Gabibácsi Elküldve Július17, 2014 Megoszt Elküldve Július17, 2014 Pedig már annyit szoptam a fékkel, hogy lassan úgy voltam vele, veszek egy másikat :D (most sem tökéletes, a hátsó fékerőelosztó lehet a gond, az egyik hátsó nem nyom elég naftát) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július17, 2014 Megoszt Elküldve Július17, 2014 Pedig már annyit szoptam a fékkel, hogy lassan úgy voltam vele, veszek egy másikat :D (most sem tökéletes, a hátsó fékerőelosztó lehet a gond, az egyik hátsó nem nyom elég naftát) Terhelésfüggő van? Vettem egyet használtam , de aztán nem lett beépítve...bár lehet a caravané más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július17, 2014 Megoszt Elküldve Július17, 2014 Terhelésfüggő van? Vettem egyet használtam , de aztán nem lett beépítve...bár lehet a caravané más. Fogalmam sincs, azt hol látom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július17, 2014 Megoszt Elküldve Július17, 2014 Fogalmam sincs, azt hol látom? A hátsó híd felett, ha nincs ott semmi, akkor fix patron van vagy a motortérben vagy valahol hátul a csövön. Piros karika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Július17, 2014 Megoszt Elküldve Július17, 2014 Pedig már kezdett esély lenni rá hogy jelentkezzek érte. :D Azért sajnálom, hogy elment. Kinek adtad el? Egy pesti arc vette meg, mondta is, hogy: "Na ezzel már meg lehet jelenni a Lurdyban!" :) Mondtam, hogy ismerni fogják a kocsit, ha odamész vele. :) Van egy xe gsi-je is, szóval full képben van az F Astrával. Megígérte, hogy vigyáz rá. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Július17, 2014 Megoszt Elküldve Július17, 2014 Kicsit nehezen mozgó elektromos ablakkal mit tudok csinálni ? A belső gumik kicsit már kopottak azt valamivel átkenni vagy cserélni érdemesebb ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július18, 2014 Megoszt Elküldve Július18, 2014 A hátsó híd felett, ha nincs ott semmi, akkor fix patron van vagy a motortérben vagy valahol hátul a csövön. Piros karika. Köszi, közben kiderült hogy a caraváné nem jó nekem, valamint párban illik ezt is cserélni. Tizenezer lesz párban az ate.... Minek akartam megcsinálni a féket :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július18, 2014 Megoszt Elküldve Július18, 2014 Egy pesti arc vette meg, mondta is, hogy: "Na ezzel már meg lehet jelenni a Lurdyban!" :) Mondtam, hogy ismerni fogják a kocsit, ha odamész vele. :) Van egy xe gsi-je is, szóval full képben van az F Astrával. Megígérte, hogy vigyáz rá. Én meg a múltkor kimentem alkatrészért, nem is mertem a nagymenő közé állni a szarommal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július18, 2014 Megoszt Elküldve Július18, 2014 Kicsit nehezen mozgó elektromos ablakkal mit tudok csinálni ? A belső gumik kicsit már kopottak azt valamivel átkenni vagy cserélni érdemesebb ? Zsírozd be a síneket, meg a fogaskereket, nem javul? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július18, 2014 Megoszt Elküldve Július18, 2014 Én meg a múltkor kimentem alkatrészért, nem is mertem a nagymenő közé állni a szarommal :) Olyan korán még nem volt kint senki. :D (és a maradék is menekült, mert a felhők árnyalata egy picivel sötétebb volt, mint az XP-s alapháttérképen :D ) Majd ha legközelebb kijössz, mutatok neked sz.rt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Július19, 2014 Megoszt Elküldve Július19, 2014 Én meg a múltkor kimentem alkatrészért, nem is mertem a nagymenő közé állni a szarommal :) Egyáltalán nem volt sz.r a géped, nem tudom miért mondod ezt... Dáwid jól mondja, kijössz még, akkor mutatunk igazi szrt neked. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július19, 2014 Megoszt Elküldve Július19, 2014 Egyáltalán nem volt sz.r a géped, nem tudom miért mondod ezt... Dáwid jól mondja, kijössz még, akkor mutatunk igazi szrt neked. :D Én azt szoktam csinálni hogy mutogatja a csóka a zenét meg az alufelnit, körbejárom a kocsit a tankbeömlőnél meg sárvédőperemnél meg köhécselek meg ciccegek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július21, 2014 Megoszt Elküldve Július21, 2014 Most tudok egy igazi unikumot. :D Z20LET G sedan, x16xel fékekkel, eddig gyári - mostanra legalább egy 30-as keményebb futóművel, Honda hordó-kipuffal a végén. Ez a ciki, nem az amikor a 20 éves f-nek rászt a tankbetöltője :D Letettem az autót olajcserére, meg egy ezerpontos átvizsgálásra a kvikfitnél, addig elmentem melózni a Zafirával. Megyek érte, a váróban a munkafelvevő éppen egy 2006-os A6 tulajának sorolja, hogy miért nem kéne ilyen állapotú futóművel utcára menni, érti ő hogy audi, meg hogy k.rva prémijum, de attól még ennek is kopnak az alkatrészei... stb.stb. Zsenike megszólalt, hogy ő ezt úgy vette, hogy csak tankolni kell bele, jövőre meg úgyis eladja, ő ezzel nem foglalkozik. Odébb-lép fizető állásba, én beállok a helyére, csávó hangosan, hogy a paraszt is hallja fölsorolja "Jó futómű, semmi lötyögés, semmi lógás, meglepően jó fék, stb. Gratulál, nem is látszik rajta, milyen jó állapotban van, csak a középdob furcsán meg van horpadva, azt nem értették. (mondjuk mikor a sárc kiállt a műhelyből ő már megértette... :lol: ) De ugye ez csak egy sz.r astra, van akinek audija van... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július21, 2014 Megoszt Elküldve Július21, 2014 Most tudok egy igazi unikumot. :D Z20LET G sedan, x16xel fékekkel, eddig gyári - mostanra legalább egy 30-as keményebb futóművel, Honda hordó-kipuffal a végén. Ez a ciki, nem az amikor a 20 éves f-nek rászt a tankbetöltője :D Letettem az autót olajcserére, meg egy ezerpontos átvizsgálásra a kvikfitnél, addig elmentem melózni a Zafirával. Megyek érte, a váróban a munkafelvevő éppen egy 2006-os A6 tulajának sorolja, hogy miért nem kéne ilyen állapotú futóművel utcára menni, érti ő hogy audi, meg hogy k.rva prémijum, de attól még ennek is kopnak az alkatrészei... stb.stb. Zsenike megszólalt, hogy ő ezt úgy vette, hogy csak tankolni kell bele, jövőre meg úgyis eladja, ő ezzel nem foglalkozik. Odébb-lép fizető állásba, én beállok a helyére, csávó hangosan, hogy a paraszt is hallja fölsorolja "Jó futómű, semmi lötyögés, semmi lógás, meglepően jó fék, stb. Gratulál, nem is látszik rajta, milyen jó állapotban van, csak a középdob furcsán meg van horpadva, azt nem értették. (mondjuk mikor a sárc kiállt a műhelyből ő már megértette... :lol: ) De ugye ez csak egy sz.r astra, van akinek audija van... :D Az enyémet is megdícsérték műszakin, annak ellenére, hogy amikor kijött bagózni a vizsgabiztos az kérdezte: ez a roncs jön? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július21, 2014 Megoszt Elküldve Július21, 2014 Nekem meg ugye paraszt motoros van.....mint nemrég megtudtam Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július22, 2014 Megoszt Elküldve Július22, 2014 Nekem meg ugye paraszt motoros van.....mint nemrég megtudtam Egyhatosan?? Az nem... csak az egynégyes! :D Nekem vizsgán a ledes helyzetjelzőt firtatták, hogy a kék led nem szabályos. De hát fehér volt benne, igaz, hidegfehér... Na de most igazi, szép fehér van benne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július22, 2014 Megoszt Elküldve Július22, 2014 Egyhatosan?? Az nem... csak az egynégyes! :D Nekem vizsgán a ledes helyzetjelzőt firtatták, hogy a kék led nem szabályos. De hát fehér volt benne, igaz, hidegfehér... Na de most igazi, szép fehér van benne! :D Végülis igazuk van a 20 éves befeketedett izzó tuti jobb. :omg: Amúgy is soha nem használom a helyzetjelzőt, ha necces helyen kell megállni inkább vészvillogózok, meg szerintem így vannak vele a legtöbben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július22, 2014 Megoszt Elküldve Július22, 2014 Egyhatosan?? Az nem... csak az egynégyes! :D Nekem vizsgán a ledes helyzetjelzőt firtatták, hogy a kék led nem szabályos. De hát fehér volt benne, igaz, hidegfehér... Na de most igazi, szép fehér van benne! :D Nekem kék van, kicseréltem a fehér ledet. Elég durva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Július26, 2014 Megoszt Elküldve Július26, 2014 Heló A kiegyenlítón lévó barna dolog, az egy oktánszám kapcsoló? http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=53c16c0979c56be95b680a61c175c1b753c16c0979c56be95b680a61c175c1b7&kid=604367&aid=261853 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július26, 2014 Megoszt Elküldve Július26, 2014 Az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Július26, 2014 Megoszt Elküldve Július26, 2014 És melyik állás melyik vajon? Csak A és B lehetőség van. 91 és 95 között kapcsol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Július26, 2014 Megoszt Elküldve Július26, 2014 (edited) Valószínűleg igen. Talán a C20XE-nek volt 95-98-as, nézz egy rajzot a motorhoz! Azt a Check Controllos hűtősapit de irigylem :D És melyik állás melyik vajon? Csak A és B lehetőség van. 91 és 95 között kapcsol? Módosítva Július26, 2014 : Bundee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Július26, 2014 Megoszt Elküldve Július26, 2014 Ez épp egy C20XE.... Csak az évjáratból gondolom hogy 91 - 95 a kapcsoló. Odaadnám a sapkát, csak akkor nekem irogatná a "külmittel stándét". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Július27, 2014 Megoszt Elküldve Július27, 2014 (edited) Nekem csak utólagosak a CC egyes funkciói, szóval nálad van a helyén ;) A nagyobb sűrítés miatt gondoltam a 98-ra. Érdekes, hogy az összes többi motornál a rajzon is fel van tüntetve hogy 91-95-98 csak az XE kivétel, ott "coding plug". Ez épp egy C20XE.... Csak az évjáratból gondolom hogy 91 - 95 a kapcsoló. Odaadnám a sapkát, csak akkor nekem irogatná a "külmittel stándét". Módosítva Július27, 2014 : Bundee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Július27, 2014 Megoszt Elküldve Július27, 2014 Nekem csak utólagosak a CC egyes funkciói, szóval nálad van a helyén ;) A nagyobb sűrítés miatt gondoltam a 98-ra. Érdekes, hogy az összes többi motornál a rajzon is fel van tüntetve hogy 91-95-98 csak az XE kivétel, ott "coding plug". Elvileg rendelkezik kopogásérzékelővel, így nem nagyon értem a funkcióját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts