zotya975 Elküldve Február10, 2016 Megoszt Elküldve Február10, 2016 12 órája, free0228 írta: Nah megtaláltam hogy honnan szivárog a gázolaj.Hát nem is olyan kis repedésen! Keményforrasztással, hegesztéssel lehet megpróbálni, vagy csere bontottra , vagy újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Február10, 2016 Megoszt Elküldve Február10, 2016 Üdv! Nem tud valaki kedvezményt koni gátlókra? 20+ % érdekelne Nem lennék hálátlan... Első hátsó kellene. Illetve, jelentkeztem abba az opel alkatrészes csoportba. Valaki jóváhaggya majd vagy hogy működik az? (... Zsolt néven) Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
free0228 Elküldve Február10, 2016 Megoszt Elküldve Február10, 2016 6 órája, zotya975 írta: Keményforrasztással, hegesztéssel lehet megpróbálni, vagy csere bontottra , vagy újra. Gondolkodtam bontottban, de az is lutri szerintem. Ismerős meghozta 16500 az újat, így nem is olyan vészes! Úgyhogy kap egy újat az elkövetkező 20 évre! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február10, 2016 Megoszt Elküldve Február10, 2016 4 órája, aholy írta: Üdv! Nem tud valaki kedvezményt koni gátlókra? 20+ % érdekelne Nem lennék hálátlan... Első hátsó kellene. Illetve, jelentkeztem abba az opel alkatrészes csoportba. Valaki jóváhaggya majd vagy hogy működik az? (... Zsolt néven) Köszi! Most éppen 308-an várnak jóváhagyásra. :D Az Opel alkatrészek, adok-veszek nevű csoportba jelentkeztél? Mert van egy hasonló, aminél az elejére az van írva, hogy Nagy, de nálunk a létszám sokkal több. :D Konkretizálhatnád a nevet, mert van egy pár Zsolt és speciel én mindig a végéről kezdem az engedélyezgetést (mert ők már több napja várna rá igazából), csak ugye végig kell nézni a profilokat, hogy kamu vagy nem. Illetve nincs-e tiltólistán olyan vagy hasonló névvel. Oszt erre nincs mindig kapacitás. De ha privibe elküldöd a neved, vagy ami még jobb lenne, a profilod linkjét, akkor meg tudjuk gyorsítani az eljárást. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Február10, 2016 Megoszt Elküldve Február10, 2016 43 perce, daykiller írta: Most éppen 308-an várnak jóváhagyásra. :D Az Opel alkatrészek, adok-veszek nevű csoportba jelentkeztél? Mert van egy hasonló, aminél az elejére az van írva, hogy Nagy, de nálunk a létszám sokkal több. :D Konkretizálhatnád a nevet, mert van egy pár Zsolt és speciel én mindig a végéről kezdem az engedélyezgetést (mert ők már több napja várna rá igazából), csak ugye végig kell nézni a profilokat, hogy kamu vagy nem. Illetve nincs-e tiltólistán olyan vagy hasonló névvel. Oszt erre nincs mindig kapacitás. De ha privibe elküldöd a neved, vagy ami még jobb lenne, a profilod linkjét, akkor meg tudjuk gyorsítani az eljárást. :P Jaja , abba, a metálvillásba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2016 Megoszt Elküldve Február11, 2016 14 órája, daykiller írta: Most éppen 308-an várnak jóváhagyásra. :D Az Opel alkatrészek, adok-veszek nevű csoportba jelentkeztél? Mert van egy hasonló, aminél az elejére az van írva, hogy Nagy, de nálunk a létszám sokkal több. :D Konkretizálhatnád a nevet, mert van egy pár Zsolt és speciel én mindig a végéről kezdem az engedélyezgetést (mert ők már több napja várna rá igazából), csak ugye végig kell nézni a profilokat, hogy kamu vagy nem. Illetve nincs-e tiltólistán olyan vagy hasonló névvel. Oszt erre nincs mindig kapacitás. De ha privibe elküldöd a neved, vagy ami még jobb lenne, a profilod linkjét, akkor meg tudjuk gyorsítani az eljárást. :P Jah. Viszont talán az egyetlen olyan csoport, ahol nem minden 3. oldal akciós kínai rayban, meg aztnézdmegmitörténtnemfogodelhinninyerjélájfónhatot. :D Viszont az egyéb üzis mappámat konkrétan nem tudom használni, mert csak azzal van tele, hogy "mikor vesztek föl" "fölvesztek?" "Miértnemvesztekföl?" Meg a kedvencem a "miért dobtatok ki?" Téged nem találnak meg ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február11, 2016 Megoszt Elküldve Február11, 2016 12 perce, Dáwid írta: Jah. Viszont talán az egyetlen olyan csoport, ahol nem minden 3. oldal akciós kínai rayban, meg aztnézdmegmitörténtnemfogodelhinninyerjélájfónhatot. :D Viszont az egyéb üzis mappámat konkrétan nem tudom használni, mert csak azzal van tele, hogy "mikor vesztek föl" "fölvesztek?" "Miértnemvesztekföl?" Meg a kedvencem a "miért dobtatok ki?" Téged nem találnak meg ? Én meg mit küzdöttem, hogy kikerüljek az összes ilyen és hasonló csoportból, és senki ne tudjon hozzáadni még egyszer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2016 Megoszt Elküldve Február11, 2016 8 perce, zotya975 írta: Én meg mit küzdöttem, hogy kikerüljek az összes ilyen és hasonló csoportból, és senki ne tudjon hozzáadni még egyszer... Mert mi nem csak a sajátjainkban vagyunk benne :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február11, 2016 Megoszt Elküldve Február11, 2016 (edited) 18 perce, Dáwid írta: Mert mi nem csak a sajátjainkban vagyunk benne :D :D Kösz, de elég agysejtem pusztult el a saját ( értsd opeles)csoportokban..a maradékra szükségem van az olajcseréhez... Én kibacott türelmes vagyok, de amikor azon vitáznak hogy lökös cserekor át kell rakni a légzsák érzékelőt az azért nekem is sok. Módosítva Február11, 2016 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február11, 2016 Megoszt Elküldve Február11, 2016 (edited) 32 perce, zotya975 írta: Kösz, de elég agysejtem pusztult el a saját ( értsd opeles)csoportokban..a maradékra szükségem van az olajcseréhez... Én kibacott türelmes vagyok, de amikor azon vitáznak hogy lökös cserekor át kell rakni a légzsák érzékelőt az azért nekem is sok. Ez nem kérdés... persze, hogy át... :D :D Nekem a múltkor egy hirdetésnél az tetszett, hogy az eladó árult egy Astrát, mint GSI. Aztán rákérdeztek, mitől is GSI. Válasz: Azért, mert 3 ajtós... :D :D :D Módosítva Február11, 2016 : pszilaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február11, 2016 Megoszt Elküldve Február11, 2016 7 perce, pszilaj írta: Ez nem kérdés... persze, hogy át... :D :D Nekem a múltkor egy hirdetésnél az tetszett, hogy az eladó árult egy Astrát, mint GSI. Aztán rákérdeztek, mitől is GSI. Válasz: Azért, mert 3 ajtós... :D :D :D A másik variáció amikor odaírják hogy :sport...miért sport? Hát, van benne sportdob, sportkormány, sportgyertya, direktszürcsi... + 10lóerő/darab. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február11, 2016 Megoszt Elküldve Február11, 2016 3 órája, zotya975 írta: Kösz, de elég agysejtem pusztult el a saját ( értsd opeles)csoportokban..a maradékra szükségem van az olajcseréhez... Én kibacott türelmes vagyok, de amikor azon vitáznak hogy lökös cserekor át kell rakni a légzsák érzékelőt az azért nekem is sok. Ezért van erőteljes kukázás. Csak az adok veszek posztokat hagyjuk meg, aki megkérdezi mit jelent a csekkendzsín, repül az után aki meg is mondja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február11, 2016 Megoszt Elküldve Február11, 2016 8 órája, Dáwid írta: Jah. Viszont talán az egyetlen olyan csoport, ahol nem minden 3. oldal akciós kínai rayban, meg aztnézdmegmitörténtnemfogodelhinninyerjélájfónhatot. :D Viszont az egyéb üzis mappámat konkrétan nem tudom használni, mert csak azzal van tele, hogy "mikor vesztek föl" "fölvesztek?" "Miértnemvesztekföl?" Meg a kedvencem a "miért dobtatok ki?" Téged nem találnak meg ? Nem a f.szt nem. Ma is jött egy, hogy szia acceptolni tudnád a jelentkezésemet? :D így, acceptolni. :D Amúgy van pár rendes user, akik jelentgetnek, pl Opeles Laci is szokott sűrűn. Bár inkább az ilyen "Eztnézdmeg" posztokat. Pedig jobb lenne, ha a segítségkérőseket is jelentgetnék az userek. Múltkor azért balhéztam össze egy sráccal, mert óránként felrakta a hirdetését, én meg írtam neki, hogy szabályzat, sokadik pont: "naponta csak egy hirdetés." :D 7 órája, Dáwid írta: Mert mi nem csak a sajátjainkban vagyunk benne :D :D Igen, pl a csodás Olcsó autó adok veszek, ahol múltkor volt egy eladó szamsung galaszi 6os. :D bár a kedvencem onnan még mindig a négy hízóért mit tudnátok adni. :D De most is van fent egy limitált kiadású Suzuki Maruti 730d turbo :D 4 órája, Dáwid írta: Ezért van erőteljes kukázás. Csak az adok veszek posztokat hagyjuk meg, aki megkérdezi mit jelent a csekkendzsín, repül az után aki meg is mondja. :D Bannolni nem szoktam az ilyet, csak ha nem ért az első szóból, akarom mondani az első poszt törlésből. :D Mert már meguntam írogatni nekik, hogy ez amúgy alkatrész eladás és vétel oldal, nem helpdesk. Múltkor is volt egy gyerek, kérdezett, töröltem, majd kiírta, hogy "persze, töröld a hszem hülye admin". azóta nem tagja a csoportunknak. :D Múltkor meg Novy tett fel kérdést a csoportban, válaszoltam neki, de priviben mondtam neki, hogy ez volt az első és utolsó, mert nem szabad. Viszont az jó móka, mikor valaki hirdet mondjuk egy tükörpárt F Astrára, ötezeré, erre ír valaki, hogy érdekli, aztán beír más, hogy neki van olcsóbban és állja a postát is. :D Ilyenkor lehet posztokat is törölgetni. :D De a gyári GSi lökhárító 40 ezeré, mindennel, hibátlan az sok, a boltban olcsóbb, még mindig a legalja. :D Néha amúgy ezekkel a szolgáltatáskereső vagy szolgálgatás eladó posztokkal nem tudok mit kezdeni: "Tetőkárpitost keresek mucsajröcsöge környékén." Vagy éppen valaki csinál tetőkárpit javítást és hirdeti. Bár még mindig jobb annál, hogy "Sziasztok! Segítséget kérnék, hogy miért nem indul az autóm?" Az a legviccesebb, mikor odaírja, hogy tudom, hogy ez nem az az oldal... Erre én egyből törlöm, hogy igen, ez tényleg nem az. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
free0228 Elküldve Február13, 2016 Megoszt Elküldve Február13, 2016 Üdv! A gyári tank tetejére van ragasztva valamiféle szivacsos gumis anyag, gondolom rezgéscsillapítás, és fém a fémen való súrlódás megelőzésére! Viszont az után gyártót tankon nincs ilyen! Hol lehet ilyet beszerezni, ami nem tartja magában a vizet, és a célnak is megfelelő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Február13, 2016 Megoszt Elküldve Február13, 2016 Szia. Én ugy oldottam meg a tank tarto pànt zaj csillapitàsát hogy bicikli belsöt tettem rá! Szerepét betölti nem szivja a vizet és olcso is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február14, 2016 Megoszt Elküldve Február14, 2016 21 órája, free0228 írta: Üdv! A gyári tank tetejére van ragasztva valamiféle szivacsos gumis anyag, gondolom rezgéscsillapítás, és fém a fémen való súrlódás megelőzésére! Viszont az után gyártót tankon nincs ilyen! Hol lehet ilyet beszerezni, ami nem tartja magában a vizet, és a célnak is megfelelő? 15 órája, ocsi.horvath írta: Szia. Én ugy oldottam meg a tank tarto pànt zaj csillapitàsát hogy bicikli belsöt tettem rá! Szerepét betölti nem szivja a vizet és olcso is. Ahogy emlékszem talán inkább olyan kátránylemezes rezgéscsillapítás mehetne oda. http://www.tutihifi.hu/aru.php?kod=02090 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február16, 2016 Megoszt Elküldve Február16, 2016 Tegnap, 2 hónap után átvehettem az autómat friss műszakival és megjavítva. Az első futómű álom lett, a motor járása meg olyan halk, hogy először azthittem nem indult be. De ma is meglepődtem a lidl parkolóban, hogy nagyon halk. Azért volt hangos, mert a kipufogó leömlő motor felőli oldala kb a 3. hengertől majdnem teljesen az aljáig végig volt repedve. Illetve kapott akkor már új tűzkarikát és a katalizátor előtt új tömítést illetve kipufogótömítőt. Hátul is ki lett lakatolva, bár kívülről nem látszik, csak ha felnyitom a pótkeréktartót. A karosszériatömítés még mindig nem száradt meg. A donor hátsó részből nem sok maradt, illetve a sárvédő íveket megtartjuk, mert a tankbetöltő még hátra van. Viszont nem jó a jobb első kilincs és a jobb első mélynyomó sem szólt sokáig, de ma hazafele elkezdett szólni, úgyhogy azt is megcsináltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve Február16, 2016 Megoszt Elküldve Február16, 2016 Nagyon sok balesetmentes kilométert kívánok az "új" autóhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február16, 2016 Megoszt Elküldve Február16, 2016 2 órája, daykiller írta: Tegnap, 2 hónap után átvehettem az autómat friss műszakival és megjavítva. Az első futómű álom lett, a motor járása meg olyan halk, hogy először azthittem nem indult be. De ma is meglepődtem a lidl parkolóban, hogy nagyon halk. Azért volt hangos, mert a kipufogó leömlő motor felőli oldala kb a 3. hengertől majdnem teljesen az aljáig végig volt repedve. Illetve kapott akkor már új tűzkarikát és a katalizátor előtt új tömítést illetve kipufogótömítőt. Hátul is ki lett lakatolva, bár kívülről nem látszik, csak ha felnyitom a pótkeréktartót. A karosszériatömítés még mindig nem száradt meg. A donor hátsó részből nem sok maradt, illetve a sárvédő íveket megtartjuk, mert a tankbetöltő még hátra van. Viszont nem jó a jobb első kilincs és a jobb első mélynyomó sem szólt sokáig, de ma hazafele elkezdett szólni, úgyhogy azt is megcsináltam. :D ????!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
free0228 Elküldve Február20, 2016 Megoszt Elküldve Február20, 2016 On 2016. 02. 14. at 12:45, zotya975 írta: Ahogy emlékszem talán inkább olyan kátránylemezes rezgéscsillapítás mehetne oda. http://www.tutihifi.hu/aru.php?kod=02090 Végülis szerelőnek volt valami szigetelő cucca tekercsben, egyik felén öntapadós! Majdnem hasonló mint a gyári szigetelés! De apám, ezek az után gyártott tankok. Itt egy kicsit púpos ott egy kicsit szélesebb, a tartószalag nem ért a furatig igy! Kicsit egyengetni kellett, meg cserélnem kellett a szellőztető csővét, mert olyan rideg volt mint egy db műanyag, még jó hogy találtam megfelelő átmérőjűt otthon. A betöltö cső is cserés, de azt rendelnem kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február20, 2016 Megoszt Elküldve Február20, 2016 3 perce, free0228 írta: Végülis szerelőnek volt valami szigetelő cucca tekercsben, egyik felén öntapadós! Majdnem hasonló mint a gyári szigetelés! De apám, ezek az után gyártott tankok. Itt egy kicsit púpos ott egy kicsit szélesebb, a tartószalag nem ért a furatig igy! Kicsit egyengetni kellett, meg cserélnem kellett a szellőztető csővét, mert olyan rideg volt mint egy db műanyag, még jó hogy találtam megfelelő átmérőjűt otthon. A betöltö cső is cserés, de azt rendelnem kell. Nekem az egyik szalag egyszer elpattant, de szerencsém volt bont álltam be az udvarba akkor hallottam a csattanást. Nem volt egyszerű meghegeszteni, mert elég vékony anyag de ugye rugalmasnak kell maradnia. Most aztán el lehet felejteni a tankot, tovább tart mint az egész autód... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve Február20, 2016 Megoszt Elküldve Február20, 2016 3 órája, zotya975 írta: Nekem az egyik szalag egyszer elpattant, de szerencsém volt bont álltam be az udvarba akkor hallottam a csattanást. Nem volt egyszerű meghegeszteni, mert elég vékony anyag de ugye rugalmasnak kell maradnia. Most aztán el lehet felejteni a tankot, tovább tart mint az egész autód... Szia Zotya! Mikor elszakadt a szalag, akkor le is ugrott a tank a helyéről, vagy csak megbillent? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február20, 2016 Megoszt Elküldve Február20, 2016 Kettő szalagpánt fogja, ha az egyik elszakad, akkor még nagy baj nincs, de sürgősen orvosolni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február21, 2016 Megoszt Elküldve Február21, 2016 11 órája, Pingvin írta: Szia Zotya! Mikor elszakadt a szalag, akkor le is ugrott a tank a helyéről, vagy csak megbillent? Egészen picit billent meg, ha menet közben történik és nem hallom a hangot, nem is vettem volna észre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kasztiimre Elküldve Február22, 2016 Megoszt Elküldve Február22, 2016 Sziasztok! Asrta F Sedan-om van és keresek hozzá egy alkatrészt, aminek nem tudom a nevét. A csomagtartó jobb oldalán van egy szellőző rács a kárpit alatt, amit a lökhárító takar kívülről. A pára kiszellőztetésére hivatott. Ennek mi a neve, hogyan keressem? Köszi: Imi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts