zotya975 Elküldve Június28, 2014 Megoszt Elküldve Június28, 2014 700 :) Ilyen hőhatásnál gondolom az egész kasztni kuka, nem? Amúgy is mi ép belőle? Motor-műszerfal, beltér fele kuka megcsinálni nem érdemes kiárulni nem lehet ennyit belőle, szóval a nyakán marad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június28, 2014 Megoszt Elküldve Június28, 2014 biztos sokat költött rá és gondolta visszaszerez vmit belőle.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Június29, 2014 Megoszt Elküldve Június29, 2014 hőálló Palmatex És akkor ez a plédes megoldás jó lehet ? (Mert a gyári huzat már lógott egy ideje és mikor valamit pakoltak be szét is hasadt két hosszú csíkban) Link to comment Megosztás: More sharing options...
free0228 Elküldve Június29, 2014 Megoszt Elküldve Június29, 2014 És akkor ez a plédes megoldás jó lehet ? (Mert a gyári huzat már lógott egy ideje és mikor valamit pakoltak be szét is hasadt két hosszú csíkban) Hali! Lehet kapni méterárú boltban tetőkárpit anyagot, én ott vettem. Igaz 4000 ft volt métere, és hőálló pálmatex-el lett feltéve. Azóta tökéletes. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korkki Elküldve Június29, 2014 Megoszt Elküldve Június29, 2014 Sziasztok! A következőben kérném a segítségeteket: Ma mikor jöttem haza út közben kigyulladt a motor ellenőrző lámpa. A kézikönyv szerint ez hibára utal és hogy keressem fel leghamarabb a szervízet, és hogy ne használjam így sokáig. Kérdésem hogy ez mennyire lehet súlyos? Illetve hogy esetleg megtudom e nézni itthon mi lehet a gond? Ha igen akkor miket kellene ellenőrizni? Előre is köszönöm! Kellemes délutánt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június29, 2014 Megoszt Elküldve Június29, 2014 Sziasztok! A következőben kérném a segítségeteket: Ma mikor jöttem haza út közben kigyulladt a motor ellenőrző lámpa. A kézikönyv szerint ez hibára utal és hogy keressem fel leghamarabb a szervízet, és hogy ne használjam így sokáig. Kérdésem hogy ez mennyire lehet súlyos? Illetve hogy esetleg megtudom e nézni itthon mi lehet a gond? Ha igen akkor miket kellene ellenőrizni? Előre is köszönöm! Kellemes délutánt! Üdv, http://www.opel-magazin.hu/technika/szereld-magad/152/427-hibakod-leolvasas.html Ez alapján be lehet határolni a hibát általában. itt van egy másik leírás, görgess felfele, mert valamiért sz oldal közepét adja be:http://www.topbuzz.co.uk/info/fault_codes/fault_codes.htm#gm 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Június29, 2014 Megoszt Elküldve Június29, 2014 üdvözlet! hűtő rendszer mosást tervezek trisót vettem, meg gondoltam öntök bele 1 liter ecetet is hogyha van vízkő, akkor az is oldódjon a kérdés az volna hogy az ecet nem marja meg a dolgokat bent? alut, tömítéseket? meg a trisóbol mennyit érdemes rakni a rendszerbe? köszöntem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június29, 2014 Megoszt Elküldve Június29, 2014 üdvözlet! hűtő rendszer mosást tervezek trisót vettem, meg gondoltam öntök bele 1 liter ecetet is hogyha van vízkő, akkor az is oldódjon a kérdés az volna hogy az ecet nem marja meg a dolgokat bent? alut, tömítéseket? meg a trisóbol mennyit érdemes rakni a rendszerbe? köszöntem! Nem bánt az semmit. Én egészen konkrétan vízkő és rozsdaoldózni szoktam. Először leengedem ami benne van, majd jön a slagos átmosás hogy kijöjjön a nagyobb, lebegő kosz, esetleg járó motorral, hogy mindenhol átforogjon a víz biztosan, utána feltöltöm vízzel bele egy flakon vízkő rozsdaoldóval, majd elmegyek egy nagyobb körre, hogy rendesen bemelegedjen a motor, nyisson a termosztát, stb, és utána leengedem, majd megint tiszta vízzel átmosás, hogy ne maradjon benne a szerből, utána levegővel kinyomatom mindenhonnan a vizet, és megy bele az új fagyálló/desztvíz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Június29, 2014 Megoszt Elküldve Június29, 2014 Nem bánt az semmit. Én egészen konkrétan vízkő és rozsdaoldózni szoktam. Először leengedem ami benne van, majd jön a slagos átmosás hogy kijöjjön a nagyobb, lebegő kosz, esetleg járó motorral, hogy mindenhol átforogjon a víz biztosan, utána feltöltöm vízzel bele egy flakon vízkő rozsdaoldóval, majd elmegyek egy nagyobb körre, hogy rendesen bemelegedjen a motor, nyisson a termosztát, stb, és utána leengedem, majd megint tiszta vízzel átmosás, hogy ne maradjon benne a szerből, utána levegővel kinyomatom mindenhonnan a vizet, és megy bele az új fagyálló/desztvíz. mi a neve ezeknek a szereknek? milyen márka? sima csapvízhez szoktad önteni őket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Június29, 2014 Megoszt Elküldve Június29, 2014 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2014/06/29/levideoztak_az_uj_opel_astrat/ Ez már olyan F-es... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június29, 2014 Megoszt Elküldve Június29, 2014 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2014/06/29/levideoztak_az_uj_opel_astrat/ Ez már olyan F-es... Aha, a hátulja egész GSI-s... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június29, 2014 Megoszt Elküldve Június29, 2014 mi a neve ezeknek a szereknek? milyen márka? sima csapvízhez szoktad önteni őket? HÁztartási vízkő és rozsdaoldó. :D Bemegyek az első tesco/lidl/spar/stb-be és veszek egyet. igen, sima csapvízhez. Arra kell vigyázni, hogy ha a melegjáratás után leengeded a vizet, nem szabad egyből beleküldeni a csapvizet, mert a meleg blokk/hideg víz nem szeretik egymást. Meg kell várni míg kihűl. Iszonyat dzsuvát szokott kihozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Június29, 2014 Megoszt Elküldve Június29, 2014 (edited) HÁztartási vízkő és rozsdaoldó. :D Bemegyek az első tesco/lidl/spar/stb-be és veszek egyet. igen, sima csapvízhez. Arra kell vigyázni, hogy ha a melegjáratás után leengeded a vizet, nem szabad egyből beleküldeni a csapvizet, mert a meleg blokk/hideg víz nem szeretik egymást. Meg kell várni míg kihűl. Iszonyat dzsuvát szokott kihozni. a melegre a hideg világos :) köszi! Módosítva Június29, 2014 : aholy Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Június29, 2014 Megoszt Elküldve Június29, 2014 (edited) a telefon valamiert néha dupláz... Módosítva Június29, 2014 : aholy Link to comment Megosztás: More sharing options...
C5oNtkov4c5 Elküldve Június30, 2014 Megoszt Elküldve Június30, 2014 Sziasztok! Valakinek eladó GSI szárny F AStrához ??? Gyári bontott minden konzollal és felfogató cuccosával együtt?? Mert vennék egyet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Július4, 2014 Megoszt Elküldve Július4, 2014 Valaki vegyemeeeeeeg!!!!! http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra/opel_astra_2.0_cd_gt__friss_muszaki_uzembenta-8022273 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Július6, 2014 Megoszt Elküldve Július6, 2014 Érdekelnek valakit ezek kicsi pénzért? Ha igen dobjon pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Július6, 2014 Megoszt Elküldve Július6, 2014 Van valakinek az ablakra szél terelője? Megvettem mind a négy ablakra, a márka Szatuna. De az istenért nem tudom úgy felrakni, hogy ne feszülne az ablak, s nem is megy fel az üveg az utolsó 4-5 mmen. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július6, 2014 Megoszt Elküldve Július6, 2014 (edited) Érdekelnek valakit ezek kicsi pénzért? Ha igen dobjon pü-t. Valamiért nem tudok...megvagy nekem fészen? :icon1: Na már sikerült pü-ment...500üzenetem volt, ennyi a max? :rolleyes: Módosítva Július6, 2014 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július6, 2014 Megoszt Elküldve Július6, 2014 1. az a belsővilágítás az milyen? Valami extra? Mert az kéne 2. nekem van szatuna elöl, és játszani kellett vele, de aztán miután beállt már jó. Viszont egyet elpattintottam amikor rosszul lett feltéve, elektromos ablak meg automata, nem viccelt :D Szóval jól a helyére kell igazítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
free0228 Elküldve Július6, 2014 Megoszt Elküldve Július6, 2014 Van valakinek az ablakra szél terelője? Megvettem mind a négy ablakra, ######a márka Szatuna. De az istenért nem tudom úgy felrakni, hogy ne feszülne az ablak, s nem is megy fel az üveg az utolsó 4-5 mmen. Köszi. Nekem is szatunás van, de csak elöl. Mikor feltették a szatunánál, a baloldalit feltolta rendesen az elektromos emelő, viszont a jobb oldali az megállt ugy kb jó fél centire. Szerelő srác rásegitett kézzel, majd mondta hogy ne engedjem le 1 napig. Most hogy le fel huzogatom az ablakot ebben a melegben, már teljesen "bekopott" és a helyére megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Július6, 2014 Megoszt Elküldve Július6, 2014 Semmi extra a belső világítás, térkép olvasós, de ennyi. Csinálok majd róla képet, de már írtak előtted püben, ha neki nem kell, akkor a Tied ha kell, 500 Ft. :) 1. az a belsővilágítás az milyen? Valami extra? Mert az kéne 2. nekem van szatuna elöl, és játszani kellett vele, de aztán miután beállt már jó. Viszont egyet elpattintottam amikor rosszul lett feltéve, elektromos ablak meg automata, nem viccelt :D Szóval jól a helyére kell igazítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Július6, 2014 Megoszt Elküldve Július6, 2014 Köszi a segítséget Free és Gabi szatunával kapcsolatban, akkor nem aggódok. Majd játszok vele, mert ez így nem éppen jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Július6, 2014 Megoszt Elküldve Július6, 2014 Köszi a segítséget Free és Gabi szatunával kapcsolatban, akkor nem aggódok. Majd játszok vele, mert ez így nem éppen jó. hőlégfüvó én is össze vissza nyomogattam, csiszoltam, hozzáfogattam a tükörhöz sztem a szatuna, akkor sem volt méretpontos, mikor a szerszámot megcsinálták hozzá, nemhogy most.... egyébként jó dolog, én azt nem értem a hátsókat mi fogja fent a helyén Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Július6, 2014 Megoszt Elküldve Július6, 2014 Köszi! De hihetetlen, ha nem volna kedvezmény, akkor egy valag pénz volna. Hátsókat? Kétoldalas ragasztó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts