daykiller Elküldve Február2, 2016 Megoszt Elküldve Február2, 2016 21 perce, Szabadij írta: Szia! Ezt milyen időközönként végzi,milyen gyakorjsággal? Szinte folyamatosan. Majd ha lesz autóm megint, levideózom neked. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február2, 2016 Megoszt Elküldve Február2, 2016 Kicsi ez a csótányseggű, csak a legfontosabbak vannak nálam, és mégis tele van! A kadett ellenben még egy raklapot is benyel négy felnire: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Február2, 2016 Megoszt Elküldve Február2, 2016 Kalaptartó ki, aztán mehet rá még kétszer ennyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február2, 2016 Megoszt Elküldve Február2, 2016 Jha, igen ez akartam még idetenni. Hétvégi program. :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Február3, 2016 Megoszt Elküldve Február3, 2016 8 órája, wookie írta: Jha, igen ez akartam még idetenni. Hétvégi program. :D Lomizol? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február3, 2016 Megoszt Elküldve Február3, 2016 Lomnak azért határozottan jó állapotú- Még a kaszni sem annyira vészes, de sok munka lenne vele. Viszont donornak kiváló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február3, 2016 Megoszt Elküldve Február3, 2016 Miről lehet a legkönnyebben megkülönböztetni fotó alapján a 22-es nem ABS-es főfékhengert a 20-astól? Tudtommal a 22-es ATE vákuumdobos, míg a 20-as delco. Legalábbis az enyémen Delco van. De elvileg a vákuumdob is nagyobb, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Február3, 2016 Megoszt Elküldve Február3, 2016 1 órával ezelőtt, daykiller írta: Miről lehet a legkönnyebben megkülönböztetni fotó alapján a 22-es nem ABS-es főfékhengert a 20-astól? Tudtommal a 22-es ATE vákuumdobos, míg a 20-as delco. Legalábbis az enyémen Delco van. De elvileg a vákuumdob is nagyobb, nem? Az Ate dobon 45 fokban vannak a felfogató csavarok, a Delco-n vízszintes a felfogatás. Az Ate dob nagyobb, igen. Szerk.: Ate ilyen, az most mindegy, hogy dupladobos. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február4, 2016 Megoszt Elküldve Február4, 2016 On 2015. 12. 23. at 21:44, megadave írta: https://www.hasznaltauto.hu/auto/saab/9-3/saab_9-3_2.8_v6_ts_aero-9673153 És még az is lehet, hogy újra opeles leszek. Benne van a hirdetésben az autóm, meg a lábam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Február4, 2016 Megoszt Elküldve Február4, 2016 On 2016. 01. 23. at 20:08, OpelesLaci írta: Jelen állapot Csaltál, nem takarítottad, hanem festetted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Február4, 2016 Megoszt Elküldve Február4, 2016 On 2016. 02. 03. at 22:04, daykiller írta: Miről lehet a legkönnyebben megkülönböztetni fotó alapján a 22-es nem ABS-es főfékhengert a 20-astól? Tudtommal a 22-es ATE vákuumdobos, míg a 20-as delco. Legalábbis az enyémen Delco van. De elvileg a vákuumdob is nagyobb, nem? Nekem a 22-es is ugyanolyan dobon volt, mint a 20-as. Ha csak felülről fényképezik, lehetetlen megmondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február6, 2016 Megoszt Elküldve Február6, 2016 Ma megint jó kör volt a bontóban. Eredetileg a maradék kadett cc-ért mentem, sajnos nem jártam sikerrel. Ám szert tettem pár egyéb dologra. Hoztam egy sima kihúzható (gyári) antennát, majd mikor kerestem hozzá gumiátvezetőt, találtam egy motorosat is. (gyári) :D Lett gyári villanyablakkapcsolóm mindkét oldalra, meg csatlakozók hozzá, mert az enyémben ilyen kókányolt a beépítés, de a köteg ott van az ajtóban, meg a gyári motor. (miről is lehet megismerni a komfortos motort?) Meg akkor már vettem egy jobbos küszöbburkolatot is, mert mióta megvan az autó hiányzott. :D Jha meg egy újszerű rendszámtábla világítás, mert amit a lököshöz kaptam, abból hiányzott a test, meg full sárga is volt már. illetve beesett még ez az a szerszámosba, némi kábel, gyári biztik, stb. Fizettem mindezért 5000 jmf-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2016 Megoszt Elküldve Február6, 2016 18 perce, wookie írta: Ma megint jó kör volt a bontóban. Eredetileg a maradék kadett cc-ért mentem, sajnos nem jártam sikerrel. Ám szert tettem pár egyéb dologra. Hoztam egy sima kihúzható (gyári) antennát, majd mikor kerestem hozzá gumiátvezetőt, találtam egy motorosat is. (gyári) :D Lett gyári villanyablakkapcsolóm mindkét oldalra, meg csatlakozók hozzá, mert az enyémben ilyen kókányolt a beépítés, de a köteg ott van az ajtóban, meg a gyári motor. (miről is lehet megismerni a komfortos motort?) Meg akkor már vettem egy jobbos küszöbburkolatot is, mert mióta megvan az autó hiányzott. :D Jha meg egy újszerű rendszámtábla világítás, mert amit a lököshöz kaptam, abból hiányzott a test, meg full sárga is volt már. illetve beesett még ez az a szerszámosba, némi kábel, gyári biztik, stb. Fizettem mindezért 5000 jmf-t. A csatlakozó egy kis dobozkán van. Az a komfortos. Le is csavarozható és van benne egy kis elektronika. Ilyen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február6, 2016 Megoszt Elküldve Február6, 2016 Nekem mindkettő ilyen. De most ezt nem értem. A motoron alapból van egy dobozka, akkor hogy néz ki a nem komfortos? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február6, 2016 Megoszt Elküldve Február6, 2016 3 perce, wookie írta: Nekem mindkettő ilyen. De most ezt nem értem. A motoron alapból van egy dobozka, akkor hogy néz ki a nem komfortos? Nincs rajta doboz és nem 5 vezeték megy rá. Mondjuk csalóka, mert az ötödik vezeték adja a komfortot és lehet olyan, hogy csak négy van, így alapból nincs komfort. Legalábbis a központizáras bezárás nem működik, de a hosszabb gombnyomásra automatán felzáródás működik. F Astrában a nem komfortos csak két vezetéket kap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február6, 2016 Megoszt Elküldve Február6, 2016 Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
free0228 Elküldve Február7, 2016 Megoszt Elküldve Február7, 2016 Üdv Urak! Valakinek van tapasztalata után gyártott üzemanyag tankkal kapcsolatban? Mert nekem valahol alul valószínű megrepedt (?) a tartó pánt környékén, mert kicsit gázolajos! Csöpögés nyomot nem láttam a kocsi alatt, Így tippem szerint nem régi a dolog! Illetve úgy 2-3 éve már lett javítva a tank, mert akkor szó szerint csöpögött a gázolaj belöle! Ütés horpadás nyom nincs rajta, vákum nincs a tankban sapka levételkor. Vagy keressek használtan esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2016 Megoszt Elküldve Február7, 2016 31 perce, free0228 írta: Üdv Urak! Valakinek van tapasztalata után gyártott üzemanyag tankkal kapcsolatban? Mert nekem valahol alul valószínű megrepedt (?) a tartó pánt környékén, mert kicsit gázolajos! Csöpögés nyomot nem láttam a kocsi alatt, Így tippem szerint nem régi a dolog! Illetve úgy 2-3 éve már lett javítva a tank, mert akkor szó szerint csöpögött a gázolaj belöle! Ütés horpadás nyom nincs rajta, vákum nincs a tankban sapka levételkor. Vagy keressek használtan esetleg? Kis lyukat lehet benzinálló ragasztóval javítani, elméletileg bármekkorát hegeszteni, de lehet jobb lenne cserélni. Ezt igazából akkor lehet eldönteni ha megtaláltad a lyukat. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szabadij Elküldve Február7, 2016 Megoszt Elküldve Február7, 2016 11 perce, zotya975 írta: Kis lyukat lehet benzinálló ragasztóval javítani, elméletileg bármekkorát hegeszteni, de lehet jobb lenne cserélni. Ezt igazából akkor lehet eldönteni ha megtaláltad a lyukat. Ha repedt valahol az gáz,ha kis lyuk van akkor azt meg lehet suszterolni olajkályháról lévén szó.Anno a honvédségnél kilyukadt a teherautóm tankja,beleküldtem egy nagy fejű lemezcsavart egy gumitömítéssel,még le nem szereltem nem volt vele gond... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február7, 2016 Megoszt Elküldve Február7, 2016 (edited) 1 órával ezelőtt, Szabadij írta: Ha repedt valahol az gáz,ha kis lyuk van akkor azt meg lehet suszterolni olajkályháról lévén szó.Anno a honvédségnél kilyukadt a teherautóm tankja,beleküldtem egy nagy fejű lemezcsavart egy gumitömítéssel,még le nem szereltem nem volt vele gond... Jaja gázolajnál nem olyan problémás mint benzinnél, ezt nehezebb meggyújtani. Jövök hazafelé, a lámpánál unalmamban nyomkodtam a középkijelző két gombját..hibakódok: F 81, F 82, F 87, F 94, F95...gondolkodtam rajta hogy kiszállok és elcsípem a külső hőmérséklet jeladó kábelét, mert ez így túl kevés. Módosítva Február7, 2016 : zotya975 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február7, 2016 Megoszt Elküldve Február7, 2016 Leültettem az astrát. :D Illetve újraértelmeztük az SE motoros astrát: (c30se) :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Február7, 2016 Megoszt Elküldve Február7, 2016 (edited) 9 perce, wookie írta: Leültettem az astrát. :D Illetve újraértelmeztük az SE motoros astrát: (c30se) :D Átkerül az elejébe is? :D :D Módosítva Február7, 2016 : aholy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pingvin Elküldve Február7, 2016 Megoszt Elküldve Február7, 2016 Hátsókerekes Astra készül ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február7, 2016 Megoszt Elküldve Február7, 2016 Ez a rekordba lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
free0228 Elküldve Február7, 2016 Megoszt Elküldve Február7, 2016 3 órája, zotya975 írta: Kis lyukat lehet benzinálló ragasztóval javítani, elméletileg bármekkorát hegeszteni, de lehet jobb lenne cserélni. Ezt igazából akkor lehet eldönteni ha megtaláltad a lyukat. 3 órája, Szabadij írta: Ha repedt valahol az gáz,ha kis lyuk van akkor azt meg lehet suszterolni olajkályháról lévén szó.Anno a honvédségnél kilyukadt a teherautóm tankja,beleküldtem egy nagy fejű lemezcsavart egy gumitömítéssel,még le nem szereltem nem volt vele gond... Hát anno mikor javították egy kb fél centis repedés volt amin keresztül csepegett. Az akkor foltozva lett. Azon kivül más baja nem volt a tanknak, nem ette a rozsda. majd le lett kezelve és úgy vissza a helyére! Lényegében most sem rozsdás! Szóval asszem holnap lesuvicolom meg keresem hogy hol is ereszt, de gyanítom ez megint repedés lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts