OpelesLaci Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 12 hours ago, wookie írta: Nekem is az a tippem hogy mivel ezek ilyen 20 tonna környékére vannak belőve, valszeg kisebb tömegnél kevésbé pontosak. De lehet holnap kipróbálom saját súlyal is. Ha azt pontosan mutatja, akkor.... valaki ólmot öntött az astrámba! :D Lakatolták és 2x annyi lemezt tettek be :))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 2 hours ago, aholy írta: Inkabb olyan 60 t kornyeke szokott az lenni. Megengedett osszgordulo az nalunk 40500 ha mindenigaz. Lehet nem olyan pontosak ezek a merlegek, de a 200kg kornyeke difi sok meg ezeknel is Ez 20 tonnás határ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelesLaci Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 2016 projekt fő része is megvan. Sose hittem volna hogy sikerül de sikerült. Márcsak pofozni és feyteni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 16 minutes ago, OpelesLaci írta: 2016 projekt fő része is megvan. Sose hittem volna hogy sikerül de sikerült. Márcsak pofozni és feyteni kell. Már csak "autó" kell mögéje.... Egy időben gondolkodtam a GSI hűtőrácsban az enyém amúgy is megtört és úgy van kábelkötegelőzve ( rejtve, nem látszik), de lökös nélkül béna lenne nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 A gsi "rács" szerintem mindenhogyan béna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelesLaci Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 A gsi rács felicia vagy favorit frontra hasonlít a GSi löki nélkül. Nekem is volt egy időbe de csak 2 percig amig felpróbáltam. Aztán eladtam. Utána vettem ezt a rieger maszkot. Ezt szeretem. Zotya ott a kocsi mögötte xD Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 2 hours ago, wookie írta: A gsi "rács" szerintem mindenhogyan béna. 7 minutes ago, OpelesLaci írta: A gsi rács felicia vagy favorit frontra hasonlít a GSi löki nélkül. Nekem is volt egy időbe de csak 2 percig amig felpróbáltam. Aztán eladtam. Utána vettem ezt a rieger maszkot. Ezt szeretem. Zotya ott a kocsi mögötte xD Most vett egy ismerős Favoritot.. De nekem a 95-utáni rács sem tetszik, akkor már inkább GSI. Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelesLaci Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 1 minute ago, zotya975 írta: Most vett egy ismerős Favoritot.. De nekem a 95-utáni rács sem tetszik, akkor már inkább GSI. Van egy eladó jelnélküli facelift előtti maszkom. Tegnap kaptam a lökivel. Érdekel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 5 hours ago, OpelesLaci írta: 2016 projekt fő része is megvan. Sose hittem volna hogy sikerül de sikerült. Márcsak pofozni és feyteni kell. Sok gyökér meg sajnálta érte a 40-et... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelesLaci Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 1 minute ago, hetyke írta: Sok gyökér meg sajnálta érte a 40-et... :S Igen. Azonnal hívtam a srácot és mentem érte. Végül 440kmet mentem utána de megérte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 2 minutes ago, OpelesLaci írta: Igen. Azonnal hívtam a srácot és mentem érte. Végül 440kmet mentem utána de megérte. Bíztam benne, hogy lesz aki értékeli! A koptató ér 30-at... lökös is minimum... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 5 minutes ago, OpelesLaci írta: Van egy eladó jelnélküli facelift előtti maszkom. Tegnap kaptam a lökivel. Érdekel? Kösz, de most az áprilisi műszaki érdekel, jel nélküli meg amúgy is tárgytalan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelesLaci Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 1 minute ago, hetyke írta: Bíztam benne, hogy lesz aki értékeli! A koptató ér 30-at... lökös is minimum... Meg EREDETI vonószemtakaró. Az se mindennapos dolog. Flautner Dávid mondta hogy van...aztán 1-2 óra mulva megtaláltam jófogáson is és kész...muszáj volt mennem. Ennyiért soha az életbe nem találok. Vadiúj (sz.r elálló merevítés nélküli)50ezer plusz koptató 30ezer plusz vonószemtakaró 5 (üvegszálas) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 2 minutes ago, zotya975 írta: Kösz, de most az áprilisi műszaki érdekel, jel nélküli meg amúgy is tárgytalan... Mi törött el?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 4 minutes ago, OpelesLaci írta: Meg EREDETI vonószemtakaró. Az se mindennapos dolog. Flautner Dávid mondta hogy van...aztán 1-2 óra mulva megtaláltam jófogáson is és kész...muszáj volt mennem. Ennyiért soha az életbe nem találok. Vadiúj (sz.r elálló merevítés nélküli)50ezer plusz koptató 30ezer plusz vonószemtakaró 5 (üvegszálas) Én is ajánlottam ismerősnek, de szívta a fogát! :D Mondom Te hülye vagy! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelesLaci Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 2 minutes ago, hetyke írta: Én is ajánlottam ismerősnek, de szívta a fogát! :D Mondom Te hülye vagy! :D Hát nekem ez a szerencsém. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 2 minutes ago, OpelesLaci írta: Hát nekem ez a szerencsém. :D Hát igen! Enyém megvan vagy 1 éve... de még mindig nem lett fújva... 40-ért vettem balos ködlámpával... Koptatót külön rendeltem hozzá 30-ért, meg lett egy tartalék garnitúra koptatóm, mert jobbos, balos újat tudtam szerezni, meg középsőből egy szakadtat. Javítottam, és szép lett. megpróbáltam eladni... fúúú... de drága! Mondom vegyé má olcsóbban! :D Inkább megtartom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelesLaci Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 6 minutes ago, hetyke írta: Hát igen! Enyém megvan vagy 1 éve... de még mindig nem lett fújva... 40-ért vettem balos ködlámpával... Koptatót külön rendeltem hozzá 30-ért, meg lett egy tartalék garnitúra koptatóm, mert jobbos, balos újat tudtam szerezni, meg középsőből egy szakadtat. Javítottam, és szép lett. megpróbáltam eladni... fúúú... de drága! Mondom vegyé má olcsóbban! :D Inkább megtartom! Sokan olcsón akarnak mindent. Biztos hogy nem fogom én se eladni ezt sose. Tavasszal le lesz festve és megy fel az autóra. Most hirdettek gsi ködlámpákat 40ért....azt is oltottàk hogy kukába való ennyiért meg ilyenek. Sok hozzá nem értő okoskodik. Amúgy kb darabja (míg lehetett újat kapni) vadiújan 50 volt. Én azt vallom hogyha valamibe belefog az ember és mondjuk elkezd autót építeni...akkor ne az ár miatt adjuk fel. Vagy inkább el se kezdjük. Ház építésnél se hagyom félbe mert drága a műanyag nyílászáró vagy a cserép Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 26 minutes ago, hetyke írta: Mi törött el?? Semmi...csak komplett kipufrendszer kell alája, meg még nyári gumim sincs. Valami kopog elől de majd előműszakin megkeresik mi az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelesLaci Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 19 minutes ago, zotya975 írta: Semmi...csak komplett kipufrendszer kell alája, meg még nyári gumim sincs. Valami kopog elől de majd előműszakin megkeresik mi az. Na katalizátor ki középdob ki remus a végére, és egy leömlő csere. Kész a rendszer remèlem ilyen lesz. ( najó csak vicc) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 HIVATALOS! Egy hónapja nincs autóm. (próbáltam bulvárszerű lenni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 2 hours ago, daykiller írta: HIVATALOS! Egy hónapja nincs autóm. (próbáltam bulvárszerű lenni) Elvitték, összetörték, meguntad, ...??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január15, 2016 Megoszt Elküldve Január15, 2016 21 minutes ago, Tiu írta: Elvitték, összetörték, meguntad, ...??? Karosszériás legózik rajta még mindig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január16, 2016 Megoszt Elküldve Január16, 2016 51 minutes ago, daykiller írta: Karosszériás legózik rajta még mindig. :D Ez a jobbik eset, addig se kapja a sós latyakot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
OpelesLaci Elküldve Január16, 2016 Megoszt Elküldve Január16, 2016 15 hours ago, daykiller írta: HIVATALOS! Egy hónapja nincs autóm. (próbáltam bulvárszerű lenni) Ringre remélem kész lesz. Na meg remélem jössz Közben painttal slendriánul felszerkeszettem a kocsira. (Rendszám nincs ott de azért van a kitakarás mert úgyis rajta lesz a rendszám és a képen most ott tiszta retek a löki) Jól fog neki állni. Bár a maszk meg az ANGEL ICE ( ) kicsit már túlzás lesz...Lehet megkapja a gyári lámpákat sárga indexeket meg facelift utáni maszkot...Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts