gigantika Elküldve November17, 2015 Megoszt Elküldve November17, 2015 On 2003. 12. 03., biv írta: koszi, varok meg egy kicst meg:)) egyebkent jo az a konyv, en kerestem tegnap librinel es montak, hogy nincs nekik talan tavaly.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve November17, 2015 Megoszt Elküldve November17, 2015 On 2015. 11. 15., zotya975 írta: Bontó, vagy pölö Cromax? Hát szerintem a bontott felejtős, mivel a legfiatalabb is 20 éves, valószínűleg azokat is csak levésni lehetne :D Cromax talán, de most írtam a BONDEX-nek, ők mindenféle gumi/szilikon profilokkal is foglalkoznak, talán náluk lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November19, 2015 Megoszt Elküldve November19, 2015 Gyors kérdés, mert nem tudom megnézni: Külső vagy belső kormányösszekötő gömbfej van? Nekem külső rémlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November19, 2015 Megoszt Elküldve November19, 2015 Külső. Belül gumi szilent van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November27, 2015 Megoszt Elküldve November27, 2015 2 minutes ago, wookie írta: Végre valami haladás féle történt felujítás ügyben: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November27, 2015 Megoszt Elküldve November27, 2015 2 hours ago, wookie írta: Pontosan mit tartalmaz a projekt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November30, 2015 Megoszt Elküldve November30, 2015 On 2015. 11. 27., zotya975 írta: Pontosan mit tartalmaz a projekt? Komplett szét össze, teljes lakat+fény, motor szét csere minden amit kell, valszeg dugót is, de lehet másik blokktömböt kap majd szétszedéskor kiderül. Futómű is összes szilent csere powerflex-re, hátra saab/astra híd gsi stabival, plusz beltérben is kárpitozás, stb. Majd ha kész, s megvan a papíozás, meg műszaki, akkor utána még mennek fel az ötcsavaros agyak, meg a 308-as fék, illetve valszeg hátra 300-as. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December1, 2015 Megoszt Elküldve December1, 2015 17 hours ago, wookie írta: Komplett szét össze, teljes lakat+fény, motor szét csere minden amit kell, valszeg dugót is, de lehet másik blokktömböt kap majd szétszedéskor kiderül. Futómű is összes szilent csere powerflex-re, hátra saab/astra híd gsi stabival, plusz beltérben is kárpitozás, stb. Majd ha kész, s megvan a papíozás, meg műszaki, akkor utána még mennek fel az ötcsavaros agyak, meg a 308-as fék, illetve valszeg hátra 300-as. Na és most akkor te csinálod vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December1, 2015 Megoszt Elküldve December1, 2015 A kasznizást, fényezést, blokk gépmunkáit nem, a többit igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December1, 2015 Megoszt Elküldve December1, 2015 51 minutes ago, wookie írta: A kasznizást, fényezést, blokk gépmunkáit nem, a többit igen. Mire tippelsz mennyi lesz a vége? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve December1, 2015 Megoszt Elküldve December1, 2015 27 minutes ago, zotya975 írta: Mire tippelsz mennyi lesz a vége? Szerintem ez az a kategória amit összeírni se szabad, nemhogy összeadni :-):-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December1, 2015 Megoszt Elküldve December1, 2015 2 hours ago, zotya975 írta: Mire tippelsz mennyi lesz a vége? Eddig olyan 1.2-1.5 közé saccolom. 1 hour ago, aholy írta: Szerintem ez az a kategória amit összeírni se szabad, nemhogy összeadni :-):-) Pontosan. Szerintem a végén egyszer összeszámolom, aztán gyorsan össze is tépem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December2, 2015 Megoszt Elküldve December2, 2015 11 hours ago, aholy írta: Szerintem ez az a kategória amit összeírni se szabad, nemhogy összeadni :-):-) Van egy füzetem erre a célra, gondoson al kell dugnom az asszony elől... 9 hours ago, wookie írta: Eddig olyan 1.2-1.5 közé saccolom. Pontosan. Szerintem a végén egyszer összeszámolom, aztán gyorsan össze is tépem. :D Na akkor le vagyok maradva, mert én szerintem a tavaszi műszakikor fogom átlépni a 800-at, a 700-as vételáron kívül persze.... Akartam venni ( pontosabban kaptam volna) egy Citroen BX-et hobbyautónak de a feleségem azt mondta hogy olyanunk már van.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December2, 2015 Megoszt Elküldve December2, 2015 Ááá én nem számolom amibe eddig van. Mondjuk megvenni nem nekem kellett, ez volt a családi verda, aztán megörököltem. Idestova 15 éve van nálunk. Na igen, nekem elvileg ez a használós, aztán ott a rekord, ami 4 éve várja hogy kezdjek vele valamit, meg most átmenetileg az astra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December2, 2015 Megoszt Elküldve December2, 2015 16 minutes ago, wookie írta: Ááá én nem számolom amibe eddig van. Mondjuk megvenni nem nekem kellett, ez volt a családi verda, aztán megörököltem. Idestova 15 éve van nálunk. Na igen, nekem elvileg ez a használós, aztán ott a rekord, ami 4 éve várja hogy kezdjek vele valamit, meg most átmenetileg az astra. Akkor halmozod az élvezeteket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December2, 2015 Megoszt Elküldve December2, 2015 Ha összeülünk a haverokkal akkor mindig az a vége, hogy több az egy főre eső opel, mint ahány a fő. :D (a képen elrejtettünk egy astrát. :D ) A képen látható opelek mind hozzánk tartoznak. :D A múltkor 4 Astra plusz a kadett volt az udvarban de azt a képet most nem találom. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December3, 2015 Megoszt Elküldve December3, 2015 21 hours ago, wookie írta: Ha összeülünk a haverokkal akkor mindig az a vége, hogy több az egy főre eső opel, mint ahány a fő. :D (a képen elrejtettünk egy astrát. :D ) A képen látható opelek mind hozzánk tartoznak. :D A múltkor 4 Astra plusz a kadett volt az udvarban de azt a képet most nem találom. Mostanában nálam nem volt nagy mozgás, egy időben fent voltam különböző fészbúkos csoportokon, akkor sokan megtaláltak, ami egy idő után nem volt annyira jó..a legmókásabb az a telefonos több napos körkapcsolás volt aminek a végén kiderült hogy a makacsul nem induló autóból kifogyott a benzin... télen amúgy sem szerelek , még magamnak is csak ha muszáj garázs híjján. Az fel tudja bacni az agyam, amikor van egy probléma ami évek óta fenn áll, bacnak rá, majd beesnek 5 fok szitáló esőben hogy oldjam meg. Aztán olyan kocsi belterébe feküdjek be, amiben a ganézó ruhám is csak jobban tudnám összekoszolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve December5, 2015 Megoszt Elküldve December5, 2015 Nincs véletlenül valakinek egy gömbfejkinyomója? Győr környékén kölcsönbe? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December5, 2015 Megoszt Elküldve December5, 2015 Munkatársam lányának F-jén elment a világítás menet közben, a szerelő kicserélte a világítás kapcsolót, mivel bontani kellett hozzá ( De hogy mit?!) ezért 12 ezret kért, ebből 3 ezer volt a világítás kapcsoló. A régit elkértem tőle, még melóban megcsináltam, szét volt ugorva a belső része, nem tudom hogyan hozták össze. Annyi baja van csak hogy a gomb lejár mert addíg böködte a marhája alulról amig szét nem bacta a biztosító pöcköt. ( max a régi kapcsolóról teszem át a gombot ha egyszer szükség lesz rá.)Most akkor van tök ingyen egy tarcsi kapcsoló..annak ellenére hogy én nem járok szerelőhöz, kezdem megszeretni a maszek szakikat.... Kicseréltek még pár dolgot az autón, elhozatok mindent...hátha még lesz valami "potyadék". Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December5, 2015 Megoszt Elküldve December5, 2015 A hétvége sem telt unalmasan. :D Az astra is átlépte a 300-at, persze ki tudja mennyi van benne: Meg tovább bontottuk a vecit: 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December6, 2015 Megoszt Elküldve December6, 2015 14 hours ago, wookie írta: A hétvége sem telt unalmasan. :D Az astra is átlépte a 300-at, persze ki tudja mennyi van benne: Meg tovább bontottuk a vecit: Miért döntöttél úgy hogy a bódét emeled le a motorról? Váltóval együtt nem lehet kijátszani felfelé? Miért vetted ki a motort? Ott is lesz javítva a bódé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December6, 2015 Megoszt Elküldve December6, 2015 Azért, mert így volt egyszerűbb. Kijönne fölfele is, de akkor ki kell alóla tolni a kasznit, mert pont nem tudom elég magasra emelni. De ugye hogy kijöjjön az egész, ki kell kötni a féltengelyeket, azokhoz meg annyira szét kell bontani a futóművet, hogy onnan meg már csak négy csavar, és kint a komplett gólyaláb, azt meg amúgy is ki kell szedni. Na most mégegyszer visszarakni mindent, csak azért hogy kitoljuk alóla a kasznit, nem sok értelme lett volna. Plusz így ki tudtuk szedni a kipufogót és egyéb dolgokat is alulról. Komplett kasznizást kap, szóval ahhoz a motor is ki kell jöjjön, főleg hogy a bal első váznyúlvány a tűzfal tövében is át van rohadva. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
reddish Elküldve December6, 2015 Megoszt Elküldve December6, 2015 On 2015. 11. 30., wookie írta: Komplett szét össze, teljes lakat+fény, motor szét csere minden amit kell, valszeg dugót is, de lehet másik blokktömböt kap majd szétszedéskor kiderül. Futómű is összes szilent csere powerflex-re, hátra saab/astra híd gsi stabival, plusz beltérben is kárpitozás, stb. Majd ha kész, s megvan a papíozás, meg műszaki, akkor utána még mennek fel az ötcsavaros agyak, meg a 308-as fék, illetve valszeg hátra 300-as. Ekkora fékekhez nagyobb felni is dukál. Versenyezni is akarsz vele? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve December7, 2015 Megoszt Elküldve December7, 2015 Az ötcsavar miatt egyébként is felnicsere. Néha azért felmennék vele pályára. Plusz trélerezni is akarok. No meg fékből sosem elég. .D Link to comment Megosztás: More sharing options...
borsosa Elküldve December7, 2015 Megoszt Elküldve December7, 2015 Sziasztok! Mivel sehogy sem tudom beírni a kódot a blaupunkt car 300-as rádiómba úgy döntöttem veszek egy új fejegységet. Kérdésem az lenne hogy ezt a rádiót :pioneer-mvh-180ub milyen átalakítóval tudom beszerelni? Az antenna motoros működtetésű, az működni fog az új rádióval? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts