Guest Elküldve Szeptember13, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2013 Sziasztok! :icon1: Tudnátok segíteni?! Egyik ismerősömnek kellene Opel Vectra B Caravan-ra tetőantenna. Tudtok segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Szeptember13, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2013 Az élet apró örömei. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2013 Az élet apró örömei. :) Apa kezdődik....a legtöbben itt kezdik a "tuningolást" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Szeptember14, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2013 Sziasztok! Ez reális a véleményetek szerint? =>http://aprod.hu/hirdetes/opel-astra-f-1-6i-gl-elado-ID1pjeF.html#fc6f976aee Üdv, J Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember14, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2013 Sziasztok! Ez reális a véleményetek szerint? =>http://aprod.hu/hirdetes/opel-astra-f-1-6i-gl-elado-ID1pjeF.html#fc6f976aee Üdv, J Fene tudja a műszerfal olyan"szilikon" feketének tűnik, de ki tudja meg kéne nézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember14, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2013 Sziasztok! Ez reális a véleményetek szerint? =>http://aprod.hu/hirdetes/opel-astra-f-1-6i-gl-elado-ID1pjeF.html#fc6f976aee Üdv, J nekem a vezetőoldalon a lábtérben a szönyeg nagyon furán koszos mem lehet hogy vizes? tán egy kicsit sok, bár ha ugy van ahogy írta akkor a C16NZ sokág huzza a lökösök mondjuk erre a korra már el kellett volna fáradnia szürkére ippen a tankajtó felöl nincs fényképp, ami ugye rohad hamar, erre a korra már eléggé..... hát igen megkéne tapogatni Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Szeptember14, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2013 Nincs sajna. Nézelődni kell. Én két évig keresgéltem alkalomszerűen, mígnem egyszer kidobott egyet véletlenül, pedig nem is akartam komplett autót venni, csak hengerfejet meg a többit, aztán kiderült hogy más benne a dugó is, meg a vezérműtengely, így meg egyszerűbb volt a komplett motort áttenni. (csak így meg a motorszám, ugye) Nézegettem motort is, de az itthon nincs, kint meg drága, mert ott sokat kell kicsengetni hogy leadd a bontóba az autót, főleg az ilyen régit, meg ott azért nem olyan a bontós kultúra mint nálunk, így aztán a komplett autó olcsóbb mint az alkatrész, mert otthon nem bonthatod szét. (itthon se, csak a kutyát nem érdekli, és senki nem ellenőrzi, a német az meg egy tüchtig nép) Csak a személyautókról és motorkerékpárokról kell Mo-on bontási igazolás végleges kivonáshoz.Mennyivel veszélyesebb már a 3liter olajat szét engedni a kert végében,mint egy ZIL-ből azt a 100-at! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Szeptember14, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2013 nekem a vezetőoldalon a lábtérben a szönyeg nagyon furán koszos mem lehet hogy vizes? tán egy kicsit sok, bár ha ugy van ahogy írta akkor a C16NZ sokág huzza a lökösök mondjuk erre a korra már el kellett volna fáradnia szürkére ippen a tankajtó felöl nincs fényképp, ami ugye rohad hamar, erre a korra már eléggé..... hát igen megkéne tapogatni Itt vannak ezen autóról a képek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Szeptember14, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2013 Itt vannak ezen autóról a képek... A link lemaradt (az egyik képen van rajta)... http://indafoto.hu/m_janos Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2013 A link lemaradt (az egyik képen van rajta)... http://indafoto.hu/m_janos Így már egészen elképzelhető hogy hitelesek a megadott adatok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marek Elküldve Szeptember15, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2013 Sziasztok! én is hirdettem a kocsim pár hónapja f.1.8 x18xe 97-es van benne minden csak sok kilóméter ben 115000 :Dpatika állapot :D amíg ár nélkül hirdettem izzott a vonal, aztán sokaltam a hívásokat ..... kiírtam az árat azóta nem keresnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Szeptember15, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2013 nekem a vezetőoldalon a lábtérben a szönyeg nagyon furán koszos mem lehet hogy vizes? tán egy kicsit sok, bár ha ugy van ahogy írta akkor a C16NZ sokág huzza a lökösök mondjuk erre a korra már el kellett volna fáradnia szürkére ippen a tankajtó felöl nincs fényképp, ami ugye rohad hamar, erre a korra már eléggé..... hát igen megkéne tapogatni Ha érdekel ezt az autót ismerem... Egyik barátomé! Ha jól emlékszem ki lett kasztnizva, mert sárvádőknél voltak gondok. Az első lökös, hűtőmasz, lámpák cserélve vannak, mert volt egy belecsúszása egy audiba. A kocsi állapota jó. Km stimmel, és a srác nem egy Schumacher, nem nyomja lámpától lámpáig, inkább kíméli. Az autón nemrégen hengerfej leszedés volt, mert leragadt egy szelep, és volt némi gondja a járművel... Kicsit torpant... Éppen ezért cserélte az összes gyújtókábelt, meg elosztófedelet, rotort. Az autót 10000-enként olajcserére hordta. Úgy vigyázott rá, mint a hímestojásra. A srác zokniba tartotta a telefonját, hogy ne karcolódjon... Ha tudta volna az autót is becsomagolja. Belülről is gyönyörű! A csomagtérből enni lehetett bármikor. A motorja óramű pontosságú, váltó tuti, kasztnival törődtek. A srác most vett egy G astrát, de már megbánta... Sajnos 1.6 16V olajevő... Azért cserélte le, mert szerinte 10 évig a lakás hitel miatt nem fogja tudni majd lecserélni az autót. Igazából sokat agyalt, hogy megtartsa, vagy sem második autónak de végül nem tette. Az autó pont olyan, mint a képen. A szüleié volt, de faterja nem vezette sokat. Jani barátom használta főképp. Tényleg egy érték, és a srác nem egy kétes erkölcsű... Ezt az autót úgy óvta, hogy mikor valami hang jött valahonnan, már a szerelő nézte... Szóval én garantálom, hogy jó vásár! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember15, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2013 Ha érdekel ezt az autót ismerem... Egyik barátomé! Ha jól emlékszem ki lett kasztnizva, mert sárvádőknél voltak gondok. Az első lökös, hűtőmasz, lámpák cserélve vannak, mert volt egy belecsúszása egy audiba. A kocsi állapota jó. Km stimmel, és a srác nem egy Schumacher, nem nyomja lámpától lámpáig, inkább kíméli. Az autón nemrégen hengerfej leszedés volt, mert leragadt egy szelep, és volt némi gondja a járművel... Kicsit torpant... Éppen ezért cserélte az összes gyújtókábelt, meg elosztófedelet, rotort. Az autót 10000-enként olajcserére hordta. Úgy vigyázott rá, mint a hímestojásra. A srác zokniba tartotta a telefonját, hogy ne karcolódjon... Ha tudta volna az autót is becsomagolja. Belülről is gyönyörű! A csomagtérből enni lehetett bármikor. A motorja óramű pontosságú, váltó tuti, kasztnival törődtek. A srác most vett egy G astrát, de már megbánta... Sajnos 1.6 16V olajevő... Azért cserélte le, mert szerinte 10 évig a lakás hitel miatt nem fogja tudni majd lecserélni az autót. Igazából sokat agyalt, hogy megtartsa, vagy sem második autónak de végül nem tette. Az autó pont olyan, mint a képen. A szüleié volt, de faterja nem vezette sokat. Jani barátom használta főképp. Tényleg egy érték, és a srác nem egy kétes erkölcsű... Ezt az autót úgy óvta, hogy mikor valami hang jött valahonnan, már a szerelő nézte... Szóval én garantálom, hogy jó vásár! ja engem nem, köszönöm van sajátom :icon1:Janó3 -t érdekelte, de neki hasznos infó 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Szeptember15, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2013 ja engem nem, köszönöm van sajátom :icon1:Janó3 -t érdekelte, de neki hasznos infó Akkor bocs! :) Félre olvastam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laliiii Elküldve Szeptember15, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2013 Apa kezdődik....a legtöbben itt kezdik a "tuningolást" :D Ez csak kiegészítés, de utálom ha nem látok. :) Szóval Caravan csomagtérbe oldalra ugrik be pl. két világítás, bele meg a led fehér... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 Ez csak kiegészítés, de utálom ha nem látok. :) Szóval Caravan csomagtérbe oldalra ugrik be pl. két világítás, bele meg a led fehér... :) Most tettem a csomagtét világító testbe 6 ledet, egy fokkal jobb. Sajna a rolósín aljára szerelt ledsor nekem nem játszik mert általában magasabbra pakolok így pont a csomagok fogják el a fényt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 Ha érdekel ezt az autót ismerem... Egyik barátomé! Ha jól emlékszem ki lett kasztnizva, mert sárvádőknél voltak gondok. Az első lökös, hűtőmasz, lámpák cserélve vannak, mert volt egy belecsúszása egy audiba. A kocsi állapota jó. Km stimmel, és a srác nem egy Schumacher, nem nyomja lámpától lámpáig, inkább kíméli. Az autón nemrégen hengerfej leszedés volt, mert leragadt egy szelep, és volt némi gondja a járművel... Kicsit torpant... Éppen ezért cserélte az összes gyújtókábelt, meg elosztófedelet, rotort. Az autót 10000-enként olajcserére hordta. Úgy vigyázott rá, mint a hímestojásra. A srác zokniba tartotta a telefonját, hogy ne karcolódjon... Ha tudta volna az autót is becsomagolja. Belülről is gyönyörű! A csomagtérből enni lehetett bármikor. A motorja óramű pontosságú, váltó tuti, kasztnival törődtek. A srác most vett egy G astrát, de már megbánta... Sajnos 1.6 16V olajevő... Azért cserélte le, mert szerinte 10 évig a lakás hitel miatt nem fogja tudni majd lecserélni az autót. Igazából sokat agyalt, hogy megtartsa, vagy sem második autónak de végül nem tette. Az autó pont olyan, mint a képen. A szüleié volt, de faterja nem vezette sokat. Jani barátom használta főképp. Tényleg egy érték, és a srác nem egy kétes erkölcsű... Ezt az autót úgy óvta, hogy mikor valami hang jött valahonnan, már a szerelő nézte... Szóval én garantálom, hogy jó vásár! Hát, valóban nem egészen a terv szerint történt az autóvásárlás. Azért –teljesen- meg nem bántam a G-t, de közel sem érzem annyira Opel-nek mint az F-et. Remélhetőleg egyelőre van ez csak így… Valahogy messze többre számítottam egy alig 11 éves autótól. Apropó, még meg sem nézted élőben a járgányt… Egyébként szeretném egy kicsit kiigazítani az összefoglalódat: - VW Passat-ot sikerült 25km/h (jegyzőkönyv szerint) meglöknöm. (Érdekes történet volt az is, de az tény, hogy egy páréves Passat jobban lassul mint egy Astra F vészfékezéskor…) A helyszíni és javítás közbeni képek is megvannak, így a vevőjelölt láthatja hogy mennyire kis volumenű volt a sérülés, és hogy csak gyári alkatrészekkel lett javítva… - Ha már képekkel is dokumentált folyamat: a szelepjavítás is végig lett fényképezve. Hihetetlenül jó állapotú a motor, ez megbontáskor (és a képeken) is látszik… - Az autó évenként kapott olajcserét. Én évi max 7-8-at mentem vele… Szeret is a Goldolaj-os srác, fix vevője voltam mindig. Én voltam az a hülye, aki mindig a legdrágább olajokat és szűrőket hordta el tőle… - Ha már a fényező és karosszériás megkapta az autót az ívek miatt, akkor már a két teljes küszöböt is cserélték majd teljes alváz és üregvédelem (egy hónapig csepegett belőle, nem spóroltak a srácok). - Édesapám talán pár métert ha ment ezzel az autóval, ez anyukám autója volt. 2001-óta én intéztem rajta mindent… - Nem zokniban volt a telefonom, hanem egy kézzel horgoltatott tartóban. Azóta is olyanban tartom a telefont. Van ami nem változik… ;-) - Ha tudnám hová tenni ezt az autót, akkor eszem ágában sem lenne eladni, kivonatnám a forgalomból. De két autó most nem fér bele az életembe… Pedig a régi álmom miszerint OT rendszámot kap ez az Opel, már nem is lenne annyira messze, és jelen állapotában meg is kapná kérdés nélkül… - Ha nem kel el, akkor vagy a tesómat megfűzöm hogy használja, vagy megy unokatesóm bezárt szervizébe innen sok kilométerre, ott fog egy gyári állapotú 1991-es A Vectra mellett lakni. Nem fűtött már a hely, de sok kocsi állás van ott szabadon. Pár Opel áll ott is és a fészerben is… A gond az, hogy az is pénzbe kerül azért, és foglakozni sem lesz időm vele. Szóval az sem egy jó és tartós megoldás… - Neked nem kell? 2. vagy harmadik F-nek? J Nálad tudom hogy jó helyen lenne… Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janó32 Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 ja engem nem, köszönöm van sajátom :icon1:Janó3 -t érdekelte, de neki hasznos infó Ez az én eladó autóm... Arra voltam kíváncsi, hogy a típushoz értők szerint reális-e az elképzelésem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 Ez az én eladó autóm... Arra voltam kíváncsi, hogy a típushoz értők szerint reális-e az elképzelésem... ja most már leesett Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 Apa kezdődik....a legtöbben itt kezdik a "tuningolást" :D Nekem már rég ledes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 Nekem már rég ledes :D Nem baj, csak azt a ronda hűtőrácsot vedd le és add nekem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 Nem baj, csak azt a ronda hűtőrácsot vedd le és add nekem. :D Pedig már a legújabb vauxhall jel van rajta, amióta a cigók lelopták az eredetit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 Pedig már a legújabb vauxhall jel van rajta, amióta a cigók lelopták az eredetit... Kizárt dolog hogy tudták mit visznek, csak szépen csillogott. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 Egy rendőr ismerősöm megkérdezte az egyik rétinégert, hogy mi a fenéért vitt el egy műanyag táblát. A válasz ez volt: Főnök, nem fogta a mágnes, hát vittük. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2013 Egy rendőr ismerősöm megkérdezte az egyik rétinégert, hogy mi a fenéért vitt el egy műanyag táblát. A válasz ez volt: Főnök, nem fogta a mágnes, hát vittük. :unsure: :D :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts