epk947 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 A műszerfalon az olaj jelző mikor gyullad ki? Csakme amikor kintvoltam megnéztem a nívópálcát és nem sok mindent mutatott. Bár az autó egy kicsit hátrafelé dől, mert ilyen a garázs, lehet hogy az a gond. A műszerfalon a lámpa felvillan amikor gyújtást adok és elalszik menet közben... Szal elméletileg nem lehet olyan kevés benne. Csak nemtom hogy amikor már kigullad akkor mennyi maradt benne és hogy azzal meg lehet-e szépen ölni a mocit... :lol: Épp itt az ideje rátölteni egy kicsit (mondjuk 3 decit) úgy elindulni egy vízszintes helyre ahol meg tudod nézni a tényleges szintet. Olajnyomással nem játszadozunk, mert hamar hazavágod a motort, Nem kell neki még 10 kilométer sem!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Épp itt az ideje rátölteni egy kicsit (mondjuk 3 decit) úgy elindulni egy vízszintes helyre ahol meg tudod nézni a tényleges szintet. Olajnyomással nem játszadozunk, mert hamar hazavágod a motort, Nem kell neki még 10 kilométer sem!!! :huh: 31.e van, nó ótós bót. Nó olaj, Nó utántöltés, Inkább nó kocsikázás... Maradok itthon a seggemen. 2.án elviszem a szerelőhöz és megnézetem vele... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 31.e van, nó ótós bót. Nó olaj, Nó utántöltés, Inkább nó kocsikázás... Maradok itthon a seggemen. 2.án elviszem a szerelőhöz és megnézetem vele... :huh: Gyere közelebb, súgok valamit. Benzinkút :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Gyere közelebb, súgok valamit. Benzinkút :lol: :D Szted a Nyergesújfalui LukOil benzinkúton milyen minőségű olajat kapok? :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Szted a Nyergesújfalui LukOil benzinkúton milyen minőségű olajat kapok? :P :huh: 10w40 mondjuk ? :lol: Ha használni akarod a kocsit, akkor az miért nem jó ? Indulni akarsz a Párizs-Dakaron ? :D :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Szted a Nyergesújfalui LukOil benzinkúton milyen minőségű olajat kapok? :lol: :huh: Ha már ennyire lenn van a szint, ott az olaj is meg lehet égve, cserére érett. Vegyél 1l 10W40 olajat, öntsdd bele a felét, és úgy vidd a szerelőhöz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 10w40 mondjuk ? :lol: Ha használni akarod a kocsit, akkor az miért nem jó ? Indulni akarsz a Párizs-Dakaron ? :D :D :D :P Oda készültem eredetileg valóban... De most nem szilveszterkor rajtolnak... Így nincs értelme az egésznek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Mi az a "pampuc", szilikonos tömítő? Az is megteszi,csak bírja az olajat és a hőt! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Kedves Zsoltee! mielőbb tölts valami 10w40-et a mociba, mert csúnya vége lesz/lehet. A direktet meg szerintem a nyári 40 fokban fogod igazán megérezni. Pláne a káros hatását. Illetve próbáld ki, ha sokat araszolgatsz a verdával, hogy az biza olyan erőtlen, mint egy 2 perces őzgida, aki még éppen a lábára próbál állni. Bontóban nem lehet szerintem olyan horribilis ára egy gyári légszűrő háznak, én néznék bele egyet. :huh: Kellemes BUÉK-ot mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Ha veszek 1liter olajat és mind beletöltöm, attól lehet baja? Túltötés is gond? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Bizony az is gond..... a fötengelyszimering bánhatja.... szóval állj egyenesbe és kezd pár decivel..... várjál félórát check again és megint töltsél ha kell..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Ha veszek 1liter olajat és mind beletöltöm, attól lehet baja? Túltötés is gond? jesssz az sem jó! Ahogy Epk is javasolta, kezdetnek 3 dl. Attól sok baja nem lehet, aztán go to sík terep, ami vízszintes. Megállít, majd 5 perc után ellenőríz. ha kell tölteni, ha nem, akkor nem. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 igen, ellenőrizd a szintet! és az is idő, mire lecsorog az olaj a hf-ből a karterbe! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Okés, akkor ellopom családi Ignist és elmegyek a benzinkútra. Remélem még nyitva van. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Bizony az is gond..... a fötengelyszimering bánhatja.... szóval állj egyenesbe és kezd pár decivel..... várjál félórát check again és megint töltsél ha kell..... Mivel valahol már úgyis nyomja ki az olajat, így ott fog távozni a fölös is, ha túltölti :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Mivel valahol már úgyis nyomja ki az olajat, így ott fog távozni a fölös is, ha túltölti :huh: Ahogy elnéztem a szelepdekli alól veri, júz dat "pampuc". Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Nah siker. Vettem 10W40 olajat. Kiálltam a kocsival a vízszintesre, kicsit melegítettem hogy éppen megmozduljon a mutató és beletöltöttem a felét az 1liternek. Most várok 15percet és kimegyek megnéztem az olajszintet. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Nah siker. Vettem 10W40 olajat. Kiálltam a kocsival a vízszintesre, kicsit melegítettem hogy éppen megmozduljon a mutató és beletöltöttem a felét az 1liternek. Most várok 15percet és kimegyek megnéztem az olajszintet. :huh: Jó gyors voltál :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Jó gyors voltál :D :D :P Hozzánk közel van minden... Pont most nyomták a leltárt... Még jó hogy az olajok a legutsó zugban vannak a sarokban. Sztem kicsit csunyán néztek volna rám ha számolhatták volna újra az egészet. :huh: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Hozzánk közel van minden... Pont most nyomták a leltárt... Még jó hogy az olajok a legutsó zugban vannak a sarokban. Sztem kicsit csunyán néztek volna rám ha számolhatták volna újra az egészet. :huh: :lol: :D Nagy szellemi megterhelés lett volna számukra ha nem 15 van a 10w40ből, hanem 14 ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Ez most rendben lesz, de az elkövetkezendő évben mihamarabb iktass be egy olajcserét... és rendezd el a folyást is... azaz elöbb a folyás utána a csere Na akkor BUÉK mindenkinek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Nagy szellemi megterhelés lett volna számukra ha nem 15 van a 10w40ből, hanem 14 ? :lol: :D Hát... Te nem láttad ezeket a kutas fickókat... Múltkor egyik ######i vett előttem a benzin mellé mégegy csokit ami 100Ft volt és a csávó ötezeré tankolt... Csóka számológéppel adta össze a két összeget. :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Hát... Te nem láttad ezeket a kutas fickókat... Múltkor egyik ######i vett előttem a benzin mellé mégegy csokit ami 100Ft volt és a csávó ötezeré tankolt... Csóka számológéppel adta össze a két összeget. :huh: :lol: Noigencsakbiztosrakartmenni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zsoltee Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 Nah a fél liter beletöltése után érdekes módon a minimum fölött volt 2mm-el az olaj. Szal beletöltöttem a többit is és így fogom elvinni a szervízbe. Köszi a segítséget mindenkinek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balfék Elküldve December31, 2007 Megoszt Elküldve December31, 2007 BUÉK minden Cartársnak !! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts