) F4sza amúgy. Aha letört, nem mozdul le könnyen amúgy, de inkább felfogattam, nem hiányzik hogy előzés közben megszűnjön a befecsi. 9 órája, Róóóbi írta: Ja, másik. Zotya, említetted a napokban hogy valami lemezanya kell a kesztyűtartó alatti polchoz. Hogy kéne kinézzen annak ami oda megy? A héjban a csavarok helye ott van. Szerintem ugyanolyan mint ami a sárvédőnél van. http://patentcentrum.hu/spd/74-031/74-031-Lemezanya-VOLKSWAGEN-AUDI-OPEL-FORD-Meret-6 Vicc de nekem tényleg lemezanya van ott, mert amikor felszereltem nem volt itthon gyári, így sima bádogozáshoz használt lemezből hajtottam, 4-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Április15, 2018 Megoszt Elküldve Április15, 2018 13 perce, zotya975 írta: Szerintem ugyanolyan mint ami a sárvédőnél van. http://patentcentrum.hu/spd/74-031/74-031-Lemezanya-VOLKSWAGEN-AUDI-OPEL-FORD-Meret-6 Vicc de nekem tényleg lemezanya van ott, mert amikor felszereltem nem volt itthon gyári, így sima bádogozáshoz használt lemezből hajtottam, 4-et. Ja jó, mert én először erre gondoltam abból kiindulva, hogy a Kadett műszerfalban ilyenek vannak: Ha sima lemezanya, gyártani nem.nagyon tudok, szétnézek a barkács-akárhol inkább. Ja és berepült a nem pixelhibás TID is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts