Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

És akkor ez a plédes megoldás jó lehet ? (Mert a gyári huzat már lógott egy ideje és mikor valamit pakoltak be szét is hasadt két hosszú csíkban)

Hali!

Lehet kapni méterárú boltban tetőkárpit anyagot, én ott vettem. Igaz 4000 ft volt métere, és hőálló pálmatex-el lett feltéve. Azóta tökéletes.

• Like 1
Megosztás:

Sziasztok! A következőben kérném a segítségeteket:

Ma mikor jöttem haza út közben kigyulladt a motor ellenőrző lámpa. A kézikönyv szerint ez hibára utal és hogy keressem fel leghamarabb a szervízet, és hogy ne használjam így sokáig. Kérdésem hogy ez mennyire lehet súlyos? Illetve hogy esetleg megtudom e nézni itthon mi lehet a gond? Ha igen akkor miket kellene ellenőrizni?

Előre is köszönöm!

Kellemes délutánt!

Megosztás:

Sziasztok! A következőben kérném a segítségeteket:

Ma mikor jöttem haza út közben kigyulladt a motor ellenőrző lámpa. A kézikönyv szerint ez hibára utal és hogy keressem fel leghamarabb a szervízet, és hogy ne használjam így sokáig. Kérdésem hogy ez mennyire lehet súlyos? Illetve hogy esetleg megtudom e nézni itthon mi lehet a gond? Ha igen akkor miket kellene ellenőrizni?

Előre is köszönöm!

Kellemes délutánt!

Üdv, http://www.opel-magazin.hu/technika/szereld-magad/152/427-hibakod-leolvasas.html Ez alapján be lehet határolni a hibát általában. itt van egy másik leírás, görgess felfele, mert valamiért sz oldal közepét adja be:http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/fault_codes.htm#gm

• Like 1
Megosztás:

üdvözlet!

hűtő rendszer mosást tervezek

trisót vettem, meg gondoltam öntök bele 1 liter ecetet is hogyha van vízkő, akkor az is oldódjon

a kérdés az volna hogy az ecet nem marja meg a dolgokat bent? alut, tömítéseket? meg a trisóbol mennyit érdemes rakni a rendszerbe?

köszöntem!

Megosztás:

üdvözlet!

hűtő rendszer mosást tervezek

trisót vettem, meg gondoltam öntök bele 1 liter ecetet is hogyha van vízkő, akkor az is oldódjon

a kérdés az volna hogy az ecet nem marja meg a dolgokat bent? alut, tömítéseket? meg a trisóbol mennyit érdemes rakni a rendszerbe?

köszöntem!

Nem bánt az semmit.

Én egészen konkrétan vízkő és rozsdaoldózni szoktam. Először leengedem ami benne van, majd jön a slagos átmosás hogy kijöjjön a nagyobb, lebegő kosz, esetleg járó motorral, hogy mindenhol átforogjon a víz biztosan, utána feltöltöm vízzel bele egy flakon vízkő rozsdaoldóval, majd elmegyek egy nagyobb körre, hogy rendesen bemelegedjen a motor, nyisson a termosztát, stb, és utána leengedem, majd megint tiszta vízzel átmosás, hogy ne maradjon benne a szerből, utána levegővel kinyomatom mindenhonnan a vizet, és megy bele az új fagyálló/desztvíz.

Megosztás:

Nem bánt az semmit.

Én egészen konkrétan vízkő és rozsdaoldózni szoktam. Először leengedem ami benne van, majd jön a slagos átmosás hogy kijöjjön a nagyobb, lebegő kosz, esetleg járó motorral, hogy mindenhol átforogjon a víz biztosan, utána feltöltöm vízzel bele egy flakon vízkő rozsdaoldóval, majd elmegyek egy nagyobb körre, hogy rendesen bemelegedjen a motor, nyisson a termosztát, stb, és utána leengedem, majd megint tiszta vízzel átmosás, hogy ne maradjon benne a szerből, utána levegővel kinyomatom mindenhonnan a vizet, és megy bele az új fagyálló/desztvíz.

mi a neve ezeknek a szereknek? milyen márka? sima csapvízhez szoktad önteni őket?

Megosztás:

mi a neve ezeknek a szereknek? milyen márka? sima csapvízhez szoktad önteni őket?

HÁztartási vízkő és rozsdaoldó. :D Bemegyek az első tesco/lidl/spar/stb-be és veszek egyet.

igen, sima csapvízhez. Arra kell vigyázni, hogy ha a melegjáratás után leengeded a vizet, nem szabad egyből beleküldeni a csapvizet, mert a meleg blokk/hideg víz nem szeretik egymást. Meg kell várni míg kihűl.

Iszonyat dzsuvát szokott kihozni.

Megosztás:

HÁztartási vízkő és rozsdaoldó. :D Bemegyek az első tesco/lidl/spar/stb-be és veszek egyet.

igen, sima csapvízhez. Arra kell vigyázni, hogy ha a melegjáratás után leengeded a vizet, nem szabad egyből beleküldeni a csapvizet, mert a meleg blokk/hideg víz nem szeretik egymást. Meg kell várni míg kihűl.

Iszonyat dzsuvát szokott kihozni.

a melegre a hideg világos :)

köszi!

Módosítva : aholy
Megosztás:

1. az a belsővilágítás az milyen? Valami extra? Mert az kéne

2. nekem van szatuna elöl, és játszani kellett vele, de aztán miután beállt már jó. Viszont egyet elpattintottam amikor rosszul lett feltéve, elektromos ablak meg automata, nem viccelt :D Szóval jól a helyére kell igazítani.

Megosztás:

Van valakinek az ablakra szél terelője? Megvettem mind a négy ablakra, ######a márka Szatuna. De az istenért nem tudom úgy felrakni, hogy ne feszülne az ablak, s nem is megy fel az üveg az utolsó 4-5 mmen.

Köszi.

Nekem is szatunás van, de csak elöl. Mikor feltették a szatunánál, a baloldalit feltolta rendesen az elektromos emelő, viszont a jobb oldali az megállt ugy kb jó fél centire. Szerelő srác rásegitett kézzel, majd mondta hogy ne engedjem le 1 napig. Most hogy le fel huzogatom az ablakot ebben a melegben, már teljesen "bekopott" és a helyére megy.

Megosztás:

Semmi extra a belső világítás, térkép olvasós, de ennyi. Csinálok majd róla képet, de már írtak előtted püben, ha neki nem kell, akkor a Tied ha kell, 500 Ft. :)

1. az a belsővilágítás az milyen? Valami extra? Mert az kéne

2. nekem van szatuna elöl, és játszani kellett vele, de aztán miután beállt már jó. Viszont egyet elpattintottam amikor rosszul lett feltéve, elektromos ablak meg automata, nem viccelt :D Szóval jól a helyére kell igazítani.

Megosztás:

Köszi a segítséget Free és Gabi szatunával kapcsolatban, akkor nem aggódok. Majd játszok vele, mert ez így nem éppen jó.

hőlégfüvó

én is össze vissza nyomogattam, csiszoltam, hozzáfogattam a tükörhöz

sztem a szatuna, akkor sem volt méretpontos, mikor a szerszámot megcsinálták hozzá, nemhogy most....

egyébként jó dolog, én azt nem értem a hátsókat mi fogja fent a helyén

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.