Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Asszem mostár tényleg vennem kell egy dashcamet, hogy az ilyen gyöngyszemeket megörökíthessem. Teljes véletlenséggel volt kéznél a telefon, mert belefutottunk egy KÉK! matricás terepjáróba, ami úgy füstölt hogy nem lehetett mögötte megmaradni, (a videón ez pont nem annyira látszik, mert itt már nem tudta nagyon nyomni neki) mire egyszercsak hátulról a seggembe mászott a golfos idióta, aki azt hitte hogy ő majd jól végigelőzi azt a 3km-es sort ami minden egyes nap kialakul, mert az emberek 80%-a ugyanakkor akar hazamenni. Erre a terepjárós átment önkéntes rendőrbe.

Módosítva : wookie
Megosztás:

Asszem mostár tényleg vennem kell egy dashcamet, hogy az ilyen gyöngyszemeket megörökíthessem. Teljes véletlenséggel volt kéznél a telefon, mert belefutottunk egy KÉK! matricás terepjáróba, ami úgy füstölt hogy nem lehetett mögötte megmaradni, (a videón ez pont nem annyira látszik, mert itt már nem tudta nagyon nyomni neki) mire egyszercsak hátulról a seggembe mászott a golfos idióta, aki azt hitte hogy ő majd jól végigelőzi azt a 3km-es sort ami minden egyes nap kialakul, mert az emberek 80%-a ugyanakkor akar hazamenni. Erre a terepjárós átment önkéntes rendőrbe.

"Két hülye megtalálta egymást"...... :D

Megosztás:

Gyere fel pest környékére vagy pestre.

Itt vannak igaz kalapok.

Bmw aki dupla záro vonal ellenére elöz a pesti rakparton szemben a forgalommal.

A6 audi a pacsirta mezön ugy jönn le a járdárol mintha ott se lennél te meg satuzol.retkes cigányokal tele audival inkább nyelsz egyet.

És ez csak csepp a tengerbe itt még hány kolega van aki ezt éli nap min nap.

Megosztás:

Ha egyszer diktátor leszek, az összes ilyen füstölős dízelen kötelezővé teszem a kipufogógáz visszavezetést. Az utastérbe!!! Hadd szívja a saját füstjét a mocsokja.

Amúgy meg mondom, hogy kell az a mozdonykürt :P

Módosítva : Bundee
Megosztás:

Győrben is vannak, ha ez vigasztal, lehúzódsz a kanyarodósávban aztán jön veled szemben a paraszt mert ott előzi a szembejövő autósort. De rohadjak meg egyszer veszek egy Kamazt.... :D Aztán semmi mást nem csinálok csak tök szabályosan közlekedem...ha zöld van indulok, nem érdekel hogy hányan mentek még átt a piroson ( most ugye meg kell még várnom amíg szabad az út) és nem fogok lemászni a saját sávomból az útpadkára hogy a szembeelőző (meg én) ne pusztuljon meg. <_< Tolom ki a tescóból a bevásárlókocsit, sokmillás Bömös a parkoló közepén az úton elfoglalva szinte mind a két sávot pakol a család lecarnak mindenkit...jön egy rendőrautó, és szép óvatosan kikerüli őket.... :omg:

Mire nem jó a régi vezérműszíj...az önjáró fűnyíróm mindíg elkapart... :D

1823370-20150422-pEeYfH.jpg

Megosztás:

Ma felb*szott agyilag egy előttem haladó ford fókuszos. balra indexelt a körforgalomban, mert arra kanyarodik alapon (harmadik kijárat), meg aztán a kereszteződés tövében megállt, hogy kiszálljon az utas. Zebra előtt 2km-re megáll, hogy elengedje a gyalogost.. stb. Utas kiszállásakor dobtam egy bal indexet, kitekertem a kormányt és megindultam. Jobb előlről meg erős rotty és kopp volt, inkább kopp. De amúgy egyben van minden... nem tudom mi volt ez, de nem jelenthet jót. Az autó tehetetlenségi mozgásán éreztem, hogy valami mozdult, vagy épp a helyére ment...

Megosztás:

Ma felb*szott agyilag egy előttem haladó ford fókuszos. balra indexelt a körforgalomban, mert arra kanyarodik alapon (harmadik kijárat), meg aztán a kereszteződés tövében megállt, hogy kiszálljon az utas. Zebra előtt 2km-re megáll, hogy elengedje a gyalogost.. stb. Utas kiszállásakor dobtam egy bal indexet, kitekertem a kormányt és megindultam. Jobb előlről meg erős rotty és kopp volt, inkább kopp. De amúgy egyben van minden... nem tudom mi volt ez, de nem jelenthet jót. Az autó tehetetlenségi mozgásán éreztem, hogy valami mozdult, vagy épp a helyére ment...

Nézd meg a talpast, kormányösszekötőt, stabrudat...

Megosztás:

tech2_prog.jpg

Megtörtént a mini-meet Hetykével. Majd ő mesél, nekem csak annyi mesélni valóm van, hogy újra jól mér a BC. Végre megint 5,6-os átlagfogyasztást mutatott fehérvár-palota viszonylatban. városi közlekedéssel együtt. 120kmh-ás óra szerinti sebességgel 5,3-5,9 között mozog a pillanatnyi. 60-nal négyesben meg 3,5-4 között mozog. :D Szaladt is lefele szépen 8,1-ről az átlag. :D

Jófej volt a csávó, ingyé átírta 081-re a Tech2-vel. :D

Megosztás:

Megtörtént a mini-meet Hetykével. Majd ő mesél, nekem csak annyi mesélni valóm van, hogy újra jól mér a BC. Végre megint 5,6-os átlagfogyasztást mutatott fehérvár-palota viszonylatban. városi közlekedéssel együtt. 120kmh-ás óra szerinti sebességgel 5,3-5,9 között mozog a pillanatnyi. 60-nal négyesben meg 3,5-4 között mozog. :D Szaladt is lefele szépen 8,1-ről az átlag. :D

Piros pöttyös az igazi? :D

Megosztás:

Sajnos az én BC-m nem jött össze! :S Most mondjuk újra lett forrasztva az összes láb, és már a benzintankot sikerült beállítani rajta. Lehet, hogy kontakthiba miatt nem látta a BC-t a tech2 sem?? :S Annyi biztos, hogy jövő héten saját kocsival újra lesz próbálva.

Egyébként a második diag szálat ha be akarom kötni, hányasba kell? Nincsen valakinek egy rajza hozzá?

Megosztás:

Sajnos az én BC-m nem jött össze! :S Most mondjuk újra lett forrasztva az összes láb, és már a benzintankot sikerült beállítani rajta. Lehet, hogy kontakthiba miatt nem látta a BC-t a tech2 sem?? :S Annyi biztos, hogy jövő héten saját kocsival újra lesz próbálva.

Egyébként a második diag szálat ha be akarom kötni, hányasba kell? Nincsen valakinek egy rajza hozzá?

Elmondásod szerint eddig a diag menü sem jött be és az a villogás, meg a gyári rádiómra reagálás is érdekes volt a BC részéről. Most, hogy bejön, lehet megér egy próbát, mivel ugye nekem eleve bejön a diag menü és sikerült is a Tech2-nek azonnal kapcsolódnia rá. A kontakthiba esélyes, mert a reakciója is olyasmi volt. Az meg, hogy a gyári rádiómra csíkos volt a kijelzés, azt egyáltalán nem vártam. Mikor nekem bekerült G Astrából a gyári rádió, nem csíkozott, hanem csak nem mutatott semmit. Aztán beállítottam a kijelzőtípust a rádión és egyből jó lett.

Ha 16pin-es csatid van, mint nekem, akkor sehova se tudod bekötni a második diag szálat, amivel tankszintet lehet pl állítani. Nekem is csak félre van gyűrve a vezeték, ha esetleg állítani kell. Most is állítani kell, mert a kihúzás miatt elfelejtette.

Remélem most más sikerül belőni. :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.