riki Elküldve Május31, 2013 Elküldve Május31, 2013 Nem fér el a sárvédő alatt a kerékdobban? Hát az a baj, hogy bal oldalon kerék előtt ott a szekunder levegő kompresszor, jobb elől a levegőszűrő doboz alja, jobb oldalon a kerék mögött meg az aktívszén szűrő. A bal oldalon a kerék mögött van valami? Nehéz levenni az sárvédőt?
Dáwid Elküldve Május31, 2013 Elküldve Május31, 2013 Sziasztok! Lenne egy problémám. Mégpedig az, hogy szeretnék fényszórómosót építeni az autóba. Ha jól tudom, F Astrában "nem túl gyakori" azaz nincs fényszórómosó gyárilag... Köszi a válaszokat! van. Nem a leggyakrabban bontott dolgok közé tartozik, de van ;)
riki Elküldve Május31, 2013 Elküldve Május31, 2013 van. Nem a leggyakrabban bontott dolgok közé tartozik, de van ;) Most már mindegy, mert már megvan a Corsa, csak valahova be kellene faragni....:D A gyári tartály hova való?
zotya975 Elküldve Május31, 2013 Elküldve Május31, 2013 Hát az a baj, hogy bal oldalon kerék előtt ott a szekunder levegő kompresszor, jobb elől a levegőszűrő doboz alja, jobb oldalon a kerék mögött meg az aktívszén szűrő. A bal oldalon a kerék mögött van valami? Nehéz levenni az sárvédőt? Ott nincs semmi, és láttam már ott astrán ablakmosó tartályt. Sárvédő..csavarok fent , az ajtó mögött és lent az lámpa alatt.
Gabibácsi Elküldve Május31, 2013 Elküldve Május31, 2013 Én a fényszórómosót (univerzális tartály, szivattyú, plusz egy land rover freelander spricnipár) , vagyis a tartályát a másik mellé tettem, a jobb oldalára.
riki Elküldve Június1, 2013 Elküldve Június1, 2013 Hát, megpróbálom levenni a sárvédőt, és kitalálni oda egy tartályt, csak oda necces megoldani a betöltö nyílást....
zotya975 Elküldve Június1, 2013 Elküldve Június1, 2013 Hát, megpróbálom levenni a sárvédőt, és kitalálni oda egy tartályt, csak oda necces megoldani a betöltö nyílást.... Végülis akár rakhatod a csomitartóba is előrejön a folyadék , csak és sajnálnám az elfoglalt teret. :icon1:
Gabibácsi Elküldve Június1, 2013 Elküldve Június1, 2013 Hát, megpróbálom levenni a sárvédőt, és kitalálni oda egy tartályt, csak oda necces megoldani a betöltö nyílást.... Pont azért nem oda raktam, mert hegeszthettem volna hozzá csövet, vagy akármi:)
Tiv. Elküldve Június1, 2013 Elküldve Június1, 2013 Zotya.Nekem is letört. :(De a kézifék, csak hármat kattan. :)Mi a megoldás? :) :)
Tiu Elküldve Június1, 2013 Elküldve Június1, 2013 Átmenő csavar. ;) :D :lol: Nekem nem tört le mikor cseréltem a bowdent, bár egy hónappal előtte is befújtam csavarlazítóval. :) Az a jó, ha nem kell nyakig behúzni. :icon13:
rtomi Elküldve Június1, 2013 Elküldve Június1, 2013 Sziasztok! Keresek F Astra színtáblázatot színkódokkal.
Tiu Elküldve Június1, 2013 Elküldve Június1, 2013 http://www.opel-infos.de/farbcode_alt.html http://www.opel-infos.de/farbcode.html Szerk: Van még itt egy táblázat az oldal alján, ott évjárat szerint lehet választani. Igaz ezek GM kódok, de ott vannak mellette színminták is: http://www.uniquecarsandparts.com.au/colour_codes_general_motors_usa_M-Z.htm
zozo astra1.6 16v Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy idei blitz-es nagy matrica van már?
Dáwid Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy idei blitz-es nagy matrica van már? Még csak kicsi van, amit a legendák napon osztottak ki, a végleges még várós.
zozo astra1.6 16v Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Még csak kicsi van, amit a legendák napon osztottak ki, a végleges még várós. Mekkora az a kicsit?Nekem olyan szokott lenni amit a hátsó szélvédőre szoktunk ragasztani.de akkor az még nincs.
zotya975 Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Mekkora az a kicsit?Nekem olyan szokott lenni amit a hátsó szélvédőre szoktunk ragasztani.de akkor az még nincs. Szerintem az a nagy.
riki Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Végülis így talált helyet magának a leendő fényszórómosó tartály. Köszi a válaszokat. Még kis műanyagos munka van rajta, de jó lesz neki ott..... :D https://picasaweb.google.com/115069056308703110962/OpelAstraF?noredirect=1#5884942051895178546
zotya975 Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Végülis így talált helyet magának a leendő fényszórómosó tartály. Köszi a válaszokat. Még kis műanyagos munka van rajta, de jó lesz neki ott..... :D https://picasaweb.google.com/115069056308703110962/OpelAstraF?noredirect=1#5884942051895178546 Legalább viszonylag könnyen hozzáférni.
riki Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Legalább viszonylag könnyen hozzáférni. Hát igen. Annyira nem szép, de annyira nem is csúnya.... :D Wartburg ablakmosó tartály és a Corsa tartály házasításából készült, és két műanyaghegesztés kell rá. A motor belemegy szépen, el is fér, könnyű becsövezni.
zotya975 Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Hát igen. Annyira nem szép, de annyira nem is csúnya.... :D Wartburg ablakmosó tartály és a Corsa tartály házasításából készült, és két műanyaghegesztés kell rá. A motor belemegy szépen, el is fér, könnyű becsövezni. Hogyan van kapcsolva?
riki Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Én nem ragaszkodom ahhoz, hogy megcsináljam automatára, tehát hogy ha ablakot mosok, akkor minden 5. vagy 10.-ik mosásra jut egy lámpamosás. A BC-s ablaktörlőkarom ugye GSi-ből van, ami hátul is törlős-mosós, így van egy felesleges funkcióm, mivel sedanom van. Megnéztem, hogy ugye ha magam felé húzom a kart, akkor megy a motor egyik irányba, ha pedig lefelé tolom, akkor hátul törölne, ill. másik irányba forgatja a mosómotort, így tolná hátra a vizet. Ezt a funkciót úgy fogom használni, hogy az eddigi mosómotor vezetékébe teszek két diódát, hogy csak akkor menjen, ha magam felé húzom a kart, ha pedig tolom, akkor egy csapolt vezetéken eljut a fényszórómosó motorhoz a power, itt szintén két dióda, hogy a kar hátra húzásakor ne induljon el a másik irányba. Ennyi. Így akkor mosok mindent, amikor akarok és kevesebb víz fogy.... :D
spzoli Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Mennyivel egyszerubb lett volna ha szerzel egy ket csocsos motort es a hatra meno csocsre teszed a mosot. Bar a gyari motor ugysem nyom.eleg erosen. :)
riki Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Mennyivel egyszerubb lett volna ha szerzel egy ket csocsos motort es a hatra meno csocsre teszed a mosot. Bar a gyari motor ugysem nyom.eleg erosen. :) Így sem bonyolult, legalábbis megvalósítani nem, csak leírni rossz.... Egyébként még régebben kérdeztem a gyári kétirányú motort, hogy nem-e lehetne-e ..... :D És pontosan Te írtad hogy gyenge volna, hanyagoljam.... :D
spzoli Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Így sem bonyolult, legalábbis megvalósítani nem, csak leírni rossz.... Egyébként még régebben kérdeztem a gyári kétirányú motort, hogy nem-e lehetne-e ..... :D És pontosan Te írtad hogy gyenge volna, hanyagoljam.... :D Az lehet. :)
hetyke Elküldve Június2, 2013 Elküldve Június2, 2013 Hát igen. Annyira nem szép, de annyira nem is csúnya.... :D Wartburg ablakmosó tartály és a Corsa tartály házasításából készült, és két műanyaghegesztés kell rá. A motor belemegy szépen, el is fér, könnyű becsövezni. Suzuki, és Fabia ablakmosó tartálynál nem kellene hegesztgetni... :)
Recommended Posts