free0228 Elküldve Március13, 2017 Megoszt Elküldve Március13, 2017 30 perce, wookie írta: Van baj: Mintha csak magamat látnám...... Annyi különbséggel hogy nálam egy sharan vonóhorga rakott rendet...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március13, 2017 Megoszt Elküldve Március13, 2017 17 perce, Tiu írta: Ez nem jól néz ki. Lesz vele munka. Motor megúszta? Mi történt, eléd ugrott? Motornak kutya baja, ahogy a váznyúlvány is megúszta, csak épp a doblemez elejét lehet kivágni a francba. Azon kívül csak egy zárhíd csere, meg a csavarozós elemek. Viszont így már muszáj lesz telibefújni az autót. Ami viszont azt eredményezi hogy az enyém bekerül a garázsba, aztán majd jövőre talán elkészül, mert két telifényt jelenleg nem bír el a kassza, egyet is csak alig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március14, 2017 Megoszt Elküldve Március14, 2017 9 órája, wookie írta: Motornak kutya baja, ahogy a váznyúlvány is megúszta, csak épp a doblemez elejét lehet kivágni a francba. Azon kívül csak egy zárhíd csere, meg a csavarozós elemek. Viszont így már muszáj lesz telibefújni az autót. Ami viszont azt eredményezi hogy az enyém bekerül a garázsba, aztán majd jövőre talán elkészül, mert két telifényt jelenleg nem bír el a kassza, egyet is csak alig. Mindíg van valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Március15, 2017 Megoszt Elküldve Március15, 2017 Valaki fórumosnak van egy matt fekete gsi motorházas caravánja Győrben ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március15, 2017 Megoszt Elküldve Március15, 2017 11 perce, Stevy írta: Valaki fórumosnak van egy matt fekete gsi motorházas caravánja Győrben ? Szoktam látni néha, de nem tudom ki az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lajos12 Elküldve Március17, 2017 Megoszt Elküldve Március17, 2017 Nem tudom láttátok-e ezt a cikket: https://youtu.be/ojP4kDAI7Os Itt az egész: http://112press.hu/hirek/reszletek/retro_opel_astra_f16_gl_police_rendorauto_ipa_szombathely/ Durva, hogy milyen átalakítások voltak a rendőr astrán Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyonkezdő Elküldve Március17, 2017 Megoszt Elküldve Március17, 2017 Megjött várva várt km. óra spirál.Beszarsz, azt mondja a telefonba a pali hogy ezt így árulják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március17, 2017 Megoszt Elküldve Március17, 2017 7 perce, nagyonkezdő írta: Megjött várva várt km. óra spirál.Beszarsz, azt mondja a telefonba a pali hogy ezt így árulják. Hol van belőle a bowden? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március23, 2017 Megoszt Elküldve Március23, 2017 Többször csipkedtek már a gyertyapipák járó motornál különösen ha a másik kezemmel a szelepfedélen támaszkodtam. kezembe került egy virágpermetező, gondoltam megnézem hol-merre mászkálnak a szikrák. Hát semerre....aztán letesteltem egy drótot és végighúztam a kábelek mellett, de csak egy pipa tövénél ugrottak ki szikrák. Ezek szerint én jobb vezető vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március25, 2017 Megoszt Elküldve Március25, 2017 Sziasztok! Valakinek nincs véletlenül kölcsön egy autószállító kutyája? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pheonix Elküldve Március31, 2017 Megoszt Elküldve Március31, 2017 (edited) Sziasztok! Abban szeretném kérni a segítségeteket, h lenne egy 2001es 5 ajtós astra. Ebben szeretnénk egy olyat elérni, h a középkonzol kijelzőjéről ne menjen el az (idő, dátum, hőmérséklet) világítása, ha felkapcsoljuk akar csak a helyzetjelzőt, vagy a fényszorót. Mivel jelenleg alap helyzetben, gombnyomásra világít pár másodpercig, ill. nyújtásnál folyamatosan... "ha jól sejtem ez a normális?!" (Engem akár vezeték elcsípéses megoldás is érdekel!!!) A másik, meg a fényszoró magasság állító kapcsoló izzócseréje lenne. Hogy és miként lehet szétszedni ill. nagyon bonyolult e? Valamint h mekkora rizszsem izzó való bele? (Akkora mint a fényszoró és ködfényszoró kapcsolokba? vagy mint a ventilátor kapcsolóba?? mert ezeket már cseréltem; némelyiket forrasztással) Előre is köszi a segítséget Módosítva Március31, 2017 : Pheonix Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március31, 2017 Megoszt Elküldve Március31, 2017 Tudom, hogy soha többé ( remélhetőleg) nem fogom látni őket, ha bent lesz a motorba, de azért takarítsunk.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március31, 2017 Megoszt Elküldve Március31, 2017 3 órája, zotya975 írta: Tudom, hogy soha többé ( remélhetőleg) nem fogom látni őket, ha bent lesz a motorba, de azért takarítsunk.... Ez melyik hengerfejből való? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március31, 2017 Megoszt Elküldve Március31, 2017 19 perce, Tiu írta: Ez melyik hengerfejből való? Wookie féle c14se és az én régi szíjszakadt c14nz m. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Április1, 2017 Megoszt Elküldve Április1, 2017 Gyári közponzinál hogy kell ennek a kis basznak állnia? Arra már sikerült rájönni hogy két fajtám van,( lehet a jobbos meg a balos nrm egyforma) Van ez a sarga, meg van feher. Mar forgattam , de sehogy nem akarja. A vezeto oldal nyilik, zarodni nem zarodik kulccsal. Nyitni is ugy nyit, hogy alig mozditom a kulcsot, es mar nyitja is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2017 Megoszt Elküldve Április1, 2017 Tudom hogy nem hirdetési oldal, de talán nekem elnézitek...vegyétek-vigyétek:https://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_1.4_gl-11337552 Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Április1, 2017 Megoszt Elküldve Április1, 2017 1 óra, zotya975 írta: Tudom hogy nem hirdetési oldal, de talán nekem elnézitek...vegyétek-vigyétek:https://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_1.4_gl-11337552 Milyen profilra váltasz??? Kicseréltem a kipufogó leömlő tomítést, sajnos nem ment könnyen. Ha már ott voltam, belenéztem a motorba, íme: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2017 Megoszt Elküldve Április1, 2017 1 órával ezelőtt, joecockroach írta: Milyen profilra váltasz??? Kicseréltem a kipufogó leömlő tomítést, sajnos nem ment könnyen. Ha már ott voltam, belenéztem a motorba, íme: Még nem tudom, holnap nézek meg valamit. Alapból fehéres-szürkés kokszosak a kipufogó szelepek a csatornában, ahol olajos, ott szerintem a szelepszár szimering ereszt és lecsorog az olaj állás közben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Április1, 2017 Megoszt Elküldve Április1, 2017 5 órája, zotya975 írta: Tudom hogy nem hirdetési oldal, de talán nekem elnézitek...vegyétek-vigyétek:https://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_1.4_gl-11337552 Ez gyors volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Április1, 2017 Megoszt Elküldve Április1, 2017 (edited) 44 perce, Bundee írta: Ez gyors volt :D Annó vasarnap 5kor meghirdettem a 4T Trabantomat 60ezerért 1,5 év műszakival plusz a sok alkatrésszel, 7kor már el is vittek mindent, én meg 45ezerrel "gazdagabb" lettem. Másnap jött az astra. Módosítva Április1, 2017 : joecockroach 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április6, 2017 Megoszt Elküldve Április6, 2017 Új emelőt akarok venni a gyári helyett, mert már eléggé odavan a menet is megsérült rajta nehéz tekerni. Két esélyes van a palack, és a trapéz emelő. De két palack is volt már nálam egyik sem emelt eleget, a kerék a földön maradt.Az áruk kábé azonos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
joecockroach Elküldve Április6, 2017 Megoszt Elküldve Április6, 2017 7 órája, zotya975 írta: Új emelőt akarok venni a gyári helyett, mert már eléggé odavan a menet is megsérült rajta nehéz tekerni. Két esélyes van a palack, és a trapéz emelő. De két palack is volt már nálam egyik sem emelt eleget, a kerék a földön maradt.Az áruk kábé azonos. Krokodilemelő az otthoni szerelésekhez, de nem hurcolászni a kocsiban, mert ahhoz tul nagy, elfér, csak minek cipelni, kb 8000 körül lehet kapni. Az autóban a gyárit tartanám az útszéli kerékcserékhez, vagy mivel az kezd rossz lenni, a trapézemelőt választanám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április6, 2017 Megoszt Elküldve Április6, 2017 8 ért kapsz lidl-ben aldiban krokit, nekem elfér a csomiban is :D Bontóban az egymás tetejére tett két autót is meg bírtam vele emelni, rengeteget használjuk, nagyon megéri az árát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Április6, 2017 Megoszt Elküldve Április6, 2017 Útszélére a trapéz is jó, de tényleg a krokodil az igazi otthonra. (Lildben jó kis bak is szokott lenni. ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április6, 2017 Megoszt Elküldve Április6, 2017 4 órája, joecockroach írta: Krokodilemelő az otthoni szerelésekhez, de nem hurcolászni a kocsiban, mert ahhoz tul nagy, elfér, csak minek cipelni, kb 8000 körül lehet kapni. Az autóban a gyárit tartanám az útszéli kerékcserékhez, vagy mivel az kezd rossz lenni, a trapézemelőt választanám. 3 órája, wookie írta: 8 ért kapsz lidl-ben aldiban krokit, nekem elfér a csomiban is :D Bontóban az egymás tetejére tett két autót is meg bírtam vele emelni, rengeteget használjuk, nagyon megéri az árát. 14 perce, Stevy írta: Útszélére a trapéz is jó, de tényleg a krokodil az igazi otthonra. (Lildben jó kis bak is szokott lenni. ) A krokodillal egy bajom van, hogy murvás-földes a beálló, ráadásul nem sík terep elég mókás lenne a kocsi alá betologatni, plusz belenyomná a súly a földbe a kerekeit. Megmérem pontosan mekkorát kell emelnem hogy a kerék már ne legyen a földön, aztán ha találok ilyen palackosat az lesz, ha nem, akkor a trapéz. Vagy veszek most kapásból trapézt, és majd ha lesz normális beálló akkor krokit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts