zotya975 Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 B Vectra ülés bemegy átalakítás nélkül az F Astrába? A Karcsi rakott bele, de nem tudom A vagy B volt.... Sziasztok. Kèrdèsem az lenne hogy ausztria büszke rendőrei mennyire nèzegetik szegèny magyar ember gumiabroncsát? Azt tudom hogy november 15-től kötelező a tèligumi.Mennyire büntetnek ha koptt a gumi? Kopott alatt azt èrtem hogy jövőre már nem rakom fel őket. Köszi előre is Ugyanannyi esélyed van mint itthon...alapbünti 35 Euró ha jól tudom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steamer Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 A Karcsi rakott bele, de nem tudom A vagy B volt.... Ugyanannyi esélyed van mint itthon...alapbünti 35 Euró ha jól tudom... Vègülis csak bècsig mennèk. Autópályán meg csak nem fognak meg :D köszi az infót Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 Vègülis csak bècsig mennèk. Autópályán meg csak nem fognak meg :D köszi az infót A határon van hogy kint állnak...volt hogy jöttem haza este a facom a tötymörgésbe..padló...150-körül mehettem amikor elkezdett villogni mögöttem..na mondom dejó. Lehúzódtam, de nem engem fogtak meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothi_87 Elküldve Október24, 2013 Megoszt Elküldve Október24, 2013 A B Vectra ülés nem megy be, a G Astráéval egyezik meg. A Vectra viszont jó bele. Nem ugyan olyan a sín rajta. Az F Astrának négy csavar fogja le az ülést, a B Vectrának elöl neakasztós és csak hátul csavaros. B Vectra ülés bemegy átalakítás nélkül az F Astrába? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Steamer Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 A határon van hogy kint állnak...volt hogy jöttem haza este a facom a tötymörgésbe..padló...150-körül mehettem amikor elkezdett villogni mögöttem..na mondom dejó. Lehúzódtam, de nem engem fogtak meg. :D Szerintem majd meghúzom magam ès imádkozom hogy ne állítsanak meg. Úgyis csak pár napról van szó. Bízom a szerencsèben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 Idegesít egy "kattogás" az anyósülés ajtajánál, milyen szerelőt tudtok ennek kinyomozására? :D Igazából úthibánál van valami zörgés, az ajtót már szétszedtem. Ha valaki a kesztyűtartó és az ajtó közé kicsit benyúl , akkor néha nem kattog. Szóval kesztyűtartót is kiszedtem, de semmi eredmény. Ajtóban ablak sem tud zörögni, megnéztem, sínek is OK. Futómű átnézetve, szilentek cserélve, minden ok. Rohadtul idegesít már, az ajtó lóghat? De mozdítani nem tudom ha kinyitom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 Kárpit? Illetve ajtózsebben valami? Nekem ha kicsit rendesebben hallgatom a zenét, akkor az ajtózsebben a jégkaparó berezonál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 Kárpit? Illetve ajtózsebben valami? Nekem ha kicsit rendesebben hallgatom a zenét, akkor az ajtózsebben a jégkaparó berezonál. Nem tudom, bolhák helyükön, ajtózseb üres :( Ez meg egyre hangosodó és sűrűsödő kattogás, 2-3 hónapja. De csak rossz úton, autópályán, főúton semmi. Már szétszedtem pedig mindent a környéken. De pl az ajtózsanérhoz nem értek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 Esetleg az ajtóhatároló nem lóg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 Esetleg az ajtóhatároló nem lóg? Fogalmam sincs, azt hogyan nézzem meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 Fogalmam sincs, azt hogyan nézzem meg? Nekem egyszer a kikopott ajtócsapszeg okozott ilyet, nem lóg nagyon az ajtód véletlenül? Kicseréltem az ajtócsapszegeket, és megszűnt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 Nekem egyszer a kikopott ajtócsapszeg okozott ilyet, nem lóg nagyon az ajtód véletlenül? Kicseréltem az ajtócsapszegeket, és megszűnt. Ha kinyitom, nem tudom megrángatni, stabil az ajtó. Vagy máshogy nézzem? Amúgy nagyon az ajtóra tippelek, mert néha meg mintha a B oszlopnál zörögne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 Ha kinyitom, nem tudom megrángatni, stabil az ajtó. Vagy máshogy nézzem? Amúgy nagyon az ajtóra tippelek, mert néha meg mintha a B oszlopnál zörögne. És ha a csapszeg tengelyirányában, tehát fel-le mozog az ajtó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 Én a helyedben az ajtóhatárolót nézném meg, nálam is az okoz menet közben idegesítő zörgést, kattogást, csak még lusta voltam kicserélni. Egyébként a csapokat is ajánlatos cserélni, nem olyan vészes összeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október25, 2013 Megoszt Elküldve Október25, 2013 Nekem egy nagy alátét volt az anyósoldali ajtó belső részében, ki tudja hogyan került oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 Én a helyedben az ajtóhatárolót nézném meg, nálam is az okoz menet közben idegesítő zörgést, kattogást, csak még lusta voltam kicserélni. Egyébként a csapokat is ajánlatos cserélni, nem olyan vészes összeg. És azt hogyan kell? Meg mit kell hozzá venni, autósboltban tudni fogják? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 És azt hogyan kell? Meg mit kell hozzá venni, autósboltban tudni fogják? Persze, tudni fogják, de a legegyszerűbb ha bontóban nézel egy jó állapotút, a csapokat persze autósboltban érdemes venni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 sztem a határoló kevésbé zörgös dolog, csapseggel meg az a baj hogy hiába cseréled, ha a likja kikopott Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 sztem a határoló kevésbé zörgös dolog, csapseggel meg az a baj hogy hiába cseréled, ha a likja kikopott Amit utoljára vettem eléggé gagyi volt úgy fél évente ki kell venni szétfeszíteni majd visszaütni és megint jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 Nekem is ez volt megvétel után kis kattogás. Nyisd ki félig az ajtót, s mozgasd fel le és ha van kis kotyogás, mozgás akkor stift csere és csak is gyárira!!! Én is megvettem az után gyártott cuccot, persze szombat délután cserekor derült ki, hogy egy rakás fos. Bele esett a furatba, na mondom akkor szétfeszítem. Ráütöttem egy óvatosat és teljesen szétnyílt, csak lestem. Így ami benne volt gyárik azokat feszítettem szét egy picit fent középen és lent, majd mentek vissza. Azóta jó, de ha megint kopog akkor csak is gyárit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 arra figyeljetek, hogy a stifbe bele kell verni egy kúpos szart nekem így is lötyög, ergo a furata tágult fel, illetve a zsanérnak is van fel—le irányban kb 1—1.5mm játéka de mikor láttam dáwidét azt gondoltam jó lesz ez így :-) majd használom az anyósoldali bejáratot :-) én cromaxban vettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Paul70 Elküldve Október26, 2013 Megoszt Elküldve Október26, 2013 Sziasztok! Nálam a külső tökörben lévő letört müanyag elem zörgött pár hónapiog, amikor is véletlenül rájöttem, de addig ajtókárpit levétel, csapszegcsere minden volt. Érdemes azt is megnézni, nem nagy munkával jár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Október27, 2013 Megoszt Elküldve Október27, 2013 Köszi mindenkinek. Majd rángatom még az ajtót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 Na itt egy jó fejlesztés, ami végül is bizonyítja, hogy nem mindig a motorfék a gazdaságosabb, vagy nem éppen az üres járat mellett eszik kevesebbet a jármű. A cikkben 10 másodperc üresjáratra mondják, hogy onnantól gazdaságos... Hát kb én is így gondoltam, már csak azért is, mert ennél rövidebb időre nem nyomnám ki a kuplungot sem, nemhogy a váltót bizergáljam... http://www.autonavigator.hu/haszonjarmu/2-os_sporolas_a_motorfekkel_jatszva-11132?utm_source=uzemanyagar&utm_medium=email&utm_campaign=uzemanyagar_2013-10-30&utm_content=an_friss_cikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október30, 2013 Megoszt Elküldve Október30, 2013 Na itt egy jó fejlesztés, ami végül is bizonyítja, hogy nem mindig a motorfék a gazdaságosabb, vagy nem éppen az üres járat mellett eszik kevesebbet a jármű. A cikkben 10 másodperc üresjáratra mondják, hogy onnantól gazdaságos... Hát kb én is így gondoltam, már csak azért is, mert ennél rövidebb időre nem nyomnám ki a kuplungot sem, nemhogy a váltót bizergáljam... http://www.autonavigator.hu/haszonjarmu/2-os_sporolas_a_motorfekkel_jatszva-11132?utm_source=uzemanyagar&utm_medium=email&utm_campaign=uzemanyagar_2013-10-30&utm_content=an_friss_cikk Igazából szerintem ez az injektoros motorok óta egyértelmű mert nálunk alapjáraton 0.7-0.9Liter/ órás fogyasztás van motorféknél meg kb 1500-as fordulatszám alatt fogyaszt csak üanyagot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts