megadave Elküldve Június4, 2014 Megoszt Elküldve Június4, 2014 Na, ki tud nagyobbat mondani? :D Én meg 2005-ben vettem az enyémet 13 évesen 500-ért kp-ban, és 2013 dec 31-ig az autó nekem összesen 2.762.232 kemény magyar forintban van...Azóta idén már költöttem karosszériára 104.000 forintot. Az autó 22 éves és jó ha ér 300-at... :icon4: Ezért nem adom el. Meg azért, mert védem a környezetet, mivel egy új autó előállítása során több energiát használnak fel mint amennyit az átlagos kocsi az élettartama alatt elfogyaszt. Én 2007-ben vettem 800-ért. Rálocsoltam 7 év alatt vagy 1,5 millát és most 450-ért hirdetem. Tényleg, valaki? :) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_astra_fcc_1.6_-_digitklima-7901313 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Viccelsz? Az egy másik 4,5 millió!!! Nem adtam össze pontosan, de kb 12 köbméter benzin Jólvan akkor még kicsit dolgozom rajta. :D Én 2007-ben vettem 800-ért. Rálocsoltam 7 év alatt vagy 1,5 millát és most 450-ért hirdetem. Tényleg, valaki? :) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_astra_fcc_1.6_-_digitklima-7901313 Viccelsz? Ki tudja milyen az előélete, lehet csak hajtották. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Én 2007-ben vettem 800-ért. Rálocsoltam 7 év alatt vagy 1,5 millát és most 450-ért hirdetem. Tényleg, valaki? :) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_astra_fcc_1.6_-_digitklima-7901313 Meg se merek szólalni... Az izsbe viszont szívesen átülnék. :D Havi 5ezres részletre tudod adni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Jólvan akkor még kicsit dolgozom rajta. :D Viccelsz? Ki tudja milyen az előélete, lehet csak hajtották. :D Mondjuk a srác, aki hirdeti nem túl szimpatikus. Én se bíznék benne... Ki tudja mit össze hazudozik a kocsijáról. :D Meg se merek szólalni... Az izsbe viszont szívesen átülnék. :D Havi 5ezres részletre tudod adni? :D 90 hónapra? Hát még meggondolom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Június5, 2014 Megoszt Elküldve Június5, 2014 Tetőkárpit csere done. Világítós napellenző done. Késleltetős belső pilács done. Világítós hátsó majrévasak done. Zafira A hátsó pilács 1/2 done. Led szalag csomitartó pilács 1/3 done. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június6, 2014 Megoszt Elküldve Június6, 2014 Tetőkárpit csere done. Világítós napellenző done. Késleltetős belső pilács done. Világítós hátsó majrévasak done. Zafira A hátsó pilács 1/2 done. Led szalag csomitartó pilács 1/3 done. :D Na, kezd alakulni.... :D De amúgy :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június6, 2014 Megoszt Elküldve Június6, 2014 Én 2007-ben vettem 800-ért. Rálocsoltam 7 év alatt vagy 1,5 millát és most 450-ért hirdetem. Tényleg, valaki? :) http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra_f/opel_astra_f_astra_fcc_1.6_-_digitklima-7901313 ÚÚÚÚ az a digitklíma de kéne belőle :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június8, 2014 Megoszt Elküldve Június8, 2014 (edited) Na kicsit ma is szerelgettem. :) Sikerült az üléseket átforgatnom. Így majdnem új ülésem lett. Az utasülést áttettem a vezető oldalra... :D Nagyon sirály érzés, hogy tart... A másik oldalon meg had feszengjen aki ott ül. :D (Bár ez nagyon ritka.) Módosítva Június8, 2014 : pszilaj Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június8, 2014 Megoszt Elküldve Június8, 2014 Na kicsit ma is szerelgettem. :) Sikerült az üléseket átforgatnom. Így majdnem új ülésem lett. Az utasülést áttettem a vezető oldalra... :D Nagyon sirály érzés, hogy tart... A másik oldalon meg had feszengjen aki ott ül. :D (Bár ez nagyon ritka.) :D Nyikorgott a kuplung, kivettem a pedált meg a bowdent is, átnézni hátha ki van szőrösödve. De semmi baja csak a külső műanyag burkolatát ette meg az idö, 94-es gyári még. Levettem a váltóról az ablakokat is, olyan 3 miliméter ferrodolt látok a tárcsán, nem tudom mennyi lehet ha már a szegecsek is kopnak.. :icon14: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június8, 2014 Megoszt Elküldve Június8, 2014 :D Nyikorgott a kuplung, kivettem a pedált meg a bowdent is, átnézni hátha ki van szőrösödve. De semmi baja csak a külső műanyag burkolatát ette meg az idö, 94-es gyári még. Levettem a váltóról az ablakokat is, olyan 3 miliméter ferrodolt látok a tárcsán, nem tudom mennyi lehet ha már a szegecsek is kopnak.. :icon14: :rolleyes: Ne aggódj! Mielőtt a szegecsek kopnának, már rég csúszni fog. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június8, 2014 Megoszt Elküldve Június8, 2014 Ne aggódj! Mielőtt a szegecsek kopnának, már rég csúszni fog. :D Megnyugtattál kösz. :D Amikor a szimeringet cseréltem még bőven jó volt, ez olyan 40- 50 ezer kilométerrel korábban volt. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Június8, 2014 Megoszt Elküldve Június8, 2014 A kilométer nem sokat jelent ennél. Inkább az, hogy ez városban avagy országúton ment bele... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június8, 2014 Megoszt Elküldve Június8, 2014 A kilométer nem sokat jelent ennél. Inkább az, hogy ez városban avagy országúton ment bele... ;) Naja én sokat pályáztam eddíg. Inkább csak azért néztem átt hogy ne érjen meglepetés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június8, 2014 Megoszt Elküldve Június8, 2014 :D Nyikorgott a kuplung, kivettem a pedált meg a bowdent is, átnézni hátha ki van szőrösödve. De semmi baja csak a külső műanyag burkolatát ette meg az idö, 94-es gyári még. Levettem a váltóról az ablakokat is, olyan 3 miliméter ferrodolt látok a tárcsán, nem tudom mennyi lehet ha már a szegecsek is kopnak.. :icon14: :rolleyes: nekem is nyikorog, nekem a pedál, szereztem cserét, de kiderült az már nem olyan..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június8, 2014 Megoszt Elküldve Június8, 2014 nekem is nyikorog, nekem a pedál, szereztem cserét, de kiderült az már nem olyan..... Az is változott? Kúpos a tengely hiába fújtam ode nem ment be a szilikon, kihúztam kapott zsírt és ment vissza, a bowdenhez meg csurgattam olajat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június8, 2014 Megoszt Elküldve Június8, 2014 Az is változott? Kúpos a tengely hiába fújtam ode nem ment be a szilikon, kihúztam kapott zsírt és ment vissza, a bowdenhez meg csurgattam olajat. ja igen, jól elkeserített, hogy a predál, amit szereztem, tök nem olyan... :angry2: nekem ugye 92es, amiböl volt az meg faceliftes vót más a bovden beakasztója, meg az ujnak felül müanyagbol egy ív van kialakítva a tengelyt majd megnézem lehet, ha azt kicserélem nem fog nyekeregni Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 (edited) Megnyugtattál kösz. :D Amikor a szimeringet cseréltem még bőven jó volt, ez olyan 40- 50 ezer kilométerrel korábban volt. :rolleyes: Az én vezetési stílusommal az első C14 NZ Astránál 180 ezernél kezdett csúszni (új korától nálam volt). A mostanit óra szerint 155 ezerrel vettem és szintén 180 ezernél kezdett el csúszni a kuplung, csere volt. Most 300 felett járok és már most érzem, hogy keményedik fel a kuplung. tehát ha nem is a tárcsa, de a kinyomó rugó nemigen bír ki 180-nál többet. Egy új kuplung szett olyan mint a menyország! :icon13: Módosítva Június9, 2014 : epk947 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 Az én vezetési stílusommal az első C14 NZ Astránál 180 ezernél kezdett csúszni (új korától nálam volt). A mostanit óra szerint 155 ezerrel vettem és szintén 180 ezernél kezdett el csúszni a kuplung, csere volt. Most 300 felett járok és már most érzem, hogy keményedik fel a kuplung. tehát ha nem is a tárcsa, de a kinyomó rugó nemigen bír ki 180-nál többet. Egy új kuplung szett olyan mint a menyország! :icon13: Nem tudom ebben mikor volt cserélve, 214 ezer kilométerrel vettem ha jól emlékszem most van benne 305ezer, még jól működik bár a pedál már rohadt magasan van alapból. Érdekes ha beljebb tekerem a csavart akkor még feljebb mászik a fene sem érti. Most alig használom heti 10-20kilométer szóval annyira nem gondolkodom most a cserén. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június9, 2014 Megoszt Elküldve Június9, 2014 Az én vezetési stílusommal az első C14 NZ Astránál 180 ezernél kezdett csúszni (új korától nálam volt). A mostanit óra szerint 155 ezerrel vettem és szintén 180 ezernél kezdett el csúszni a kuplung, csere volt. Most 300 felett járok és már most érzem, hogy keményedik fel a kuplung. tehát ha nem is a tárcsa, de a kinyomó rugó nemigen bír ki 180-nál többet. Egy új kuplung szett olyan mint a menyország! :icon13: Nekem nem tudom mennyi a pontos km, ami benne van, de 115 ezerrel vette haverom az Astrámat és 224 ezernél lett cserélve a kuplung. Nem éreztem, hogy csúszna, de kiderült, hogy az egyik oldalon már majdnem elérte a szegecselést a kopás szintje. Viszont gyári GM Luk volt benne és most is azt kapott. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június10, 2014 Megoszt Elküldve Június10, 2014 Sziasztok. Tudom, nem ez az adok veszek, de ezt olvassátok többet. Autóváltás miatt van egy eladó elektromos-tetőablak motorom, kompletten. Plusz négy darab szinte új téli gumi, 14" os opel lemezfelnin. Talán 8 ezer km van bennük. A DOT számuk, ha jól emlékszem tavaly augusztusi. Ha kell, tudok képet küldeni. Bocsi az Off ért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június17, 2014 Megoszt Elküldve Június17, 2014 már semmi nem a régi: http://index.hu/gazdasag/2014/06/17/mar_ketszer_annyi_autot_hivott_vissza_iden_a_gm_mint_amennyit_gyartott/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Június19, 2014 Megoszt Elküldve Június19, 2014 és akkor a TVben nézi a sok b@rom autóépítős műsort: (má nem emléxem melyikben a csákó kézzel fúrta ki a beletört hengerfej csavart...) http://totalcar.hu/tesztek/2014/06/19/mercedes-benz_ko860/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2014 Megoszt Elküldve Június19, 2014 és akkor a TVben nézi a sok b@rom autóépítős műsort: (má nem emléxem melyikben a csákó kézzel fúrta ki a beletört hengerfej csavart...) http://totalcar.hu/tesztek/2014/06/19/mercedes-benz_ko860/ Én akkor kapok idegbajt amikor a csóka megrendel mindent neten, kihozzák és minden passzol. Én meg egy 20 éves tömegautóhoz körbejárom a várost pár apróságért. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Június21, 2014 Megoszt Elküldve Június21, 2014 Ed Csájna mindent megold egy 13-mas kulccsal :D Én akkor kapok idegbajt amikor a csóka megrendel mindent neten, kihozzák és minden passzol. Én meg egy 20 éves tömegautóhoz körbejárom a várost pár apróságért. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június21, 2014 Megoszt Elküldve Június21, 2014 Ed Csájna mindent megold egy 13-mas kulccsal :D Én rendszerint szombat délben jövök rá hogy nincs mondjuk 18-as crovafejem amikor a kocsi már félig szétt van borítva. :omg: :rolleyes: Vagy összerakáskor bököm ki a gumit a fékmungahengernél, aztán berongyolok kismocival dzsuvás munkásruhában olajos kézzel az Unixba zárás előtt 5 percel. :P Aztán a csávó azt mondja hogy jó lesz ez vagy ráér jövő héten amikor kapják a rendelést..szerinted???? :ph34r: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts