Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Üdv Urak!

Meg tudná valaki mondani, hogy egy F astrába az első ajtóban mekkora a gyári hangszóró átmérője illetve a rendelkezésre álló mélység? Az gyári kárpit vágása nélkül szeretném megoldani ha lehet.

Hivatalosan 165 mm-es fér el. Nekem egy Kicx SL 6.2-es van berakva(ez lapos kivitel), pontosan már nem tudom, hogy hány mm a beépítési mélység, de holnapra megnézhetem, ha gondolod. De a Crunch DSX6.2C és a Ground Zero Radioactive GZRC 165FX is elfér minden gond nélkül.

(Milyen érdekes, Amikor én vettem(kb 1 éve) még mindhárom modell 30000 Ft- volt. Most, hogy rákerestem a Kicx már csak 22, a Crunch maradt 30, a Ground Zéro meg 43 lett.

Módosítva : Tóth Balázs
Megosztás:

De csak azért, mert olyan hogy magamon sírok olyan nincs. Amúgy van olyan hogy az emelő elromlik? Mert nem tudom összetekerni alaphelyzetbe, szorul a menet hiába kenem de hogy mi lett vele??? Persze ezt sem néztem a bontóban. :omg:

Elvileg van a meneten egy kis "cső" aminek a helye az emelési pont felöli végében lenne, de szeret kijönni, és összetekeréskor abban el tud akadni.

Amúgy én már két emelőt lenulláztam. Ritka fos egy konstrukció.

Megosztás:

Olyat még nem láttam, de akkor elnyíródott a menet . Vagy piros :)

Elvileg van a meneten egy kis "cső" aminek a helye az emelési pont felöli végében lenne, de szeret kijönni, és összetekeréskor abban el tud akadni.

Amúgy én már két emelőt lenulláztam. Ritka fos egy konstrukció.

Érzésre olyan mint amikor sérül a menet és szorul, befogom satuba tekerem és bár nem látok semmit a vége felé alig bírom tekerni, ezt a kis csövet megnézem köszi.

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a km-óra spirál cseréje mennyire nehézkes otthon? Gondolom teljesen le kell fejteni a km-óra csoportot, hogy hozzáférjek, de ezen kívül van-e benne valami trükk nehézség?

Előre is köszönöm.

Peti

Végülis nem kell kivenni az óraegységet ( de igen, le kell körben csupaszítani), egy picit elbillentve mögé lehet nyúlni és ki kell akasztani a fület. Mondjuk úgy hogy nem tudod konkétan mi az úgy nehéz. Van ott pár kábel, barna testkábel is ha jól emlékszem arra kell figyelni hogy az új bowden pont úgy kerülgesse őket mint a régi akkor nem fog feszülni.

• Like 1
Megosztás:

Úgy néz ki megoldottam az emelő kérdést. Megint befogtam satuba , egyértelműen az "anya" részben szorul a menet. A belépő élnél mintha befele fordult volna egy kis fém"szálka" . Letörtem vésővel most egész könnyen lehet tekerni. Pedig már láttam a bontós it lelki szemeim előtt amint megint megjelenek mindenféle carságot keresve nála, mindíg megszabadítom olyan dolgoktól amit huhára senki nem keres. A fószer meg ott áll a műhely ajtóban egy régifajta kerek hegesztőszemüveg van rajta és elégedetten dörzsöli a markát mint egy aberrált légy ahogy hordom előre a kramancokat. Aztán kisétál, ránéz a halomra...félve megkérdi: ötezret adsz érte? Aztán boldogan kisegíti a lomokat az autóhoz és felejánlja hogy bármikor mármit...csak szóljak, és jöjjek. :D

Megosztás:

Úgy néz ki megoldottam az emelő kérdést. Megint befogtam satuba , egyértelműen az "anya" részben szorul a menet. A belépő élnél mintha befele fordult volna egy kis fém"szálka" . Letörtem vésővel most egész könnyen lehet tekerni. Pedig már láttam a bontós ######it lelki szemeim előtt amint megint megjelenek mindenféle carságot keresve nála, mindíg megszabadítom olyan dolgoktól amit huhára senki nem keres. A fószer meg ott áll a műhely ajtóban egy régifajta kerek hegesztőszemüveg van rajta és elégedetten dörzsöli a markát mint egy aberrált légy ahogy hordom előre a kramancokat. Aztán kisétál, ránéz a halomra...félve megkérdi: ötezret adsz érte? Aztán boldogan kisegíti a lomokat az autóhoz és felejánlja hogy bármikor mármit...csak szóljak, és jöjjek. :D

Hja! Az üzlet mindenek előtt!

Ha a hapi megéri, egyszer aranyat fog érni neki a sok ócskavas... :hiya:

Megosztás:

Hja! Az üzlet mindenek előtt!

Ha a hapi megéri, egyszer aranyat fog érni neki a sok ócskavas... :hiya:

Szeretek odajárni, mert órákon átt lehet túrni a kocsikat, nem liheg a nyakadba hogy mi kell és rohadt olcsó. Egy 5-ajtós tetőkárpitra 1500-forintot mondott valakinek.

Megosztás:

Volt vectra, de fehérre nem emlékszem.

Tőlem nem laksz messze. Pár jó alkatrészér autózok egy jót a Bakonyba! :D Igazából bal oldalra kőne sárvédő + ajtók! A sárvédőm kuka a B1 ajtó 92 elötti, a B2 meg GT.é persze mindegyik fehér, csak más az árnyalata+díszlécei is hatsó sárvédőn meg javító ív kelenne. Úgy hogy itt lenne mit javítani,de ez csak esztétika! :D

Megosztás:

Tőlem nem laksz messze. Pár jó alkatrészér autózok egy jót a Bakonyba! :D Igazából bal oldalra kőne sárvédő + ajtók! A sárvédőm kuka a B1 ajtó 92 elötti, a B2 meg GT.é persze mindegyik fehér, csak más az árnyalata+díszlécei is hatsó sárvédőn meg javító ív kelenne. Úgy hogy itt lenne mit javítani,de ez csak esztétika! :D

Ez Gyarmaton van a 83-as úton, igazából nem néztem meg a vectrákat, csak azt láttam hogy van 1-2 de hogy milyen állapotban azt nem tudom.

1643569-20141102-H9UIVm.png

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.