zotya975 Elküldve Augusztus27, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2014 Nem értem ezt a napellenző mizériát. Nekem még mindig a 25 éves gyáriak vannak. Lehet a veciben más az anyaga, amit láttam astrát szinte mindben eltört vagy cserélték már a bontóban 6-kocsiból mindegyikben el volt törve. Ránszarvas agancs. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus27, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2014 Lehet a veciben más az anyaga, amit láttam astrát szinte mindben eltört vagy cserélték már a bontóban 6-kocsiból mindegyikben el volt törve. Ránszarvas agancs. :D http://p.coldline.hu/2014/08/27/1573712-20140827-S2Qd4Z.jpg[g] Pedig ugyanaz. Vectránál is ismert hiba, bátyámé is le van törve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2014 Pedig ugyanaz. Vectránál is ismert hiba, bátyámé is le van törve. Akkor mázlista vagy, de Te bántóan visszaélsz ezzel.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 Lehet a veciben más az anyaga, amit láttam astrát szinte mindben eltört vagy cserélték már a bontóban 6-kocsiból mindegyikben el volt törve. Ránszarvas agancs. :D Bőr. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 Bőr. :D Beleizzad nyáron a se**ed. :D Meg a kormányt is fejjel lefele tetted vissza. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 Beleizzad nyáron a se**ed. :D Meg a kormányt is fejjel lefele tetted vissza. :P Még nem az én autómban van. :P Egyébként meg ezért van a klíma kedves Zoltán. :P Igaz, most úgy működik, hogy megnyomom a klímagombot, utána meg a másodlagos klímakapcsolóval (kalapács :D ) ráütök a nagynyomású kapcsolóra és hopp, beindul a hűtőhang. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 ne jaszkarizzáááá 'csőg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 (edited) ne jaszkarizzáááá 'csőg :D Kiszerelted már, you faggot? :D Csüt megyek. :D Módosítva Augusztus29, 2014 : daykiller Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 Még nem az én autómban van. :P Egyébként meg ezért van a klíma kedves Zoltán. :P Igaz, most úgy működik, hogy megnyomom a klímagombot, utána meg a másodlagos klímakapcsolóval (kalapács :D ) ráütök a nagynyomású kapcsolóra és hopp, beindul a hűtőhang. :D Nekem is lesz klímám, úgysem szabad 90-nél gyorsabban menni lakott területen kívül... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 Nekem is lesz klímám, úgysem szabad 90-nél gyorsabban menni lakott területen kívül... :D Nálunk lehet. Pl fehérvár fele 110kmh van. :) De most klíma nélkül tudsz 90-et menni nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 Kiszerelted már, you faggot? :D Csüt megyek. :D Úgyse tudod elvinni. :D Am még nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 Nálunk lehet. Pl fehérvár fele 110kmh van. :) De most klíma nélkül tudsz 90-et menni nem? :D Klimával is majd..harmadikban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 Klimával is majd..harmadikban. :D *lejtőn Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2014 *lejtőn Hátszélben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus30, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2014 Síííírok: (ez egy vectra) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus30, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2014 Bőr-bőr... Márk már úgyis biztos belefingott, még tavasszal is visszhangzik belőle :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus30, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2014 Síííírok: (ez egy vectra) Mi a baj vele a színe? :icon1: Új játék a voltmérő.... Tompitott+ ködzáró+ ködös+ hátsó ablakfűtés+befúvóventi+féklámpa kombinációnál leesik 13Volra a fesz, nem kevés ez? Vagy ez amúgy sem gyakori kombináció üzem közben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Augusztus30, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2014 Hát oszt míír? Pedig ez jóóvóót... Síííírok: ... (ez egy vectra) Link to comment Megosztás: More sharing options...
soliver Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 Sziasztok! Találtam egy ilyen http://www.extol.cz/naradi/elektro-naradi/sroubovaky/8890602/ ütvecsavarozót, nincs kompresszorom ezért gondolkodtam elektromosban. Alkalmanként használnám. A kérdés az alkalmas e légkulcs helyett? Ha vki tud vmit róla, megköszööm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 Sziasztok! Találtam egy ilyen http://www.extol.cz/naradi/elektro-naradi/sroubovaky/8890602/ ütvecsavarozót, nincs kompresszorom ezért gondolkodtam elektromosban. Alkalmanként használnám. A kérdés az alkalmas e légkulcs helyett? Ha vki tud vmit róla, megköszööm. A nyomatékon van a hangsúly, én vettem légkulcsot piacon, de még a rátépett kerékcsavart sem szedi le, utólag néztem meg mekkora nyomatékra képes, bár a kerékcsavar meghúzási nyomaték ennél kisebb, mindenki (én is) túlhúzzák és ehhez hozzájön még amikor rárohad. Sokat filóztam én is hogy ilyet vagy vagy sima légkulcsot. Ez az enyémnél többet tud szóval akár még jó is lehet, de ez csak akkor fog kiderülni ha már kipróbáltad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
soliver Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 A nyomatékon van a hangsúly, én vettem légkulcsot piacon, de még a rátépett kerékcsavart sem szedi le, utólag néztem meg mekkora nyomatékra képes, bár a kerékcsavar meghúzási nyomaték ennél kisebb, mindenki (én is) túlhúzzák és ehhez hozzájön még amikor rárohad. Sokat filóztam én is hogy ilyet vagy vagy sima légkulcsot. Ez az enyémnél többet tud szóval akár még jó is lehet, de ez csak akkor fog kiderülni ha már kipróbáltad. A tiednek mekkora a max nyomatéka? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 A tiednek mekkora a max nyomatéka? Ha jól tudom 310Nm. de ehhez hozzájön még az hogy a kompresszor amivel próbáltam kicsit tartályal rendelekezik, szóval elég hamar leesik a nyomás, lehet hogy ez a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 Ha jól tudom 310Nm. de ehhez hozzájön még az hogy a kompresszor amivel próbáltam kicsit tartályal rendelekezik, szóval elég hamar leesik a nyomás, lehet hogy ez a baj. Nekem is viszonylag kicsi kompresszorom van, vettem még régebben egy Extol légkulcsot, az is 310 körül van ha jól emlékszem. Lényegében kalap sz...r az egész, múltkor a rugó összehúzatás egy örökké valóság volt, kölcsön kértem ismerőstől egy Würth légkulcsot, olyan gyorsan összerántotta a rugót, hogy vissza kellett lazítanom :D Pedig az utóbbi is 350 vagy 380-as volt csak, itt sajnos ennyire számít a minőség. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 Nekem is viszonylag kicsi kompresszorom van, vettem még régebben egy Extol légkulcsot, az is 310 körül van ha jól emlékszem. Lényegében kalap sz...r az egész, múltkor a rugó összehúzatás egy örökké valóság volt, kölcsön kértem ismerőstől egy Würth légkulcsot, olyan gyorsan összerántotta a rugót, hogy vissza kellett lazítanom :D Pedig az utóbbi is 350 vagy 380-as volt csak, itt sajnos ennyire számít a minőség. Végülis amire konkrétan vettem a vezérlés csere volt, a fötengely csavart nem könnyen bár, de leszedte. A kerékcsere már csak egy plussz lett volna, na ide már kevés volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus31, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2014 Végülis amire konkrétan vettem a vezérlés csere volt, a fötengely csavart nem könnyen bár, de leszedte. A kerékcsere már csak egy plussz lett volna, na ide már kevés volt. Az nekem is lejött vele, de másra nem igen használható... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts