Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

nem olyan eccerű, meg biztos nemkönnyű, de mindenki elkezdte valahogy...

látni láttam már... igaz az nemtul sok, de stzomszéd srácc is a scania légterelőjét egyedül csinálta meg elsőre a tenyérnyi kitört darab pótlását... és azota is ugy van, és jol sikerült, szoval nem lehet elképzelhetetlenül nehéz...

szoval valaki tapasztalatokkal tanácsokkal? :huh:

Megosztás:

ASTRA 1.4 GL van. Még csak most kezdem tanulgatni és nagyon megköszönném ha képpel ilusztrált szerelési tanácsokat kapnék tőletek.

Vagy esetleg linkeket ahol erről bővebett megtudok.

Javaslom bármelyik szerelési kézikönyv kézbevételét (http://www.maroti.net). Ha gondot okoz a beszerzés, nyelvi nehézségek állnának fenn, vagy csak nem akarsz ezekre költeni, akkor töltsd le Mackósajt oldaláról az Etzold-könyv bescannelt változatát (http://mackosajt.uw.hu). Érdemes böngészni az Opel Magazin (http://www.opel-magazin.hu) oldalait, onnét is sok hasznos anyag letölthető. Végül figyelmedbe ajánlom Laci4 Szereld magad! rovatát (http://laci4.uw.hu), ahol jó minőségű képekkel gazdagon illusztrált útmutatókat találhatsz.

Elnézést az érintett Cartársaktól, hogy jóváhagyásuk nélkül ajánlom az oldalaikat, de úgy gondolom, hogy elismerés nekik, ha mások is profitálnak a munkájukból, és haszonnal böngészik az interneten közzétett anyagaikat.

Megosztás:

Nincs már nagy tunying. Kap még majd nyári gumikat (215/40 R16) + felniket ( Borbet T 9x16 ) bár már ez sem biztos. Vettem rá az Angel's lámpákat, de azok az erősebb modellbe( 2.0 16V GSI :D ) passzolni fognak, tehát nemsok mindent bukok rajta ha közben még vásárolok ezt azt. Az Index-es M3tükröt meg majd adom az autóhoz, mert egyrészt már nem tetszik, másrészt szinte semmit nem látni benne sajnos... Főleg a jobb oldaliban... Teljesen be van hajtva és még mindíg mozgatnom kell a fejem hogy lássam az autó seggét benne. Ezért az rajtamarad. :lol:

És már megvan a konkrét kiszemelt példány, vagy még csak általánosságban beszélsz a GSI-ről? :huh:

Megosztás:

És már megvan a konkrét kiszemelt példány, vagy még csak általánosságban beszélsz a GSI-ről? :huh:

Mivel a csere Áprilisban lesz esedékes ezért konkrét példányt nem igazán tudok megnevezni. Egyenlőre csupán nézelődöm. Viszont a használtautón találtam egy szimpi példányt, bár úgysem fog megmaradni Áprilisig. :lol:

Íme: Astra GSI 2.0 16V

Megosztás:

Mivel a csere Áprilisban lesz esedékes ezért konkrét példányt nem igazán tudok megnevezni. Egyenlőre csupán nézelődöm. Viszont a használtautón találtam egy szimpi példányt, bár úgysem fog megmaradni Áprilisig. :lol:

Lehet, hogy meglesz addig :D

GSI-ből lehet válogatni, de jót találni nem olyan könnyű (nem mintha én kerestem volna :huh: )

Megosztás:

Lehet, hogy meglesz addig :D

GSI-ből lehet válogatni, de jót találni nem olyan könnyű (nem mintha én kerestem volna :huh: )

Ez sztem minden használtautóban rizikó, hogy mivan ha... Erre a kocsira is elég sokat költöttem már, főleg a kasztniztatása volt sok, de megérte mert egy magbízható és viszonylag olcsó üzemeltetésű autóm lett. Aztán haverom feldobta az 5letet hogy az Ő autóján lejár a műszaki Április 7.én és a javíttatása hogy újra műszakit kapjon az kábé annyi lenne amennyiért az autót vették ( Renault 11, 150eFt volt :lol: ) szal venne másikat... Én terveztem már egyébként hogy váltok GSI-re, mert az az erő meg a kinézet nagyon tetszik, de későbbre gondoltam... Ő meg mondta hogy megvenném ezt, mert tudja hogy mit költöttem már rá és hogy majdnem minden ami rossz volt ki van már cserélve rajta. (egyedül még az olajfolyást nem javíttattam meg mert nem volt időm elvinni a szerelőhöz. ) Úgyhogy ha összejön ő megveszi az enyémet én meg veszek egy GSI-t. Remélem a legjobbakat. :D

Megosztás:

Céép ótó! :D

Csak mintha a jobb oldali biztonságiöv feszítője el lenne durranva, aztán lehet nem jól gondolom, nem nagyon látszik a képen. :huh:

Megosztás:

Céép ótó! :D

Csak mintha a jobb oldali biztonságiöv feszítője el lenne durranva, aztán lehet nem jól gondolom, nem nagyon látszik a képen. :huh:

Elméletileg délután kiderül... :D

De szerintem ha el lenne durranva az öv, akkor nem mondaná azt hogy törésmentes a verda... Egyébként az enyémben is el van sajnos... :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.