spzoli Elküldve Június21, 2014 Megoszt Elküldve Június21, 2014 Vegyel egy aldilidl szerszamkeszletet. Minden van benne ami kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 Vegyel egy aldilidl szerszamkeszletet. Minden van benne ami kell. Prakitkeres van, de abban sem volt 16-os és 18-as krovafej. ( meg sokban nincs )Meg amit vettem az is szétnyílt amikor tekertem ki a bölcső csavarját, ránézésre nem tudom megállapítani melyik van bilivasból és az ár sem mindíg tükrözi a minőséget. Amit most van azt szerszámboltban vettem szintén noném, de bírja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 15-16-18-20-21 nem túl általános. Ezek nekem is hiányoznak. Pontosabban 15-öst vettem a múltkor 500ft-ért. 16-18 meg leginkább bmw-hez kell, illetve opelen eddig egy helyen, a főtengely központi csavarjánál találkoztam 18-assal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 15-16-18-20-21 nem túl általános. Ezek nekem is hiányoznak. Pontosabban 15-öst vettem a múltkor 500ft-ért. 16-18 meg leginkább bmw-hez kell, illetve opelen eddig egy helyen, a főtengely központi csavarjánál találkoztam 18-assal. A 16-os a lengőkar csavarjához kellett nekem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 15-16-18-20-21 nem túl általános. Ezek nekem is hiányoznak. Pontosabban 15-öst vettem a múltkor 500ft-ért. 16-18 meg leginkább bmw-hez kell, illetve opelen eddig egy helyen, a főtengely központi csavarjánál találkoztam 18-assal. 21-es a biztiöv csavarjaihoz kell a B és C oszlopon, nemrég tetőkárpitot cseréltem, és akkor le kellett vennem őket. Szerencsére gyertyakulcs van a készletben :D Erről jut eszembe, ha valakinek van bontott autója, a B-oszlopon mindkét oldalt kellene nekem a biztiöv rögzítése, az a magasságállítós szerkezet, az enyémben gondolom egy korábbi balesetnél eldeformálódtak, és nem lehet magasságilag állítani az övet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2014 Megoszt Elküldve Június22, 2014 21-es a biztiöv csavarjaihoz kell a B és C oszlopon, nemrég tetőkárpitot cseréltem, és akkor le kellett vennem őket. Szerencsére gyertyakulcs van a készletben :D Erről jut eszembe, ha valakinek van bontott autója, a B-oszlopon mindkét oldalt kellene nekem a biztiöv rögzítése, az a magasságállítós szerkezet, az enyémben gondolom egy korábbi balesetnél eldeformálódtak, és nem lehet magasságilag állítani az övet. Nálam is nagyon kell küzdeni a vezetőoldalon ha átt akarom állítani, de egyszer belőttem , és úgyis csak én megyek vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 Norauto kivonulásnál bevásároltam egy racsni szettet tőlük, (meg sok más szemetet is :lol:) de már több éve a kedvenc szerszámosom. Nem nagyon van, ami hiányzik belőle, külön vettünk még hozzá rövid, hosszú szárakat, meg egy rugósat. Így nekem eddig elég volt. Ráadásul semmit nem sikerült eltörni belőle, pedig a cégnél is aktívan be van fogva mindenre amire lehet és szeretünk eltörni mindent, amit csak lehet. Csillagvillásból már van egy gyűjtemény amiben csak törött villájú darabok vannak Yato, és Beta is lötyög ott bőven... de ez eddig még tart. :D Csak az a funkció hiányzik belőle, hogy a fejek egyesével szépen maguktól visszamásszanak a helyükre... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 Norauto kivonulásnál bevásároltam egy racsni szettet tőlük, (meg sok más szemetet is :lol:) de már több éve a kedvenc szerszámosom. Nem nagyon van, ami hiányzik belőle, külön vettünk még hozzá rövid, hosszú szárakat, meg egy rugósat. Így nekem eddig elég volt. Ráadásul semmit nem sikerült eltörni belőle, pedig a cégnél is aktívan be van fogva mindenre amire lehet és szeretünk eltörni mindent, amit csak lehet. Csillagvillásból már van egy gyűjtemény amiben csak törött villájú darabok vannak Yato, és Beta is lötyög ott bőven... de ez eddig még tart. :D Csak az a funkció hiányzik belőle, hogy a fejek egyesével szépen maguktól visszamásszanak a helyükre... :D Ilyet akarok majd venni, mert sok helyre nem férni krovával, és ezt nem kell mindíg levenni átforgatni és visszarakni mint a simát: http://bolthely.hu/kepek/photoline/51582.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 Ilyet akarok majd venni, mert sok helyre nem férni krovával, és ezt nem kell mindíg levenni átforgatni és visszarakni mint a simát: http://bolthely.hu/kepek/photoline/51582.jpg jó dolog is ez a racsnis csillag, nekem is van, de 15 kellet pótolni, mert az nem volt a készletben mondjuk nekem az egész feje csuklik, ami nem mindig jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 Ilyet akarok majd venni, mert sok helyre nem férni krovával, és ezt nem kell mindíg levenni átforgatni és visszarakni mint a simát: http://bolthely.hu/kepek/photoline/51582.jpg Jó cucc, csak eddig még nem vettem rá magam, hogy ilyet vegyek. Kölcsönbe volt hogy használgattam, amikor valakinél ott voltam, és felajánlotta. Sokat nem dolgoztam velük, de már sikerült összehasonlítanom 2 félét. (kár hogy egyikről se tudom milyen volt... :D ) Annyi megvan, hogy az egyik féle nem bírta az erősebb műveleteket és átugrasztották. (innentől kezdve nálam ugye stabilan átugrált, ha már egy kis erőt is kellett volna átvinnie, de egy önzáró anyát 20 centis szárra feltekerni így is sokkal jobb volt, mint bármi más. A másik változat az meg annyira über-csuklós volt, hogy kifejezetten sz.r volt vele dolgozni, pedig az érezhetően egy jóval masszívabb darabnak készült. Csak a bólogatós feje miatt tök kényelmetlen volt, állandóan rá kellett játszani a csavarra, mert véletlenül sem tartotta meg a saját fejét. Az ottaniak a gyakrabban használt darabokat ellátták szigszalagból készült "nyakmerevítővel" és úgy már egész jók voltak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 Jó cucc, csak eddig még nem vettem rá magam, hogy ilyet vegyek. Kölcsönbe volt hogy használgattam, amikor valakinél ott voltam, és felajánlotta. Sokat nem dolgoztam velük, de már sikerült összehasonlítanom 2 félét. (kár hogy egyikről se tudom milyen volt... :D ) Annyi megvan, hogy az egyik féle nem bírta az erősebb műveleteket és átugrasztották. (innentől kezdve nálam ugye stabilan átugrált, ha már egy kis erőt is kellett volna átvinnie, de egy önzáró anyát 20 centis szárra feltekerni így is sokkal jobb volt, mint bármi más. A másik változat az meg annyira über-csuklós volt, hogy kifejezetten sz.r volt vele dolgozni, pedig az érezhetően egy jóval masszívabb darabnak készült. Csak a bólogatós feje miatt tök kényelmetlen volt, állandóan rá kellett játszani a csavarra, mert véletlenül sem tartotta meg a saját fejét. Az ottaniak a gyakrabban használt darabokat ellátták szigszalagból készült "nyakmerevítővel" és úgy már egész jók voltak :D Pont ehhez kell, például a kézifék bowden végénél tekergetni az anyát. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 Pont ehhez kell, például a kézifék bowden végénél tekergetni az anyát. :rolleyes: Én is erre használtam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 Én is erre használtam :D Ennyi. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 ezt a fajta krovát tudom ajánlani, újat már tuti nem árulnak... apróhírdetésekben biztos találni elpusztíthatatlan :) még szovjet gyártmány létezik piros meg zöld dobozzal is, azok is jók ebben sincs minden fej, de azt a pár darabot meg lehet venni hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 ezt a fajta krovát tudom ajánlani, újat már tuti nem árulnak... apróhírdetésekben biztos találni elpusztíthatatlan :) még szovjet gyártmány létezik piros meg zöld dobozzal is, azok is jók ebben sincs minden fej, de azt a pár darabot meg lehet venni hozzá Hasonlót vettem a piacon 1000Forintért, ugyanilyen kék lemez doboza van. A kocsiba kapott helyett a szeszámos ládában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június23, 2014 Megoszt Elküldve Június23, 2014 (edited) ezt a fajta krovát tudom ajánlani, újat már tuti nem árulnak... apróhírdetésekben biztos találni elpusztíthatatlan :) még szovjet gyártmány létezik piros meg zöld dobozzal is, azok is jók ebben sincs minden fej, de azt a pár darabot meg lehet venni hozzá Hehe. :D Nekünk is ez a ruszki fajta van, csak a mienk zöld. Nem is tudtam hogy van kékben is. Mikor Münchenben dolgoztam, és eltörtük a kulcsokat, olyankor elővettem ezt. Rohadt erős anyagból van, volt hogy kétméteres csővel toldottuk, mert a csavar nem engedett, de még csak meg sem hajlott.... Módosítva Június23, 2014 : wookie Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június24, 2014 Megoszt Elküldve Június24, 2014 Azt mondja meg nekem valaki,hogy létezhet-e az, hogy az ugyanolyan recaro sportüléseknek astrában magasabb az ülőlap tömése mint vectrában? Eredetileg a sima recaro ülések voltak a veciben, és mióta az astrából származó sportülések vannak bent, olyan érzés mint ha padon ülnék, és már nem tudom mélyebbre sem állítani az ülést, mert legalul van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június27, 2014 Megoszt Elküldve Június27, 2014 Az intervallum szabályzós ablaktörlőkapcsolóért, meg bc-s indexkar, meg a hozzávaló reléért kb mennyit szabad adni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június27, 2014 Megoszt Elküldve Június27, 2014 Az intervallum szabályzós ablaktörlőkapcsolóért, meg bc-s indexkar, meg a hozzávaló reléért kb mennyit szabad adni? Újat 10-ért láttam szerintem 4 ezer a relé meg legyen ajándék.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Június27, 2014 Megoszt Elküldve Június27, 2014 Jaja, mac 4-5e már. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2014 Megoszt Elküldve Június28, 2014 Kihagyhatatlan ajánlat:http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa_d/opel_corsa_d_1.3_cdti_enjoy_ecoflex_start-stop_enjoy._easytronic-8020866 :omg: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stevy Elküldve Június28, 2014 Megoszt Elküldve Június28, 2014 Lógó tető kárpitot ti mivel javítanátok ? Valahol olvastam egyszer ,hogy valaki vékony plédet ragasztott fel valami ragasztóval ,de nem emlékszem milyen ragasztó volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június28, 2014 Megoszt Elküldve Június28, 2014 Lógó tető kárpitot ti mivel javítanátok ? Valahol olvastam egyszer ,hogy valaki vékony plédet ragasztott fel valami ragasztóval ,de nem emlékszem milyen ragasztó volt. hőálló Palmatex Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június28, 2014 Megoszt Elküldve Június28, 2014 Kihagyhatatlan ajánlat:http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/corsa_d/opel_corsa_d_1.3_cdti_enjoy_ecoflex_start-stop_enjoy._easytronic-8020866 :omg: :D ezért 600? hm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június28, 2014 Megoszt Elküldve Június28, 2014 700 :) Ilyen hőhatásnál gondolom az egész kasztni kuka, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts