Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

X16SZR klímával mennyire használható? 16 szelepes klímást nem akarok....

Hát pl előzni nem nagyon lehet vele (csak erős nekifutással). Az enyhébb emelkedőkön is kövér gázt kell tolni neki és akkor van esély rá, hogy nem lassul.

Amúgy nagypapi stílusban közlekedve használható, élhető, de a raccsing felejtős. :)

De ha kinyomod a klímát, akkor aztán elszabadul a ménes... :D

Megosztás:

Hát pl előzni nem nagyon lehet vele (csak erős nekifutással). Az enyhébb emelkedőkön is kövér gázt kell tolni neki és akkor van esély rá, hogy nem lassul.

Amúgy nagypapi stílusban közlekedve használható, élhető, de a raccsing felejtős. :)

Neked utólagos van, ezt ne felejtsd el. Neked ki _kell_ nyomni a klímát. :D

Megosztás:

Bejött ma a szervízbe egy 14 éves fastra. Valami ritka gyönyörű állapotban volt. Én szedtem le róla a gyári gumikat, amiken még bőséggel volt minta, csak már kezdett széthullani. Azt leszámítva hogy classic, erősen feltört bennem a kéne érzés. 44.000 km volt benne. És meglepő módon hátsó fejtámlás volt.

Megosztás:

16 szelepest meg nem nagyon akarok. Pedig lehet az marad....

Megosztás:

a Tied?

Nem, a céges. reggel kimentünk vele megadta magát a fékrásegítés. Hazaindultam vele Bécsből kőkemény fékpedállal. Magyarországon jártunk már amikor beszéltem a kedves főnökömmel telefonon, hogy hazahozom és itthon megnézem mi lehet vele 10 ezerért adtak volna egy vákumszivattyút. Kérdeztem tőle olajat is cserélhetek? Ebben a pillanatban leállt a motor. Mondom neki felejtsd el az olajcserét, tárgytalan. :D A szik fent maradt de lent eldarálta a fogakat a főtengely forog, a veztengely és a szíj állt. :smartass:

Megosztás:

igen nekem is ez jutott eszembe......mondjuk egy nagyobb Merciben még jól mutathat(!)

Rendes, szépen megcsinált fa betét, bármiben jól mutathat, de az Irmscheré sose volt fa. Ettől függetlenül van akinek ez is tetszik, nagyanyám fiestájába is megrendelte valaki jópénzért anno a hányás-fát, én meg azóta szenvedek, hogy ki kéne b.szni belőle, mióta megvan... Unokatesóm annál a cégnél dolgozik, aki anno a Porsche, beltér gyártója is volt, ott csináltak szép dolgokat, tényleg fából. Az ő astrájába is került pár fabetét, amiket ő csinált és azok jól is néztek ki.

Megosztás:

Rendes, szépen megcsinált fa betét, bármiben jól mutathat, de az Irmscheré sose volt fa. Ettől függetlenül van akinek ez is tetszik, nagyanyám fiestájába is megrendelte valaki jópénzért anno a hányás-fát, én meg azóta szenvedek, hogy ki kéne b.szni belőle, mióta megvan... Unokatesóm annál a cégnél dolgozik, aki anno a Porsche, beltér gyártója is volt, ott csináltak szép dolgokat, tényleg fából. Az ő astrájába is került pár fabetét, és azok jól is néztek ki.

Meg nem is illik ehhez a műanyaghoz, meg a színhez, teljesen rossz az összhatás , szerintem. Hiába gyári :)

A klímagombot meg hagyjuk :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.