Gabibácsi Elküldve Október17, 2014 Megoszt Elküldve Október17, 2014 Ehh, lemaradtál wookie-val beszéld le mi kell neki belőle... Felhozom pestre és osszátok be, ok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Imi (Astra) Elküldve Október17, 2014 Megoszt Elküldve Október17, 2014 Ehh, lemaradtál wookie-val beszéld le mi kell neki belőle... Felhozom pestre és osszátok be, ok? Értem... @Wookie Neked mi kell belőle? Egyébként 5 ajtósé? Ha nem, akkor eleve passzolom :icon1: KöszI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október17, 2014 Megoszt Elküldve Október17, 2014 21/5W-os is belemegy ám. :D Bele, de nem ül benne biztosan, néha kialszik. Nagyobb a baj, mint gondoltam mert a kis lámpa rész konkrétan ki is törött a lökhárítóból meg elnyomhatott valamit a csomagtér ajtón mert megvan szorulva. Nem is feszegetem majd ha jön a kárfelmérő..Szerencsére a a károkozót megtalálták egyből. Pedig gondoltam ma éjszaka autózom egyet csak úgy végre. Eléggé elcseszte a kedvem a "kedves" hölgy:( Nem volt egy atomfizikus ha miután megállt , gondolt egyet és lelépett. :omg: Engem is meglöktek nemrég, nekem csak a lökös repedt végig, elküldtem a huha anyjába a nyekergő picsát, és megcsináltam itthon, persze közel sem lett tökéletes. <_< 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Lehet így akarnak ismerkedni ezek a nők, ti meg nem értitek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Értem... @Wookie Neked mi kell belőle? Egyébként 5 ajtósé? Ha nem, akkor eleve passzolom :icon1: KöszI! Igen, azé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Nagyobb a baj, mint gondoltam mert a kis lámpa rész konkrétan ki is törött a lökhárítóból meg elnyomhatott valamit a csomagtér ajtón mert megvan szorulva. Nem is feszegetem majd ha jön a kárfelmérő..Szerencsére a a károkozót megtalálták egyből. Pedig gondoltam ma éjszaka autózom egyet csak úgy végre. Eléggé elcseszte a kedvem a "kedves" hölgy:( a rendszámvilágítás a legkevesebb, azt még a sarki zöldségesnél is kapsz. Az a parás, hogy szorul a csomiajtó. Sanszos hogy rövidebb lett az autód pár centivel... lökös alá mindenképp nézz be, a baj ott van. A lökös oldala nem áll el? 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Lehet így akarnak ismerkedni ezek a nők, ti meg nem értitek :) Háát...tudod van az a mondás, ha egy férfi kinyitja az autó ajtaját a nőnek akkor vagy a nő új van a kocsi. Én is kinyitom az ajtót azasszonynak pedig egyik sem új. Csak nem szeretem ha úgy baccák be mit a klozetajtót, meg a biztiöv feltekercselők sem újak már, és volt hogy odabacták a csatot. Szóval agy nem ismerkedünk. <_< :D a rendszámvilágítás a legkevesebb, azt még a sarki zöldségesnél is kapsz. Az a parás, hogy szorul a csomiajtó. Sanszos hogy rövidebb lett az autód pár centivel... lökös alá mindenképp nézz be, a baj ott van. A lökös oldala nem áll el? Úgyis van egy listám tojás, sárgarépe, zeller, kérek ebből is fél kilót. :D De szerintem addíg ne bontsa meg amig ki nem ér a kárszakértő, aztán neki majd el kell mutogatni minél több nyavaját ott hátul. Egy ismerősnek bent volt a nem éppen olcsó cangája a kocsiban arra is kapott lóvét, ferde lett (vagy volt? ) a hátsó villa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Krisszke. Valószínűleg a hátfal is megrogyot!ha ott a kár szakértők. akkor nyisd ki és akkor nézd majd meg az ajtó zsanért is mert a sokornöm egy mazdát tolt meg hátulról és a mazdának még a zsanér is meghajlot a pofontol.pedig nem volt nagy az ütés. Egymásba tolatak.75000ft itéltek meg mind a 2félnek . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Most mondjátok ha kell még valami fastra cucc, mert ma megyek le a szülőkhöz és ott a "raktár" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Esetleg egy elsö ködlámpa kapcsoló?van a raktárba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Az nincs, de hátsó van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Köszönöm de az van nekem is. Köszi még egyszer . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Esetleg egy elsö ködlámpa kapcsoló?van a raktárba? Nekem van, keress meg privátban... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Most mondjátok ha kell még valami fastra cucc, mert ma megyek le a szülőkhöz és ott a "raktár" :D Magasságállító tekerentyű jólenne. Összeraktam (jóvanna, összedobáltam) az elejét, de sz.r érzés, hogy van állítható fényszóróm, vannak rajtuk motorok, be vannak kötve, kábel bemegy a műszerfalba, a saruk ott vannak a csatlakozóba, és egy nyomorult kapcsoló miatt nem tudom föl le tekergetni unalmamban :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Az nincs sajna, csak a kocsiban... De itt pl van: http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/autovillamossagi_alkatresz/kapcsolo/opel_astra_f_fenyszoro_magassagallito_kapcsolo_1993619384.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Az nincs sajna, csak a kocsiban... De itt pl van: http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/autovillamossagi_alkatresz/kapcsolo/opel_astra_f_fenyszoro_magassagallito_kapcsolo_1993619384.html Ha ez nem jó, akkor visszaküldje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Magasságállító tekerentyű jólenne. Összeraktam (jóvanna, összedobáltam) az elejét, de sz.r érzés, hogy van állítható fényszóróm, vannak rajtuk motorok, be vannak kötve, kábel bemegy a műszerfalba, a saruk ott vannak a csatlakozóba, és egy nyomorult kapcsoló miatt nem tudom föl le tekergetni unalmamban :D :D Nekem meg csak kapcsoló van, de nincs állító a lámpánál. Viszont a kapcsoló be van ledezve. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 (edited) Magasságállító tekerentyű jólenne. Összeraktam (jóvanna, összedobáltam) az elejét, de sz.r érzés, hogy van állítható fényszóróm, vannak rajtuk motorok, be vannak kötve, kábel bemegy a műszerfalba, a saruk ott vannak a csatlakozóba, és egy nyomorult kapcsoló miatt nem tudom föl le tekergetni unalmamban :D :D Van magasságállítós kapcsolóm, keress meg privátban, ha érdekel! ;) Módosítva Október18, 2014 : Davee Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Oké, hogy mindenkinek van itt tarcsi magasságállító kapcsolója, de hányan tudják, hogy nem mindegy, hogy melyik gyártó lámpájához való? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisszke Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Krisszke. Valószínűleg a hátfal is megrogyot!ha ott a kár szakértők. akkor nyisd ki és akkor nézd majd meg az ajtó zsanért is mert a sokornöm egy mazdát tolt meg hátulról és a mazdának még a zsanér is meghajlot a pofontol.pedig nem volt nagy az ütés. Egymásba tolatak.75000ft itéltek meg mind a 2félnek . Leadtam a lapot ma a postán(ott van a biztosításom), a nőnek az Allianznál, ha minden igaz. Elvileg jövőhét elején jön a kárszakértő addig hozzá nem érek. A csomagtérajtón van egy kis horpadás középen, a zsanér, teleszkóp nem tudom, hogy sérült-e, mert szerintem pont a zárat is eltalálta azért nem nyílik. De mivel már volt baloldalt egy kis nyomás amúgy is a csomin, ezért a legjobb az lenne ha cserélnék az egész ajtót:D Amúgy még nem volt ilyen ügyem, hogy működik?a kárfelmérő megállapít egy összeget és abból kell megcsináltatnom vagy megcsináltatom saját pénzen és utána ők kifizetik vagy hogy?Ja és köszi mindenkinek!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Ez úgy történik hogy kijön a kárszaki,fényképezget után festék réteget mér,felveszi az összes adatot a kocsidrol.majd megitélnek egy összeget amit jobb ha elfogadsz mert akkor jobban jössz ki.és megcsináltatod magadnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Oké, hogy mindenkinek van itt tarcsi magasságállító kapcsolója, de hányan tudják, hogy nem mindegy, hogy melyik gyártó lámpájához való? :D Minek kevered meg őket??? Ráérnek megtudni később. :D Ilyen műbőr vajszínű ajtókárpit szürke vagy fekete műanyaggal szebb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 a szürkének mindegy mi van mellette, sehogy se szép :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 a szürkének mindegy mi van mellette, sehogy se szép :D Faxa...az a baj hogy mindenki ezt mondja... :omg: ééééés mivel nincs kivágva hátul a lik elektromosítanom kell ott is. Egyik projekt hozza magával a másikat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október18, 2014 Megoszt Elküldve Október18, 2014 Faxa...az a baj hogy mindenki ezt mondja... :omg: ééééés mivel nincs kivágva hátul a lik elektromosítanom kell ott is. Egyik projekt hozza magával a másikat. :D Erről a bakter tudna mesélni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts