wookie Elküldve Május16, 2015 Megoszt Elküldve Május16, 2015 Pedig az sokkal jobb, ha a műszakin derül ki, hogy apádnak lopott autója van és át van "írva" a karosszéria azonosítószám. Aztán nem ő viszi el a balhét, hanem Te, mert ő eddig levelezős vizsgára vitte, te meg egyből a KPM-hez, mert törvényes gondolkodású vagy. Azért ez így mennyire életszerű? Semennyire. Főleg hogy az Se-vel a kpm-nél vizsgázott immáron a második vectránk is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május16, 2015 Megoszt Elküldve Május16, 2015 Ma eladtam a Vectrát. Ismét "csak" Astrás vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2015 Megoszt Elküldve Május16, 2015 Ma eladtam a Vectrát. Ismét "csak" Astrás vagyok. :icon13: :icon6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május17, 2015 Megoszt Elküldve Május17, 2015 Végre beszereztem egy villanyos hűtőtasit. Ennek akarok betenni egy fixtápos aljzatot a csomitartóba. A kérdés az elhelyezés. Ki hová tenné? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2015 Megoszt Elküldve Május17, 2015 Végre beszereztem egy villanyos hűtőtasit. Ennek akarok betenni egy fixtápos aljzatot a csomitartóba. A kérdés az elhelyezés. Ki hová tenné? Háromszöget-rejtő oldalzseb fedele? Ha valamiért mégsem kell elég csak ezt kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május17, 2015 Megoszt Elküldve Május17, 2015 Nálam a veciben az egyben van az egész oldalpanellel, bár van belőle másik, ha megunnám. Most viszont más bajom lett hirtelen: Kinyomócsapágyam kicsit elhalt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május17, 2015 Megoszt Elküldve Május17, 2015 Nálam a veciben az egyben van az egész oldalpanellel, bár van belőle másik, ha megunnám. Most viszont más bajom lett hirtelen: Kinyomócsapágyam kicsit elhalt. Te szeretsz összehegeszteni a kocsiban dolgokat, kerékcsapággyal jártál már így nem? :omg: :D Hol ért a végzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május17, 2015 Megoszt Elküldve Május17, 2015 Végre beszereztem egy villanyos hűtőtasit. Ennek akarok betenni egy fixtápos aljzatot a csomitartóba. A kérdés az elhelyezés. Ki hová tenné? hát én oda ahol van hely....mögötte én biztos vmi kupakosat tennék bele és mivel a tasinak ugyis van akkora kábele, hogy elér mindenhova Nálam a veciben az egyben van az egész oldalpanellel, bár van belőle másik, ha megunnám. Most viszont más bajom lett hirtelen: Kinyomócsapágyam kicsit elhalt. aszittem csak nekem ilyen olyajos a váltü felöl.......én is most akarok cserélni, mán elég hangos Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május17, 2015 Megoszt Elküldve Május17, 2015 Te szeretsz összehegeszteni a kocsiban dolgokat, kerékcsapággyal jártál már így nem? :omg: :D Hol ért a végzet? Hehe. :D Össze nem hegedt szerencsére, de már elég sz@r hangja van. Asszonnyal gyakoroltuk a párhuzamos parkolást. :D Számítottam rá hogy kuplungozni kell, de reméltem hogy kihúzza a nyár végéig, mert már a kadettban se volt százas. hát én oda ahol van hely....mögötte én biztos vmi kupakosat tennék bele és mivel a tasinak ugyis van akkora kábele, hogy elér mindenhova aszittem csak nekem ilyen olyajos a váltü felöl.......én is most akarok cserélni, mán elég hangos Elsőnek valahova az oldalkárpitba gondoltam, de aztán most elgondolkodtam a lökös felöli műanyagon is, lévén az egy kicsit stabilabb. Csak már nem emléxem van e elég hely mögötte. Mindenképpen kukázok hozzá bontóból valami Audi/Bmw/Mercedes fedeles csatit. Ebben a váltóban sztem az összes szimering odavan, de nem nézegettem nagyon, beraktuk és kész. Az se-ben kicseréltem mindet anno, az nem is néz ki így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május18, 2015 Megoszt Elküldve Május18, 2015 Hehe. :D Össze nem hegedt szerencsére, de már elég sz@r hangja van. Asszonnyal gyakoroltuk a párhuzamos parkolást. :D Számítottam rá hogy kuplungozni kell, de reméltem hogy kihúzza a nyár végéig, mert már a kadettban se volt százas. Elsőnek valahova az oldalkárpitba gondoltam, de aztán most elgondolkodtam a lökös felöli műanyagon is, lévén az egy kicsit stabilabb. Csak már nem emléxem van e elég hely mögötte. Mindenképpen kukázok hozzá bontóból valami Audi/Bmw/Mercedes fedeles csatit. Ebben a váltóban sztem az összes szimering odavan, de nem nézegettem nagyon, beraktuk és kész. Az se-ben kicseréltem mindet anno, az nem is néz ki így. nem fogod azt leverni, ha pakolsz bele? me hogy kiáll a kupak miatt. oldalt védettebb sztem Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május18, 2015 Megoszt Elküldve Május18, 2015 Nincs valakinek véletlenül elfekvőben egy GSI koptató szettje? Esetleg ismerősének az ismerőséé?? Érdekelne... Már sajnos nem gyártják! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2015 Megoszt Elküldve Május18, 2015 Haha. Nincs mar sehol. A szetszakadt szarokat akarjak sokert adni. Nyilvan a kozepsot. Ket szele meg van elteve ujonnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május18, 2015 Megoszt Elküldve Május18, 2015 Haha. Nincs mar sehol. A szetszakadt szarokat akarjak sokert adni. Nyilvan a kozepsot. Ket szele meg van elteve ujonnan. Jobbos lenne újonnan! :S De még szétszakadt szarokat sem találni sehol! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május18, 2015 Megoszt Elküldve Május18, 2015 Jobbos lenne újonnan! :S De még szétszakadt szarokat sem találni sehol! :( Mármint Neked van 2 széle újonnan?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2015 Megoszt Elküldve Május18, 2015 Cimboramnak de jah. Meg a vasak is megvannak. A kompletteket mar elvittek a nemetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május18, 2015 Megoszt Elküldve Május18, 2015 Cimboramnak de jah. Meg a vasak is megvannak. A kompletteket mar elvittek a nemetek. Lehet érdekelne... középsőt próbálok hajtani! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2015 Megoszt Elküldve Május18, 2015 Probalkozz csak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Május18, 2015 Megoszt Elküldve Május18, 2015 Első lámpa bura lent van. De a foncsor, hogy jön ki a babafejből? Erővel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május19, 2015 Megoszt Elküldve Május19, 2015 Nincs valakinek véletlenül elfekvőben egy GSI koptató szettje? Esetleg ismerősének az ismerőséé?? Érdekelne... Már sajnos nem gyártják! :( Fészbúúúkos oldalon láttam egyet a napokban...de most már nem látom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Május19, 2015 Megoszt Elküldve Május19, 2015 Erővel, de vigyázz, mert törik :) Első lámpa bura lent van. De a foncsor, hogy jön ki a babafejből? Erővel? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május19, 2015 Megoszt Elküldve Május19, 2015 Fészbúúúkos oldalon láttam egyet a napokban...de most már nem látom... Ha esetleg megint találnál, tudnál az eladónak írni, hogy lenne rá vevő? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május19, 2015 Megoszt Elküldve Május19, 2015 Ha esetleg megint találnál, tudnál az eladónak írni, hogy lenne rá vevő? :) Persze, de most visszanéztem pár napot már nem látom a hirdetést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május19, 2015 Megoszt Elküldve Május19, 2015 Persze, de most visszanéztem pár napot már nem látom a hirdetést. Gondolom azonnal lecsaptak rá! :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május20, 2015 Megoszt Elküldve Május20, 2015 Gondolom azonnal lecsaptak rá! :S Hát lehet...Opel Astra F FANATIC !!-on volt amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május20, 2015 Megoszt Elküldve Május20, 2015 Egy kis segítség a hűtőmaszk fül törése esetén... Lényege a dolognak, hogy sokat gondolkodtam, hogyan bontsam le a hűtőmaszkot, mert anno már 1x láttam, hogy tört az anyag a fülnél, így komplett lökhárító lecsavarozással lehetett leszedni bármikor. Múltkor sárvédő csere miatt is bontani kellett, és akkor végleg elvált. Ekkor már új maszkon, műanyag hegesztésen, vagy valami fixre rögzítésen gondolkodtam, mikor a lökhárító patentokat szedegettem össze a földön. Ekkor nézegettem a patentot, hogy ketté nyílik, és kívül recés. Ebből jött az ötlet: http://kepfeltoltes.hu/150520/DSC_0016_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/150520/DSC_0017_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/150520/DSC_0018_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 2 komponensű, műgyantás epoxi ragasztóval rögzítettem a fül helyére. Előnye ennek a patentnek, hogy könnyű leszedni, és visszatenni, hátránya, hogy 1 napra kiesik a maszk a forgalomból, mert kb ennyi idő alatt szárad a ragasztó. Most szdtem le 4. alkalommal, és semmi nem akar leesni róla, vagy letörni, adódva azon tulajdonságából, hogy maga a patent hajlékony, és nehezen törik, vagy szakad. A 2 párhuzamos maradék közé szépen becsiszoltam, hogy véletlenül se forduljon el a patent ragasztáskor. A működése egyszerű! http://kepfeltoltes.hu/150520/DSC_0020_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/150520/DSC_0021_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A képen láthatóan szétnyitja a gumi, és nem engedi kicsúszni! Nálam bevált, ha valakit érdekel... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts