Dáwid Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 ÁÁ, örülök ha tudok aludni 1-2 órát :) Legutóbb gyerekülést szereztem, az nem is volt neked :) Tudom, ezért nem lepődtem meg, hogy mostanában nem reszelgeted az autót :D Gyerek-kiegészítők nincsenek. Bár egy 14-15-ös alu-szett lehet hogy jól állna a babakocsin :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 ÁÁÁ, ilyen peremes nagyfelni van a gépen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 ÁÁÁ, ilyen peremes nagyfelni van a gépen: úúú, piros rugó, peremes felni, robbantott gumi. :D Egy ültetés kell neki, és hibátlan :D Bár, vannak még lehetőségek: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Stabrúd is van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Hmm hasonló van nekünk is csak krómmmm :) Bár már kellett hekkelni, mert ha fix futóművet akartam akkor kiugrott a fém a vacak Lengyel műanyagból, így muszáj volt aluból megcsinálni. :D ÁÁÁ, ilyen peremes nagyfelni van a gépen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Én még valami jó fényezésen gondolkozom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Profilképet nem lehet valahogy 100kb-nál nagyobbat feltölteni? A régi valamiért eltünt, amit fel akartam tölteni azt pedig csak 900 kb-osra sikerült csökkenteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Profilképet nem lehet valahogy 100kb-nál nagyobbat feltölteni? A régi valamiért eltünt, amit fel akartam tölteni azt pedig csak 900 kb-osra sikerült csökkenteni. Sikerült megoldani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Profilképet nem lehet valahogy 100kb-nál nagyobbat feltölteni? A régi valamiért eltünt, amit fel akartam tölteni azt pedig csak 900 kb-osra sikerült csökkenteni. Én simán csak Paint-al szoktam kicsinyíteni a képeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Én simán csak Paint-al szoktam kicsinyíteni a képeket. Az a baj, hogy 5 mb-os képből a paint nem tud 100 kb-osat csinálni. Photosoppal sikerült megoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Mar miert ne tudna? Az 5megasat elmented maskent akkor maris tizede lesz a merete painttel es akkor meg at se meretezted. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Köszi, privi ment :) Egyik kihozza Lurdyba, másiknak meg majd én elviszem, mer' nem szoktam. :brooding: Postának csekket fizessetek, ne ilyen hülyeségeket :D :D Oké. Most akkor kivigyem csütörtökön? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Az a baj, hogy 5 mb-os képből a paint nem tud 100 kb-osat csinálni. Photosoppal sikerült megoldani. Mar miert ne tudna? Az 5megasat elmented maskent akkor maris tizede lesz a merete painttel es akkor meg at se meretezted. Itt szoktam átírni a 100-ast egy kisebb száőmra és szépen összemennek a képek...ezt a képet meg Print Sreen-el elmentettem a Paint ben kicsinyítettem, húh de perverz vagyok....ezt is el el lehetne menteni a Paintal megnyitni...de az már paradoxon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Március18, 2014 Megoszt Elküldve Március18, 2014 Itt szoktam átírni a 100-ast egy kisebb száőmra és szépen összemennek a képek...ezt a képet meg Print Sreen-el elmentettem a Paint ben kicsinyítettem, húh de perverz vagyok....ezt is el el lehetne menteni a Paintal megnyitni...de az már paradoxon... :D Mindegy, a lényeg az, hogy van képed hozzá. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március19, 2014 Megoszt Elküldve Március19, 2014 Itt szoktam átírni a 100-ast egy kisebb száőmra és szépen összemennek a képek...ezt a képet meg Print Sreen-el elmentettem a Paint ben kicsinyítettem, húh de perverz vagyok....ezt is el el lehetne menteni a Paintal megnyitni...de az már paradoxon... :D huhh, ez valami windows távozz tőlem, sántán :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március19, 2014 Megoszt Elküldve Március19, 2014 huhh, ez valami windows távozz tőlem, sántán :D :lol: Fogadjunk hogy már megpróbáltál jpeget átméretezni c64-en :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március19, 2014 Megoszt Elküldve Március19, 2014 huhh, ez valami windows távozz tőlem, sántán :D Mér tök jó...színes egyéniség... :D Megvolt az előműszaki a hibalista: jobb szélső gömbfej, bal függőleges stabilizátor lóg, jobb hátsó rugó törött ( itt nagyon csodálkoztam, nahát, mik vannak.... :D ) balos kézifék gyenge. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március19, 2014 Megoszt Elküldve Március19, 2014 Mér tök jó...színes egyéniség... :D Megvolt az előműszaki a hibalista: jobb szélső gömbfej, bal függőleges stabilizátor lóg, jobb hátsó rugó törött ( itt nagyon csodálkoztam, nahát, mik vannak.... :D ) balos kézifék gyenge. Gond van a memóriákkal a gépedben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március20, 2014 Megoszt Elküldve Március20, 2014 Gond van a memóriákkal a gépedben? Ez most pont nem az én gépem, de igen volt gond nekem is. Volt bent 2 darab 1gigás RAM, az egyik megmekkent aztán vettem a maradék mellé egy 2Gigásat gondoltam milyen jó lesz 3....csak azt már nem tudja kezelni a gépem, így csak a 2-eset hagytam bent. Már nem emlékszem pontosan miért nem működött a 3Giga, vagy az volt a baj, hogy ugye ez nem pont 3 hanem kicsit több, 3X1024megabyte, vagy az volt a baj hogy a virtuális memória is bele számított ebbe a maximumba, annyira nem értek hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március20, 2014 Megoszt Elküldve Március20, 2014 A kézifékkötelet viszont vissza kell vinnem mert nem gyót adtak, nincs rajta az a közösítés amibe belemegy a menetes szár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Március20, 2014 Megoszt Elküldve Március20, 2014 Mennyi volt az új rugóóó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március20, 2014 Megoszt Elküldve Március20, 2014 Mennyi volt az új rugóóó? 8600Ft/darab, ha jól rémlik...ha nem számítjuk hozzá a G-rugókat amiket először vettem és szétflexeltem... :D Amúgy meg kismoci hátsó lámpa ledezés...nem az én munkám, én csak beszereltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagyonkezdő Elküldve Március20, 2014 Megoszt Elküldve Március20, 2014 Müszaki vizsga letudva.Csont nélkül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Március20, 2014 Megoszt Elküldve Március20, 2014 Mér tök jó...színes egyéniség... :D Megvolt az előműszaki a hibalista: jobb szélső gömbfej, bal függőleges stabilizátor lóg, jobb hátsó rugó törött ( itt nagyon csodálkoztam, nahát, mik vannak.... :D ) balos kézifék gyenge. Nagyon komolyan vették, vagy csak kicsit. Nekem még abba is belekötött, hogy nem gyári gumiméret van az autón.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március20, 2014 Megoszt Elküldve Március20, 2014 Müszaki vizsga letudva.Csont nélkül! Gratula! :icon13: Nagyon komolyan vették, vagy csak kicsit. Nekem még abba is belekötött, hogy nem gyári gumiméret van az autón.... :blush: Elég jól átnézték, a törött rugót sem volt könnyű kiszúrnia, mert arra az oldalra raktam vissza ahol a tanktól nem nagyon van rálátás az alsó rugótányérra. A ködöst viszont csak be-kikapcsolták nem nézték meg hogy mivel működik együtt. Azért ezen a kormányösszekötő gömbfejen csodálkozom, mert nem olyan régen cseréltem mindegyik oldalon. :confused: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts