wookie Elküldve Május9, 2015 Megoszt Elküldve Május9, 2015 Már amelyikből. Az én nz-mben és bátyám sz-jében sem volt semmise. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május9, 2015 Megoszt Elküldve Május9, 2015 Már amelyikből. Az én nz-mben és bátyám sz-jében sem volt semmise. Nekem rémlik valami, hogy van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Május9, 2015 Megoszt Elküldve Május9, 2015 (edited) Tökéletes, köszönöm. Közben eszembe jutott még egy "zenei" kérdés. Nagyon valószínű, hogy az első hangsugárzók is csere érettek. A méretét nagyjából be tudom lőni (16,5-nek tűnik) a mélységével viszont lehet lesz gond. A gyári kinézeten semmiképp nem akarok változtatni, tehát kiemelő gyűrű és társai nem nagyon jöhetnek. Meg tudja valaki mondani, hogy mi fér be a gyári helyre? Esetleg pontos típus megnevezéssel? van ami befér kiemelő kerettel is. Ami nekem van benne, éppencsak nem ér hozzá a kárpithoz, de mondjuk az ablakot se tudom koppra lehúzni :) :) 3-4centi kinnmarad belőlle Módosítva Május9, 2015 : aholy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Május9, 2015 Megoszt Elküldve Május9, 2015 SZR-be van, az NZ-be nekem sincs. De anélkül szinte teljesen passzol rá az 1.8 pillangó :D Már amelyikből. Az én nz-mben és bátyám sz-jében sem volt semmise. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 Na nem kell vkinek a szép plüssülés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 Nem szabad ám képel idézni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 Na nem kell vkinek a szép plüssülés? Egész garnitúra van belőle, vagy csak ez az 1db? Ja, és egész véletlenül 1.4-eshez való bal oldali gólyaláb nincs valahol elfekvőben véletlenül? Rossz patronnal, vagy anélkül, ill. rugó nélkül is érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 Egész garnitúra van belőle, vagy csak ez az 1db? Egész. Gólyalábat kidobtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 Egész garnitúra van belőle, vagy csak ez az 1db? Ja, és egész véletlenül 1.4-eshez való bal oldali gólyaláb nincs valahol elfekvőben véletlenül? Rossz patronnal, vagy anélkül, ill. rugó nélkül is érdekel. Kisblokkos balos gólyalábat tudok neked adni. 22-én megyek haza, akkor el is tudom hozni neked, ha a gyula-kecsó/szeged-bp-győr-sopron útvonal mentén megtalálható vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 Kisblokkos balos gólyalábat tudok neked adni. 22-én megyek haza, akkor el is tudom hozni neked, ha a gyula-kecsó/szeged-bp-győr-sopron útvonal mentén megtalálható vagy. Köszi, jó lenne, csak az soká lesz (25.-e előtt műszakizni fog a kocsi), és a Velencei-tó környéke nincs benne ebben az útvonalban sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 Ha csak a membránszél porladt el, az fillérekből javítható! A gyári hangszórók elég jó minőségűek egyébként. Szia! Mennyiért peremezik ezeket? Csak mert az apám kocsijából kihullottak a hangszóróperemek. Vagy esetleg van itt valakinek egy pár jó állapotúja? :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 Köszi, jó lenne, csak az soká lesz (25.-e előtt műszakizni fog a kocsi), és a Velencei-tó környéke nincs benne ebben az útvonalban sajna. Ha esetleg mégis szükség lenne rá, szólj, tudok arra is kanyarodni. Amúgy mi a baja a jelenleginek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Május10, 2015 Megoszt Elküldve Május10, 2015 Otthon Szécsényben, 3500 volt a pár. Max 5-ből megáll kb bárhol :) Szia! Mennyiért peremezik ezeket? Csak mert az apám kocsijából kihullottak a hangszóróperemek. Vagy esetleg van itt valakinek egy pár jó állapotúja? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Egy kis statisztika, pénzügyek, egyebek: az autó 2008 áprilisa óta van nálam, ebben a nagyjából 7 évben mentem vele 76 ezer kilómétert. A tankolásokon kívül ráfordított pénzösszeg 782.4 ezer forint. Tételesen:Olaj+ szűrők csere: 92 ezer (8 alkalom)Vezérlés csere: 45 ezer (2 alkalom)Alkatrészek: 260 ezer."Tuning" ( nem szükségszerű dolgok, el ablakemelő, tárolópolc..stb..sb..) 53.5 ezer.Gumi+felni: 141 ezer."Szolgáltatások" ( szerelő, futómű-fényszóró beállítás, fékhatásmérés) 33 ezer.Szerszámok, segédanyagok: 76 ezer.Műszaki vizsga : 82 ezer ( 3 alkalom).Az autó az "út szélén maradt" 2 alkalommal, egyszer vezérlés szakadás egyszer pedig gyujtótrafó meghibásodás miatt. Ez utóbbival haza tudtam volna jönni, csak akkor még nem tudtam olyan sokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Ha esetleg mégis szükség lenne rá, szólj, tudok arra is kanyarodni. Amúgy mi a baja a jelenleginek? Igazából mióta nálam van az autó, a bal első kerék dőlése nagyon nagy, 1.5° lenne a megengedett, ennél 3°-ot mértek. Arra gondoltam, lehet, hogy az alsó hajlított nyak része lehet elhajolva kicsit, mást nem nagyon tudok elképzelni. Mivel rugócsere miatt most úgyis ki lesznek véve a gólyalábak, kitűnő alkalom lenne a cserére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Arter69 Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Van egy Astra F 95'-ösöm és az első üléseket szeretném lecserélni benne Vectra B ülésekre. Mennyit kell vágni és hegeszteni hogy passzoljon? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Május11, 2015 Megoszt Elküldve Május11, 2015 Egy kis statisztika, pénzügyek, egyebek: az autó 2008 áprilisa óta van nálam, ebben a nagyjából 7 évben mentem vele 76 ezer kilómétert. A tankolásokon kívül ráfordított pénzösszeg 782.4 ezer forint. Tételesen:Olaj+ szűrők csere: 92 ezer (8 alkalom)Vezérlés csere: 45 ezer (2 alkalom)Alkatrészek: 260 ezer."Tuning" ( nem szükségszerű dolgok, el ablakemelő, tárolópolc..stb..sb..) 53.5 ezer.Gumi+felni: 141 ezer."Szolgáltatások" ( szerelő, futómű-fényszóró beállítás, fékhatásmérés) 33 ezer.Szerszámok, segédanyagok: 76 ezer.Műszaki vizsga : 82 ezer ( 3 alkalom).Az autó az "út szélén maradt" 2 alkalommal, egyszer vezérlés szakadás egyszer pedig gyujtótrafó meghibásodás miatt. Ez utóbbival haza tudtam volna jönni, csak akkor még nem tudtam olyan sokat... ~10,3 Ft/km karbantartásra egészen jó érték, főleg úgy, hogy egy csomó "nem szükségszerű" kiadás is benne van gondolom. Főnököm VW Touareg V6 TDi motorjához csak a gyári turbó cseréje került ennyibe mint amennyit te 7 év alatt ráköltöttél és ebből is már a 3. van benne. :D Hol vagy te még ettől? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május12, 2015 Megoszt Elküldve Május12, 2015 Igazából mióta nálam van az autó, a bal első kerék dőlése nagyon nagy, 1.5° lenne a megengedett, ennél 3°-ot mértek. Arra gondoltam, lehet, hogy az alsó hajlított nyak része lehet elhajolva kicsit, mást nem nagyon tudok elképzelni. Mivel rugócsere miatt most úgyis ki lesznek véve a gólyalábak, kitűnő alkalom lenne a cserére. Én azt mondanám hogy előbb gyűrödik meg a torony mint hogy az elhajoljon, de aztán ki tudja. Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Van egy Astra F 95'-ösöm és az első üléseket szeretném lecserélni benne Vectra B ülésekre. Mennyit kell vágni és hegeszteni hogy passzoljon? Szerintem ezt senki nem tudja neked pontosan megmondani. Egymás mellé kell tenni a két ülést, és rá kell ültetni az f sinjére a vectra üléssét, és meg fogod látni. Az övfeszítőre figyelj. ~10,3 Ft/km karbantartásra egészen jó érték, főleg úgy, hogy egy csomó "nem szükségszerű" kiadás is benne van gondolom. Főnököm VW Touareg V6 TDi motorjához csak a gyári turbó cseréje került ennyibe mint amennyit te 7 év alatt ráköltöttél és ebből is már a 3. van benne. :D Hol vagy te még ettől? :D Hát, igyekszem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
N.Péter Elküldve Május12, 2015 Megoszt Elküldve Május12, 2015 Zotya! Gyújtótrafó hibával hogy tudtál volna tovább menni? (Ha véletlen én is így járnék egyszer) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Május12, 2015 Megoszt Elküldve Május12, 2015 De meg tud ám hajolni az is rendesen. Tapasztaltam :( Csak elég gyorsan kell belemenni csúszni egy kerék méretű gödörbe az úton szalagkorlát mentén. Én azt mondanám hogy előbb gyűrödik meg a torony mint hogy az elhajoljon, de aztán ki tudja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május13, 2015 Megoszt Elküldve Május13, 2015 Zotya! Gyújtótrafó hibával hogy tudtál volna tovább menni? (Ha véletlen én is így járnék egyszer) :) Hát ugye az autó elkezdett rángatni majd leállt, néha még elindult, visszadurrogott. hazahúztuk, elkezdtem keresni a hibát szikra volt, benzin volt, mégsem ment. Aztán tekergettem az elosztót, és nagy előgyujtással, ha nem is simán, de járt a motor. A trafó kimérve jó volt, de cseredarabot betéve megszűnt a hiba. Arra jutottam, hogy van szikra de gyenge, bent a hengerben teljes nyomáson nem adja le, de nagy előgyujtással, amikor gondolom még nincs akkora kompresszió működik. Pár napig így jártam vele amig nem vettem újat. De meg tud ám hajolni az is rendesen. Tapasztaltam :( Csak elég gyorsan kell belemenni csúszni egy kerék méretű gödörbe az úton szalagkorlát mentén. Hát ilyen téren tapasztalatom szerencsére még nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Május13, 2015 Megoszt Elküldve Május13, 2015 Hát ugye az autó elkezdett rángatni majd leállt, néha még elindult, visszadurrogott. hazahúztuk, elkezdtem keresni a hibát szikra volt, benzin volt, mégsem ment. Aztán tekergettem az elosztót, és nagy előgyujtással, ha nem is simán, de járt a motor. A trafó kimérve jó volt, de cseredarabot betéve megszűnt a hiba. Arra jutottam, hogy van szikra de gyenge, bent a hengerben teljes nyomáson nem adja le, de nagy előgyujtással, amikor gondolom még nincs akkora kompresszió működik. Pár napig így jártam vele amig nem vettem újat. Hát ilyen téren tapasztalatom szerencsére még nincs. Érdekes hiba, mármint az, hogy hogyan lehet gyenge a szikra. Nem ismerem a gyújtótrafó felépítését, de egy sima trafó az én felfogásomban vagy működik normálisan vagy leégett és olyankor zárlatos vagy szálszakadásos és olyankor abszolút nem működik. A jó és rossz között nem értem, hogyan tud átmenet lenni. Több tekercs lehet benne és ha valamelyik megszakad akkor pl felére gyengül a szikra? Vagy van benne valami elektronika is ami idővel megadja magát? Több helyen olvastam már, hogy a szar gyújtókábelek vagy a túlfutott gyertyák ill. megnövekedett gyertyahézag miatt megy tönkre a trafó. Gyenge szikrát meg okozhat az eloxidálódott vagy kontakthibás csatlakozások, megnövekedett gyertya és/vagy gyújtókábel ellenállás is. Nálad egyértelműen csak a trafó hibásodott meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május13, 2015 Megoszt Elküldve Május13, 2015 Érdekes hiba, mármint az, hogy hogyan lehet gyenge a szikra. Nem ismerem a gyújtótrafó felépítését, de egy sima trafó az én felfogásomban vagy működik normálisan vagy leégett és olyankor zárlatos vagy szálszakadásos és olyankor abszolút nem működik. A jó és rossz között nem értem, hogyan tud átmenet lenni. Több tekercs lehet benne és ha valamelyik megszakad akkor pl felére gyengül a szikra? Vagy van benne valami elektronika is ami idővel megadja magát? Több helyen olvastam már, hogy a szar gyújtókábelek vagy a túlfutott gyertyák ill. megnövekedett gyertyahézag miatt megy tönkre a trafó. Gyenge szikrát meg okozhat az eloxidálódott vagy kontakthibás csatlakozások, megnövekedett gyertya és/vagy gyújtókábel ellenállás is. Nálad egyértelműen csak a trafó hibásodott meg? Öregszik, növekszik a belső ellenállása emiatt csökken a teljesítőképessége. Mivel trafó, a vasmag is rengeteget számít a teljesítményében. Ha a szükséges erősségű elektromágneses hullámok nem tudnak kialakulni, nem jön létre akkora erősségű szekunder feszültség sem. Hiába alacsony áramú és nagyfeszültségű a trafó, mivel kb zárlatra van járatva mindig, ezért elég nagy igénybevételnek van kitéve. Ezért jobb a DIS-es megoldás. Az kapcsolóüzemű megoldáshoz hasonló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Május13, 2015 Megoszt Elküldve Május13, 2015 Érdekes hiba, mármint az, hogy hogyan lehet gyenge a szikra. Nem ismerem a gyújtótrafó felépítését, de egy sima trafó az én felfogásomban vagy működik normálisan vagy leégett és olyankor zárlatos vagy szálszakadásos és olyankor abszolút nem működik. A jó és rossz között nem értem, hogyan tud átmenet lenni. Több tekercs lehet benne és ha valamelyik megszakad akkor pl felére gyengül a szikra? Vagy van benne valami elektronika is ami idővel megadja magát? Több helyen olvastam már, hogy a szar gyújtókábelek vagy a túlfutott gyertyák ill. megnövekedett gyertyahézag miatt megy tönkre a trafó. Gyenge szikrát meg okozhat az eloxidálódott vagy kontakthibás csatlakozások, megnövekedett gyertya és/vagy gyújtókábel ellenállás is. Nálad egyértelműen csak a trafó hibásodott meg? Azért én nem zárnám ki a nedves(esetleg párás) vagy elgyengült szigetelés miatt kialakulható (részleges) testzárlatot. Itt azért nagyobb energiák vannak, mint 1 átlagos(háztartási) transzformátornál, ha ennek 1része a vasmag(test) felé távozik, akkor kevesebb jutthat a szikraközre, ami esetleg elégtelen a üa. begyújtásához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május14, 2015 Megoszt Elküldve Május14, 2015 Érdekes hiba, mármint az, hogy hogyan lehet gyenge a szikra. Nem ismerem a gyújtótrafó felépítését, de egy sima trafó az én felfogásomban vagy működik normálisan vagy leégett és olyankor zárlatos vagy szálszakadásos és olyankor abszolút nem működik. A jó és rossz között nem értem, hogyan tud átmenet lenni. Több tekercs lehet benne és ha valamelyik megszakad akkor pl felére gyengül a szikra? Vagy van benne valami elektronika is ami idővel megadja magát? Több helyen olvastam már, hogy a szar gyújtókábelek vagy a túlfutott gyertyák ill. megnövekedett gyertyahézag miatt megy tönkre a trafó. Gyenge szikrát meg okozhat az eloxidálódott vagy kontakthibás csatlakozások, megnövekedett gyertya és/vagy gyújtókábel ellenállás is. Nálad egyértelműen csak a trafó hibásodott meg? Szerintem egyértelmű, mert egy másik autóból beszerelve egy másik trafót megszünt a hiba, az én trafómmal a másik autó ugyanezt a jelenséget produkálta. Persze valószinűleg nem minden gyujtáskimaradást lehet így javítani az út szélén, de egy próbát megér, hogy ne kelljen vontatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts