zotya975 Elküldve Augusztus25, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2016 5 órája, Stevy írta: B-s Corsa-ban ugyan olyan az ablak mozgató mechanika mint az Astra-ban ? Az elv ugyanaz lehet csak a méretek másak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus25, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2016 (edited) Volt egy tartalék kormányom, amin szakadt volt a bőrözés. Ma visszakaptam a mestertől (4 hét után ). Asszem holnap be is szerelem. Nem tudok képet külső forrásból beilleszteni. WTF van? Módosítva Augusztus25, 2016 : hening Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2016 16 perce, hening írta: Volt egy tartalék kormányom, amin szakadt volt a bőrözés. Ma visszakaptam a mestertől (4 hét után ). Asszem holnap be is szerelem. Nem tudok képet külső forrásból beilleszteni. WTF van? Nekem működik a képfeltöltés.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus25, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2016 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus25, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2016 1 órával ezelőtt, hening írta: Jó lett....mivel vettem le a kormányt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabadij Elküldve Augusztus25, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2016 25 perce, zotya975 írta: Jó lett....mivel vettem le a kormányt? Valahol azt olvastam,hogy két ököllel egyszerre jó nagyot rá kell verni átlósan,de tényleg ki.....tt nagyot.Az anyát érdemes rajtahagyni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Augusztus25, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2016 Mennyiért csinálták ? Tetején már nekem is kicsit ki van kopva, aztán rávarrós védőt rendeltem kínából ~700 -ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus26, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2016 7 órája, Szabadij írta: Valahol azt olvastam,hogy két ököllel egyszerre jó nagyot rá kell verni átlósan,de tényleg ki.....tt nagyot.Az anyát érdemes rajtahagyni. Igen, csak érdekelne ha valaki lehúzatóval szedte le hogy milyen-mekkora kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus26, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2016 12 órája, hening írta: Volt egy tartalék kormányom, amin szakadt volt a bőrözés. Ma visszakaptam a mestertől (4 hét után ). Asszem holnap be is szerelem. Nem tudok képet külső forrásból beilleszteni. WTF van? Én magamnak bőröztem le. talán 2000 forintért vettem "hulladék" UV bőröket és eddig 2 kormányt húztam be belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus26, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2016 700, 2000. 18000-ért húzták újra. Hiába, nem úr aki nem pazar. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus26, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2016 (edited) Az enyém ilyen lett, hulladékból... Ja és még csak le sem vettem a kormányt. (ha nem muszáj, nem bontok) Módosítva Augusztus26, 2016 : pszilaj 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus26, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2016 Ma beszereltem. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus26, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2016 Na ez nem semmi. Ez szép munka. Így még majdnem szép is ez a kormány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus26, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2016 Meguntam hogy melegszik az SE: Maradt még, de már így is sokkal jobb, viszont se idő, se kedvem nem volt vele tovább szarakodni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2016 5 órája, wookie írta: Meguntam hogy melegszik az SE: Maradt még, de már így is sokkal jobb, viszont se idő, se kedvem nem volt vele tovább szarakodni. Trutyi a hűtőrendszerben? Nekem meg a fűtésem gyenge a radiátort kéne átmosni. Csak a helyén nem merem, hátha szivárog és későn veszem észre kibontani meg lusta vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus27, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2016 Tegnap cseréltem szíjat (6pk). Viszont most meg mintha valamelyik csapágy nem örülne neki, mert elkezdett "zenélni". Nem tudom, melyik lehet, kedvem meg nincs egyesével cserélgetni, hogy egyszercsak jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus27, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2016 15 órája, zotya975 írta: Trutyi a hűtőrendszerben? Nekem meg a fűtésem gyenge a radiátort kéne átmosni. Csak a helyén nem merem, hátha szivárog és későn veszem észre kibontani meg lusta vagyok. Kicsit megrozsdált... fűtőradiátor csöve kb 3/4-ére szűkült. Szal lesz még vele munka. 31 perce, hening írta: Tegnap cseréltem szíjat (6pk). Viszont most meg mintha valamelyik csapágy nem örülne neki, mert elkezdett "zenélni". Nem tudom, melyik lehet, kedvem meg nincs egyesével cserélgetni, hogy egyszercsak jó lesz. Olyan sok csapágy nincs ott. Feszítő (3000ft) meg a generátor. Leakasztod a szíjat, kézzel megpörgeted, aztán kiderül. (mondjuk ugye a görgőt együtt kellene cserélni a szíjjal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus27, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2016 (edited) 3 perce, wookie írta: Olyan sok csapágy nincs ott. Feszítő (3000ft) meg a generátor. Leakasztod a szíjat, kézzel megpörgeted, aztán kiderül. (mondjuk ugye a görgőt együtt kellene cserélni a szíjjal. Meg van még egy terelő görgő is. Aztán még szólhat a klíma, meg a szervószivattyú is. Amúgy meg nem az árával van nekem bajom. Hanem azzal, hogy megint szét kell szedni. Most égettem szét a karomat a kipufogóval (olajcsere, szűrő). Pedig hányszor elhatároztam, hogy veszek egy szűrőfogót. Módosítva Augusztus27, 2016 : hening Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus27, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2016 Milyen terelőgörgő? Há milyen motorod van neked? :D Igen, azok is lehetnek, csak azzal nem tudsz mit kezdeni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2016 7 órája, wookie írta: Kicsit megrozsdált... fűtőradiátor csöve kb 3/4-ére szűkült. Szal lesz még vele munka. Olyan sok csapágy nincs ott. Feszítő (3000ft) meg a generátor. Leakasztod a szíjat, kézzel megpörgeted, aztán kiderül. (mondjuk ugye a görgőt együtt kellene cserélni a szíjjal. Igen? Régen volt benne folyadék cserélve? Lehet hogy akkor mégiscsak nekiállok. Bár én már vagy 4X cseréltem új hűtő van benne, a folyadék tiszta, de attól még lehet nekem is szűkület? A fűtés egyre gyengébb és más hiba nem indokolja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus28, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2016 6 órája, wookie írta: Milyen terelőgörgő? Há milyen motorod van neked? :D Igen, azok is lehetnek, csak azzal nem tudsz mit kezdeni. A főtengely és a klímakompresszor között van egy görgő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus28, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2016 8 órája, zotya975 írta: Igen? Régen volt benne folyadék cserélve? Lehet hogy akkor mégiscsak nekiállok. Bár én már vagy 4X cseréltem új hűtő van benne, a folyadék tiszta, de attól még lehet nekem is szűkület? A fűtés egyre gyengébb és más hiba nem indokolja. Naná, még a vastag gumicsövek fala is tiszta rozsda volt. A hűtőt hiába cserélgeted az az egész rendszer kb. 10 százaléka. 7 órája, hening írta: A főtengely és a klímakompresszor között van egy görgő. Javagyúgy, hogy neked ilyen fullextrás a verda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus28, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2016 15 perce, wookie írta: ... Javagyúgy, hogy neked ilyen fullextrás a verda. Utólagos Diavia. Sehol nincs róla semmi leírás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus28, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2016 37 perce, wookie írta: Naná, még a vastag gumicsövek fala is tiszta rozsda volt. A hűtőt hiába cserélgeted az az egész rendszer kb. 10 százaléka. Javagyúgy, hogy neked ilyen fullextrás a verda. Amikor hengerfejes lett az autó akkor átmostuk az egész rendszert, de ennek kábé 100ezer kilómétere már. De ha a kiegyenlítőben tiszta a folyadék az jelent valamit nem? vagy attól még az alsó részeken lehet trutyis? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus28, 2016 Megoszt Elküldve Augusztus28, 2016 27 perce, zotya975 írta: Amikor hengerfejes lett az autó akkor átmostuk az egész rendszert, de ennek kábé 100ezer kilómétere már. De ha a kiegyenlítőben tiszta a folyadék az jelent valamit nem? vagy attól még az alsó részeken lehet trutyis? Ha tiszta, és a tartályra sincs kirakódva semmi, az azt jelenti hogy nem rosszabodik, viszont attól itt ott még lehetnek lerakódások, amitől csökken a keresztmetszet, azokat meg sokszor csak a mechanikai tisztítás hozza ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts