bandika Elküldve Május29, 2014 Megoszt Elküldve Május29, 2014 És elöl használt valamit? Mert nekem az lenne a fontos, hisz én elől ülök :D . Neked gyárilag színezett az üveg? Mert azon is gondolkodtam, hogy veszek előre bontott, színezett üveget. Azoknak kb mennyi a fényáteresztésük? Szinezett üveg 75%, nem sok mindent ér, olyan majdnem mint a sima üveg, azért nem éri meg szerintem cserélni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Május29, 2014 Megoszt Elküldve Május29, 2014 Szinezett üveg 75%, nem sok mindent ér, olyan majdnem mint a sima üveg, azért nem éri meg szerintem cserélni. Nekem gyári színezett van körben. Bizony- bizony nagyon sokat számít! Ha oldalról süt a Nap, egyszerűen nem ég a karom. Az első Astrámban színezetlen volt, és állandóan hosszú ujjú cuccot kellett viselni, hogy le ne égjek.... :( 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május29, 2014 Megoszt Elküldve Május29, 2014 Szinezett üveg 75%, nem sok mindent ér, olyan majdnem mint a sima üveg, azért nem éri meg szerintem cserélni. Hoogyaviharba ne. A három vectrából csak az enyém fehér üveges, és brutálisan meleg szokott benne lenni. A másik kettőben sokkal tompább a meleg. Aztán meg volt amit elbontottam donor, az is zöld volt, ráadásul világos beltérrel. Na abba meg nem is volt kellemetlen beülni. Rengeteget számít. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Május30, 2014 Megoszt Elküldve Május30, 2014 Nekem gyári színezett van körben. Bizony- bizony nagyon sokat számít! Ha oldalról süt a Nap, egyszerűen nem ég a karom. Az első Astrámban színezetlen volt, és állandóan hosszú ujjú cuccot kellett viselni, hogy le ne égjek.... :( Az enyém ilyen zöldes szinű 75% nem nagy szám, tied lehet kevesebb százalékos akkor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Május30, 2014 Megoszt Elküldve Május30, 2014 Hoogyaviharba ne. A három vectrából csak az enyém fehér üveges, és brutálisan meleg szokott benne lenni. A másik kettőben sokkal tompább a meleg. Aztán meg volt amit elbontottam donor, az is zöld volt, ráadásul világos beltérrel. Na abba meg nem is volt kellemetlen beülni. Rengeteget számít. Még egy pont a zöld üvegeknek! :D Nekem gyári színezett van körben. Bizony- bizony nagyon sokat számít! Ha oldalról süt a Nap, egyszerűen nem ég a karom. Az első Astrámban színezetlen volt, és állandóan hosszú ujjú cuccot kellett viselni, hogy le ne égjek.... :( Ez így igaz! Szerintem nagyon jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Május30, 2014 Megoszt Elküldve Május30, 2014 ritka :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Május30, 2014 Megoszt Elküldve Május30, 2014 ritka :D Szép állapot és még a szervízkönyve meg a gyári rádió kódkártyája is megvan. Ez a kevés futás azonban a másik véglet. Itt nálunk a szembenlévő házban is van egy ilyen keveset futott astra f calassic caravan. Ebben is kb 40.000 km volt amikor megvette jelenlegi tulajdonosa. Tényleg olyan mint az új, egy karcolás se volt rajta és a műanyag lökhárítók is még korom feketék. Azt azonban le kell szögezni, hogy közel se volt hibátlan autó. Sokat állt használaton kívül mozdulatlanul ami megteszi hatását, elsősorban a gumialkatrészeken. Folytak a szimeringek, kirepedtek a gumicsövek, kilyukadt a tank is, fékek berohadtak, tehát az dő nem múlik el nyomtalanul. Aki ilyen autót talál és netán megvesz az készüljön fel rá, hogy sokmindent a közeljövőben ki kell cserélni és egymás után jönnek majd elő a problémák. Aztán ha már minden gumialkatrész ki lesz cserélve akkor lesz egy szinte új autója, de addig sok gond lesz és meg kell küzdeni vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május30, 2014 Megoszt Elküldve Május30, 2014 ritka :D Szép állapot és még a szervízkönyve meg a gyári rádió kódkártyája is megvan. Ez a kevés futás azonban a másik véglet. Itt nálunk a szembenlévő házban is van egy ilyen keveset futott astra f calassic caravan. Ebben is kb 40.000 km volt amikor megvette jelenlegi tulajdonosa. Tényleg olyan mint az új, egy karcolás se volt rajta és a műanyag lökhárítók is még korom feketék. Azt azonban le kell szögezni, hogy közel se volt hibátlan autó. Sokat állt használaton kívül mozdulatlanul ami megteszi hatását, elsősorban a gumialkatrészeken. Folytak a szimeringek, kirepedtek a gumicsövek, kilyukadt a tank is, fékek berohadtak, tehát az dő nem múlik el nyomtalanul. Aki ilyen autót talál és netán megvesz az készüljön fel rá, hogy sokmindent a közeljövőben ki kell cserélni és egymás után jönnek majd elő a problémák. Aztán ha már minden gumialkatrész ki lesz cserélve akkor lesz egy szinte új autója, de addig sok gond lesz és meg kell küzdeni vele. A motortérben elég sok a szilikon szerintem, attól olyan szééép fekete minden műanyag. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május31, 2014 Megoszt Elküldve Május31, 2014 A motortérben elég sok a szilikon szerintem, attól olyan szééép fekete minden műanyag. :icon1: Grínpíszes lettél?? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május31, 2014 Megoszt Elküldve Május31, 2014 Szinezett üveg 75%, nem sok mindent ér, olyan majdnem mint a sima üveg, azért nem éri meg szerintem cserélni. Nekem is zöldített üvegek vannak és tényleg számítanak. Igaz, ha egésznap a tűző napon áll, akkor szinta mindegy, mert ez is felforrósodik. De ha az üveg takarja a kezed, nem égeti le a nap a szőrödet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május31, 2014 Megoszt Elküldve Május31, 2014 Grínpíszes lettél?? :D :D A zöld fény nyugtat. :D Most bekötöttem fixen zöldre, de majd variálható lesz csak sehol nem találok elfogadható árban billenőkapcsolót, illetve ahol olcsó ott a postaköltség horror. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2014 Megoszt Elküldve Május31, 2014 Nekem is zöldített üvegek vannak és tényleg számítanak. Igaz, ha egésznap a tűző napon áll, akkor szinta mindegy, mert ez is felforrósodik. De ha az üveg takarja a kezed, nem égeti le a nap a szőrödet... :D Anno mikor Jennersdorfba mentunk igencsak leegett a bal kezem a zold uveg ellenere. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május31, 2014 Megoszt Elküldve Május31, 2014 Anno mikor Jennersdorfba mentunk igencsak leegett a bal kezem a zold uveg ellenere. :) Hát sima üvegnél vagy üveg nélkül mégjobban leégett volna... Na de nyomni kell fel UV és infraszűrős fóliát és nem lesz gond... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2014 Megoszt Elküldve Május31, 2014 Hát sima üvegnél vagy üveg nélkül mégjobban leégett volna... Na de nyomni kell fel UV és infraszűrős fóliát és nem lesz gond... :P Sajnos legálisan azt sem lehet feltenni, mert túllépi vele a hatértéket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Május31, 2014 Megoszt Elküldve Május31, 2014 Sajnos legálisan azt sem lehet feltenni, mert túllépi vele a hatértéket. :) Azt hittem, hogy a látható fény 70%-át kell átengednie... :O Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május31, 2014 Megoszt Elküldve Május31, 2014 Azt hittem, hogy a látható fény 70%-át kell átengednie... :o Igen, de a zöld üveggel ezt már el is érted, ha erre még raksz bármit... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május31, 2014 Megoszt Elküldve Május31, 2014 Wookie. Nem kapartatjak le mert a csomi ajtó az nincsen foliázva.havonta kb 2* járok a műszaki állomáson és már nézetem àtt velük,mondjuk föleg a zőldkártya plakett miatt mert nekem piros van rajta de kéknek kellene lennie(c18xe).de akkor se szóltak hogy ez gáz.utolsó müszakin egy seat volt foliázva de akkor kellet is kaparni az első a A C-s motor hivatalosan Euro1-es, úgyhogy nemigen jár neki kék matrica sztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Május31, 2014 Megoszt Elküldve Május31, 2014 A C-s motor hivatalosan Euro1-es, úgyhogy nemigen jár neki kék matrica sztem... Hátttőőő... a c16nz meg a c16se pont tudja az euro II-t, szóval ezzel nem értek egyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Május31, 2014 Megoszt Elküldve Május31, 2014 A C-s motor hivatalosan Euro1-es, úgyhogy nemigen jár neki kék matrica sztem... A c20ne is euro II-es, de Magyarországon a 96 előtti autókat egységesen euro I-esként kezelik, mert nincs a besorolásra vonatkozó adatbázisa a közlekedési hatóságnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra F Caravan Elküldve Május31, 2014 Megoszt Elküldve Május31, 2014 A motortérben elég sok a szilikon szerintem, attól olyan szééép fekete minden műanyag. :icon1: Ez csak "zöld" szem effektus vagy a kutya szeme is ledesített? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ocsi.horvath Elküldve Június1, 2014 Megoszt Elküldve Június1, 2014 Meg fogja kapni a kék plakettet mert tudja azt a normát ami ahoz kell. Esetleg valaki nem tud olcsó kárpitost pestmegyébe? Első kagyló ülés tipikus hibája van.comb és derék támasz részén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2014 Megoszt Elküldve Június1, 2014 Ez csak "zöld" szem effektus vagy a kutya szeme is ledesített? :D Barna neki, csak valahogy beződűt... :D Meg fogja kapni a kék plakettet mert tudja azt a normát ami ahoz kell. Esetleg valaki nem tud olcsó kárpitost pestmegyébe? Első kagyló ülés tipikus hibája van.comb és derék támasz részén. Nekem is kéket kapott a 94-es c14nz, de siralmas hogy akkora zavar van a rendszerben hogy vizsgabázisonként változik hogy mit kap ugyanaz az autó. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bundee Elküldve Június1, 2014 Megoszt Elküldve Június1, 2014 Tenném is fel ha lehetne, de az a baj, hogy a sima üvegre sem szabályos :( Hát sima üvegnél vagy üveg nélkül mégjobban leégett volna... Na de nyomni kell fel UV és infraszűrős fóliát és nem lesz gond... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június1, 2014 Megoszt Elküldve Június1, 2014 Jó étvégyat, betűtésztás husileves... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Június1, 2014 Megoszt Elküldve Június1, 2014 Tenném is fel ha lehetne, de az a baj, hogy a sima üvegre sem szabályos :( Nekem hivatalos felrakó állomáson azt mondták, hogy ha nem színezett az üveg akkor lehet felrakni, 70%-os-at. Műbizonylatot is állítanak ki rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts