spzoli Elküldve Április8, 2014 Megoszt Elküldve Április8, 2014 Most miért? :D Egy sztédzs-ván elférne rajta. Csak előbb gyógyuljon meg az erőlködő. Ja és valaki tegye vissza a k**va légzsákokat! <_< Download. Enter. Job done. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április9, 2014 Megoszt Elküldve Április9, 2014 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április9, 2014 Megoszt Elküldve Április9, 2014 http://p.coldline.hu/2014/04/09/1420151-20140409-49YcGC.jpg] pont időben :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április9, 2014 Megoszt Elküldve Április9, 2014 pont időben :D Jaaaaaaaaaa............ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április10, 2014 Megoszt Elküldve Április10, 2014 Bloggolnám: http://napivuki.blog.hu/2014/04/10/neverending_story_626 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április10, 2014 Megoszt Elküldve Április10, 2014 Bloggolnám: http://napivuki.blog.hu/2014/04/10/neverending_story_626 :) Akkor szépe az élet ha zajlik. :D Mondjuk engem nem vitt rá eddíg a lélek a műszerfal kiszedésére, én elvágtam a szivacsot ott ahol befut a kardánbox alá. De egyszer majd mindenképpen ki akarom szedni, mert minden utólagos bővítés csak be lett gyűrve valahogy és elég nagy a káosz. Aztán úgy látom, hogy kiszedve a műszerfalat lehet csak nomálisan oda bevarázsolni mindent. A poroltó jó ötlet, de még én sem vettem. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Április10, 2014 Megoszt Elküldve Április10, 2014 Na nálam most végre megoldódott pár probléma. Már jó ideje teljesítmény csökkenést éreztem, és néha az EGR is bevillant. Rendeltem emulátort, hogy kiiktassam az EGR-t. Meg jött, és végre tegnap beépítésre került. Sajnos volt egyéb problémám is, ami eléggé hangossá tette a kocsit. Kipufogó kifújt. Ismerős szerelőt megkértem hogy hegessze be. Félig sikerült is... Csak mivel rohantam, maradt egy rész a toldásnál, ahol kifújt, így mára terveztem, hogy visszamegyek. Nos reggel aztán az M7-esen toltam neki, de a 140-et alig vitte, viszont nem rángatott, és az egér sem pislákolt... Mondom félsiker, de valszeg egyéb probléma is lehet... Éppen azon gondolkodtam, hogy mi lehet az oka, mikor a viszapillantóban egy nagy füstfelhőt vettem észre, és hogy egy nagy adag szálas cucc repül hátra... Egyből elmúlt a kifújás hangja, az autó meglódult, mint a marha... Régen látott ereje visszatért... Szóval a hátsó dobomból kifújta az üveggyapotot... Egy gonddal kevesebb... Most, hogy hazaértem, szépen hajlítottam egy kemény drótból kampót, és a maradékot kiszedegettem... :blush: Szóval ma be lett foltozva a csövön a toldás, és a dobból kikerült a dugó, és az autó megy mint a meszes... :D Ez persze jó sok fejtörést okozott! De végre elmondhatom, hogy csendes, és erős... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április10, 2014 Megoszt Elküldve Április10, 2014 Na nálam most végre megoldódott pár probléma. Már jó ideje teljesítmény csökkenést éreztem, és néha az EGR is bevillant. Rendeltem emulátort, hogy kiiktassam az EGR-t. Meg jött, és végre tegnap beépítésre került. Sajnos volt egyéb problémám is, ami eléggé hangossá tette a kocsit. Kipufogó kifújt. Ismerős szerelőt megkértem hogy hegessze be. Félig sikerült is... Csak mivel rohantam, maradt egy rész a toldásnál, ahol kifújt, így mára terveztem, hogy visszamegyek. Nos reggel aztán az M7-esen toltam neki, de a 140-et alig vitte, viszont nem rángatott, és az egér sem pislákolt... Mondom félsiker, de valszeg egyéb probléma is lehet... Éppen azon gondolkodtam, hogy mi lehet az oka, mikor a viszapillantóban egy nagy füstfelhőt vettem észre, és hogy egy nagy adag szálas cucc repül hátra... Egyből elmúlt a kifújás hangja, az autó meglódult, mint a marha... Régen látott ereje visszatért... Szóval a hátsó dobomból kifújta az üveggyapotot... Egy gonddal kevesebb... Most, hogy hazaértem, szépen hajlítottam egy kemény drótból kampót, és a maradékot kiszedegettem... :blush: Szóval ma be lett foltozva a csövön a toldás, és a dobból kikerült a dugó, és az autó megy mint a meszes... :D Ez persze jó sok fejtörést okozott! De végre elmondhatom, hogy csendes, és erős... Nekem most a katalizátor csörömpöl, és nem is megy úgy ahogy szokott, majd ha lesz rá időm kibelezem, kiváncsi leszek milyen lesz. A hátsó dobból én is kiszedtem már azt a parókát, de öblösebb lett, ami nem tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Április10, 2014 Megoszt Elküldve Április10, 2014 Nekem most a katalizátor csörömpöl, és nem is megy úgy ahogy szokott, majd ha lesz rá időm kibelezem, kiváncsi leszek milyen lesz. A hátsó dobból én is kiszedtem már azt a parókát, de öblösebb lett, ami nem tetszik. Nekem is kicsit... De az nem zavar, mert a toldásnál sokkal durvábban jött a hang. Olyan hangja volt gázadásnál, mint egy Rába Steigernek... Fütyült, mint a furulya... Most meg olyan lágyan dorombol! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Április10, 2014 Megoszt Elküldve Április10, 2014 Gsi felnikupak ritka mint a fehér holló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április11, 2014 Megoszt Elküldve Április11, 2014 Gsi felnikupak ritka mint a fehér holló? Szerintem csak annyira mint a vonószemtakaró. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április11, 2014 Megoszt Elküldve Április11, 2014 Szerintem csak annyira mint a vonószemtakaró. :rolleyes: Annyira nem, több felnin is volt olyan kupak. Viszont vonószemtakarót tudok patikát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Április11, 2014 Megoszt Elküldve Április11, 2014 Annyira nem, több felnin is volt olyan kupak. Viszont vonószemtakarót tudok patikát. :D Akkor majd beszélek valami pestiemberrel, hátha tud szerezni. :evilgrin: A vonószemtéma hátulra való? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április11, 2014 Megoszt Elküldve Április11, 2014 Akkor majd beszélek valami pestiemberrel, hátha tud szerezni. :evilgrin: A vonószemtéma hátulra való? Amire gondoltam, az első, de láttam valakinél hátsót is mostanában, csak nem jut eszembe kinél :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április11, 2014 Megoszt Elküldve Április11, 2014 Első-hátsó vonószem takaró, első koptató, 4 felnikupak egyben eladó, ajándék autóval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április11, 2014 Megoszt Elküldve Április11, 2014 Első-hátsó vonószem takaró, első koptató, 4 felnikupak egyben eladó, ajándék autóval. http://www.youtube.com/watch?v=zi6h6d5gl0g Link to comment Megosztás: More sharing options...
ahil Elküldve Április12, 2014 Megoszt Elküldve Április12, 2014 Hello! Segítségeteket szeretném kérni. Vagy egy F Astra Caravan 1.7D '93 igáslovam. Munkába járásra használom, de nem akarom elhanyagolni. A gondom hogy lóg az első két ajtó ( lötyög). - Hogy kell a csapokat kiszerelni? A gumisapkát leszedtem, de nem látom, hogy jöhetne ki az ajtótartó csap. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április12, 2014 Megoszt Elküldve Április12, 2014 Hello! Segítségeteket szeretném kérni. Vagy egy F Astra Caravan 1.7D '93 igáslovam. Munkába járásra használom, de nem akarom elhanyagolni. A gondom hogy lóg az első két ajtó ( lötyög). - Hogy kell a csapokat kiszerelni? A gumisapkát leszedtem, de nem látom, hogy jöhetne ki az ajtótartó csap. Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv Üdv, egy alkalmas eszközzel ( csavarhúzó, kiütő, betonvas) ami odafér és megfelelő átmérőjű el kell kezdeni kiütni a stiftet (csavarlazító ajánlott) majd ha már odaférni a másik oldalon meg lehet fogni a perem alatt és a fogót ütni. A szomszédos fémfelőleteket és a kalapács oldalát érdemes betekerni-ragasztani papír ragasztószalaggal, mert nem sok hely van egy mellétüésnél csak úgy pattog a fényezés. 100%-os javulást ne várj, mert sokszor már a zsanér is kopott, de lényegesen jobb lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Április12, 2014 Megoszt Elküldve Április12, 2014 Üdv, egy alkalmas eszközzel ( csavarhúzó, kiütő, betonvas) ami odafér és megfelelő átmérőjű el kell kezdeni kiütni a stiftet (csavarlazító ajánlott) majd ha már odaférni a másik oldalon meg lehet fogni a perem alatt és a fogót ütni. A szomszédos fémfelőleteket és a kalapács oldalát érdemes betekerni-ragasztani papír ragasztószalaggal, mert nem sok hely van egy mellétüésnél csak úgy pattog a fényezés. 100%-os javulást ne várj, mert sokszor már a zsanér is kopott, de lényegesen jobb lehet. Tapasztalat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gulyasalex Elküldve Április12, 2014 Megoszt Elküldve Április12, 2014 Sziasztok Gulyás Alex vagyok, új ezen a fórumon, és szükségem lenne néhány alkatrészre és tanácsra a gépezethez. Először is adott egy 1.6-os Classic i-es 2002-ből 22.000km-ert futott darab. Ami kellene hozzá egy antenna mert az enyém berohadt, illetve sikeresen levettem a bal eslő ajtókárpitot és a tükörmozgató kapcsoló alatti konzol letört amire eddig még nem igazán találtam megoldást. Előre is köszi a segítséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Április12, 2014 Megoszt Elküldve Április12, 2014 Sziasztok Gulyás Alex vagyok, új ezen a fórumon, és szükségem lenne néhány alkatrészre és tanácsra a gépezethez. Először is adott egy 1.6-os Classic i-es 2002-ből 22.000km-ert futott darab. Ami kellene hozzá egy antenna mert az enyém berohadt, illetve sikeresen levettem a bal eslő ajtókárpitot és a tükörmozgató kapcsoló alatti konzol letört amire eddig még nem igazán találtam megoldást. Előre is köszi a segítséget. Múzumból van? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gulyasalex Elküldve Április12, 2014 Megoszt Elküldve Április12, 2014 (edited) Múzumból van? :blink: Betongarázsból :D Módosítva Április12, 2014 : gulyasalex Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április12, 2014 Megoszt Elküldve Április12, 2014 Tapasztalat? :D Igen sajnos... :D Sziasztok Gulyás Alex vagyok, új ezen a fórumon, és szükségem lenne néhány alkatrészre és tanácsra a gépezethez. Először is adott egy 1.6-os Classic i-es 2002-ből 22.000km-ert futott darab. Ami kellene hozzá egy antenna mert az enyém berohadt, illetve sikeresen levettem a bal eslő ajtókárpitot és a tükörmozgató kapcsoló alatti konzol letört amire eddig még nem igazán találtam megoldást. Előre is köszi a segítséget. Antennát szinde bármiyleik nagyobb autós boltban tudsz venni, vagy akár a neten rendelni, az eltört kárpitelem helyett meg a legegyszerűbb ha bobtóban veszel egy kárpitot arra az ajtóra és átteszed, már ha ezt le lehet szedni, most annyira nincs előttem ez a rész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Április12, 2014 Megoszt Elküldve Április12, 2014 Igen sajnos... :D Antennát szinde bármiyleik nagyobb autós boltban tudsz venni, vagy akár a neten rendelni, az eltört kárpitelem helyett meg a legegyszerűbb ha bobtóban veszel egy kárpitot arra az ajtóra és átteszed, már ha ezt le lehet szedni, most annyira nincs előttem ez a rész. Vedd elő a képkatalógust. :evilgrin: Most megfogott ha nincs róla képed. :goofy: Nincs valakinek Németországban dolgozó, lakó ismerőse? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április12, 2014 Megoszt Elküldve Április12, 2014 Vedd elő a képkatalógust. :evilgrin: Most megfogott ha nincs róla képed. :goofy: Nincs valakinek Németországban dolgozó, lakó ismerőse? Hát ha lemegyek a pincébe és lefényképezem a kárpitot akkor lesz, de úgy rémlik ott van valami kivehető műanyag rész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts