zotya975 Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Amúgy érdekes hogy a két kutya mellett találtam már reggel a kocsit macskanyomokkal a motorháztetőn meg a tetején. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Nekem az xe-n a trafo ment el emiatt. Az nzn csak a kabelt kellett cserelnem, de a tobbi is meg van ragcsalva. En a gazolajos modszert ismerem, de abbamaradtak a tamadasok igy nem alkalmaztam. Bar most van egy fel liter valtoolaj mellette. :D Fallal szembe allok. Jobbra tole ket dizel all, azokat nem bantottak. Azokban nincs gyújtáskábel :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Azokban nincs gyújtáskábel :omg: Ahaaaa, már értem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Ahaaaa, már értem. :D Amúgy nekem is rágták már el a gyújtókábeleket a rohadt dögök, hajnali 5-kor indultam volna munkába, és csak 2 henger ment... jó buli hajnalban gyújtókábelt keresgélni a lomok között, aztán az utcai lámpa fényénél kicserélni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Amúgy nekem is rágták már el a gyújtókábeleket a rohadt dögök, hajnali 5-kor indultam volna munkába, és csak 2 henger ment... jó buli hajnalban gyújtókábelt keresgélni a lomok között, aztán az utcai lámpa fényénél kicserélni... Én késésben voltam. A csomiban van is egy-egy szett kábel. Kicserlétem, és még mindig 3henger. Trafó ekkor nem volt nálam. Ami fura, h az utcán álló autót nem rágják meg, csak ami bent áll a parkolóban. Ugye ott 3/2 traktor, marad az enyém. Bár fura, h csak a gyertyakábelre gerjednek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Állítólag a kutyaszőr is jó riasztó, a két kutyából annyi potyog vedléskor hogy gyakorlatilag össze tudnák rakni belőle egy harmadikat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Én késésben voltam. A csomiban van is egy-egy szett kábel. Kicserlétem, és még mindig 3henger. Trafó ekkor nem volt nálam. Ami fura, h az utcán álló autót nem rágják meg, csak ami bent áll a parkolóban. Ugye ott 3/2 traktor, marad az enyém. Bár fura, h csak a gyertyakábelre gerjednek. Állítólag a szilikát tartalma miatt... :S Főleg a gumis jellegű dolgok izgatják, meg a téphető szigetelés. Abból épít fészket a kis rohadt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Állítólag a kutyaszőr is jó riasztó, a két kutyából annyi potyog vedléskor hogy gyakorlatilag össze tudnák rakni belőle egy harmadikat. :D Az csak a motortér ellen jó! Attól még rámászik. Egyébként kollégánál a kutya sem ér semmit. A kis testű nyest gyorsabban vált irányt, mint a nagytestű németjuhász. A durva az, hogy a nyest minden este pofán röhögött... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Az csak a motortér ellen jó! Attól még rámászik. Egyébként kollégánál a kutya sem ér semmit. A kis testű nyest gyorsabban vált irányt, mint a nagytestű németjuhász. A durva az, hogy a nyest minden este pofán röhögött... :S Volt aranyfoga? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Az csak a motortér ellen jó! Attól még rámászik. Egyébként kollégánál a kutya sem ér semmit. A kis testű nyest gyorsabban vált irányt, mint a nagytestű németjuhász. A durva az, hogy a nyest minden este pofán röhögött... :S Hát a kiskutyám az egeret megfogja, pedig az is elég gyors. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Állítólag a kutyaszőr is jó riasztó, a két kutyából annyi potyog vedléskor hogy gyakorlatilag össze tudnák rakni belőle egy harmadikat. :D Próbáltuk, nem hatott... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Állítólag a szilikát tartalma miatt... :S Főleg a gumis jellegű dolgok izgatják, meg a téphető szigetelés. Abból épít fészket a kis rohadt. Meg az olaj íze is, aszongyák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Meg az olaj íze is, aszongyák. Passz még sose kóstoltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Volt aranyfoga? :D Az nem de aranyere tuti, mert véreset székelt a skoda tetejére! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május23, 2013 Megoszt Elküldve Május23, 2013 Sziasztok. Tudna nekem valaki képet küldeni,astra F 5ajtósnak a kalaptartójáról,hogy mivel van felakasztva az ajtóra?Mert nekem sima madzaggal van és szerintem nem az a gyárija. Előre is köszi Kereskedésben vettem kb. 540 Forint volt egy pár u.gyártott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Május24, 2013 Megoszt Elküldve Május24, 2013 Kereskedésben vettem kb. 540 Forint volt egy pár u.gyártott. Köszi. Már én is utánanéztem kb ilyen árban igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május24, 2013 Megoszt Elküldve Május24, 2013 nah, nissens hűtő megvan, folyadék megvan, holnap reggel bepattintjuk meg akkor már az új motorháztetőt is Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 nah, nissens hűtő megvan, folyadék megvan, holnap reggel bepattintjuk meg akkor már az új motorháztetőt is Jó munkát hozzá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 nah, nissens hűtő megvan, folyadék megvan, holnap reggel bepattintjuk meg akkor már az új motorháztetőt is Mindíg kínlódok azokkal nyüves gyári bilincsekkel, hol kombinált fogóval hol vízpumpa fogóval bohóckodom velük. Meg valami leeresztőt kéne belehekkelni mert bárhol bontom meg megy a merevítőre vagy a bölcsőre a folyadék onnan meg fele az edénybe fele a földre. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
rpetya Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Opel meglepi a VW találkozón :smartass: : http://a5.hu/auto/trefat-uzott-az-opel-worthersee-i-gti-talalkozon-vw-rajongokkal-video :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Opel meglepi a VW találkozón :smartass: :http://a5.hu/auto/trefat-uzott-az-opel-worthersee-i-gti-talalkozon-vw-rajongokkal-video :D :D :D Tok naprakeszek ezen az oldalon is....Vegulis ket het delay nem lenyeg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Jó munkát hozzá. :) Köszi, megvót :) a az új hűtő Viszont tegnap elfáradt egy vákuumcsövem, rángatott, torpant. Megragasztottam, visszaraktam, de azóta is torpan gázra. Veszek újat majd hétfőn, remélem helyrejön. A motorháztetőt beállítani meg olyan idegölő hogy hujjujj. De kész. Jah, annó hét éve valami javított szar hűtőt raktak be, újként. Kb a felében ment is a víz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Mindíg kínlódok azokkal nyüves gyári bilincsekkel, hol kombinált fogóval hol vízpumpa fogóval bohóckodom velük. Meg valami leeresztőt kéne belehekkelni mert bárhol bontom meg megy a merevítőre vagy a bölcsőre a folyadék onnan meg fele az edénybe fele a földre. <_< Havernak pár perc volt. Csak néztem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 Köszi, megvót :) ######a az új hűtő Viszont tegnap elfáradt egy vákuumcsövem, rángatott, torpant. Megragasztottam, visszaraktam, de azóta is torpan gázra. Veszek újat majd hétfőn, remélem helyrejön. A motorháztetőt beállítani meg olyan idegölő hogy hujjujj. De kész. Jah, annó hét éve valami javított szar hűtőt raktak be, újként. Kb a felében ment is a víz... A zsanérnál a 4csavarral állítottad be ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május25, 2013 Megoszt Elküldve Május25, 2013 A zsanérnál a 4csavarral állítottad be ugye? Nemcsak. Nekem eleve horpadt volt a zárhíd, azzal is kellett játszani. Meg a nyitón állítani, mert ha jól állt, nem nyílt:) most jól áll, és rendesen nyílik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts