Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

enyém hülye hozzá és kész (kis csatis OBD), vagyis okossabb, mert nem kell a diaghoz PC, elég egy gemkapocs :D

volt nekem kínai klón opcom az még sosem látott NZt

Az nekem is megy.... :D

De ma végre sikerült csatlakoznom a commal is az NZ-hez úgyhogy bizton állíthatom működik, igaz 4,5V az akksifeszem de az már részletkérdés...

Az enyém amúgy is dinamós még.. :goofy: :D

Megosztás:

Eddíg jól alakul a hét, hétfőn reggel megtoltak a lámpánál, a mögöttem jövő még át akart menni a sárgán én meg nem, és annak ellenére nekem jött, hogy begurultam a lámpa alá, mikor láttam hogy húha gyorsan közeledik. A lökös nem repedt el, de szépen lepattogzott a festék róla.

Ma délben meg hazafele Bécsből előttem kapott a céges Sprinter 120-nál dúrdefektet, a csávó meg tudta fogni, majd füstölgő gumival elgurultunk egy pihenőig, ahol kiderült hogy nincs pótkerék.

1361907-20140219-HmYAZK.jpg

Megosztás:

De legalabb van rola kep. :)

Van...hazajöttünk az opellal, kerítettünk pótkereket, amit szintén fel kellett gumizni, vittünk egy halom stafnit, a Sprintert a benne lévő 1 tonna anyaggal, csak 2 emelővel tudtuk megemelni. Este 7-re haza is értünk a defekt meg délben volt. A pihenőben 4 kocsi volt rendszám nélkül félig kibelezve, de semmi használhatót nem találtam már bennük.

Megosztás:

Van...hazajöttünk az opellal, kerítettünk pótkereket, amit szintén fel kellett gumizni, vittünk egy halom stafnit, a Sprintert a benne lévő 1 tonna anyaggal, csak 2 emelővel tudtuk megemelni. Este 7-re haza is értünk a defekt meg délben volt. A pihenőben 4 kocsi volt rendszám nélkül félig kibelezve, de semmi használhatót nem találtam már bennük.

csak úgy érdeklődés szinten, milyen kocsik voltak?

Megosztás:

Sajna lemaradtam róla..... :icon1:

1355317-20140214-iP7fEy.jpg

Gratulálok kilométeredhez! Én 2000 kilométerrel mögötted követlek. :icon1:

Épp most néztem be a füzetecskémbe és elégedettséggel láttam, hogy 2013 májusa óta mentem 10 000 kilométert és benzinen kívül másra nem kellett költenem. Jó az öreg a háznál! :icon13:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.