Hjoe Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Vagy csak klímás esélyesebb lenne? Évjáratban ? 92-től, 2000-től? Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Caravan volt GSI? hm és odaadod 400ért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Szia stirlitz. Igen van caravan gsi csak ritka itt magyarországba.94-es. Nézz utána.meglepi a tény. Igen 390-az utolso ár igy a 400eft az belefér. :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 (edited) Caravan volt GSI? hm és odaadod 400ért? írták már nekembis mikor itt rácsodálkoztam, hogy felszereltséget jelent Módosítva November25, 2014 : aholy Link to comment Megosztás: More sharing options...
Optimus86 Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Évjáratban ? 92-től, 2000-től? Minél újabb. De ha jó állapotú, akkor 97-es is érdekelhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Optimus86 Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Szia Optimus86. Nekem van egy kombi f 1.8 16v 125le most van lakatosnál.vezérlés kb 6 honapja cseréltem.komplett féket kb 1 éve.klimát azt tölteni kell. (kombi GSI gyárilag.) müszakis és minden papir a nevemre szol és nem a 8.szomszédéra. Van róla képed vagy linked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 Minél újabb. De ha jó állapotú, akkor 97-es is érdekelhet. Villanyablak elöl, +klíma 24 találat van a hautón. 97-től nézve 8. Nem lehetetlen tehát. Mondjuk van egy-kettő, ami már képek alapján is hegesztendő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November25, 2014 Megoszt Elküldve November25, 2014 írták már nekembis mikor itt rácsodálkoztam, hogy felszereltséget jelent Így van. Ugyanolyan felszereltségjelzés, mint a CDX, CD, GL, GLS és a CDX+. GL a fapad, GLS nem annyira, CDX a full extra és a CDX+ a full extra + bőr belső (mint az enyém :D ). A legjobb évjárat a 96-97-es széria. 98-tól már vannak öszvér megoldások villanyablak terén, 2000-es szériától meg a gyári klíma esélytelen és a villanyablak valamint a központi zár is utólagos. A magyar gyártású Astrákkal nincs baj, csak azokban kevés az extra, mert ugye a magyar vásárlók pénztárcájának megfelelően lettek vásárolva újonnan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November26, 2014 Megoszt Elküldve November26, 2014 dehogynem. aztmondtad h majd tavasszal kifújod a valeoimat :D am csak félig vagyok lusta, mint mondtam azért nem baszkódok vele, mert a minőségi depo indexekben 2x leszedése után már kikopott a menet, most is csak a szentlélek tartja a hején, még1 cserét nem bírna ki :P ui.: jó szar kép lett, majd lefotózom neked normálisan, h a lényeg is látszódjon rendesen :D Az nem üzlet, azt még az előtt mondtam, hogy beszéltünk volna a depókról. Máskor meg majd jobb helyre állsz, kevésbé retkes autóval, azt' akkor jó lesz a kép :D (A valeokra meg van más ötletem. Olyan fekete lesz, besz.rsz. :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November26, 2014 Megoszt Elküldve November26, 2014 A lényeg, hogy a rendszámom örökre ott fog virítani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November26, 2014 Megoszt Elküldve November26, 2014 A lényeg, hogy a rendszámom örökre ott fog virítani :D Az enyémben tuti, de ezt senkinek nem adom, szerezzen magának :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve November26, 2014 Megoszt Elküldve November26, 2014 Kíváncsi lennék a véleményetekre. Nagyságrendileg mekkora összeget lehet kérni egy jó motoros, jó váltós, szervós, tetőablakos 1.4 60Le-s Astráért? Küszöböknél és hátul a kerékívnél a jól ismert korrózió jelen van. Sajnos nincs annyi időm, hogy elbontsam, pedig például a fényszórók is nagyon patent állapotban vannak... Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve November26, 2014 Megoszt Elküldve November26, 2014 Kíváncsi lennék a véleményetekre. Nagyságrendileg mekkora összeget lehet kérni egy jó motoros, jó váltós, szervós, tetőablakos 1.4 60Le-s Astráért? Küszöböknél és hátul a kerékívnél a jól ismert korrózió jelen van. Sajnos nincs annyi időm, hogy elbontsam, pedig például a fényszórók is nagyon patent állapotban vannak... Szerintetek? Ez bizony lényeges jellemzője egy kocsinak! Nézz körül a neten miheztartás céljából ( és nem végett)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November26, 2014 Megoszt Elküldve November26, 2014 Ez bizony lényeges jellemzője egy kocsinak! Nézz körül a neten miheztartás céljából ( és nem végett)! én elvittem ingyen beállították(csak az egyiken kellet kicsit tekerni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve November26, 2014 Megoszt Elküldve November26, 2014 Ez bizony lényeges jellemzője egy kocsinak! Nézz körül a neten miheztartás céljából ( és nem végett)! ööö, az nem ugyanaz? :unsure: (nem ide tartozik, de az egyéb csevegésbe belefér) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve November27, 2014 Megoszt Elküldve November27, 2014 A kellemetlen vitákat megelőzni kívánom, ezért is kérdezlek titeket. Ugye, más az, hogyha magánszemélynek adom el donornak, és nyilván más, ha a bontó veszi be, mert ő kaszálni szeretne rajta (és minden bizonnyal fog is). Csak hát időm, az kevés van. Interneten szétnézve, kapásból a bontásra szántak között szemezgetve motorhibás, külföldi papíros, illetve motor-váltó nélküli példányokat korrózió mértékétől függően (és ezek tetszőleges kombinációjával) úgy ~60-90 ezer forint magasságában találtam. Azt gondolom, hogy ha egy 1,4-es autó átírását és műszaki vizsgáját, plusz egy vezérlés,- és olajcserét betakar, amit érte kapok, az nem egy valóságtól elrugaszkodott elképzelés. De ha már egy átírást plusz műszakit fedez, már szinte elégedett lennék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November27, 2014 Megoszt Elküldve November27, 2014 A kellemetlen vitákat megelőzni kívánom, ezért is kérdezlek titeket. Ugye, más az, hogyha magánszemélynek adom el donornak, és nyilván más, ha a bontó veszi be, mert ő kaszálni szeretne rajta (és minden bizonnyal fog is). Csak hát időm, az kevés van. Interneten szétnézve, kapásból a bontásra szántak között szemezgetve motorhibás, külföldi papíros, illetve motor-váltó nélküli példányokat korrózió mértékétől függően (és ezek tetszőleges kombinációjával) úgy ~60-90 ezer forint magasságában találtam. Azt gondolom, hogy ha egy 1,4-es autó átírását és műszaki vizsgáját, plusz egy vezérlés,- és olajcserét betakar, amit érte kapok, az nem egy valóságtól elrugaszkodott elképzelés. De ha már egy átírást plusz műszakit fedez, már szinte elégedett lennék... Műszakival együtt ha nagyon le van harcolva 200-körül elmegy szerintem. Mi is ennyiért vettünk működőképes de elhanyagolt 1.4 5 ajtósat, igaz szervó nélkül. Sajna az hogy jó motor jó váltó nem árképző, mert ezt csak Te tudod róla a vevő úgysem hiszi el. Évjárat kilóméter meg a ránézésre hogyan mutat ami számítt, meg a friss műszaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve November27, 2014 Megoszt Elküldve November27, 2014 Műszakival együtt ha nagyon le van harcolva 200-körül elmegy szerintem. Mi is ennyiért vettünk működőképes de elhanyagolt 1.4 5 ajtósat, igaz szervó nélkül. Sajna az hogy jó motor jó váltó nem árképző, mert ezt csak Te tudod róla a vevő úgysem hiszi el. Évjárat kilóméter meg a ránézésre hogyan mutat ami számítt, meg a friss műszaki. No éppen ez az, a vizsga decemberben lejár. Jó befektetés lenne vizsgáztatni és utána eladni, csak éppen ezt jelenleg nem tudom kivitelezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November27, 2014 Megoszt Elküldve November27, 2014 No éppen ez az, a vizsga decemberben lejár. Jó befektetés lenne vizsgáztatni és utána eladni, csak éppen ezt jelenleg nem tudom kivitelezni. Hát akkor olyan 150-160 körül mehet el szerintem. Még kep két réteg pirosat bellül (csak mert ebből van sok) és két réteg feketét kívül és kettő kész. De már nagyon unom a másik kettőt majd jövőre csinálom meg. Ráadásul 7 éves gumik 3 mili profilmélységgel és esőben csúszik mint az állat. Lehet fent sem hagyom őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November27, 2014 Megoszt Elküldve November27, 2014 Ilyen gumikkal vettem az astrát annó. Kopott mint a fene, de olyan 3 évesen le is cseréltem őket, aztán kuka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November27, 2014 Megoszt Elküldve November27, 2014 Ilyen gumikkal vettem az astrát annó. Kopott mint a fene, de olyan 3 évesen le is cseréltem őket, aztán kuka. Újan tettem fel őket amikor vettem a kocsit 2008-ban azóta mentem olyan 90 ezer kilómétert (persze télen nem ezzel) 3 mili körül vannak, csak csúsznak esőben mint a takony. Azért nem hiszem hogy olyan combos a c14nz hogy kettőben még kipörög. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve November27, 2014 Megoszt Elküldve November27, 2014 Nem ismersz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve November27, 2014 Megoszt Elküldve November27, 2014 Kicsit sokallom, nem titok 140-ért vettem tavaly ősszel. Egy év műszakival. De fontolóra veszem a műszakiztatást, és úgy eladást. Köszönöm a véleményeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November27, 2014 Megoszt Elküldve November27, 2014 http://www.opelforum.hu/topic/716-fek-futomu-kerdesek/page-72#entry1011739 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve November27, 2014 Megoszt Elküldve November27, 2014 http://www.opelforum.hu/topic/716-fek-futomu-kerdesek/page-72#entry1011739 :D Beteeeeggg... :blink: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts