Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

nekem maradt V.Reinz szmötyim oda, köll? vagy a kormolós fajtába nem kell?

Zotya ajánlotta anno, de tutin fogja

Köszi, de nem akarok pasztázni. A gyári kátrányos parafa szépen besül a helyére, ha nem préselem ki a helyéről. Csak hát erős vótam... :D Majd a hétvégén meg okos leszek, és nem vállból húzom meg, hanem agyból. :lol:

Megosztás:

Szelepfedél tömitést szeretnék venni,mert már elégé könnyezik!

Melyik márkát érdemes megvenni?

ELRING?

JAPANPARTS?

ELVIS? :D

REINZ?

Én sajna egyiket sem ismerem!

Reinz vagy Elring. De vegyél mellé csavarögzítőt is, mert lehetletvékonyan kell meghúzni a csavarokat.

Megosztás:

Reinz vagy Elring. De vegyél mellé csavarögzítőt is, mert lehetletvékonyan kell meghúzni a csavarokat.

Kösz!

Mindenkép rögzitővel raknám össze!

Sajna az "Így csináld-ban" nem találtam a hozzá tartozó nyomatékot. Mint ha 8Nm láttam volna valahol? Az elég leheletnyi! :D

Megosztás:

üdv!

Nálam is esedékes egy szelepfedéltömítés csere. eddig rátéptem a csavarokat mindig, de most letesztelem ezt a módszert is. elring parafa tömítést néztem ki. a menetrögzítőket viszont nemismerem, de gondolom valamilyen loctite termék ebböl is jó választás lehet. komkrétan ilyet néztem ki. a kérdés az volna hogy ez jó lehet?

(telefonrol nem megy linkelés :) )

Módosítva : aholy
Megosztás:

üdv!

Nálam is esedékes egy szelepfedéltömítés csere. eddig rátéptem a csavarokat mindig, de most letesztelem ezt a módszert is. elring parafa tömítést néztem ki. a menetrögzítőket viszont nemismerem, de gondolom valamilyen loctite termék ebböl is jó választás lehet. komkrétan ilyet( campaigns.fabory.hu/promotion/termekek/loctite-menetroegzit/ )néztem ki. a kérdés az volna hogy ez jó lehet?

Szerintem ez jó, én is ilyet vettem.

Megosztás:

üdv!

Nálam is esedékes egy szelepfedéltömítés csere. eddig rátéptem a csavarokat mindig, de most letesztelem ezt a módszert is. elring parafa tömítést néztem ki. a menetrögzítőket viszont nemismerem, de gondolom valamilyen loctite termék ebböl is jó választás lehet. komkrétan ilyet néztem ki. a kérdés az volna hogy ez jó lehet?

Ha eddig rátépted akkor valszeg már nem lesz jó többet, mert egy ilyen után az "alu" szelepdekni elvetemedik. Én is így jártam az enyémmel.

Megosztás:

Sziasztok!

Tudna nekem valaki felvilágosítást adni abban, hogy F astrába bele lehet-e tenni valami későbbi modell üléseit?

3 ajtós F astrám van, és sajnos csere érettek az ülések, és arra gondoltam valami újabb modellét raknám bele ha belemegy, mert azokban már biztos jobban odafigyeltek az ergonómiára. A jelenlegi elhasználódott ülésekkel kicsit hoszabb úton már jelentkezik hátfájás és hasonlók.

Köszi.

Megosztás:

Sziasztok!

Tudna nekem valaki felvilágosítást adni abban, hogy F astrába bele lehet-e tenni valami későbbi modell üléseit?

3 ajtós F astrám van, és sajnos csere érettek az ülések, és arra gondoltam valami újabb modellét raknám bele ha belemegy, mert azokban már biztos jobban odafigyeltek az ergonómiára. A jelenlegi elhasználódott ülésekkel kicsit hoszabb úton már jelentkezik hátfájás és hasonlók.

Köszi.

Szoktak beletenni A vectra ülést, de volt aki omegáét szerelte bele. De iagzából megfelelő elszántsággal minden belerakható ami fizikailag belefér.

A mai nap sikeres műszaki vizsgát tettünk.
A hibalista kijavítása:
Kutyacsont 6960Ft /pár
Kézifék kötél 8620-
Rögzítő kapocs 2X243-
Kormányösszekötő gömbfej 3585-
Lengőkar szilent 2176-
Tűzkarika 431-
Hátsó rugó 2X8399-
Bosal kipuf paszta 1150-
Hátsó fékmunkahenger 2X3865-
Elő és műszaki vizsga zőőődkártya: 22000-
Összesen: 69845Ft plussz festékek alváz, és üregvédő pár kulcs ami nem volt vagy eltört és kapott hátsó kerékjárati dobbetétet ami 10ezer/ pár volt.
Közben a műszakira szereztem egy G astra rugópárt is, ezt kicsit benéztem de elraktam a féltengely mellé, jó lesz majd valamire. :D
Megosztás:

Sziasztok!

Köszi.

Szinte minden belerakható kellő elszántsággal a leggyakrabban talán A Vectra ülés kerül bele, de van aki omegáét szerelte át.

A mai nap sikeres műszaki vizsgát tettünk.
A hibalista kijavítása:
Kutyacsont 6960Ft /pár
Kézifék kötél 8620-
Rögzítő kapocs 2X243-
Kormányösszekötő gömbfej 3585-
Lengőkar szilent 2176-
Tűzkarika 431-
Hátsó rugó 2X8399-
Bosal kipuf paszta 1150-
Hátsó fékmunkahenger 2X3865-
Elő és műszaki vizsga zőőődkártya: 22000-
Összesen: 69845Ft plussz festékek alváz, és üregvédő pár kulcs ami nem volt vagy eltört és kapott hátsó kerékjárati dobbetétet ami 10ezer/ pár volt.
Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.