Dáwid Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 Jöhetnél hozzám is takarítani. ;) :D A tiédbe nem fér bele a brigéciolos ecset... :D Úgy le van burkolva, hogy elég letörölni a műanyagokat ápolóval és kész van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 :P Nyári kerekesítek amúgy. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 :P Nyári kerekesítek amúgy. :rolleyes: Ne villogjál, tudom hogy neked két teleszkópod van a motorháztetőhöz :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 Ne villogjál, tudom hogy neked két teleszkópod van a motorháztetőhöz :P :D jah az ürgét majdnem állbabacta a vizsgabázison, pedig direkt szóltak hogy tessék vigyázzni csak nem mondtam miért. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 jah az ürgét majdnem állbabacta a vizsgabázison, pedig direkt szóltak hogy tessék vigyázzni csak nem mondtam miért. :D Igen, azzal én is játszottam :D De én nem szóltam soha senkinek, vegye észre magától... ha már megengedtem neki, hogy hozzányúlhasson :P :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 Igen, azzal én is játszottam :D De én nem szóltam soha senkinek, vegye észre magától... ha már megengedtem neki, hogy hozzányúlhasson :P :D :lol: Én azt utálom, hogy meg sem állok, és a kutas már babrálja a sapkát, de megoldottam, letört a füle az ajtónak és csináltam oda lemezből másikat..jó sorjásra sikerült vágni. :D Egy időben volt a kocsiban ragtapasz, aztán amikor kiszálltam adtam neki egyet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 Én azt utálom, hogy meg sem állok, és a kutas már babrálja a sapkát, de megoldottam, letört a füle az ajtónak és csináltam oda lemezből másikat..jó sorjásra sikerült vágni. :D Egy időben volt a kocsiban ragtapasz, aztán amikor kiszálltam adtam neki egyet. :D Nálunk nem nagyon mozdulnak. Mondjuk segítettem is nekik, hogy ne akarjanak. Egy darab volt a környéken, aki mindig odajött, hogy segíthet -e de olyan 2-3 perces késéssel. Amikor ötödször játszotta be, hogy odajött megkérdezni, már pont végeztem és visszaakasztottam a pisztolyt. Mondtam neki neki hogy igen, segíthet, tele kérem. A 3. lekattanásnál kezdett gyanús lenni neki hogy csak sz.patom, azóta nem jött :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 Ne villogjál, tudom hogy neked két teleszkópod van a motorháztetőhöz :P :D A jobbaknak egy is megtartja. :D :P (mivel a gyári hátsó ajtó alól kiugrottak már kezdtek ide is gyengék lenni, így most kapott egyet egy bmw-ből, ezzel legalábbelég magasra is nyílik. :) jah az ürgét majdnem állbabacta a vizsgabázison, pedig direkt szóltak hogy tessék vigyázzni csak nem mondtam miért. :D Mikor először betettem nálam is volt meglepődés,hogy emelés közben kikapta a kezéből. :D Nálunk nem nagyon indulnak meg a kutasok, csak ha nő, vagy valami nagyon esetlen ember száll ki a kocsiból, viszont nekem meg zárható a tanksapim. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 A jobbaknak egy is megtartja. :D :P (mivel a gyári hátsó ajtó alól kiugrottak már kezdtek ide is gyengék lenni, így most kapott egyet egy bmw-ből, ezzel legalábbelég magasra is nyílik. :) Mikor először betettem nálam is volt meglepődés,hogy emelés közben kikapta a kezéből. :D Nálunk nem nagyon indulnak meg a kutasok, csak ha nő, vagy valami nagyon esetlen ember száll ki a kocsiból, viszont nekem meg zárható a tanksapim. :) nekem is zárható a sapka, de az ajtóból már kiszedtem a zármotort. Azt meg kifejezettem rühellem ha telekattogtatják még a betöltő csövet is, nem is megyek olyan helyre, ahol nincs önkiszolgálló tankolás. Egyszer keveredtem be ilyen helyre, a csávó mondja hogy csak kiszolgállás van, elköszöntem és otthagytam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március30, 2014 Megoszt Elküldve Március30, 2014 nekem is zárható a sapka, de az ajtóból már kiszedtem a zármotort. Azt meg kifejezettem rühellem ha telekattogtatják még a betöltő csövet is, nem is megyek olyan helyre, ahol nincs önkiszolgálló tankolás. Egyszer keveredtem be ilyen helyre, a csávó mondja hogy csak kiszolgállás van, elköszöntem és otthagytam. Nálam nem a fedél, hanem maga a sapi kulcsos. :) Az enyém mezitlábas gl volt, nem volt benne központi, én raktam bele, de a tanksapkához nem raktam be a motort, mert nem volt humorom saját magam megszopatni ha beszarik, főleg hogy ha olyan helyen tankolok, akkor én kiszállás után be is zárom az autót. Akkor meg ugye nem tudom kinyitni a fedelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március31, 2014 Megoszt Elküldve Március31, 2014 Vajon jobbkormányoshoz hol tudnék cuccokat szerezni? Ilyenek hogy kormánymű, műszerfal, hozzátartozó kábelköteggel, ablaktörlő mechanika, pedálsori konzol, fényszóróüvegek? Gondolom itthon az ember után hajítják ingyen csak vigye, vagy legalábbis névleges összegért. Azt tudja valaki hogy a kábelköteg az hogy van megoldva? Gondolok itt arra, hogy ugyanúgy az a oszlop tövében a fő csatinál csatlakozik, és jobbra át van hozva minden, vagy konkrétan jobboldalra van áttéve az egész, és a motortéri köteg is ott megy ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március31, 2014 Megoszt Elküldve Március31, 2014 Vajon jobbkormányoshoz hol tudnék cuccokat szerezni? Ilyenek hogy kormánymű, műszerfal, hozzátartozó kábelköteggel, ablaktörlő mechanika, pedálsori konzol, fényszóróüvegek? Gondolom itthon az ember után hajítják ingyen csak vigye, vagy legalábbis névleges összegért. Azt tudja valaki hogy a kábelköteg az hogy van megoldva? Gondolok itt arra, hogy ugyanúgy az a oszlop tövében a fő csatinál csatlakozik, és jobbra át van hozva minden, vagy konkrétan jobboldalra van áttéve az egész, és a motortéri köteg is ott megy ki? Mivel a motortér nem tükörkép szerintem a fő kábelkötegek is ugyanott mennek, de mivel az utastér, és ezért a biztosítéktábla tükör ezért passz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Március31, 2014 Megoszt Elküldve Március31, 2014 Mivel a motortér nem tükörkép szerintem a fő kábelkötegek is ugyanott mennek, de mivel az utastér, és ezért a biztosítéktábla tükör ezért passz. :D Igazából közben rájöttem, hogy nagyobb macera az egész, mint hogy megérné, ugyanis a kormánymű felfogatás máshova esik a tűzfalon, annyit meg már nem lenne kedvem szabdalni, mert a jobbos likat kivágni még hagyján,de a felfogatást pakolgassa a hóhér, azt hegeszteni kell. Marad a fényszóróüveg csere meg "left hand drive vechicle" felirat a hátsó lökösra oszt csá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március31, 2014 Megoszt Elküldve Március31, 2014 Igazából közben rájöttem, hogy nagyobb macera az egész, mint hogy megérné, ugyanis a kormánymű felfogatás máshova esik a tűzfalon, annyit meg már nem lenne kedvem szabdalni, mert a jobbos likat kivágni még hagyján,de a felfogatást pakolgassa a hóhér, azt hegeszteni kell. Marad a fényszóróüveg csere meg "left hand drive vechicle" felirat a hátsó lökösra oszt csá. :) Ott amúgy is nyomatékra letörő fejű csavarok vannak, szétszedni sem olyan egyszerű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Március31, 2014 Megoszt Elküldve Március31, 2014 Ott amúgy is nyomatékra letörő fejű csavarok vannak, szétszedni sem olyan egyszerű. he? ez komoly? barbárok.....nem gondolnak ezek a szegény OT-re hajtó lelkes MOTEsokra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március31, 2014 Megoszt Elküldve Március31, 2014 he? ez komoly? barbárok.....nem gondolnak ezek a szegény OT-re hajtó lelkes MOTEsokra? Aham, egy régi klubtag itt cserélt nálam kormányoszlopot, mert légzsákosra váltott. Kis flexel levett burkolattal egészen kicsi korongal tudta csak elreszelni a csavarok fejét, az fért csak oda, jó móka volt neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március31, 2014 Megoszt Elküldve Március31, 2014 Énmeg feltettem a nyári kerekeket, meg megcsináltam a kerékkupakokat, új jelekkel, festéssel. Messziről olyan mint a gyári vauxhall kupak, csak közelről látszik hogy a jel utólagos :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 Énmeg feltettem a nyári kerekeket, meg megcsináltam a kerékkupakokat, új jelekkel, festéssel. Messziről olyan mint a gyári vauxhall kupak, csak közelről látszik hogy a jel utólagos :) Hányszor mondtam hogy ronda az a hűtőrács is, de segítek rajtad, adok helyette egy sima Opelost.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dani122 Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 (edited) Hi! Nem tud valaki eladó kesztyűtartó alatti pakolós polcot? Ha lehet akkor fekete színűt. 97-es Astra. Módosítva Április1, 2014 : Dani122 Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 Ott amúgy is nyomatékra letörő fejű csavarok vannak, szétszedni sem olyan egyszerű. Én a kormányművet mondtam, nem a kormányoszlopot. :D Mert amúgy meg minden csak átcsavarozós téma. A kormányoszlopot egy az egyben ki lehet kapni, anélkül hogy a szakadó csavarokat bántani kéne. (legalábbis vectrából) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 Vááá! Túlhúztam... melegen kinyomta a tömítés és könnyezik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 Hi! Nem tud valaki eladó kesztyűtartó alatti pakolós polcot? Ha lehet akkor fekete színűt. 97-es Astra. Ugy rémlik a szürkékben még nem is volt szóval csak fekete van. Én a kormányművet mondtam, nem a kormányoszlopot. :D Mert amúgy meg minden csak átcsavarozós téma. A kormányoszlopot egy az egyben ki lehet kapni, anélkül hogy a szakadó csavarokat bántani kéne. (legalábbis vectrából) Hát jó régen volt, meg egyszerre 3-autót szereltünk annyira nem emlékszem rá. Vááá! Túlhúztam... melegen kinyomta a tömítés és könnyezik... Hogyan tudod túlhúzni van neki egy pereme ami felfekszik nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 Ugy rémlik a szürkékben még nem is volt szóval csak fekete van. Hát jó régen volt, meg egyszerre 3-autót szereltünk annyira nem emlékszem rá. Hogyan tudod túlhúzni van neki egy pereme ami felfekszik nem? De ezért húztam meg ennyire. Viszont most erősen látszik hogy mire a perem felfekszik, a tömítés már vag 2mm-t kilóg a fedél alól... amikor összeraktam nem volt ennyire kinyomódva, bemelegítettem, melegen még egyszer ráhúztam, akkor se volt még ilyen. Most túrtam pár napig, most meg ilyen. Szóval b.sszamegvan... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 De ezért húztam meg ennyire. Viszont most erősen látszik hogy mire a perem felfekszik, a tömítés már vag 2mm-t kilóg a fedél alól... amikor összeraktam nem volt ennyire kinyomódva, bemelegítettem, melegen még egyszer ráhúztam, akkor se volt még ilyen. Most túrtam pár napig, most meg ilyen. Szóval b.sszamegvan... :lol: Nekem most gumi van bent kétoldalt pasztázva a csavarokat meg menetrögzítőztem, mert volt hogy kilazult és úgy szivárgott. Most is gyöngyözik a 3-4-henger között, de nagyon enyhén, nem bántom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április1, 2014 Megoszt Elküldve Április1, 2014 Nekem most gumi van bent kétoldalt pasztázva a csavarokat meg menetrögzítőztem, mert volt hogy kilazult és úgy szivárgott. Most is gyöngyözik a 3-4-henger között, de nagyon enyhén, nem bántom. én addig nem hagyom békén, amíg egy párapöttyöt is látok rajta. Kúúva anyját :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts