zotya975 Elküldve Április1, 2014 Elküldve Április1, 2014 én addig nem hagyom békén, amíg egy párapöttyöt is látok rajta. Kúúva anyját :D A váltóból most jobban szivárog, szóval a szelepfedél nem vészes. :D
wookie Elküldve Április1, 2014 Elküldve Április1, 2014 Elvileg a szelepfedelet minden kence nélkül és 8nm-el kéne lehúzni,és menetrögzítőzni. Bátyámét így csináltam meg egy hónapja, porzáraz, anyámé meg már vagy két éve.
megadave Elküldve Április1, 2014 Elküldve Április1, 2014 Amikor már pont nem jó, attól egy kicsit vissza :D
Dáwid Elküldve Április2, 2014 Elküldve Április2, 2014 Te cserélted le az xe-t ezekre a javítási egységcsomagokra :D
Dáwid Elküldve Április2, 2014 Elküldve Április2, 2014 Amikor már pont nem jó, attól egy kicsit vissza :D :lol: most pont nemjó. Kiugrok is lazítok rajtuk :D
stirlitz Elküldve Április2, 2014 Elküldve Április2, 2014 :lol: most pont nemjó. Kiugrok is lazítok rajtuk :D nekem maradt V.Reinz szmötyim oda, köll? vagy a kormolós fajtába nem kell? Zotya ajánlotta anno, de tutin fogja
Dáwid Elküldve Április2, 2014 Elküldve Április2, 2014 nekem maradt V.Reinz szmötyim oda, köll? vagy a kormolós fajtába nem kell? Zotya ajánlotta anno, de tutin fogja Köszi, de nem akarok pasztázni. A gyári kátrányos parafa szépen besül a helyére, ha nem préselem ki a helyéről. Csak hát erős vótam... :D Majd a hétvégén meg okos leszek, és nem vállból húzom meg, hanem agyból. :lol:
Gabibácsi Elküldve Április2, 2014 Elküldve Április2, 2014 Hányszor mondtam hogy ronda az a hűtőrács is, de segítek rajtad, adok helyette egy sima Opelost.... :D az van, sőt egy gsi-s is :D
Dáwid Elküldve Április2, 2014 Elküldve Április2, 2014 az van, sőt egy gsi-s is :D Annemjó, kis lökössel olyan lesz tőle mint egy kicsit gömbölyített skoda favorit :D
opelnils Elküldve Április2, 2014 Elküldve Április2, 2014 Szelepfedél tömitést szeretnék venni,mert már elégé könnyezik! Melyik márkát érdemes megvenni? ELRING? JAPANPARTS? ELVIS? :D REINZ? Én sajna egyiket sem ismerem!
wookie Elküldve Április2, 2014 Elküldve Április2, 2014 Szelepfedél tömitést szeretnék venni,mert már elégé könnyezik! Melyik márkát érdemes megvenni? ELRING? JAPANPARTS? ELVIS? :D REINZ? Én sajna egyiket sem ismerem! Reinz vagy Elring. De vegyél mellé csavarögzítőt is, mert lehetletvékonyan kell meghúzni a csavarokat.
opelnils Elküldve Április2, 2014 Elküldve Április2, 2014 Reinz vagy Elring. De vegyél mellé csavarögzítőt is, mert lehetletvékonyan kell meghúzni a csavarokat. Kösz! Mindenkép rögzitővel raknám össze! Sajna az "Így csináld-ban" nem találtam a hozzá tartozó nyomatékot. Mint ha 8Nm láttam volna valahol? Az elég leheletnyi! :D
zotya975 Elküldve Április2, 2014 Elküldve Április2, 2014 Kösz! Mindenkép rögzitővel raknám össze! Sajna az "Így csináld-ban" nem találtam a hozzá tartozó nyomatékot. Mint ha 8Nm láttam volna valahol? Az elég leheletnyi! :D
stirlitz Elküldve Április2, 2014 Elküldve Április2, 2014 Szelepfedél tömitést szeretnék venni,mert már elégé könnyezik! Melyik márkát érdemes megvenni? ELRING? JAPANPARTS? ELVIS? :D REINZ? Én sajna egyiket sem ismerem! Nekem a V.Reinz bejött
aholy Elküldve Április2, 2014 Elküldve Április2, 2014 (edited) üdv! Nálam is esedékes egy szelepfedéltömítés csere. eddig rátéptem a csavarokat mindig, de most letesztelem ezt a módszert is. elring parafa tömítést néztem ki. a menetrögzítőket viszont nemismerem, de gondolom valamilyen loctite termék ebböl is jó választás lehet. komkrétan ilyet néztem ki. a kérdés az volna hogy ez jó lehet? (telefonrol nem megy linkelés :) ) Módosítva Április3, 2014 : aholy
zotya975 Elküldve Április3, 2014 Elküldve Április3, 2014 üdv! Nálam is esedékes egy szelepfedéltömítés csere. eddig rátéptem a csavarokat mindig, de most letesztelem ezt a módszert is. elring parafa tömítést néztem ki. a menetrögzítőket viszont nemismerem, de gondolom valamilyen loctite termék ebböl is jó választás lehet. komkrétan ilyet( campaigns.fabory.hu/promotion/termekek/loctite-menetroegzit/ )néztem ki. a kérdés az volna hogy ez jó lehet? (telefonrol nem megy linkelés :) ) Szerintem ez jó, én is ilyet vettem.
wookie Elküldve Április3, 2014 Elküldve Április3, 2014 üdv! Nálam is esedékes egy szelepfedéltömítés csere. eddig rátéptem a csavarokat mindig, de most letesztelem ezt a módszert is. elring parafa tömítést néztem ki. a menetrögzítőket viszont nemismerem, de gondolom valamilyen loctite termék ebböl is jó választás lehet. komkrétan ilyet néztem ki. a kérdés az volna hogy ez jó lehet? (telefonrol nem megy linkelés :) ) Ha eddig rátépted akkor valszeg már nem lesz jó többet, mert egy ilyen után az "alu" szelepdekni elvetemedik. Én is így jártam az enyémmel.
huntR Elküldve Április3, 2014 Elküldve Április3, 2014 Sziasztok! Tudna nekem valaki felvilágosítást adni abban, hogy F astrába bele lehet-e tenni valami későbbi modell üléseit? 3 ajtós F astrám van, és sajnos csere érettek az ülések, és arra gondoltam valami újabb modellét raknám bele ha belemegy, mert azokban már biztos jobban odafigyeltek az ergonómiára. A jelenlegi elhasználódott ülésekkel kicsit hoszabb úton már jelentkezik hátfájás és hasonlók. Köszi.
zotya975 Elküldve Április3, 2014 Elküldve Április3, 2014 Sziasztok! Tudna nekem valaki felvilágosítást adni abban, hogy F astrába bele lehet-e tenni valami későbbi modell üléseit? 3 ajtós F astrám van, és sajnos csere érettek az ülések, és arra gondoltam valami újabb modellét raknám bele ha belemegy, mert azokban már biztos jobban odafigyeltek az ergonómiára. A jelenlegi elhasználódott ülésekkel kicsit hoszabb úton már jelentkezik hátfájás és hasonlók. Köszi. Szoktak beletenni A vectra ülést, de volt aki omegáét szerelte bele. De iagzából megfelelő elszántsággal minden belerakható ami fizikailag belefér. A mai nap sikeres műszaki vizsgát tettünk. A hibalista kijavítása: Kutyacsont 6960Ft /pár Kézifék kötél 8620- Rögzítő kapocs 2X243- Kormányösszekötő gömbfej 3585- Lengőkar szilent 2176- Tűzkarika 431- Hátsó rugó 2X8399- Bosal kipuf paszta 1150- Hátsó fékmunkahenger 2X3865- Elő és műszaki vizsga zőőődkártya: 22000- Összesen: 69845Ft plussz festékek alváz, és üregvédő pár kulcs ami nem volt vagy eltört és kapott hátsó kerékjárati dobbetétet ami 10ezer/ pár volt. Közben a műszakira szereztem egy G astra rugópárt is, ezt kicsit benéztem de elraktam a féltengely mellé, jó lesz majd valamire. :D
zotya975 Elküldve Április3, 2014 Elküldve Április3, 2014 Sziasztok! Tudna nekem valaki felvilágosítást adni abban, hogy F astrába bele lehet-e tenni valami későbbi modell üléseit? 3 ajtós F astrám van, és sajnos csere érettek az ülések, és arra gondoltam valami újabb modellét raknám bele ha belemegy, mert azokban már biztos jobban odafigyeltek az ergonómiára. A jelenlegi elhasználódott ülésekkel kicsit hoszabb úton már jelentkezik hátfájás és hasonlók. Köszi. Szinte minden belerakható kellő elszántsággal a leggyakrabban talán A Vectra ülés kerül bele, de van aki omegáét szerelte át. A mai nap sikeres műszaki vizsgát tettünk. A hibalista kijavítása: Kutyacsont 6960Ft /pár Kézifék kötél 8620- Rögzítő kapocs 2X243- Kormányösszekötő gömbfej 3585- Lengőkar szilent 2176- Tűzkarika 431- Hátsó rugó 2X8399- Bosal kipuf paszta 1150- Hátsó fékmunkahenger 2X3865- Elő és műszaki vizsga zőőődkártya: 22000- Összesen: 69845Ft plussz festékek alváz, és üregvédő pár kulcs ami nem volt vagy eltört és kapott hátsó kerékjárati dobbetétet ami 10ezer/ pár volt.
Recommended Posts