Laliiii Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 Most tettem a csomagtét világító testbe 6 ledet, egy fokkal jobb. Sajna a rolósín aljára szerelt ledsor nekem nem játszik mert általában magasabbra pakolok így pont a csomagok fogják el a fényt. Én nem a roló alá akarok, hanem oldalra, a műanyagokba, mint pl. úgy ahogy a Calibra csomitartójában van. Na majd lefotózom mire gondolok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 Én nem a roló alá akarok, hanem oldalra, a műanyagokba, mint pl. úgy ahogy a Calibra csomitartójában van. Na majd lefotózom mire gondolok. :) Oké, várom. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 Most tettem a csomagtét világító testbe 6 ledet, egy fokkal jobb. Sajna a rolósín aljára szerelt ledsor nekem nem játszik mert általában magasabbra pakolok így pont a csomagok fogják el a fényt. 12V-os fénycső szerelő lámpa, kb 3EFt, felcsavaroztam bal oldalra a műanyag alá, csak ha alá lesel látod és iszonyat fénye van. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 12V-os fénycső szerelő lámpa, kb 3EFt, felcsavaroztam bal oldalra a műanyag alá, csak ha alá lesel látod és iszonyat fénye van. :) Nooormális??? 2500-ért 5 méter led-szalagot vettem és már a konyhai szagelszívó is be van ledezve....doblátok a padlóla le! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Kizárt dolog hogy tudták mit visznek, csak szépen csillogott. <_< alumínium volt, bakker, de hát volt vagy 3 miligramm.. a kerekekről is leszedték mint a 4-et Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Nooormális??? 2500-ért 5 méter led-szalagot vettem és már a konyhai szagelszívó is be van ledezve....doblátok a padlóla le! :D de dulván :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajzs89 Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Hali! Valaki tisztított már tetőkárpitot? és milyen tapasztalatokkal? nem fog megereszkedni utána? astra f Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Ha a tied még nem lóg,akkor inkább ne is nyúlj hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Hali! Valaki tisztított már tetőkárpitot? és milyen tapasztalatokkal? nem fog megereszkedni utána? astra f Ha a tied még nem lóg,akkor inkább ne is nyúlj hozzá. JAJA, nehogy! kis víz(nedvesség), aztán jön le magától Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Oké, várom. :icon1: Nem a legszebb megoldás, de kompakt és brutális fénye van: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Nem a legszebb megoldás, de kompakt és brutális fénye van: Az még hagyján, hogy hogy néz ki, de ha nincs rajta bura vagy valami fénytörő, akkor kiveri a szemét az embernek, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Az még hagyján, hogy hogy néz ki, de ha nincs rajta bura vagy valami fénytörő, akkor kiveri a szemét az embernek, nem? Én is azt hittem, hogy zavarni fog, de nem, mert ez nem a sima szalag, hanem amin van szilikon bevonat. Vízálló változat. Így eléggé megtöri a fényt és egyáltalán nem zavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Az még hagyján, hogy hogy néz ki, de ha nincs rajta bura vagy valami fénytörő, akkor kiveri a szemét az embernek, nem? Hmmm tovább kellene fejleszteni, két csomitartó világítást belevágok a kárpitba és az alá megy a led... :rolleyes: Az elsőbe csak 15 led fért... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Hmmm tovább kellene fejleszteni, két csomitartó világítást belevágok a kárpitba és az alá megy a led... :rolleyes: Az elsőbe csak 15 led fért... Egyszerűbbet mondok. Két ilyet a két sarokba 2x10W és nem lesz több gondod :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Egyszerűbbet mondok. Két ilyet a két sarokba 2x10W és nem lesz több gondod :D Ennek 3 ezer körül kezdődik darabja és ha jól tudom 220-ról működik szóval azért annyira nem egyszerű szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Mármint a benne lévő lednek...de az egész búrástól vagy 6ezer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Mármint a benne lévő lednek...de az egész búrástól vagy 6ezer... Azért veszek 10 méter szalagot és körbetekerem vele a kocsit. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Azért veszek 10 méter szalagot és körbetekerem vele a kocsit. :D Nem lenne olcsóbb egy fejlámpát venned és abban pakolni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Nem lenne olcsóbb egy fejlámpát venned és abban pakolni? :D Saját gyártmány... Először 20Wattos halogén volt benne de az lemerült fél óra alatt és nagyon melegedett. Aztán tettem bele ledes "izzót" ezzel elvan olyan 5-6 órát és alig melegszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
DASTRA Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Hmmm tovább kellene fejleszteni, két csomitartó világítást belevágok a kárpitba és az alá megy a led... :rolleyes: Az elsőbe csak 15 led fért... Üdv! Látom Te már nagyon otthon vagy a ledek beszerelése terén! (Én meg nagyon előtte :D) Hogyan megy ez? Veszek led szalagot - hol, milyet, mennyiért? Összeszedem hozzá a cuccot - mit? Aztán megcsinálom - hogyan? Segítenél valami leírással, tippel, trükkel? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Szeptember17, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2013 Üdv! Látom Te már nagyon otthon vagy a ledek beszerelése terén! (Én meg nagyon előtte :D) Hogyan megy ez? Veszek led szalagot - hol, milyet, mennyiért? Összeszedem hozzá a cuccot - mit? Aztán megcsinálom - hogyan? Segítenél valami leírással, tippel, trükkel? Köszi! Én egy műanyag lapot ragasztottam tele ledszalaggal. Összesen 24 led ment az első lámpába, míg hátul üdítős flakonból vágtam egy olyan széles csíkot, ami re ráment 2x3 ledes csíkokból 2, így lett 6 led a csomagtér világításban. Azért üdítőspalackból készül az alátét, mert azt ívesen is be lehetett építeni, és tulajdonképpen nem kellett emiatt vágni. Az elsőnél a 24 ledet egy merev műanyag lapra ragasztottam, és azt hozzá rögzítettem a lámpabúrához. Sajnos a gyári égőtartót ki kellett törni a búrából... De úgy is filléres tétel. A fénye marha jó! A kapaszkodóba csak gyári ledes szofiták mentek, mert oda elég... Link to comment Megosztás: More sharing options...
DASTRA Elküldve Szeptember18, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2013 Én egy műanyag lapot ragasztottam tele ledszalaggal. Összesen 24 led ment az első lámpába, míg hátul üdítős flakonból vágtam egy olyan széles csíkot, ami re ráment 2x3 ledes csíkokból 2, így lett 6 led a csomagtér világításban. Azért üdítőspalackból készül az alátét, mert azt ívesen is be lehetett építeni, és tulajdonképpen nem kellett emiatt vágni. Az elsőnél a 24 ledet egy merev műanyag lapra ragasztottam, és azt hozzá rögzítettem a lámpabúrához. Sajnos a gyári égőtartót ki kellett törni a búrából... De úgy is filléres tétel. A fénye marha jó! A kapaszkodóba csak gyári ledes szofiták mentek, mert oda elég... Szia! Köszi a tippeket, megszívlelendő praktikumok. Esetleg azt is megtudhatnám, hogy milyen led szalagot keressek? (neve vagy típusa, esetleg ellenállás szerinti mérete vagy tudom is én) Persze az is érdekelne, hogy hol és mennyiért lehet ilyet venni - olcsón? Bocs, de nagyon kezdő vagyok e téren! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember18, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2013 Szia! Köszi a tippeket, megszívlelendő praktikumok. Esetleg azt is megtudhatnám, hogy milyen led szalagot keressek? (neve vagy típusa, esetleg ellenállás szerinti mérete vagy tudom is én) Persze az is érdekelne, hogy hol és mennyiért lehet ilyet venni - olcsón? Bocs, de nagyon kezdő vagyok e téren! Köszi! Én itt vettem:http://www.lednagyker.hu/led_units/optonica_3528_5w_12v_ww_indoor_1459 12Voltról működik és 3-asával darabolható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember18, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2013 avagy e-bay, ott van változtatható színű :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Szeptember18, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2013 Ennek 3 ezer körül kezdődik darabja és ha jól tudom 220-ról működik szóval azért annyira nem egyszerű szerintem. Elektronikával igen, de ki mondta, hogy benne kell hagyni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts