Hjoe Elküldve Augusztus3, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2014 Gyarmaton van kettő, a falu közepén va egy öreg, legutóbb 6-db f astra volt nála, nagyon korrekt , magad bonthatod ki ami kell és nagyon olcsó, én oda járok. C20XE fellelhető valahol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2014 C20XE fellelhető valahol? Hát amikor voltam, ez jópár hónappal ezelőtt volt akkor nem volt 2 literes, de mindíg van friss "árú". :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Augusztus3, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2014 Srácok, Tudtok ajánlani valakit, aki foglalkozik LED-esítéssel? Jó lenne Kecskeméten, esetleg környékén! Nem tudom mennyi idő alatt ill. mennyiért lehet egy ilyet megoldani?! Nektek van már tapasztalatotok? Ti csináltatok már ilyet? Szeretném idővel megcsináltatni a Kilométeróra ; a Fűtéskapcsoló és a Világításkapcsoló világítását ilyenre, mint a képen látható! Tudnátok ez ügyben segíteni? Vagy tanácsot adni? Előre is köszönöm! ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus5, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2014 LPR? csak hátha tanulunk belőlehttp://www.lpr.it/ Már ki emlékszik arra. Most Sachs-ot raktam bele. Kiderül meddig bírják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus7, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2014 Júliusban volt egy kis túrám Lengyelországban. Átlag fogyasztásom 2,45 l/100 km volt! Táv 2700 km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus8, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2014 (edited) Fúúú! Gratula! Szép táv!!! :-) Én ma reggel indulok! Bár nem ilyen messzire, csak egy Balaton-körtúrára: http://kepfeltoltes.hu/view/140808/20140807043_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Módosítva Augusztus8, 2014 : pszilaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus8, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2014 Júliusban volt egy kis túrám Lengyelországban. Átlag fogyasztásom 2,45 l/100 km volt! Táv 2700 km. :wub: Ezt a a motornak szántam. :D Tudtál vele menni autópályán? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus8, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2014 (edited) Valaki tudna mondani nekem egy cikkszámot erre a tömítésre? C14NZ Módosítva Augusztus8, 2014 : isi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Augusztus8, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2014 Valaki tudna mondani nekem egy cikkszámot erre a tömítésre? C14NZ GM 90444848 (8 36 304) . Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus8, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2014 Júliusban volt egy kis túrám Lengyelországban. Átlag fogyasztásom 2,45 l/100 km volt! Táv 2700 km. Wáá egy rendszámos sr! Megáll az ész. Elismerésem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
isi Elküldve Augusztus8, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2014 GM 90444848 (8 36 304) . Szerintem. Ha az 1.6 szr-é ugyan akkor akkor igen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus8, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2014 (edited) :wub: Ezt a a motornak szántam. :D Tudtál vele menni autópályán? :rolleyes: A kismotor csak 51 éves. És én 69 évesen? :D Lengyelországban a főutak néhol átmennek autóútba, amit ott express útnak neveznek és nincs is kikerülési lehetőség. Valójában autópályák, csak nem úgy hívják. Én a leállón hasítottam, senkit nem zavartam. Megkérdeztem egy varsói autós újságírótól, hogy szabályos vagyok-e? Szerinte igen. Igaz az is, hogy a legtöbb normál főúton is van egy leállósávra hasonlító keskeny sáv, kb 1,5 m széles. Ott mentem a gyalogosokkal, kerékpárosokkal együtt. Ezt a sávot a lassú járművek, buszok, kamionok is használják két karékkel, amikor a szembejövőt segítik az előzésben. Senki nem szólt rám, pedig csak Lengyelországban több mint 1400 km-t hajtottam. Aztán Wroczlawnál rákeveredtem egy igazi autópályára is pár 10 kilométerre. Ott sem bántott senki. A lengyeleknél csak jó tapasztalatom volt a közlekedőkről, udvariasak, türelmesek, az emberek barátságosak. Le a kalappal! Még a cseheknél is hasonló tapasztalatom volt. Voltam olyan szituban, hogy egy gyalogátkelőnél a túloldali sávban megállt nekem a kocsi, miután az én oldalamon is megállt a forgalom nekem! Nem így nyugat Szlovákiában! Horror! Csak az erő számít, durvák. Bratislava -mert ez nem Pozsony- az őrültek háza! 1,8 lóerő, két sebesség. Ehhez mit szólsz? Módosítva Augusztus8, 2014 : epk947 Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus8, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2014 Wáá egy rendszámos sr! Megáll az ész. Elismerésem! A rendszám kamu. Csak azért készítettem, hogy külföldön ne vegzáljanak. Már rajta van 4 éve. Egyébként a vázszámom van rajta, amiről a zöld kártyám is szól. Nélküle volt kellemetlen élményem az "NDK"-ban 8 éve. Azóta se külföldön se itthon nem bánt senki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus8, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2014 A kismotor csak 51 éves. És én 69 évesen? :D Lengyelországban a főutak néhol átmennek autóútba, amit ott express útnak neveznek és nincs is kikerülési lehetőség. Valójában autópályák, csak nem úgy hívják. Én a leállón hasítottam, senkit nem zavartam. Megkérdeztem egy varsói autós újságírótól, hogy szabályos vagyok-e? Szerinte igen. Igaz az is, hogy a legtöbb normál főúton is van egy leállósávra hasonlító keskeny sáv, kb 1,5 m széles. Ott mentem a gyalogosokkal, kerékpárosokkal együtt. Ezt a sávot a lassú járművek, buszok, kamionok is használják két karékkel, amikor a szembejövőt segítik az előzésben. Senki nem szólt rám, pedig csak Lengyelországban több mint 1400 km-t hajtottam. Aztán Wroczlawnál rákeveredtem egy igazi autópályára is pár 10 kilométerre. Ott sem bántott senki. A lengyeleknél csak jó tapasztalatom volt a közlekedőkről, udvariasak, türelmesek, az emberek barátságosak. Le a kalappal! Még a cseheknél is hasonló tapasztalatom volt. Voltam olyan szituban, hogy egy gyalogátkelőnél a túloldali sávban megállt nekem a kocsi, miután az én oldalamon is megállt a forgalom nekem! Nem így nyugat Szlovákiában! Horror! Csak az erő számít, durvák. Bratislava -mert ez nem Pozsony- az őrültek háza! 1,8 lóerő, két sebesség. Ehhez mit szólsz? Régi vágyam egy Simson Schwalbe , de csak húzodik a vásárlás, remélem mire tényleg odakerülök lesz belőle még használható darab. Egyszer a sógorom Verrovináját akartam megvenni, de nem adta el nekem. Most ilyen 84-es japán csodákkal járunk, az első nagyon le van ár amortizálva, alkatrész alig hozzá, aztán sikerült venni egy szinte újat 1000km-el. Ékszíjas, variotárcsás, a régi most szét van szedve javítás alatt van, az "újjal" a feleségem jár leginkább. Szlovákiában sokat jártam azt talán Magyarországhoz tudnám hasonlítani, de ott is vannak érdekes dolgok. Nem tudom pontosan milyen számozású úton mentünk ami nagyjából Pozsony felé vezet, 2 sáv plusz leállósáv. Ott az volt a szokás, ha valakit utolértél az lehúzodott a leállosávba elősegítve ezzel az előzést. Mindenki így közlekedett azon az úton még a rendőrök is és nagyon jól működött. Gyakorlatilag nem az előző jármű kerülte ki a lassabban haladót, hanem az húzódott le aki gyorsabb volt az irányváltoztatás nélkül ment tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus8, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2014 (edited) Régi vágyam egy Simson Schwalbe , de csak húzodik a vásárlás, remélem mire tényleg odakerülök lesz belőle még használható darab. Egyszer a sógorom Verrovináját akartam megvenni, de nem adta el nekem. Most ilyen 84-es japán csodákkal járunk, az első nagyon le van ár amortizálva, alkatrész alig hozzá, aztán sikerült venni egy szinte újat 1000km-el. Ékszíjas, variotárcsás, a régi most szét van szedve javítás alatt van, az "újjal" a feleségem jár leginkább. Szlovákiában sokat jártam azt talán Magyarországhoz tudnám hasonlítani, de ott is vannak érdekes dolgok. Nem tudom pontosan milyen számozású úton mentünk ami nagyjából Pozsony felé vezet, 2 sáv plusz leállósáv. Ott az volt a szokás, ha valakit utolértél az lehúzodott a leállosávba elősegítve ezzel az előzést. Mindenki így közlekedett azon az úton még a rendőrök is és nagyon jól működött. Gyakorlatilag nem az előző jármű kerülte ki a lassabban haladót, hanem az húzódott le aki gyorsabb volt az irányváltoztatás nélkül ment tovább. A Schwalbe igen jó motor, csak nem nekem. Nem vagyok képes olyan motoron ülni amelyiknek a tankja nem a lábaim között van. Nem vagyok robogós alkat! A "variátoros" hajtást kifejezetten utálom. Nincs rajta se kuplung, se váltó, semmi élvezet. Egyszer kipróbáltam egy ilyen robogót, de egy utcasaroknyit mentem csak és leszálltam róla. Egyébként a Star az pont olyan, amit én el tudok fogadni és pont olyan jó mint a Schwalbe. Évekkel ezelőtt majdnem vettem, de rájöttem, hogy nem akarom szaporítani a kihasználatlan motorparkomat. Most a kis pedálos Simsonomat nyugdíjazom, a második ugyanilyen példányt, ami olyan mintha most jött volna ki a gyárból, hordom majd találkozókra mutogatni. Napi használatra a 6 sebességes Hondámat fogom használni. :icon13: SZLOVÁKIA: Most megjártam 2700 kilométert és sehol sem volt még baleset sem, kivéve a cseh határtól Pozsonyig tartó szakaszt. Alig léptem át a határt, nyílt egyenes úton ráfutásos baleset. Az öreg Mitsubisiben minden létező légzsák kinyílt, a sérültek az árokparton ültek. Szerencsére vért nem láttam, várták a közeget. Ahogy egyesével kerülgettük a balesetet, és amikor én kerültem oda, egy "nagy fekete autó" mind a vadállat rámrontott hátulról és úgy dudált, hogy majd megsüketültem. Lassúnak találta a manőveremet... Pozsonyban, a gyalázatos nyomvályús utakon az ember örül, ha meg tud maradni a két keréken. Bevágnak eléd, leszorítanak, eltaposnak mint egy hangyát. Alig értem be a városba, újabb ráfutásos balesetet láttam. Rendőrség, mentők, etc. óriási dugó. Baromarcúak! Mindez 40 km-en belül a 2700-ból!!! :icon4: Módosítva Augusztus8, 2014 : epk947 Link to comment Megosztás: More sharing options...
free0228 Elküldve Augusztus8, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2014 Hali Urak! Caraván hátsó rugó helyére passzol valamilyen másik rugó? Amivel nyernék pár cm magaságra? Mostanában azt vettem észre, hogy eléggé ül a hátulja már üresen is, hát még megrakva!És szinte minden nap megrakva rohangálok. Lengéscsilapíttok cserések már lassan, de szerintem a rugók sincsenek túl fényes állapotban. Ezért gondoltam ha lenne valami kompatibilis rugó, ami kicsit nagyobb, talán tovább birná a terhelést. Lengés csillapítót milyet ajálnátok? Én a sachs, monroe, kayaba márkák közt gondolkodom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus9, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2014 A Schwalbe igen jó motor, csak nem nekem. Nem vagyok képes olyan motoron ülni amelyiknek a tankja nem a lábaim között van. Nem vagyok robogós alkat! A "variátoros" hajtást kifejezetten utálom. Nincs rajta se kuplung, se váltó, semmi élvezet. Egyszer kipróbáltam egy ilyen robogót, de egy utcasaroknyit mentem csak és leszálltam róla. Egyébként a Star az pont olyan, amit én el tudok fogadni és pont olyan jó mint a Schwalbe. Évekkel ezelőtt majdnem vettem, de rájöttem, hogy nem akarom szaporítani a kihasználatlan motorparkomat. Most a kis pedálos Simsonomat nyugdíjazom, a második ugyanilyen példányt, ami olyan mintha most jött volna ki a gyárból, hordom majd találkozókra mutogatni. Napi használatra a 6 sebességes Hondámat fogom használni. :icon13: SZLOVÁKIA: Most megjártam 2700 kilométert és sehol sem volt még baleset sem, kivéve a cseh határtól Pozsonyig tartó szakaszt. Alig léptem át a határt, nyílt egyenes úton ráfutásos baleset. Az öreg Mitsubisiben minden létező légzsák kinyílt, a sérültek az árokparton ültek. Szerencsére vért nem láttam, várták a közeget. Ahogy egyesével kerülgettük a balesetet, és amikor én kerültem oda, egy "nagy fekete autó" mind a vadállat rámrontott hátulról és úgy dudált, hogy majd megsüketültem. Lassúnak találta a manőveremet... Pozsonyban, a gyalázatos nyomvályús utakon az ember örül, ha meg tud maradni a két keréken. Bevágnak eléd, leszorítanak, eltaposnak mint egy hangyát. Alig értem be a városba, újabb ráfutásos balesetet láttam. Rendőrség, mentők, etc. óriási dugó. Baromarcúak! Mindez 40 km-en belül a 2700-ból!!! :icon4: Ugye a feleségem vette lánykorában ezt a Kinetic Magnumot, akkor volt Győrben a "nagyműszakinál" Simson, Jawa Babetta, Delta, meg ez. Ő mindenképpen autómata váltósat akart, de az apósnak volt babettája az nem tetszett neki, ez meg szép piros volt. :-D Én is azért akartam a Verovinát, mert ugye az még a hagyományos felállás. Hát majd egyszer. Mennyi idő volt az út? Hol szálltál meg közben? Pozsonyig mi nem nagyon szoktunk elmenni, Dunaszerdahely és környéke meg végülis ugye Magyar...bár itt is sok a maffiózó, ugye nagy fekete autók....még sehol nem láttam ennyi Audit-Bömöst mint itt egy helyen. A közlekedési kultúrája ennek a rétegnek meg ugye ismeretes. Hali Urak! Caraván hátsó rugó helyére passzol valamilyen másik rugó? Amivel nyernék pár cm magaságra? Mostanában azt vettem észre, hogy eléggé ül a hátulja már üresen is, hát még megrakva!És szinte minden nap megrakva rohangálok. Lengéscsilapíttok cserések már lassan, de szerintem a rugók sincsenek túl fényes állapotban. Ezért gondoltam ha lenne valami kompatibilis rugó, ami kicsit nagyobb, talán tovább birná a terhelést. Lengés csillapítót milyet ajálnátok? Én a sachs, monroe, kayaba márkák közt gondolkodom. G-astra rugót vettem bele, igaz nem passzolt az utolsó karika kicsit meg kellett vágni. Aztán mégsem raktam bele, mert annyival magasabb volt hogy rugóösszehúzó nélkül nem tudtam összenyomni, a hidat meg nem tudtam annyira lehúzni hogy bemenjen a helyére. Elméletileg vannak erősített rugók, vagy huha ritka méregdrága gyári szintszabályzós teló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Augusztus9, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2014 Ugye a feleségem vette lánykorában ezt a Kinetic Magnumot, akkor volt Győrben a "nagyműszakinál" Simson, Jawa Babetta, Delta, meg ez. Ő mindenképpen autómata váltósat akart, de az apósnak volt babettája az nem tetszett neki, ez meg szép piros volt. :-D Én is azért akartam a Verovinát, mert ugye az még a hagyományos felállás. Hát majd egyszer. Mennyi idő volt az út? Hol szálltál meg közben? Pozsonyig mi nem nagyon szoktunk elmenni, Dunaszerdahely és környéke meg végülis ugye Magyar...bár itt is sok a maffiózó, ugye nagy fekete autók....még sehol nem láttam ennyi Audit-Bömöst mint itt egy helyen. A közlekedési kultúrája ennek a rétegnek meg ugye ismeretes. Hát igen! A szép piros motor a legjobb! :icon1: A Verhovinát nem ajánlom. Igaz nagyon olcsón kapod, de aztán lehet vele szívni rendesen. Még akkoriban is a leggyengébbnek számított minőségileg. Az utam 12 napig tartott, ellentétben az 50 évvel ezelőtti utunkkal, amikor négyen diákok tettük meg ugyanezt 25 nap alatt rengeteg műszaki hibával. Teenagerek voltunk.... Most annak a "tiszteletére" újráztam. Mivel GPS-el mentem, mindig akkor kerestem szállást amikor rámjött a kora este. 6-8 között meg kellett szállni két okból is. Először is addigra annyira kikészültem erőnlétileg, hogy már csak hullajelöltnek voltam jó, másrészt a szálláshelyek sem fogadnak túl későn, illetve elfoglalják addigra. A GPS meg mindenhol talált szállást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Augusztus9, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2014 Gratulálok, szép kör volt! Én S51-el járkáltam az országban korábban ide-oda :) Júliusban volt egy kis túrám Lengyelországban. Átlag fogyasztásom 2,45 l/100 km volt! Táv 2700 km. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Raptor1 Elküldve Augusztus9, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2014 Hali Urak! Caraván hátsó rugó helyére passzol valamilyen másik rugó? Amivel nyernék pár cm magaságra? Mostanában azt vettem észre, hogy eléggé ül a hátulja már üresen is, hát még megrakva!És szinte minden nap megrakva rohangálok. Lengéscsilapíttok cserések már lassan, de szerintem a rugók sincsenek túl fényes állapotban. Ezért gondoltam ha lenne valami kompatibilis rugó, ami kicsit nagyobb, talán tovább birná a terhelést. Lengés csillapítót milyet ajálnátok? Én a sachs, monroe, kayaba márkák közt gondolkodom. Vannak ilyen univerzális légrugók, aminél a ballon-ban lévő levegő mennyiségével lehet szabályozni a kocsi magasságát. pl 1 link: http://www.legrugoszerviz.hu/index.php Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus10, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2014 Hát igen! A szép piros motor a legjobb! :icon1: A Verhovinát nem ajánlom. Igaz nagyon olcsón kapod, de aztán lehet vele szívni rendesen. Még akkoriban is a leggyengébbnek számított minőségileg. Az utam 12 napig tartott, ellentétben az 50 évvel ezelőtti utunkkal, amikor négyen diákok tettük meg ugyanezt 25 nap alatt rengeteg műszaki hibával. Teenagerek voltunk.... Most annak a "tiszteletére" újráztam. Mivel GPS-el mentem, mindig akkor kerestem szállást amikor rámjött a kora este. 6-8 között meg kellett szállni két okból is. Először is addigra annyira kikészültem erőnlétileg, hogy már csak hullajelöltnek voltam jó, másrészt a szálláshelyek sem fogadnak túl későn, illetve elfoglalják addigra. A GPS meg mindenhol talált szállást. Na igen aztán utána olvastam neten van ugye szocimotoros fórum is, nem dícsérték nagyon ezt a típust, bár egy srác azt írta valami fogaskerék vagy a felfogatása szokott szétmenni, de ő azt rutinból az út szélén javítja, pontosan nem emlékszem már a részletekre. Én anyuékhoz szoktam menni a kismocival, az csak 30 kilóméter de fárasztó, talán ezért is jobb a "láb közötti" ülés mint a nyereg. Egy baja van ennek a motornak, hogy ugyan 6 voltos a rendszere, de alapjáraton alig 3 voltot termel, padlógázon viszont 15-16-ot. Így a 6 voltos izzót rendszeresen kiégette a hátsó lámpában ( az elsőben valamiért nem) a 12Voltos izzó meg félgáz alatt csak pislákolt. Most lett modernizálva, egy fórumtárs csinált nekem elektronikát a ledekhez. :D Itt ugye még nincs rajta a búra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
free0228 Elküldve Augusztus11, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2014 G-astra rugót vettem bele, igaz nem passzolt az utolsó karika kicsit meg kellett vágni. Aztán mégsem raktam bele, mert annyival magasabb volt hogy rugóösszehúzó nélkül nem tudtam összenyomni, a hidat meg nem tudtam annyira lehúzni hogy bemenjen a helyére. Elméletileg vannak erősített rugók, vagy huha ritka méregdrága gyári szintszabályzós teló. Vannak ilyen univerzális légrugók, aminél a ballon-ban lévő levegő mennyiségével lehet szabályozni a kocsi magasságát. pl 1 link: http://www.legrugoszerviz.hu/index.php Köszi a tippeket. Utána nézek melyikkel jönnék ki jobban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus11, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2014 Köszi a tippeket. Utána nézek melyikkel jönnék ki jobban! Nincs mit, ha esetleg a G-rugó mellett döntenél majd írd meg hogy sikerült kiváncsi vagyok mennyit emel rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Augusztus13, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2014 re akinek c20xe-je van és még klímával is rendelkezik, az hogy oldotta meg h a légszűrő a maszktól kapja a levegőt? csak mert pont a gyári helyén megy a klíma csöve Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Augusztus13, 2014 Megoszt Elküldve Augusztus13, 2014 re akinek c20xe-je van és még klímával is rendelkezik, az hogy oldotta meg h a légszűrő a maszktól kapja a levegőt? csak mert pont a gyári helyén megy a klíma csöve A klímásoknak más az eleje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts