zotya975 Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 Én voltam az értelmi szerző, azt mondták le kell bontani mindegy hogyan csak gyorsan...de túl közel álltam rendesen beterített a por. :D De van még egy kétszer ekkora. :sneaky: Utólag vettük észre hogy a padlás tele van régiségekkel, porcelánokkal, könyvekkel, monarchia-beli pénzekkel. :omg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 Nos, akkor keresek egy jelentkezőt, aki a k. Diavia-fiat klímakapcsoló helyére beszereli a gyári újat. Szétszedtem, de bakker, ebben kb 8 vezeték van, és mechanika semmi. Meg a tököm is leizzadt mire összeraktam a középső tekerő k. rugóját. Termeszetesen pénzért/sörért/japánk.ért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tóth Balázs Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 Mi annak a valaminek(a küszöbben) a neve amire a hátsó ajtóban lévő vezetéköteg körül lévő gumihernyó csatlakozik rá. Remélem érthető. :D Gondolom egy kis gimukarika. Illetve hol tudnék ilyet beszerezni? Már lassan egy éve be lett téve a gyári központizár de, ilyet elfelejtettem szerezni, pedig elvileg így meg fog törni a vezeték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jafo Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 c14nz-nél hány foknál kapcsol be a hűtőventilátor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csizi_JR Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 Sziasztok! Tud valaki jó áron eladó hűtőmaszk emblémát 2000-s évjáratú Astra F hez. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 c14nz-nél hány foknál kapcsol be a hűtőventilátor? Ha egy sebességes a venti, akkor a gomba 100-nál bekapcs, 95-nél kikapcs. Két sebességfokozatú vezérlés esetén 100-nál első fokozat, 95-nél ki, 107-nél második fokozat. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 Én voltam az értelmi szerző, azt mondták le kell bontani mindegy hogyan csak gyorsan...de túl közel álltam rendesen beterített a por. :D De van még egy kétszer ekkora. :sneaky: Utólag vettük észre hogy a padlás tele van régiségekkel, porcelánokkal, könyvekkel, monarchia-beli pénzekkel. :omg: akkor a porcelánoknak lőttek...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
roland9104 Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 Sziasztok! Tudnátok nekem abba segíteni hogy van-e külömbség az 1,6 8 V astra és az 1,8 16V astra között kasznilag?Első fékek meg egyeznek az Astra F-nél? Mert nekem van egy 1.8-as motorom amit most raknak bele az 1.6 helyett, féltengelyt cserélnem kell és gólyalábot is kell ugye cserélni,de arra rá lehet tenni az 1.6-os motornak tárcsát és a munkahengert? Nem tudom hogy meg egyeznek-e vagy sem!Előreis köszönöm a segítségeteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Április20, 2013 Megoszt Elküldve Április20, 2013 Nos, akkor keresek egy jelentkezőt, aki a k. Diavia-fiat klímakapcsoló helyére beszereli a gyári újat. Szétszedtem, de bakker, ebben kb 8 vezeték van, és mechanika semmi. Meg a tököm is leizzadt mire összeraktam a középső tekerő k. rugóját. Termeszetesen pénzért/sörért/japánk.ért pfff! Diavainál elektronyos a belső keringetés... :S Nem tudsz csak gányolással nyerni!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 akkor a porcelánoknak lőttek...... Azoknak lőttek, de találtam pár érdekességet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 pfff! Diavainál elektronyos a belső keringetés... :S Nem tudsz csak gányolással nyerni!!!! De kattan, rendesen mint egy nem diaviásnál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Ha a pollenszűrő mellett balra ott van a belső keringetés zsalu és rajta a két vákuumcső, akkor nem vészes a helyzet. Akkor sem, ha elektromosan vezérli a vákuumot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Sziasztok! Tudnátok nekem abba segíteni hogy van-e külömbség az 1,6 8 V astra és az 1,8 16V astra között kasznilag?Első fékek meg egyeznek az Astra F-nél? Mert nekem van egy 1.8-as motorom amit most raknak bele az 1.6 helyett, féltengelyt cserélnem kell és gólyalábot is kell ugye cserélni,de arra rá lehet tenni az 1.6-os motornak tárcsát és a munkahengert? Nem tudom hogy meg egyeznek-e vagy sem!Előreis köszönöm a segítségeteket! Szia! Nekem X18XE van. 256-os fékek elöl és tárcsafékek hátul. Szerintem a motortartó bakok is különbözhetnek. Kasztniilag nincs különbség köztük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Mi annak a valaminek(a küszöbben) a neve amire a hátsó ajtóban lévő vezetéköteg körül lévő gumihernyó csatlakozik rá. Remélem érthető. :D Gondolom egy kis gimukarika. Illetve hol tudnék ilyet beszerezni? Már lassan egy éve be lett téve a gyári központizár de, ilyet elfelejtettem szerezni, pedig elvileg így meg fog törni a vezeték. Gumikarika. Kábel átvezető. Amikor 4 éve nekem is megtört ott a vezeték a rossz átvezető miatt, én a Csergőnél vettem 3155 forintért komplett átvezetőt. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Ha a pollenszűrő mellett balra ott van a belső keringetés zsalu és rajta a két vákuumcső, akkor nem vészes a helyzet. Akkor sem, ha elektromosan vezérli a vákuumot. Mármint ott a vályúban? Mert a motortérben van olyan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Mármint ott a vályúban? Mert a motortérben van olyan... A pollenszűrő mellett. Balra. Szemből nézve. Két vákuum cső megy rá. Zöld csíkos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Megnéztem, nincs ott semmi, hanem középen elöl van két cső a pollenszűrő házán, és megy a motortérbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Megnéztem, nincs ott semmi, hanem középen elöl van két cső a pollenszűrő házán, és megy a motortérbe. A Diavia a következőképpen van megoldva gyárilag: Jön a vákuumcső a fékszervó csövétől, felmegy a "vályúba" a vízlefolyó gumin keresztül, ott egy puffertartálynak kell lenni, amiből a pollenszűrő ház elején levő lyukon megy be. Innen lefelé megy, a klímabox aljára-oldalára, és onnan megy előre a műszerfal felé. Itt egy sor elektromágneses szelep osztja szét a vákuumot (lehet, hogy a manuálisnál csak egy), így megy vissza a cső zsalukat működtető dugattyúhoz. A gombnyomás után feszt kap a mágnesszelep és az nyitja vagy zárja a vákuumcsövet. Így elméletileg ki lehet iktatni az elektromos részt, bár azért látni kéne, mert így látatlanban nehéz megmondani. Neked van vezérlőelektronika a klímához, amit a kesztyűtartó mögé kellett felrakni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Április21, 2013 Megoszt Elküldve Április21, 2013 Huhh, fogalmam sincs, de köszi a leírást:) újonnan lett beletéve a szalonban, ennyit tudok. Esetleg széthekkelem az egészet, hogy csak a gombokat cserélem, a belseje marad. Nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
roland9104 Elküldve Április22, 2013 Megoszt Elküldve Április22, 2013 Szia! Nekem X18XE van. 256-os fékek elöl és tárcsafékek hátul. Szerintem a motortartó bakok is különbözhetnek. Kasztniilag nincs különbség köztük. Szia! És a féknyereg közt van külömbség?Motortartó bakok stimmelnek azzal nincs baj! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április22, 2013 Megoszt Elküldve Április22, 2013 Szia! És a féknyereg közt van külömbség?Motortartó bakok stimmelnek azzal nincs baj! Nagyobb tárcsa-nagyobb nyereg. Minimum 14-es felni. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
roland9104 Elküldve Április22, 2013 Megoszt Elküldve Április22, 2013 Nagyobb tárcsa-nagyobb nyereg. Minimum 14-es felni. De az 1.6-os méretei, szóval az hogy 4x100 as az stimmel?szóval rá lehet tenni az 1.8-as gólyalábra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 Sziasztok. Tudom nem ide tartozik.Olyanra lenne szükségem,hogy bal oldali napellenzőnek az a kis müanyagja kéne amibe bele lehet pattintani a napellenzőt. Meg olyan kérdésem lenne,hogy váltógomb valakinek?Vagy esetleg a rúddal együtt? Előre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Palesz191 Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 őőőm :$ Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Április23, 2013 Megoszt Elküldve Április23, 2013 úgy néz ki, mint amit egy gyomorrontásos elefánt lefosta volna......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts