Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

beázott a szekerem, kipakoltam mindent hogy száradjon, meg hogy megtudjam hogy hol(csak a két első ülés, meg hozzá két gumiszőnyeg van az utastérben)

a bal első ajtónál a kédernél lent folyik be a víz, a kérdés a következő lenne : lehet ezzel kezdeni valamit és ha igen, akkor mit?

a szivacs ami a szőnyeg alatt van az tocsogott a víztöl :(

köszöntem!

Megosztás:

beázott a szekerem, kipakoltam mindent hogy száradjon, meg hogy megtudjam hogy hol(csak a két első ülés, meg hozzá két gumiszőnyeg van az utastérben)

a bal első ajtónál a kédernél lent folyik be a víz, a kérdés a következő lenne : lehet ezzel kezdeni valamit és ha igen, akkor mit?

a szivacs ami a szőnyeg alatt van az tocsogott a víztöl :(

köszöntem!

Végülis ki is lehet cserélni ha jól tudom lehet ebből újat kapni. De pontosan meg kéne nézni szerintem hol ázik be, mert nem jellemző ez.

Megosztás:

Végülis ki is lehet cserélni ha jól tudom lehet ebből újat kapni. De pontosan meg kéne nézni szerintem hol ázik be, mert nem jellemző ez.

Az igaz hogy egy kicsit lóg az ajtóm, cserélni kéne a stiftet, már több mint 1éve megvan a cseredarab. de tuti ott a kédernél folyik be, lárszik is, meg végig is taperoltam.

Megosztás:

Az igaz hogy egy kicsit lóg az ajtóm, cserélni kéne a stiftet, már több mint 1éve megvan a cseredarab. de tuti ott a kédernél folyik be, lárszik is, meg végig is taperoltam.

több mint 1 centit lóg az ajtóm. Gyakorlatilag a zár emeli meg becsukásnál, de sose ázott be. :rolleyes: ott körbe kéne lesni, mert valami van.
Megosztás:

Tegnapi nap eredménye, bölcsö le, lengökarok le, összes szilent kicserél, alsó gömbfej kicserél, (egyik oldalt még a szegecselt volt...) 22-es stab becsinál, kipu új bilinccsel visszacsinál, azt elment a nap... a hátsó fék alakítás elmaradt, lehet hogy a ffh-böl lesz kiírtva az egyik patron, majd meglátjuk. Hétfö megyek fékpadra, aztán megnézzük a számokat.

Megosztás:

Tegnapi nap eredménye, bölcsö le, lengökarok le, összes szilent kicserél, alsó gömbfej kicserél, (egyik oldalt még a szegecselt volt...) 22-es stab becsinál, kipu új bilinccsel visszacsinál, azt elment a nap... a hátsó fék alakítás elmaradt, lehet hogy a ffh-böl lesz kiírtva az egyik patron, majd meglátjuk. Hétfö megyek fékpadra, aztán megnézzük a számokat.

A hatosnal ugyanazok a menetek.

Mig elol mas az bemeneo, es a kimeno menet atmero

Megosztás:

Hát nevezz sóhernek de 5 és 6 ezer forintot nem adok két díszlécért és két teleszkópért....

Ezért keresném ezeket bontva, főleg díszlécet!

Megosztás:

Sziasztok!

Típusidegen a téma (CORSA C12NZ), de a corsa fórumban nem szeretnek.... :D Gázos a kocsi, és annyit kérdeztem, hogy ha valaki használt már ilyet, esetleg nem tud olyan beállításokat, amikkel tutira normálisan megy az autó. Gondoltam itt például az előgyújtásra. Aztán jött, hogy hogyan akarok én előgyújtást állítani egy ilyen autón? El is szégyelltem magam rögtön, hogy hogy lehetek ilyen szemétláda.... :D A könyvében le van írva, hogy az alap előgyújtás 8°. Akkor ezt most lehet állítani, vagy nem? Ott a gyújtáselosztó, fellazítom, tekerem, és állítom, nem? Esetleg ha itt van valakinek tapasztalata ilyen motorral, szívesen venném. Az a gond vele, hogy beszereltek egy LOVATO gázszettet, és nem volt nekik olyan gázmennyiség szabályzó szelep, ami a lambdával összekötve automatikusan vezérli a gáz mennyiségét, ehelyett csak egy csavaros, keresztmetszet szabályozó csap van benne és néha menet közben kigyullad a check engine, majd kicsit később elalszik, meg néha olyan mintha túldúsulna, sok gázt kapna, aztán amikor feldolgozza a többletet, akkor megy tovább simán.

Köszönöm szépen a válaszokat!

Megosztás:

Kiverte a ragya, vagy megtörted?

Ja, a ragya verte ki. De nem kicsit. Majdnem kiesett belőle az üveg. Csak felül fogta ragasztó. Sziloval megoldottam ideiglenesen, de amugy teljesen kész van. Van egy fekete ami tetszik, de ha lenne ugyanebben a szinben, lehet hogy azt választanám.
Megosztás:

Ja, a ragya verte ki. De nem kicsit. Majdnem kiesett belőle az üveg. Csak felül fogta ragasztó. Sziloval megoldottam ideiglenesen, de amugy teljesen kész van. Van egy fekete ami tetszik, de ha lenne ugyanebben a szinben, lehet hogy azt választanám.

Kéne beszélned valami jó festővel.... :D

Megosztás:

Nincsen már. Felhagytam az eff bontással, már csak a maradék kiszórása van hátra, cvan meg elég rég volt már. Am azt a 23e ftosat én megvenném a helyedben ha rozsdamentes...annyiért ajándék. Színhelyeset valszeg nem fogsz találni, mert rohad mind.

Megosztás:

Nincsen már. Felhagytam az eff bontással, már csak a maradék kiszórása van hátra, cvan meg elég rég volt már. Am azt a 23e ftosat én megvenném a helyedben ha rozsdamentes...annyiért ajándék. Színhelyeset valszeg nem fogsz találni, mert rohad mind.

Igen, azt néztem ki. Megveszem azt. Köszi. Csak még 3 hét, mert kint vagyok németben. Remélem félreteszi. A fényezőt már megkerestem ebben az ügyben. :) Várom a válaszát. :)
Megosztás:

Hát nevezz sóhernek de 5 és 6 ezer forintot nem adok két díszlécért és két teleszkópért....

Ezért keresném ezeket bontva, főleg díszlécet!

Én csak segíteni akartam. De itt tényleg van minden.

Amúgy azt nem tudjátok, hogy miért a bal hátsó ajtó (szemből nézve) díszlécének eleje hajlik fel minden 5. astrán? Többek között az enyémen is. Én csak olyat láttam még amin ez volt felgyűrődve.

Megosztás:

Én csak segíteni akartam. De itt tényleg van minden.

Amúgy azt nem tudjátok, hogy miért a bal hátsó ajtó (szemből nézve) díszlécének eleje hajlik fel minden 5. astrán? Többek között az enyémen is. Én csak olyat láttam még amin ez volt felgyűrődve.

Az oldal az random. Azért hajlik fel, mert az eleje kicsit feljön, és mikor kinyitod az ajtót akkor az első ajtóhoz hozzáér. Az idő múlásával egyre jobban, és a végén feltolja, vagy letolja az egész csíkot.

Megosztás:

koszos :P

Sajna a kedvenc motormosóm becsődölt, másikat meg nem találok 30 km-en belül. Lehet, hogy be kell ruháznom egy nagynyomású mosóra!

Az az átlátszó cső a légszűrődobozba a hidrogént nyomja?

Igen. Hátulról jön a csomagtartóból, de nem a légszűrő dobozba nyomja, hanem egészen a pillangószelep elé megy a cső.

Megosztás:

Ehh, kihez fogok fordulni akkor ha kell valami?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.