Razor01 Elküldve Április11, 2015 Megoszt Elküldve Április11, 2015 Van valakinek ötlete, hogyan installáljam az op-com-hoz az usb drivert? Egyszerűen kifogytam az ötletekből. Szerintem azt xp-hez csinálták. Pl az autodata sem fut xp-nél újabb oprendszeren. Sziasztok! Nem akarok beleszólni, de az Autodata megy Win7-en is, opcom pedig win8 alatt is jól működik. Eszközkezelőben kell rá "erőltetni" a drivert mert nincs aláírva és hasonlók (gondolom kínai) Eszközkezelő(egyéb ezközöknél ott lesz az opcom usb v2)->Illesztőprogram frissítése->Illesztőprogramok keresése a számítógépen->szg.ről választás->saját lemez->be kell tallózni az illesztőt (driver mappában van valahol)->telepít. Bármi ilyet hogy nincs aláírva, károsodhat stb. el kell fogadni. Nekem ez volt a megoldás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Április11, 2015 Megoszt Elküldve Április11, 2015 Kapcsold ki a digitális aláírás ellenőrzését, utána megy ;)http://www.webmaster442.hu/alairatlan-driver-telepitese/ 8.1-re raknám. Megtalálja, csak vmi hibát jelez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április11, 2015 Megoszt Elküldve Április11, 2015 Sziasztok! Nem akarok beleszólni, de az Autodata megy Win7-en is, opcom pedig win8 alatt is jól működik. Eszközkezelőben kell rá "erőltetni" a drivert mert nincs aláírva és hasonlók (gondolom kínai) Eszközkezelő(egyéb ezközöknél ott lesz az opcom usb v2)->Illesztőprogram frissítése->Illesztőprogramok keresése a számítógépen->szg.ről választás->saját lemez->be kell tallózni az illesztőt (driver mappában van valahol)->telepít. Bármi ilyet hogy nincs aláírva, károsodhat stb. el kell fogadni. Nekem ez volt a megoldás. Hát a datával én sokáig küzdöttem, de sehogy nem lehetett használni win7-en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
golf33 Elküldve Április11, 2015 Megoszt Elküldve Április11, 2015 ja M-es rendszáma volt Én utána jártam mert párom is akart csak szerintem nem ért annyit mint amit akor kértek érte lett Ford Ka ( Ami életem legnagyobb csalodása egy igazi ropzsda bogja és minden alkatrész szinte dupla ár mint az opel)!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április11, 2015 Megoszt Elküldve Április11, 2015 Kapcsold ki a digitális aláírás ellenőrzését, utána megy ;)http://www.webmaster442.hu/alairatlan-driver-telepitese/ Úgy néz ki így már működik majd. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április11, 2015 Megoszt Elküldve Április11, 2015 Én utána jártam mert párom is akart csak szerintem nem ért annyit mint amit akor kértek érte lett Ford Ka ( Ami életem legnagyobb csalodása egy igazi ropzsda bogja és minden alkatrész szinte dupla ár mint az opel)!! hogyhogy nem is efforma méret, a design döntött? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április11, 2015 Megoszt Elküldve Április11, 2015 14es lemez nem kell vkinek? Hova, leömlő talpnak? Szerintem gyári beszállítói alkatrészeket is nagyon kevesen építtetnek be mert relatív, de sokaknak, jellemzően astra f tulajdonosoknak ez is drága. Azért én is kíváncsi lennék rá ha valaki ad a márkás "beszállítói" alkatrészekre azok pár évente cserélgetik-e. Én azt gondolom, hogy egy jó márka a jó hírnevét járatnál le ha gyenge minőséget adna, de persze lehet, hogy én tévedek. Kereskedőknél lehetnek csúsztatások, nem minden alkatrész az aminek árulják, de ez a gyártótól független hozzáállás. A "kispórolt kábelkötegek, eltűnt csipogó..." még nem jelent minőségromlást csupán a gyártó saját gyártási költségeit csökkenti ezáltal. Azért mert minél idősebb egy még gyártott autótípus, annál nehezebb eladni, a kevesebb értékesített darabszám miatt csökkenek a bevételei nem beszélve arról, hogy az autó árát is csökkentenie kell az idő múlásával, hogy ezzel ösztönözze az eladásait, ezért idővel csökkentenie kell a gyártási költségeit is, de ez nem jelent egyértelműen és feltétlenül minőségromlást, csupán ésszerűbb anyaghasználatot, ésszerűbb gyártást. Gondolj csak bele, hogy miért építsen be a gyártó fullos kábelköteget egy alapfelszereltségű autóba ha azt a vásárló nem fizeti meg? Miért építse be az összes hangszórót ha a vásárló csak egy alap magnós rádiót kért v. még azt se? Hát a fene se tudja, szerintem itt csak találgatni lehet, nem sokan visznek vissza egy gyári beszállítótól származó talpast 30 ezer kilóméter mulva hogy kopog, pedig ugye gyárinak vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Április18, 2015 Megoszt Elküldve Április18, 2015 Sziasztok. Mi lehet a probléma olyankor ha az alapjárat ha állok akor kb1000/p de ha csak 1km/h -val gurul az auto akkor 1400/1500 körül mozog. Már egyszer kipucoltam az alapjárati motort vold benne cucc rendesen.1/2 doboz féktisztito ment rá.vagy inkább vigyem be a melohelyre azt ipari acetonba mikro rezgesem meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április18, 2015 Megoszt Elküldve Április18, 2015 Sziasztok. Mi lehet a probléma olyankor ha az alapjárat ha állok akor kb1000/p de ha csak 1km/h -val gurul az auto akkor 1400/1500 körül mozog. Már egyszer kipucoltam az alapjárati motort vold benne cucc rendesen.1/2 doboz féktisztito ment rá.vagy inkább vigyem be a melohelyre azt ipari acetonba mikro rezgesem meg? Szerintem így normális, ezért van az útjeladó az óraegység hátuljában, magasan tartja a fordulatszámot amíg gurul az autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április18, 2015 Megoszt Elküldve Április18, 2015 Nem bug hanem feature. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április18, 2015 Megoszt Elküldve Április18, 2015 Nem bug hanem feature. Jó is az a goggle fordító..nem mindenki ért ánglisul... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 Zotya. Köszi azt hittem hogy valami màs probléma lesz,mert engem zavart ez az ingadozás azèrt is kaptam szét az alapjárati motort.már a mási vásárlása is megfordult a fejemben amig meg nem hallotam az árát.ismerös kedvezményel 47eft tud szerezni.na akor dobtam egy seggest. Más. Valaki nem lakik a csepel szigeten mert szivesen összefutnék vele eszme cserére.(ötlet börze) :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 Zotya. Köszi azt hittem hogy valami màs probléma lesz,mert engem zavart ez az ingadozás azèrt is kaptam szét az alapjárati motort.már a mási vásárlása is megfordult a fejemben amig meg nem hallotam az árát.ismerös kedvezményel 47eft tud szerezni.na akor dobtam egy seggest. Más. Valaki nem lakik a csepel szigeten mert szivesen összefutnék vele eszme cserére.(ötlet börze) :-) Nekem is szokott ingadozni, vettem bele új alapjárati mocit igaz nem drágát, taláne gy picit jobb. De mivel nam túlságosan zavaró elkönyveltem hogy "ez ilyen" . Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 Nekem c18xe blokkos a vas ebbe nem tugya olcsoban hozni. Neked melyik blokk van a kocsidban. Meg amit nem tudok hogy hol és mi a neve az a kombi astra hátso futomüvévél van a rugok között a fujhato.mert màr voltam ugy beszerzö köruton hogy rugo erösitö de mindenki csak a rugok közé befoghato gumi bakk.de nem tudtak nekem segiteni a fujhato beszerzésébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 Nekem c18xe blokkos a vas ebbe nem tugya olcsoban hozni. Neked melyik blokk van a kocsidban. Meg amit nem tudok hogy hol és mi a neve az a kombi astra hátso futomüvévél van a rugok között a fujhato.mert màr voltam ugy beszerzö köruton hogy rugo erösitö de mindenki csak a rugok közé befoghato gumi bakk.de nem tudtak nekem segiteni a fujhato beszerzésébe. C14NZ. ehhez már 3-4 ezer forintért van alapjárati moci. Szerintem ezt keresed, ott van az oldalon a gyártó-forgalmazó neve is.http://www.ndsmondeo.hu/fitting/spring/spring.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 Ez se rossz de én gyárira gondolok ami a csomszi ajtotol a két rugoig megy két levegö tömlö és ugy lehet fujni. De egyépként még ezt se tudták megkeresni az unix-ba és pár maszek autos boltba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 Ez se rossz de én gyárira gondolok ami a csomszi ajtotol a két rugoig megy két levegö tömlö és ugy lehet fujni. De egyépként még ezt se tudták megkeresni az unix-ba és pár maszek autos boltba. Ja hát az ritka mint a fehér holló, és ha találni akkor is aranyárban. http://auto.indavideo.hu/video/Opel_szintszabalyzos_lengescsillapito Link to comment Megosztás: More sharing options...
linz3r Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 Sziasztok!Kinéztem egy Opel Astra F 1.4 (60LE) Classic Star típusú autót.Véleményeket szeretnék az autóról!Kicsit több mint 100.000km van benne (100%-ban valós), 2001 év végi kiadás!Hallottam, hogy a Classic kivitelek már silányabb minőségűek (lengyel gyártás) , nekem nagyrészt országútra kell!(Az egyértelmű, hogy nem egy fürge autó, ez a negatívum nem is probléma számomra, valamint az se, hogy full fapad.) Ami számomra fontos, hogy ne fogyasszon sokat (max. 6-7liter/100km városon kívül), valamint, hogy ne kelljen folyton szerelőhöz vinni! A válaszokat előre is köszönöm! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Április19, 2015 Megoszt Elküldve Április19, 2015 Sziasztok!Kinéztem egy Opel Astra F 1.4 (60LE) Classic Star típusú autót.Véleményeket szeretnék az autóról!Kicsit több mint 100.000km van benne (100%-ban valós), 2001 év végi kiadás!Hallottam, hogy a Classic kivitelek már silányabb minőségűek (lengyel gyártás) , nekem nagyrészt országútra kell!(Az egyértelmű, hogy nem egy fürge autó, ez a negatívum nem is probléma számomra, valamint az se, hogy full fapad.) Ami számomra fontos, hogy ne fogyasszon sokat (max. 6-7liter/100km városon kívül), valamint, hogy ne kelljen folyton szerelőhöz vinni! A válaszokat előre is köszönöm! :) Erre jó ez az igás ló! 333-al adtam el, és nemrégen 238-el láttam viszont, hogy még fut, és ismét árulják. Nálam állandóan tele volt pakolva, és ment így is mint a marha. 7-8 litert evettgázból, de erős felindulásból megetethető volt vele 10 is. Sosem hagyott ott! Kicsivel megbízhatóbb, és egyszerűbb, mint az utódja, ami viszont 1.6 16V. Máig fáj érte a szívem! :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április20, 2015 Megoszt Elküldve Április20, 2015 Felraktam: http://taylor.hu/astra/olajerzekelok/ A vellanyos része még várat magára, főleg hogy kérdéses, hogy fogja bírni a nyomásérzékelő a leömlő melegét, de másképp nem fért el.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április20, 2015 Megoszt Elküldve Április20, 2015 Felraktam: http://taylor.hu/astra/olajerzekelok/ A vellanyos része még várat magára, főleg hogy kérdéses, hogy fogja bírni a nyomásérzékelő a leömlő melegét, de másképp nem fért el.... Nyomást mérsz? Hol lesz az óra? Ugyanazt a részt tudod így mérni amit a gomba a blokk hátuljában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április20, 2015 Megoszt Elküldve Április20, 2015 Nyomást mérsz? Hol lesz az óra? Ugyanazt a részt tudod így mérni amit a gomba a blokk hátuljában? hát az akarok mivel csak paraszt(kék) 55mmes óra van, kibekezem és a hamutálra gondoltam betenni hát ez jó kérdés, a nyomás az nyomás, az gondolnám a szűrőnél is annyi, mint ahol a gomba méri, de legalábbis hasonló mivel ugye kínai azért a nyakamat nem tenném rá... A hőmérőt leteszteltem az kb jól mér, persze nem olyan ellenállásértékkel dolgozik, mint az óra hőmérője(alakja ugyanaz), akkor még elgondolkodtam volna, hogy 1 kapcsolóval bekötöm a vízhőfokmérőre, aztán kapcsolgatom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április20, 2015 Megoszt Elküldve Április20, 2015 http://www.opelforum.hu/topic/704-egyeb-cseveges/?p=1025719 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2015 Megoszt Elküldve Április21, 2015 hát az akarok mivel csak paraszt(kék) 55mmes óra van, kibekezem és a hamutálra gondoltam betenni hát ez jó kérdés, a nyomás az nyomás, az gondolnám a szűrőnél is annyi, mint ahol a gomba méri, de legalábbis hasonló mivel ugye kínai azért a nyakamat nem tenném rá... A hőmérőt leteszteltem az kb jól mér, persze nem olyan ellenállásértékkel dolgozik, mint az óra hőmérője(alakja ugyanaz), akkor még elgondolkodtam volna, hogy 1 kapcsolóval bekötöm a vízhőfokmérőre, aztán kapcsolgatom. Hát úgy vagyok ezzel az olajnyomással hogy jobb ha nem tudom hogy mennyi. :D A gomba ha jól tudom 0.5 -1 bár körül pislákol, ami már nagyon kevés, de mivel fent rendben voltak a bütykök úgy gondolom eljut az olaj mindenhova rendes nyomással. Valahol láttam egy olyan abrát ahol ki lehetett bogozni, hogy pontosan merre mennek az olajjáratok, gomba, szűrő melyik részen van, de nem találom. http://www.opelforum.hu/topic/704-egyeb-cseveges/?p=1025719 Ezzel úgy vagyok mint a zsiráffal: szép-szép de otthonra (caravanra) nem kéne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április21, 2015 Megoszt Elküldve Április21, 2015 Hát úgy vagyok ezzel az olajnyomással hogy jobb ha nem tudom hogy mennyi. :D A gomba ha jól tudom 0.5 -1 bár körül pislákol, ami már nagyon kevés, de mivel fent rendben voltak a bütykök úgy gondolom eljut az olaj mindenhova rendes nyomással. Valahol láttam egy olyan abrát ahol ki lehetett bogozni, hogy pontosan merre mennek az olajjáratok, gomba, szűrő melyik részen van, de nem találom. Ezzel úgy vagyok mint a zsiráffal: szép-szép de otthonra (caravanra) nem kéne. :D Háááát van benne vmi, áadásul meg kell tanulnom PSI-ul.....ha mán elkezdtem befejezem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts