Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Beleizzad nyáron a se**ed. :D Meg a kormányt is fejjel lefele tetted vissza. :P

Még nem az én autómban van. :P Egyébként meg ezért van a klíma kedves Zoltán. :P Igaz, most úgy működik, hogy megnyomom a klímagombot, utána meg a másodlagos klímakapcsolóval (kalapács :D ) ráütök a nagynyomású kapcsolóra és hopp, beindul a hűtőhang. :D

Megosztás:

Még nem az én autómban van. :P Egyébként meg ezért van a klíma kedves Zoltán. :P Igaz, most úgy működik, hogy megnyomom a klímagombot, utána meg a másodlagos klímakapcsolóval (kalapács :D ) ráütök a nagynyomású kapcsolóra és hopp, beindul a hűtőhang. :D

Nekem is lesz klímám, úgysem szabad 90-nél gyorsabban menni lakott területen kívül... :D

Megosztás:

Sziasztok!

Találtam egy ilyen http://www.extol.cz/naradi/elektro-naradi/sroubovaky/8890602/ ütvecsavarozót, nincs kompresszorom ezért gondolkodtam elektromosban. Alkalmanként használnám. A kérdés az alkalmas e légkulcs helyett? Ha vki tud vmit róla, megköszööm.

A nyomatékon van a hangsúly, én vettem légkulcsot piacon, de még a rátépett kerékcsavart sem szedi le, utólag néztem meg mekkora nyomatékra képes, bár a kerékcsavar meghúzási nyomaték ennél kisebb, mindenki (én is) túlhúzzák és ehhez hozzájön még amikor rárohad. Sokat filóztam én is hogy ilyet vagy vagy sima légkulcsot. Ez az enyémnél többet tud szóval akár még jó is lehet, de ez csak akkor fog kiderülni ha már kipróbáltad.

Megosztás:

A nyomatékon van a hangsúly, én vettem légkulcsot piacon, de még a rátépett kerékcsavart sem szedi le, utólag néztem meg mekkora nyomatékra képes, bár a kerékcsavar meghúzási nyomaték ennél kisebb, mindenki (én is) túlhúzzák és ehhez hozzájön még amikor rárohad. Sokat filóztam én is hogy ilyet vagy vagy sima légkulcsot. Ez az enyémnél többet tud szóval akár még jó is lehet, de ez csak akkor fog kiderülni ha már kipróbáltad.

A tiednek mekkora a max nyomatéka?

Megosztás:

Ha jól tudom 310Nm. de ehhez hozzájön még az hogy a kompresszor amivel próbáltam kicsit tartályal rendelekezik, szóval elég hamar leesik a nyomás, lehet hogy ez a baj.

Nekem is viszonylag kicsi kompresszorom van, vettem még régebben egy Extol légkulcsot, az is 310 körül van ha jól emlékszem.

Lényegében kalap sz...r az egész, múltkor a rugó összehúzatás egy örökké valóság volt, kölcsön kértem ismerőstől egy Würth légkulcsot, olyan gyorsan összerántotta a rugót, hogy vissza kellett lazítanom :D

Pedig az utóbbi is 350 vagy 380-as volt csak, itt sajnos ennyire számít a minőség.

Megosztás:

Nekem is viszonylag kicsi kompresszorom van, vettem még régebben egy Extol légkulcsot, az is 310 körül van ha jól emlékszem.

Lényegében kalap sz...r az egész, múltkor a rugó összehúzatás egy örökké valóság volt, kölcsön kértem ismerőstől egy Würth légkulcsot, olyan gyorsan összerántotta a rugót, hogy vissza kellett lazítanom :D

Pedig az utóbbi is 350 vagy 380-as volt csak, itt sajnos ennyire számít a minőség.

Végülis amire konkrétan vettem a vezérlés csere volt, a fötengely csavart nem könnyen bár, de leszedte. A kerékcsere már csak egy plussz lett volna, na ide már kevés volt.

1578158-20140831-XpZNBs.jpg

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.