zotya975 Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 én addig nem hagyom békén, amíg egy párapöttyöt is látok rajta. Kúúva anyját :D A váltóból most jobban szivárog, szóval a szelepfedél nem vészes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 Elvileg a szelepfedelet minden kence nélkül és 8nm-el kéne lehúzni,és menetrögzítőzni. Bátyámét így csináltam meg egy hónapja, porzáraz, anyámé meg már vagy két éve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 8 nyútonmétert fordítsd le érzésre :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 Amikor már pont nem jó, attól egy kicsit vissza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 Könnyezik? Békapodaf.szom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 Te cserélted le az xe-t ezekre a javítási egységcsomagokra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 Amikor már pont nem jó, attól egy kicsit vissza :D :lol: most pont nemjó. Kiugrok is lazítok rajtuk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 :lol: most pont nemjó. Kiugrok is lazítok rajtuk :D nekem maradt V.Reinz szmötyim oda, köll? vagy a kormolós fajtába nem kell? Zotya ajánlotta anno, de tutin fogja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 nekem maradt V.Reinz szmötyim oda, köll? vagy a kormolós fajtába nem kell? Zotya ajánlotta anno, de tutin fogja Köszi, de nem akarok pasztázni. A gyári kátrányos parafa szépen besül a helyére, ha nem préselem ki a helyéről. Csak hát erős vótam... :D Majd a hétvégén meg okos leszek, és nem vállból húzom meg, hanem agyból. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 Hányszor mondtam hogy ronda az a hűtőrács is, de segítek rajtad, adok helyette egy sima Opelost.... :D az van, sőt egy gsi-s is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 az van, sőt egy gsi-s is :D Annemjó, kis lökössel olyan lesz tőle mint egy kicsit gömbölyített skoda favorit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 Szelepfedél tömitést szeretnék venni,mert már elégé könnyezik! Melyik márkát érdemes megvenni? ELRING? JAPANPARTS? ELVIS? :D REINZ? Én sajna egyiket sem ismerem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 Szelepfedél tömitést szeretnék venni,mert már elégé könnyezik! Melyik márkát érdemes megvenni? ELRING? JAPANPARTS? ELVIS? :D REINZ? Én sajna egyiket sem ismerem! Reinz vagy Elring. De vegyél mellé csavarögzítőt is, mert lehetletvékonyan kell meghúzni a csavarokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 Reinz vagy Elring. De vegyél mellé csavarögzítőt is, mert lehetletvékonyan kell meghúzni a csavarokat. Kösz! Mindenkép rögzitővel raknám össze! Sajna az "Így csináld-ban" nem találtam a hozzá tartozó nyomatékot. Mint ha 8Nm láttam volna valahol? Az elég leheletnyi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 Kösz! Mindenkép rögzitővel raknám össze! Sajna az "Így csináld-ban" nem találtam a hozzá tartozó nyomatékot. Mint ha 8Nm láttam volna valahol? Az elég leheletnyi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 Szelepfedél tömitést szeretnék venni,mert már elégé könnyezik! Melyik márkát érdemes megvenni? ELRING? JAPANPARTS? ELVIS? :D REINZ? Én sajna egyiket sem ismerem! Nekem a V.Reinz bejött Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Április2, 2014 Megoszt Elküldve Április2, 2014 (edited) üdv! Nálam is esedékes egy szelepfedéltömítés csere. eddig rátéptem a csavarokat mindig, de most letesztelem ezt a módszert is. elring parafa tömítést néztem ki. a menetrögzítőket viszont nemismerem, de gondolom valamilyen loctite termék ebböl is jó választás lehet. komkrétan ilyet néztem ki. a kérdés az volna hogy ez jó lehet? (telefonrol nem megy linkelés :) ) Módosítva Április3, 2014 : aholy Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2014 Megoszt Elküldve Április3, 2014 üdv! Nálam is esedékes egy szelepfedéltömítés csere. eddig rátéptem a csavarokat mindig, de most letesztelem ezt a módszert is. elring parafa tömítést néztem ki. a menetrögzítőket viszont nemismerem, de gondolom valamilyen loctite termék ebböl is jó választás lehet. komkrétan ilyet( campaigns.fabory.hu/promotion/termekek/loctite-menetroegzit/ )néztem ki. a kérdés az volna hogy ez jó lehet? (telefonrol nem megy linkelés :) ) Szerintem ez jó, én is ilyet vettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április3, 2014 Megoszt Elküldve Április3, 2014 üdv! Nálam is esedékes egy szelepfedéltömítés csere. eddig rátéptem a csavarokat mindig, de most letesztelem ezt a módszert is. elring parafa tömítést néztem ki. a menetrögzítőket viszont nemismerem, de gondolom valamilyen loctite termék ebböl is jó választás lehet. komkrétan ilyet néztem ki. a kérdés az volna hogy ez jó lehet? (telefonrol nem megy linkelés :) ) Ha eddig rátépted akkor valszeg már nem lesz jó többet, mert egy ilyen után az "alu" szelepdekni elvetemedik. Én is így jártam az enyémmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
huntR Elküldve Április3, 2014 Megoszt Elküldve Április3, 2014 Sziasztok! Tudna nekem valaki felvilágosítást adni abban, hogy F astrába bele lehet-e tenni valami későbbi modell üléseit? 3 ajtós F astrám van, és sajnos csere érettek az ülések, és arra gondoltam valami újabb modellét raknám bele ha belemegy, mert azokban már biztos jobban odafigyeltek az ergonómiára. A jelenlegi elhasználódott ülésekkel kicsit hoszabb úton már jelentkezik hátfájás és hasonlók. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2014 Megoszt Elküldve Április3, 2014 Sziasztok! Tudna nekem valaki felvilágosítást adni abban, hogy F astrába bele lehet-e tenni valami későbbi modell üléseit? 3 ajtós F astrám van, és sajnos csere érettek az ülések, és arra gondoltam valami újabb modellét raknám bele ha belemegy, mert azokban már biztos jobban odafigyeltek az ergonómiára. A jelenlegi elhasználódott ülésekkel kicsit hoszabb úton már jelentkezik hátfájás és hasonlók. Köszi. Szoktak beletenni A vectra ülést, de volt aki omegáét szerelte bele. De iagzából megfelelő elszántsággal minden belerakható ami fizikailag belefér. A mai nap sikeres műszaki vizsgát tettünk. A hibalista kijavítása: Kutyacsont 6960Ft /pár Kézifék kötél 8620- Rögzítő kapocs 2X243- Kormányösszekötő gömbfej 3585- Lengőkar szilent 2176- Tűzkarika 431- Hátsó rugó 2X8399- Bosal kipuf paszta 1150- Hátsó fékmunkahenger 2X3865- Elő és műszaki vizsga zőőődkártya: 22000- Összesen: 69845Ft plussz festékek alváz, és üregvédő pár kulcs ami nem volt vagy eltört és kapott hátsó kerékjárati dobbetétet ami 10ezer/ pár volt. Közben a műszakira szereztem egy G astra rugópárt is, ezt kicsit benéztem de elraktam a féltengely mellé, jó lesz majd valamire. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április3, 2014 Megoszt Elküldve Április3, 2014 Sziasztok! Tudna nekem valaki felvilágosítást adni abban, hogy F astrába bele lehet-e tenni valami későbbi modell üléseit? 3 ajtós F astrám van, és sajnos csere érettek az ülések, és arra gondoltam valami újabb modellét raknám bele ha belemegy, mert azokban már biztos jobban odafigyeltek az ergonómiára. A jelenlegi elhasználódott ülésekkel kicsit hoszabb úton már jelentkezik hátfájás és hasonlók. Köszi. Szinte minden belerakható kellő elszántsággal a leggyakrabban talán A Vectra ülés kerül bele, de van aki omegáét szerelte át. A mai nap sikeres műszaki vizsgát tettünk. A hibalista kijavítása: Kutyacsont 6960Ft /pár Kézifék kötél 8620- Rögzítő kapocs 2X243- Kormányösszekötő gömbfej 3585- Lengőkar szilent 2176- Tűzkarika 431- Hátsó rugó 2X8399- Bosal kipuf paszta 1150- Hátsó fékmunkahenger 2X3865- Elő és műszaki vizsga zőőődkártya: 22000- Összesen: 69845Ft plussz festékek alváz, és üregvédő pár kulcs ami nem volt vagy eltört és kapott hátsó kerékjárati dobbetétet ami 10ezer/ pár volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április3, 2014 Megoszt Elküldve Április3, 2014 Grat a sikeres műszakihoz. :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts